Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
vull
HV veteran
|
10.10.2010 13:05:08
|
|
|
vbla saaks ärifoorumis lisada mingi asukoha valiku ja selle määramise ka kohustuslikuks teha, et saaks kogu selle kolahunniku seest vajaliku kraami filtritega kätte ?
ei pea just kõiki väikseid külakolkaid lisama. suuremad linnad maakondades oleks piisav.
see asukoht ei pea kusagil nähtav ka olema, peaasi et filtriga asja sorditud saaks
näide:
Spoiler 
   |
0 :: |
2 :: |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
villu70
HV Guru

|
10.10.2010 20:42:21
|
|
|
Kas sellist võimalust [märgi kõik teemad loetuks] ei saaks lisada foorumi pealehele. Sinna punase aseme näiteks.
...... ......
Üldiselt loen meeldivad teemad ära ja siis võiks vabalt nö. "lugemata jama puhtaks lüüa". Kas ja palju sellest foorumi kiirusele ka kasu on.... seda teavad targemad.
|
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
3 :: |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
10.10.2010 23:03:38
|
|
|
Täitsa olemas
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
1 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
villu70
HV Guru

|
10.10.2010 23:08:49
|
|
|
Aaa..... all ääres on jah. Pole siiani tähele pannudki.
|
|
   |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
10.10.2010 23:13:05
|
|
|
Jep kasutan juba ammu seda.Näiteks täna lugesin kõik ära ja lõin puhtaks
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
elukaz
HV Guru

|
10.10.2010 23:14:43
|
|
|
Suvalist teemat lugedes on ka üleval "märgi kõik teemad loetuks", palju see kustutab?
_________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale. |
|
Kommentaarid: 187 loe/lisa |
   |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
10.10.2010 23:17:28
|
|
|
elukaz kirjutas: |
Suvalist teemat lugedes on ka üleval "märgi kõik teemad loetuks", palju see kustutab? |
Vb selle alamfoorumi kus parasjagu oled vms
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
11.10.2010 17:18:46
|
|
|
Tanel kirjutas: |
Infoks, et homme õhtul tuleb foorumi baasi ajutine sulgemine ja reindekseerimine. |
Täpsemat kellaaega ei oska vist pakkuda veel?
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
12.10.2010 12:02:24
|
|
|
avalehel puuduvad hetkel need "foorum", "viki" jne lingid
|
|
Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
   |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
12.10.2010 12:04:43
|
|
|
korras
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
12.10.2010 13:45:19
|
|
|
Igaks juhuks neile kes vastavat alamfoorumit ei loe ja muidu uimased on :
Tanel kirjutas: |
Seoses hooldustöödega teeb HinnaVaatlus ja foorum täna umbes tunnise pausi kell 14.00 - 15.00. Andmebaasi reindekseerimise käigus kustutatakse ära ka kõigi kasutajate suureks paisunud history tabel - seega lugege ja vaadake oma lugemata postitused üle |
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
alfons
HV kasutaja
|
15.10.2010 19:46:45
|
|
|
tere,
ma ei tea kas mina olen loll või milles asi aga tegin hiljuti ühe arvuti müügi teema,maksin 15 eeku ja panin selle üles. See oli üleval mõnda aega ja siis järsku kadunud. Kuskilt lugesin välja, et teema kaob mingil ajal kui sedaon muudetud. Kuid mina polnud seda ka muutnud. Ja lisaks, isegi kui ta muutuks passiivseks, siis oleks ju hea vaadata oma endist kuulutust. Milles probleem võib olla ja miks ma maksan raha kui mu kuuluts kaob, kuigi arvuti on mul veel müümata?
Ma ei ole ka ammu kasutanud HV-d ja äkki siin on siis sellised uuendused et selle 15 eeku eest saabki limiteeritud kuulutuse aja.
Tänan!
|
|
Kommentaarid: 55 loe/lisa |
   |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
alfons
HV kasutaja
|
15.10.2010 21:00:27
|
|
|
no aga siis jumala õige teema ju. Selline raha võtmise süsteem ju täiesti suur viga. Mul on see arvuti müümata ja kui ka teemat pole kommenteeritud siis ma olen selle teema linkimisega nt ostusoovidesse ikka ostja leidnud või kommentaare saanud. Samuti on nt mailivahetused teema kohta pooleli, nagu oli just täna. Inimene tundis huvi jälle sellemasina kohta, et tahaks seda kuulutust vaadata aga ei leia seda. Nüüd pean maksma jälle, et sama kuulutust panna!! Fucked up süsteem ma ütleks.
|
|
   |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
15.10.2010 21:05:06
|
|
|
HV on www.hinnavaatlus.ee portaal tervikuna, täpsemalt HinnaVaatluse tooted.
See millest sina räägid, on HV foorum.
Tõstan postitused ümber õigesse foorumisse.
Ärifoorumite süsteem on toiminud juba palju aastaid.
Sinu probleemi lahenduseks on see, kui kohe alguses paned atraktiivse hinna, et sellele tuleks vastuseid ja teema on siis n.ö elus.
See ei ole lahendus, kui inimene siin foorumis ei käi ja teema jääks igavesti aktiivseks.
Kui on vaja teemat atraktiivselt topis hoida, siis on selleks olemas topis hoidmise teenus.
Kui soovid peale 24h möödumist teemas midagi muuta, siis pöördu Ärimode poole.
Kui soovid tasuta teemasid teha, siis autendi end ID-kaardiga.
Nii lihtne ongi
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
   |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
alfons
HV kasutaja
|
15.10.2010 21:28:02
|
|
|
niisiis, ei peagi jääma teema igaveseks aktiivseks aga kindlasti on 2 nädalat selgelt liiga vähe ja mulle tundub see lausa röövimisena. Ja minu arust see ju lausa kutsub tegema mitu kontot, et oma teemat natukenegi alles hoida. Olgu, id kaardiga tasuta tehtud teemad kustugu, aga tasulised võiks olla siis ütleme 2 kuud ikka. On seeliiga pikk aeg? Ma usun, et pole vahet kas 2 nädalat või kuud, või kas teemad ei mahu serverisse või miks on tehtud selline ülimalt käbe aeg teemade kadumiseks. Ma näiteks suhtlen inimesega alles maili teel teema üle, ütleme et lugesin tema maili alles 4 päeva hiljem kui ta selle saatis(olin näiteks välismaal vm), siis tema samuti vastab väikse hilinemisega ja ongi juba teema kadunud. Samas oleks ta sinna kommentaari pannud, ent et "loobusin" ja oleks müük edasi läinud. Samas tahab tema uuesti teemat vaadata ja võibollapolegi loobunud kuid jällegi, teema kadunud. Mõelge palun selle peale. ja minu arust see reegel pole juba aastaid vana või ma eksin. Ma pole muidugi aastaid ka kasutanud foorumit vist.
|
|
   |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
15.10.2010 21:36:32
|
|
|
2 kuud on kindlasti liiga pikk aeg.
Kui kasutaja tahab siin foorumis aktiivselt äri teha, siis ta peaks hea seisma, et pakkumine ja andmed oleksid värsked.
Ka tehingu teise osapoole jaoks oleks tähtis, et pakkumine oleks värske, mitte unustusehõlma vajunud vana teema.
Küllalt näinud selliseid kuulutusi, kus on juba mõnda aega mööda läinud, aga kaup HV foorumi või muu kanali kaudu müüdud ja müüja pole teemat müüdukski märkinud. Ostja aga on pakkumisega juba arvestanud, aega kulutanud vms.
Pane teemasse kohe atraktiivne hind (et tuleb vastuseid/pakkumisi) või kui raha on sinu jaoks kallis, on alati võimalus ju autentida ID-kaardiga. Õpetuse leiat siit -> https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=265664
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
   |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
alfons
HV kasutaja
|
15.10.2010 21:43:49
|
|
|
no siis kuu aegagi võiks olla. Jään seisukohale, et 2 nädalat on ikka lühike.Kuulutus pole vana kui on olnud kaks nädalat. Ja nagu ma ütlesin, on mul alati normaalsed hinnad,millega ka ostetakse aga ma ei soovi hakata mingit oksjonit tegema, et panen odava hinna ja siis hakkab mingi jauramine pihta. ID kaardiga saab teha vaid limiteeritud arv teemasid ka,kas pole, ei ole probleem id-kaardiga muidu ennast autentida. Kohe loen uuesti seda asja.
|
|
   |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
16.10.2010 11:39:46
|
|
|
alfons
Üks asi on see, mida inimesed soovivad, teine asi on aga see, kuidas keskkonda niimoodi organiseerida, et neid soove täites ellu jääda ja ennast ära finantseerida. HV ja HV foorumi arengusse on investeeritud summasid, mis tuleks ilmselt igale teisele siinse keskkonna kasutajale üllatusena, samuti tähendab keskkonna ülalpidamine püsikulusid, mis ei ole väiksed. Siiamaani on HV ennast suutnud üsna efektiivselt ära majandada ja selle juures mängib väga suurt rolli inimeste tahe teha midagi head ja erilist kõigile, kes antud valdkonna vastu huvi tunnevad. Tasulisi teenuseid on integreeritud vaid neisse HV osadesse, kus inimestele pakutakse mingit olulist eelist või privileegi. Äriteema ongi üks neist privileegidest ja olenemata, et kuulutustele spetsialiseerunud keskkonnad võivad meid kuulutuste kvantiteediga lüüa on HV vaieldamatuks trumbiks õige sihtgrupi kasutajaskond, kes on kõige tõenäolisemalt huvitatud neist valdkondadest ja pakkumistest, mis ärifoorumites esindatud. Pealegi, annab foorumi vorm märksa suurema vabaduse ja võimaluse suhelda teise osapoolega, ning kauba olemuses selgusele jõuda, kui klassikalises kuulutuste või oksjonikeskkonnas. Eks sa pead enda jaoks selgeks mõtlema, kui olulised on need argumendid sinu jaoks ja võrdlema neid ka teiste keskkondadega, kas keegi pakub sulle samadel alustel paremat teenust ? Valik on sinu !
   |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
villu70
HV Guru

|
16.10.2010 11:54:32
|
|
|
DigeBeni, 100% nõus, turvalise äri ajamine ei saagi hea ja tasuta olla.
Kui 2 nädala jooksul pole sinu kauba vastu huvi tuntud siis on enam kui kindel ,et hind on üle pingutatud.... teist varianti siin pole.
Muuseas mitu inimest vaatas sinu kuulutust 2 nädala jooksul, numbriliselt?
|
|
   |
121 |
|
tagasi üles |
|