Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  WWW »  Soovitage virtuaalserverit märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 81, 82, 83 ... 147, 148, 149  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Andrus Luht
itimees.ee
Andrus Luht

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 15.10.2010 11:45:18 vasta tsitaadiga

Peeter kirjutas:
Jajah, Tantum on siin kohe näiteks välja pakkuda kahe mehe kvaliteetsest ettevõtmisest.

Ei taha konkurente kommenteerida aga eks mehed teavad, mis mehed teevad. Seda näidet üldistuseks tuua ei tohiks...

Kommentaarid: 377 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 1 :: 318
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
gynterk
HV kasutaja

sõnum 15.10.2010 12:43:52 vasta tsitaadiga

Antud Tantumi kiri ei saa kindlasti olla tõsiselt võetav, sest ümberregistreerimiseks on aega kuni 05.01.2011 (soovitatavalt ikka varem ära teha), millele järgneb 60 päevane peatamisperiood, mis annab registreerijale veel viimase võimaluse võtta ühendust EIS-iga antud domeeni ümberregistreerimiseks. Pärast peatamisperioodi järgneb domeeni kustutamine (domeen läheb karantiini), mis kestab kuni 24 tundi. Pärast karantiinist vabanemist on domeeni taas võimalik registreerida põhimõttel "kes ees, see mees".

Samuti, ei ole klient kohustatud domeeni ümberregistreerima Tantumi juures. Nimekiri registripidajatest asub siin.

Jah, nad võivad teha nii, et kui 60 päeva jooksul domeeni ümber ei registreeri, siis lisandub aastatasule 1000 EEK (aastatasu ise on ikka ju teenusepakkuja teha), aga väide, et domeen hakkab kohe-kohe aeguma, loob sellega kliendile ettekujutuse, et ta võib antud domeenist ilma jääda on minu arust eksitav kauplemisvõte.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
BigBabba
HV kasutaja

sõnum 15.10.2010 12:54:08 vasta tsitaadiga

gynterk kirjutas:
Antud Tantumi kiri ei saa kindlasti olla tõsiselt võetav, sest ümberregistreerimiseks on aega kuni 05.01.2011 (soovitatavalt ikka varem ära teha), millele järgneb 60 päevane peatamisperiood,

Igaks juhuks täpsustan, et see periood on 30 päeva. 6. veebruar läheb domeen kinni.
tagasi üles
montesauri
HV kasutaja
montesauri

sõnum 15.10.2010 17:24:02 vasta tsitaadiga

Selle ii-ii domeenindusega saab veel küll kõvasti pulli. Juba hüsteeritakse, et inimesed ei taha olemasolevaid domeene ümber regada: http://eestiinternet.ee/uudised/eesti-interneti-sa-soovitab-mitte-jatta-domeenide-umberregistreerimist-viimasele-hetkele Ka vaesed registripidajad on samuti vist meelehärmis, sest maksid EISile kõvasti deposiite, nägid vaeva tehnoloogiasse investeerimisel ja nüüd kui (tegelikult, täiesti oodatult) selgus, et huvi selle hirmkalli ii-ii vastu on suht nigel, hakkataksegi igasuguste nippidega ja ebaeetiliste võtetega inimesi hirmutama ja ähvardama.
tagasi üles
montez
Kreisi kasutaja

sõnum 15.10.2010 19:46:58 vasta tsitaadiga

Siin viimaste postituste seast käis läbi BeeServer, mina kasutasin ja ei kurtnud (mul oli ka lihtne leht). Nende ainus "puudus" oli 1 domeen hostingu paketi kohta. Tantum sellist piirangut ei sea ja kuna mul oli lihtsad lehed aga paljudel domeenidel, siis võtsin Tantumi. Muidugi pole tegemist firma lehtedega, vaid kasumit mitte taotleva sisuga lehtedega ja nende ajutine maasolek pole probleem. Enamasti kasutan seda olulisemate lehtede juurde kuuluva counteri lisateenusena (firmal on välismaine hosting aga sellel puudub Webalizer või Analog ning kasutan Tantumit siis klikkide lugemiseks).
Seejuures möödunud sügisel tulin Tantumist ära, sest see masin kuhu sattusin, oli ka üsna pidevalt maas. Seekord olen loodetavasti vastupidavamate serverite peal.
Selle .ee domeeni kohta arvan, et vaid rumal põletab raha kui saab .eu umbes 3 korda odavamalt. Veebis on siiski vahe, et kas 1 aadress või 3. Muidugi tuleb arvestada varasemat klientide hulka, kellel on domeen teatavaks saanud ja kui see toodab tulu, siis võib ju seda Euroopa Liidu kallimate hulka kuuluvat aadressi osta. Toon võrdluseks, et Soome .fi maksab 13 € ja Läti .lv 10,5 € aga meilt küsitakse 21,86 € (342 EEK).

montesauri
HV kasutaja
montesauri

sõnum 15.10.2010 20:28:14 vasta tsitaadiga

montez kirjutas:
Selle .ee domeeni kohta arvan, et vaid rumal põletab raha kui saab .eu umbes 3 korda odavamalt. Veebis on siiski vahe, et kas 1 aadress või 3. Muidugi tuleb arvestada varasemat klientide hulka, kellel on domeen teatavaks saanud ja kui see toodab tulu, siis võib ju seda Euroopa Liidu kallimate hulka kuuluvat aadressi osta. Toon võrdluseks, et Soome .fi maksab 13 € ja Läti .lv 10,5 € aga meilt küsitakse 21,86 € (342 EEK).

Praegusel ajal on ikka heaks kombeks saanud, et rahvusvaheline domeen on veebimajutuse hinna sees - ka kodumaised teenusepakkujad hakkasid seda juba tasapisi praktiseerima. Nii et antud hetkel maksta 342 EEKi nii sama õhu eest on ikka jaburuse tipp. Püha müristus, mina maksin 384 EEKi aastas ja hinna sees on nii veebimajutus kui ka domeen.
tagasi üles
BigBabba
HV kasutaja

sõnum 15.10.2010 23:20:30 vasta tsitaadiga

Eks see kallis .ee on kahe otsaga asi. Mõnes mõttes on ju hea, kui domeeni valides on valikut ja kõikvõimalikud nimed pole spekulantide poolt ära võetud...

Tore ju, kui .ee domeen saab selliseks prestiižikaks laiendiks, Lexuseks, mitte iga-mehe Kia-ks.

Ei ole mõeldav, et näiteks hinnavaatlus.ee laseb domeeni ära aeguda ja suvaline inimene selle omale registeerib. Iga vähegi tõsiseltvõetav firma leiab selle 30 krooni kuus.

See, et pri.ee alamdomeen ka .ee-ga võrtsustati, on hoopis teine jutt...
tagasi üles
QWhite
Kreisi kasutaja
QWhite

sõnum 16.10.2010 19:36:53 vasta tsitaadiga

BigBabba kirjutas:
Tore ju, kui .ee domeen saab selliseks prestiižikaks laiendiks, Lexuseks, mitte iga-mehe Kia-ks.

Mina näen seda teistpidi. "Üks domeen juriidilise isiku kohta" hoidis .ee domeeni prestiižikana ja kaitses mingil määral spekulantide eest.
Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 60
tagasi üles
sakunne
HV veteran
sakunne

sõnum 17.10.2010 15:22:37 vasta tsitaadiga

QWhite kirjutas:
BigBabba kirjutas:

Mina näen seda teistpidi. "Üks domeen juriidilise isiku kohta" hoidis .ee domeeni prestiižikana ja kaitses mingil määral spekulantide eest.

Sama siin, küsimus pole ju selles 342 eequs, vaid kellegi loll aju kääritas mõtte, et ossa k*rt. siit saab pappi tirida - no ja siis tirimegi, mis tirtsub icon_evil.gif
Võtsin omale ka .eu domeeni ja lähen aasta jooksul üle - enne lihtsalt ei jõua kliente ümber suunata
Kommentaarid: 77 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 69
tagasi üles
BigBabba
HV kasutaja

sõnum 17.10.2010 21:09:48 vasta tsitaadiga

sakunne kirjutas:
Sama siin, küsimus pole ju selles 342 eequs, vaid kellegi loll aju kääritas mõtte, et ossa k*rt. siit saab pappi tirida - no ja siis tirimegi, mis tirtsub icon_evil.gif

Enne maksid kõik maksumaksjad kaudselt selle kinni. See, kas ~1 eek päevas on õigustatud või mitte selgub siis, kui on aasta läbi ja kulud/tulud kokku löödud.
sakunne kirjutas:
Võtsin omale ka .eu domeeni ja lähen aasta jooksul üle - enne lihtsalt ei jõua kliente ümber suunata

Seda ma eelmises postituses silmas pidasingi, et .ee domeen saab puhtamaks. Kellele sobib odavam, valib odavama. Kellele meeldib .ee, ostab .ee. Õnneks on meil turumajandus ja igaüks saab valida omale sobivaima.
tagasi üles
Dirty Harry
HV Guru
Dirty Harry

sõnum 23.10.2010 23:25:36 vasta tsitaadiga

See pole otseselt virtuaalserveri küsimus aga - kas oskate soovitada head kohta/viisi e-maili listi tegemiseks, kus liikmeid on ilmselt 200 kanti (ja vbolla tulevikus rohkem)? St võiks olla võimalusel tasuta.
Kommentaarid: 181 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 145
tagasi üles
ander
HV kasutaja
ander

sõnum 23.10.2010 23:51:26 vasta tsitaadiga

google groups
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 0 :: 21
tagasi üles
n3wb0y
HV kasutaja
n3wb0y

sõnum 24.10.2010 18:46:58 vasta tsitaadiga

kasutasin ka Tantumit, no enam mitte mingi hinna eest icon_cry.gif
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
montesauri
HV kasutaja
montesauri

sõnum 24.10.2010 19:58:20 vasta tsitaadiga

n3wb0y kirjutas:
kasutasin ka Tantumit, no enam mitte mingi hinna eest icon_cry.gif

Huvitav, et see Tantum on niivõrd s.tt. Mul üks tuttav pidi vist ka Tantumit kasutama ja ei ole temalt küll eriti kaebusi kuulnud. Ise muide ka tahtsin Tantumit kasutusele võtta aga kuna neil ei olnud Tomcati pakkuda, siis sattusingi pikka otsingu tulemusena sinna Fellida'sse. Paistab, et on hästi läinud, et Tantumit ei võtnud icon_biggrin.gif
tagasi üles
c3ltic
HV kasutaja

sõnum 24.10.2010 20:06:01 vasta tsitaadiga

Olen ka ise kasutanud Tantumit umbes 3 aastat. Ilma suuremate vimkadeta. Ju siis sattus õnnelik server. Nüüd aga ei ole juba kaks nädalat võimalik FTP-d kasutada, kui vähegi suurem arv faile tirima panna, siis katkestab umbes täpselt poolte failide pealt ühenduse ja kogu teenus maas umbes tunniks. St. leht maas, ftp ei ühenda, cpanel ja kõik.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 8
tagasi üles
Keztutis
HV kasutaja

sõnum 25.10.2010 16:11:35 vasta tsitaadiga

on plaanis siis tellida ja olen hetkel otuse taga kas valida zone või netpoint
netpointis on muidugi võimalik valida 59 eeku kuu aga zones kõige madalam 99 eeku

kuid netpointis ei ole ma kindel kas ma saan seal need MySQL välised ühendused tööle kuna seal on kirjas, et: MySQL serverile väljastpoolt ligi pääseda, peab DirectAdmin'is määrama hostname, kust on ligipääs lubatud
et kas seda on väga rakse teha? icon_neutral.gif

aga kui ma peaks otsustama kas valida zonest 99 eeki maksev pakett või netpointist see 99 eeki maksev, siis kumba valida?
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
sosssepp
HV veteran
sosssepp

sõnum 25.10.2010 19:30:18 vasta tsitaadiga

w2zzaaa kirjutas:
aga kui ma peaks otsustama kas valida zonest 99 eeki maksev pakett või netpointist see 99 eeki maksev, siis kumba valida?

Netpointi kohta ei tea, aga Zone on läbi aegade olnud tasemel, probleeme praktiliselt ei ole ning kui ongi, siis helpdesk toimib ja aitab.
Kommentaarid: 87 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 75
tagasi üles
montesauri
HV kasutaja
montesauri

sõnum 25.10.2010 22:11:29 vasta tsitaadiga

w2zzaaa kirjutas:
on plaanis siis tellida ja olen hetkel otuse taga kas valida zone või netpoint
netpointis on muidugi võimalik valida 59 eeku kuu aga zones kõige madalam 99 eeku

kuid netpointis ei ole ma kindel kas ma saan seal need MySQL välised ühendused tööle kuna seal on kirjas, et: MySQL serverile väljastpoolt ligi pääseda, peab DirectAdmin'is määrama hostname, kust on ligipääs lubatud
et kas seda on väga rakse teha? icon_neutral.gif

Netpointis mul oli kunagi probleem php-skriptide tööle panekuga - pidevalt midagi nässu läks. Siis lõpuks selgus, et neil on lausa php safe mode peal ja üleüldse php konfiguratsioon kuidagi imelik (max. upload file oli kõigest 2 MB skriptidele max.reageerimisaeg ka mingi ülilühike jne), nii et Netpoint mulle ei meeldinud. Zone kohta ei tea suht midagi aga see on nii kallis, et õhku on seal hindades vist päris palju. Ise olen nüüd Fellidas - http://ee.fellida.eu/documents/vordlus.html - ja siiani rahul. Kas MySQL kohta sa pidasid silmas kasutajale antavaid privileege? cPanelis on neid igatahes võimalik kohe kasutaja loomisel määrata ja siis ta saab väljaspoolt ligi. Minu arust ongi parem cPaneliga hosting kui need, kellel on oma enda poolt arendatud admin panel, kus tihti võib sind mingi eriskummaline konfiguratsioon terendada icon_lol.gif
tagasi üles
c3ltic
HV kasutaja

sõnum 25.10.2010 22:23:10 vasta tsitaadiga

Oskab keegi selle kohta kah miskit kosta, kas ja kuidas on erinevate teenusepakkujate juures määratletud virtuaalkonto omaniku kaustaõigused apache all? Ma tean näiteks, et Tantumis on need olemas, st. kui luuakse uus virtuaalhost, siis luuakse ka uus kasutaja, kes on ka ühtlasi ftp juurkasutaja, ent sama skeem ei tööta näiteks virtuaal.com ja beeserveri puhul.

Ilmneb see näiteks siis, kui Wordpressi nimelist tarkvara tolle adminni kaudu hallata. Tantumis ei küsi ta ftp andmeid kuid virtuaal.com-is küsib. Samuti elionis...

tsitaat:
http://www.chrisabernethy.com/why-wordpress-asks-connection-info/: In order to fix this issue, you will need to make sure that the scripts which need to write to the filesystem are owned by the same user that apache is running as.

Many hosting companies will run your apache instance using your user account, and all of your files will be owned by the same account. In those cases, you will probably not have the issue described here.

If your hosting company is running apache as a system user, and your files are owned by your own account, your only option may be to enter your FTP credentials here and allow WordPress to use FTP.
tagasi üles
sakinaga
HV Guru

sõnum 25.10.2010 22:32:57 vasta tsitaadiga

Kas Tantum on maas või jah -.- Peab ikka rikkaks saama ja zonesse kolima.
hybrid
HV vaatleja

sõnum 26.10.2010 13:19:06 vasta tsitaadiga

http://www.tantum.ee/clients/serverstatus.php
Ei ütleks, et tantum maas on. Küll jah, saatsid kirja, et kolivad öösiti kontosid teistele serveritele ümber.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
Alan
HV veteran
Alan

sõnum 26.10.2010 14:21:11 vasta tsitaadiga

hybrid kirjutas:
http://www.tantum.ee/clients/serverstatus.php
Ei ütleks, et tantum maas on. Küll jah, saatsid kirja, et kolivad öösiti kontosid teistele serveritele ümber.

See ei näita midagi, ebastabiilsusi võib olla neil võrguühendustes ja sajas muus asjas.
26 days serveri uptime. Well, mul on personaalseid "server"-arvuteidki mis on 200+ days uptime, see ei tähenda et 200+ päeva sinna ühendust saab icon_smile.gif
Kommentaarid: 131 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 121
tagasi üles
oggy
Kreisi kasutaja
oggy

sõnum 27.10.2010 10:09:14 vasta tsitaadiga

c3ltic kirjutas:
Olen ka ise kasutanud Tantumit umbes 3 aastat. Ilma suuremate vimkadeta. Ju siis sattus õnnelik server. Nüüd aga ei ole juba kaks nädalat võimalik FTP-d kasutada, kui vähegi suurem arv faile tirima panna, siis katkestab umbes täpselt poolte failide pealt ühenduse ja kogu teenus maas umbes tunniks. St. leht maas, ftp ei ühenda, cpanel ja kõik.

lase oma IP whitelisti panna. Tundub et tulemüür blokeerib su IP mingiks ajaks ära. Mul oli sama juhus ühe teise teenusepakkujaga ja teenusepakkuja arvas et ma korraldan serverile ddos rünnakut icon_lol.gif
Kommentaarid: 80 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 77
tagasi üles
c3ltic
HV kasutaja

sõnum 27.10.2010 13:16:39 vasta tsitaadiga

Tantumi vennad muidugi selle peale ei tulnud - väitsid varmalt, et see on seotud serverite kolimisega.
tagasi üles
inc
HV veteran
inc

sõnum 27.10.2010 18:07:40 vasta tsitaadiga

Nii, stsenaarium on selline, et mul on 50 domeeninime, mis peaksid suunama edasi mu peadomeenile. Mitte mingit muud rakendust neil pole. Hetkel virtuaal.comis starter paket, kuid seal on piiratud domeenide arv 1+2+2 peal. Kui piiramata pargitud domeene tahaks, siis peaksin maksma kuus ca. 300 eek...300eek maksta nende lisade eest, andmeedastuse ja kõvaketta mahu, mida ma nagunii ei kasuta, oleks mõnevõrra patt. Kas oskab keegi mulle muid alternatiive pakkuda?
Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 62
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  WWW »  Soovitage virtuaalserverit mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 81, 82, 83 ... 147, 148, 149  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.