Kas on kellelgi veel probleeme mängu ALT+TABist ülestulemisega ?
Peale mingit engine update'i ei tule mäng enam üles. Lihtsalt ei tule, laseb üle mind.
Kas olen mina maailmas ainuke inimene kellel on see prob või on veel kedagi ? Pmst mingit rohtu ei tea keegi soovitada, oleks hea küll. _________________
Minul oli väga pikalt sama probleem. Vahel isegi sai uuesti mängida, aga võttis umbes 30 sekundit aega. Eriti närvidele käis, kui thunderbird'i pärast minimize'is akna automaatselt.
Tegin sama asja, mida tonsor soovitas ja probleem on lahendatud. Nüüd saab respawn'i ajal Steam'i browseri asemel firefoxi kah kasutatud.
Mine Steam'is Library'sse. Vajuta parem klõps ja Properties TF2'te peal. Sealt "Set Launch options" ja sisesta "-window -noborder". -novid'i võib kah juurde panna (ei tule alguses seda Valve logo ette). _________________ TALUSILDID
Kas on kellelgi veel probleeme mängu ALT+TABist ülestulemisega ?
Peale mingit engine update'i ei tule mäng enam üles. Lihtsalt ei tule, laseb üle mind.
Kas olen mina maailmas ainuke inimene kellel on see prob või on veel kedagi ? Pmst mingit rohtu ei tea keegi soovitada, oleks hea küll.
Mängi windowed ja noboarders.
Suur äitäh! Nendega on mäng ka kiirem mul! _________________ You win again, gravity!
C-4 can make a dull day fun
there are very few problems that can't be remedied with the proper application of explosives
Keegi mulle teenet saaks teha ning osta Team Fortress 2 (gift) ja kui sealt giftina saata kas siis peab sellele meilile millele steam aktiveeritud või võib mingi muu ka olla, kuidas see süsteem töötab?
Keegi mulle teenet saaks teha ning osta Team Fortress 2 (gift) ja kui sealt giftina saata kas siis peab sellele meilile millele steam aktiveeritud või võib mingi muu ka olla, kuidas see süsteem töötab?
Saadetakse meilile ja kui oled sisse loginud siis viskab pop-upi sulle, et keegi on gifti saatnud. G2playst ostest peab sulle key andma, sest sealt ei saa giftina osta.
Oskab keegi aidata.. nimelt katkeb internetiühendus mõned hetked peale TF2 serveritega connectimist. Kui hästi läheb, jõuab paarkümmend sekundit mängida enne, kui disconnecti countdown peale hakkab. Koos sellega kaob ka muu internet ja veebilehti ei ole võimalik külastada. Paarikümne sekundi pärast on korras jälle.
Elioni 12Mbits Kodulahenduse otsas istun, nett tuleb otse modemist arvutisse. Eile sellist jama ei olnud.
Oskab keegi aidata.. nimelt katkeb internetiühendus mõned hetked peale TF2 serveritega connectimist. Kui hästi läheb, jõuab paarkümmend sekundit mängida enne, kui disconnecti countdown peale hakkab. Koos sellega kaob ka muu internet ja veebilehti ei ole võimalik külastada. Paarikümne sekundi pärast on korras jälle.
Elioni 12Mbits Kodulahenduse otsas istun, nett tuleb otse modemist arvutisse. Eile sellist jama ei olnud.
Mul oli täpselt sama jama kunagi, ja see kestis kuude viisi kuni ma lõpuks kätte võtsin ja Elioni helistasin. See tüüp muud ei teinud kui updates mingi Speedtouch tarkvara versiooni uuemale ja see probleem oli täiesti kadunud.
Mul oli täpselt sama jama kunagi, ja see kestis kuude viisi kuni ma lõpuks kätte võtsin ja Elioni helistasin. See tüüp muud ei teinud kui updates mingi Speedtouch tarkvara versiooni uuemale ja see probleem oli täiesti kadunud.
las teenivad lisaraha, kui nad kaotaks võimaluse craftida ja niisama saada, siis oleks tõesti
Ma ei ole ka vastu, las teenivad ka ikka. Niikaua kuni jään drop rate ja itemite saamine samaks siis pole ju vahet kas teised saavad osta kellel rahast kahju ei ole?
Nõme on see, et ma 2 päeva tagasi craftisin ühe terve backpacki lehekülje metalliks, kuna ruum sai otsa - hetkel oleks kõik relvad võinud craftida...
Ostsin viie euri eest hevi leekidega kindad ja 10 minti hiljem sain dropi... hevi leekidega kindad. Ühesõnaga, mul on üks paar hevi leekidega kindaid üle. Treidime? Päris head on.
Ei ole aega ja mahti seda teemat kõike läbi lugeda. Aga kas see on seesama team fortres 2 mis kunagi pidin stand alone mänguna välja tulema või eksin? Ja tol ajal olid pildid hoopis teistsugused ,praegu vaatan ,et mängu on nö cartoon graafika peale üles ehitaud -umbrs nagu battlefield heroes. Tundub ,et see on üks populaarsemaid fps võrgumänge? Tekkis endalgi huvi seda proovida ,seega mida mul vajaon? Cd key osta ja mäng alla laadida netist? Kas keegi lühidalt räägiks ka mängust - ehk ,siis mis point on? Deathmatch ?
Ei ole aega ja mahti seda teemat kõike läbi lugeda. Aga kas see on seesama team fortres 2 mis kunagi pidin stand alone mänguna välja tulema või eksin? Ja tol ajal olid pildid hoopis teistsugused ,praegu vaatan ,et mängu on nö cartoon graafika peale üles ehitaud -umbrs nagu battlefield heroes. Tundub ,et see on üks populaarsemaid fps võrgumänge? Tekkis endalgi huvi seda proovida ,seega mida mul vajaon? Cd key osta ja mäng alla laadida netist? Kas keegi lühidalt räägiks ka mängust - ehk ,siis mis point on? Deathmatch ?
Ostad selle kas Orange Boxina või tellid steamist stand-alonena. Mäng on jah Cartoonish graafikaga kuid minu arust üpriski lõbusa välimusega. Mängus on nagu ikka enamus FPS'ides erinevad gamemoded: Capture Point(võtad erinevaid punkte kaardil oma meeskonnale), Capture the Flag, Payload(lükkad käru edasi oma tiimiga, vastastiim peab käru tagasi hoidma ja tapma kutte, kes käru lükkavad, kui aja jooksul käru suudetakse vastaste baasi ära lükatud, siis see lükkav tiim võidab, kui ei suudeta ära lükata siis kaitsev tiim võidab) ning on ka Arena kus on roundi kohta igal mängijal võimalus 1 korra surra ja respawni ei toimu kuni uue roundini.
Lõpu jätkub selle mänguga piisavalt kauaks, klassid on erinevad ning iga üks neist on omamoodi huvitav. Saad avada uusi relvu/mütse/muid asju achievemente tehes või craftides.
Car_Stealer, karbiga saab osta nii Orange Box'i kui ka TF2 eraldi. Steam'ist on vast kõige lihtsam.
Kunagi oli jah realistlik stiil plaanitud, aga mindi sellise cartoonish peale üle, sest nii sai anda tegelastele rohkem iseloomu ning mäng ise oli ka lõbusam (realistliku stiiliga selline asi nagu double-jump näiteks väga loogiline ei ole). Üldse on tore, et mäng ei ole ainult hallikatpruuni värvi ja vastaseid on ikka hea eristada. _________________ TALUSILDID
valve ise on peamiste põhjustena maininud ühest küljest erinevate klasside eristamisvajadust madina keskel ja teisest küljest tf2 väljatuleku ajal valitsenud (ja tegelikult ka praegu jätkuvat) 'realistlike' shooterite üleküllust. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.