praegune kellaaeg 19.06.2025 18:19:38
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
mirko28
Aeg maha 1p

|
14.10.2010 22:55:06
|
|
|
serk kirjutas: |
pigem on tegemist teadmatusega Oracle erinevatest võimalustest.
OO Oracles on esmapilgul keeruline ja veel raskemini loetav, tema suurim miinus minuarust hetkel, aga eelneva jutuga suures osas küll nõustuda ei saa. |
Ma pole neid objekti-tüüpe kunagi praktikas kasutusel näinud ega ise kasutanud, teadlik olen nendest alates aastast 2004, tunduvad nagu oleks nad loodud marketingi eesmärgiga: "näete, meie tehnoloogia sisaldab ka OOst midagi". viimased aastad on toonud XML-i jällegi esile selles tootes, eks näis mida tulevik veel toob, kuid praktilist kasutust ma seni pole objekti-tõõpide juures näinud siiani, kuna pole ka kogemust nende alal, siis ilmselt ei mõista ka nende tegelikki kasutegurit ja olen põhjendamatu eelarvamusega nende suhtes.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
serk
HV kasutaja
|
15.10.2010 09:34:00
|
|
|
Sellessuhtes, et proovime faktide suhtes olla korrektsed, OO on täiesti toimiv ja töötav vidin Object Type'ide näol Oracle baasides, 11g juba täiesti arvestatav.
Ise olen kombineerinud seda XMLiga, 10g peal väga ei soovitaks, kuna 11g peal on XMLi parsimine oluliselt efektiivsem.
OO on olemas Oracles ja areneb tugevalt.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|