Sain korda. Esimesed roundid tehtud. Väga eepiline mäng vahelduseks MW2-le mida ma aasta otsa järjepanu mänginud olen. Aga bloom on veidi häiriv, tahaks maha keerata kui saaks. _________________ >OSTA ÕLUT
Minule singleplayer siiamaani meeldib. Rabbiti esimene osa sai läbi ja nüüd on vaja Deucega mängida.
Häirib siiski see, et ironsighti jaoks peab paremat hiirenuppu peal hoidma.
hehh, leidsin esimese mapi mis tõsiselt meeldis ja mängus läks ka vihaselt hästi, aga pärast seda kui olin vaenlase külje alla hiilinud ja 5 pmst jutti maha võtnud sain kicki
hehh, leidsin esimese mapi mis tõsiselt meeldis ja mängus läks ka vihaselt hästi, aga pärast seda kui olin vaenlase külje alla hiilinud ja 5 pmst jutti maha võtnud sain kicki
Kellelgi veel ühendusega jamasid on?
eks neid server ownerite banne ole ikka, isiklikult olen omal nahal tnda saanus ca. 3-4 korda.
- Fixed a potential crash when using DirectX9 and switching kits/weapons
- When connecting with a non-PunkBuster client to a PunkBuster server, the game would get stuck in “Joining Game…” This has been fixed
- Server browser would sometimes remain blank for 60+ seconds after a full refresh. It should now begin displaying results immediately, under any circumstances
- Server browser supports multiple game servers running on the same host IP
- Server browser bugfixes for “Quick Refresh” operation
- Server browser is less prone to shuffling the order of entries
- Ping reporting in the server browser is more accurate (in a few cases ping values would get assigned to the wrong server)
- Full refresh no longer tracks the first server that arrives in the list
- When trying to join a full server, an error message is now displayed informing the user that the server is full
- Imported anti-cheat functionality
different game/day - whine remains the same
kaart on halb
klass x on tugevam kui (minu) klass y
relv x on tugevam kui (minu) relv y
mäng lägib (minul) kohutavalt
mäng jookseb (minul) kokku alati
jne
Sellepärast vinguvad et sniper(id) võtavad kaugelt maha ja ei näe igakord kuskohast lask tuleb, kuna sniper on tavaliselt keskkonda sulanduva kostüümiga varjatud Endale õudsalt meeldib ka sniprina mängida taolistes mängudes.
Sellepärast vinguvad et sniper(id) võtavad kaugelt maha ja ei näe igakord kuskohast lask tuleb, kuna sniper on tavaliselt keskkonda sulanduva kostüümiga varjatud Endale õudsalt meeldib ka sniprina mängida taolistes mängudes.
Eriti just beeta tollel mägikaardil, eks? Kus vastane saab tulla ainult kahest kohast ja snaiper hoiab sihikut ühe koha peal ja vajutab, kui pea üle ääre kerkib?
Scart, just, sellest räägingi.
Nii haige lihtsalt kui kuhi lihtsalt passib, "ristike" ühe augu peal ja nii kui korraks kas või piilud saad sumpsi ära.
Ise pole veel snaiprit moh proovinud ja ei kisu ka. Rifelman siiani lemmik klass olnud
nojah ei mõelnud päris nii et peaks kohe mõnitama hakkama nagu ma mängiks ise nii BF on suht suured mapid minuteada... suuremad kui mw2 ? Seda medal of honori multiplayer beetat sain proovida küll,millegipärast ei meeldind eriti nagu :S isegi BF beeta oli parem aga noh see beeta kõigest..
Plaan ei olnudki mõnitada. Vabandused. Lihtsalt ma ei saa aru, milleks tehakse sellised kaardid, kus snaiprid nullväärtuses skilliga saavad skoorida rahumeeli, olles ise täiesti garanteeritult kaitstud vastase kuulide eest.
Betas oli olukordi, kus me ei suutnud esimest kopterit äragi võtta, sest nina välja pistmine = kuul kümnest snaipritorust korraga. Naeruväärne. Ning kuna vastasel jooksid killstreakid konstantselt, oli mäng võimatu.
ok ei ole hullu vabandus vastu võetud Kunagi nägin ühte pilti kus BF beetas oli kuskil mäe otsas terve kari snipreid ja passisid/ootasid midagi See on jah naeruväärne. ok sry for ot
ega kedagi ei saa selles süüdi ka mõista ju, play for fun, remember, lihtsalt ei saa nagu pointist aru mis mõnu sellest saadakse kui passitakse fast based fps shooteris sniperiga ühes kohas, jn nii pmst terve mäng.
Ei tea. Minuarust on snaiperid seal kõik kehvad. Smoke ja jookdsed külje alla ja nii need killid tulevad. Väga vinge mäng. _________________ >OSTA ÕLUT
Eriti just beeta tollel mägikaardil, eks? Kus vastane saab tulla ainult kahest kohast ja snaiper hoiab sihikut ühe koha peal ja vajutab, kui pea üle ääre kerkib?
Skill bro, skill.
Protip: use smoke grenades!
Scart kirjutas:
Plaan ei olnudki mõnitada. Vabandused. Lihtsalt ma ei saa aru, milleks tehakse sellised kaardid, kus snaiprid nullväärtuses skilliga saavad skoorida rahumeeli, olles ise täiesti garanteeritult kaitstud vastase kuulide eest.
Betas oli olukordi, kus me ei suutnud esimest kopterit äragi võtta, sest nina välja pistmine = kuul kümnest snaipritorust korraga. Naeruväärne. Ning kuna vastasel jooksid killstreakid konstantselt, oli mäng võimatu.
Protip: use smoke grenades!
xxlmaster kirjutas:
ega kedagi ei saa selles süüdi ka mõista ju, play for fun, remember, lihtsalt ei saa nagu pointist aru mis mõnu sellest saadakse kui passitakse fast based fps shooteris sniperiga ühes kohas, jn nii pmst terve mäng.
Combat Mission mapil kaitses olles pole reeglina hea mõte pea laiali otsas ringi joosta.
LightsabeR, ei räägigi combat missionist (pole proovinudki seda veel), smoke grenades in longer distance, ei aita eriti
Scart rääkis sellest beta combat mission mapist, eeldasin, et sina ka. Eks neid snaiperiga campereid ole igal pool, point lihtsalt selles, et enamikes game mode'ides ei ole nad roundi lõpus scoreboardi ees otsas. Combat Mission on ainuke, kus kaitses olles on stabiilselt võimalik esimene olla. Muidugi nende semi-auto snaiperitega saab igalpool hakkama. Betas jooksin ka sellel teisel mapil koguaeg semi-auto snaiperitega ringi.
Ja minu meelest saab neid suitsu granaate päris kaugele visata. Sain edukalt nii enda liikumisi varjata, kui ka kaugemale visatud granaadiga vastaste vaatevälja häiritud.
HV's piraatluse propaeerimine keelatud (sh. igasuguste crackide teemal arutlemine). Enne postitamist palun tutvuge foorumi reeglitega. Reeglitega vastuolus ja teemavälised postitused eemaldatud. Korduv reeglite rikkumine = AM staatus või bän.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.