Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Traadita andmeside (WiFi, 4G, 5G, Starlink) »  EMT toob turule uued kiiruspõhised internetipaketid märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 14, 15, 16  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
oncleuno
Kreisi kasutaja

sõnum 11.10.2010 10:39:48 vasta tsitaadiga

Kust see summa 500.- kuni 900.- tuleb koduinterneti eest?
Ise kasutan Elioni kodulahendust 455.- ja + siis EMT internet S 125.- teeb kokku 580.-
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
serxx
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 11.10.2010 11:45:10 vasta tsitaadiga

oncleuno kirjutas:
Ise kasutan Elioni kodulahendust 455.- ja + siis EMT internet S 125.- teeb kokku 580.-

Jutt käib nendest, kelleni kaabel ei ulatu, nagu mina näiteks.
Kaabli ostsas olles pole mingit probleemi ja pole mingit vajadust mobiilinterneti järele.

Kui kaabel tuppa ei tule, on korraliku kiirusega piiramata netiühendus luksuskaup, mida igaüks omale lubada ei saa.
WiMax/WiFi on kallis. 3.5G on piiratud andmemahtudega.
0.5Mbit ühendus pole niiväga kallis, kuid see pole ka suurem asi ühendus.
Kommentaarid: 161 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 2 :: 144
tagasi üles
Dirty Harry
HV Guru
Dirty Harry

sõnum 11.10.2010 11:56:44 vasta tsitaadiga

Eks seda oskab ilmselt mõni EMT asjapulk ütelda kuid ilmselgelt pole "moblamastid" üles ehitatud suurte andmehulkade jaoks. Ma ise pakun, et ilmselt on masti uplink piiravaks teguriks.
Kommentaarid: 184 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 147
tagasi üles
SurfData
HV Guru
SurfData

sõnum 11.10.2010 12:09:13 vasta tsitaadiga

Mark0 kirjutas:
Eks seda oskab ilmselt mõni EMT asjapulk ütelda kuid ilmselgelt pole "moblamastid" üles ehitatud suurte andmehulkade jaoks. Ma ise pakun, et ilmselt on masti uplink piiravaks teguriks.

aga milleks reklaamida seda igal pool kui PIIRAMATUT andmemahtu, öelgu siis kohe et 15gb on max. Praegu toimus hüpe 9gb -> 15gb, aga reklaamitakse seda varasema 9gb piirangu asemel hoopis piiramatuna. 15gb EI OLE ju piiramatu. Ning teisest küljest tõesti, 21mbit/s netti ei ole vaja meilide lugemiseks. Sellise teoreetilise max kiirusega tirib ju selle piiramatu interneti piirangu 2 tunniga täis icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 84 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 74
tagasi üles
Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 11.10.2010 12:14:28 vasta tsitaadiga

Piiramatu on siis, kui lähtutakse sideoperaatori poolt sätestatud mõistliku kasutamise põhimõttest.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
SurfData
HV Guru
SurfData

sõnum 11.10.2010 12:18:42 vasta tsitaadiga

Tanel kirjutas:
Piiramatu on siis, kui lähtutakse sideoperaatori poolt sätestatud mõistliku kasutamise põhimõttest.

et kui ma kasutan "mõistlikult" siis tirin kasvõi 100gb, aga kui ei kasuta mõistlikult lükatakse 15gb peal lukku? Pigem on asi nii, et 15gb peal lükatakse asi lihtsalt lukku ja kogu lugu, kuna nemad on arvutanud välja et üle 15gb ei ole mõistlik kasutamine.
tagasi üles
Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 11.10.2010 12:23:21 vasta tsitaadiga

Loe ometi tingimusi doh.gif
Suuremahuliste failide allalaadimine ei lähe mõistliku kasutamise alla.

Sina võid suurte failide tõmbamist (olgu need pealegi legaalsed) või pikki sideseansse (Skype vms) elementaarseks ja mõistlikuks pidada, kuid sideoperaator seda selleks ei pea. Sellest lähtuvalt peadki endale selgeks tegema, kas sinu nägemus mõistlikust kasutamist ühtib sideoperaatori omaga või mitte.

Kui ei ühti, siis tuleb valida mõni teine sidelahendus, mitte jonnakalt lapse moodi jalgu trampida ja nõuda oma sitasikutamise õigust.

tagasi üles
SurfData
HV Guru
SurfData

sõnum 11.10.2010 12:38:07 vasta tsitaadiga

Tanel kirjutas:
Loe ometi tingimusi doh.gif
Suuremahuliste failide allalaadimine ei lähe mõistliku kasutamise alla.

Sina võid suurte failide tõmbamist (olgu need pealegi legaalsed) või pikki sideseansse (Skype vms) elementaarseks ja mõistlikuks pidada, kuid sideoperaator seda selleks ei pea. Sellest lähtuvalt peadki endale selgeks tegema, kas sinu nägemus mõistlikust kasutamist ühtib sideoperaatori omaga või mitte.

Kui ei ühti, siis tuleb valida mõni teine sidelahendus, mitte jonnakalt lapse moodi jalgu trampida ja nõuda oma sitasikutamise õigust.

mina ei kasuta seda üldse icon_wink.gif Lihtsalt siin ülevalpool on juba esimesed inimesed kirjas kellel nett kinni keeratud kui 15gb täis sai. Neil (EMT-l) ei ole ju vahet, kas Sa teed 15gb traffikut täis väikeste või suurte failidega, kui maht on täis siis läheb lukku. Või eeldat tõesti et vaadatakse...oihh...siin on mingeid 10mb või suuremaid faile tiritud ja 15gb täis paneme lukku, teine näed siin 2mb failidega on 100gb teinud ja las ta olla edasi??? Ega ikka ei ole ju nii küll. Maht on täis siis läheb lukku, pole vahet kas vaatasid juutuubi, tirisid midagi alla või mängisid lapsed veebis flashi mänge.
tagasi üles
Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 11.10.2010 12:42:30 vasta tsitaadiga

No neil jäi järelikult tutvumata sideoperaatori Mõistliku kasutamise põhimõtetega

http://www.emt.ee/wwwmain?pageId=5851&screenId=content.private&componentId=ContentProviderComponent&actionId=load&language=EST

Pole mõtet tagantjärgi viriseda, kui need tingimused läbilugemata on.

tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 11.10.2010 12:45:51 vasta tsitaadiga

oncleuno kirjutas:

WiMAX traadita interneti paketid ja hinnakiri

SurfData
HV Guru
SurfData

sõnum 11.10.2010 12:54:44 vasta tsitaadiga

Tanel kirjutas:
No neil jäi järelikult tutvumata sideoperaatori Mõistliku kasutamise põhimõtetega

http://www.emt.ee/wwwmain?pageId=5851&screenId=content.private&componentId=ContentProviderComponent&actionId=load&language=EST

mina olen neid lugenud ja kursis, kuid miks reklaamida asja PIIRAMATU mahuga, kuigi tegelikult on siiski piirang peal olenemata sellest mida inimene teeb. Muidugi:

tsitaat:
EMT peab Kliendipoolseks mõistlikuks Interneti kasutamiseks erinevate internetilehekülgede külastamist, e-kirjade lugemist, kirjutamist, vastuvõtmist ja saatmist, tekstipõhise kiirsuhtlustarkvara kasutamist ning teisi samalaadseid tegevusi, millega üldjuhul ei kaasne suuremahulisi ja pidevaid andmesidesessioone.

Sellise asja jaoks on vaja 21mbit/s netipaketti vaja icon_rolleyes.gif
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 11.10.2010 13:05:27 vasta tsitaadiga

Tanel, probleem on reklaamis (märksõna "piiramatu"), mitte selles et piiratakse.
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 11.10.2010 13:09:31 vasta tsitaadiga

SurfData: 15GB täistirimiseks ühes kalendrikuus võib piisata täiesti 50-56 kilobitisest GPRS-kiirusest:

1 tund = 20MB
24 tundi = 480MB
31 päeva = 14880MB
--------------------------------------
Ehk siis seesama a 15GB / ühes kalendrikuus. icon_smile.gif

Eks see kiirus on üleval toodud selline "teoreetiline", kuid oma kogemustest tean ka kuidas tunnis võib maht olla 22-24MB, teisel juhul a 18-20, nii, et arvutuslikuks keskmiseks kõlbab üsna hästi.
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
Tiim
HV veteran
Tiim

sõnum 11.10.2010 13:14:58 vasta tsitaadiga

kõigest muust jah saan aru, aga häirib see reklaamimine sõnaga piiramatu.
sama nagu saad telefoni null krooniga, ja väikselt on kirjas järelmaks esimesest kuust vms..

Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 11.10.2010 13:38:57 vasta tsitaadiga

mikk36 kirjutas:
Tanel, probleem on reklaamis (märksõna "piiramatu"), mitte selles et piiratakse.

Point ongi selles, et ei ühildu arusaamad mõistlikust kasutamisest.

Need kampaaniad on suunatud tädi Maalile, kes reeglina vastab sideoperaatorile sobivatele tingimustele, sest reeglina nendele tingimustele vastates internetti kasutades sa vaevalt 15GB täis saad ja isegi kui saad, pole see suuremaks probleemiks, kui sa kasutad internetti sideoperaatori poolt sätestatud tingimustel.

Vähegi teadlikum klient aga peaks hoolikalt läbi lugema kõik teenusega seotud tingimused.
Eriti kui tegeletakse suuremahuliste failidega või pikemate andmeside sessioonidega.

tagasi üles
serxx
Kreisi kasutaja

sõnum 11.10.2010 13:51:50 vasta tsitaadiga

Tanel kirjutas:
Need kampaaniad on suunatud tädi Maalile, kes reeglina vastab sideoperaatorile sobivatele tingimustele...

Ehk siis teisisõnu otsivad kõik sideoperaatorid seda ideaalset klienti, kes teenust praktiliselt ei tarbi, küll aga maksab iga kuu kohusetundlikult kinni kõik esitatud arved.

Reklaam on tõesti eksitav, sellega olen nõus.
Mina hetkel veel ei kurda. Ühendus on minu jaoks piisavalt kiire ja stabiilne. Limiitideni veel jõudnud ei ole. Hetkel olen oma 3+1 arvutiga ettevaatlikult kasutades saavutanud 5GB. Kui võtta, et 1/3 kuust on läbi ja 2/3 ees, siis sellise tempoga tulebki umbes 15GB kuu lõpuks.
Kui mul kraanid kinni keeratakse, lähen valin mingi teise teenuse või pean läbirääkimisi teenuse pakkujaga limiitide tõstmise osas.
See on teada, milline see teenus on. Kui ta mulle ei sobi, tuleb valida midagi muud. Ega halamine asja paremaks ei tee.
tagasi üles
ranel
HV Guru

sõnum 11.10.2010 13:53:28 vasta tsitaadiga

Endal on v6etud see proovimiseks. Täitsa m6nus, kui see sim istub moblas sees. Kui vaja, saab läpakaga netti. Kui vaja saab moblaga mässata. Ja tartu ümbruses on edge ühendusega väga stabiilne. Märksa parem, kui k6u-l.

viimati muutis ranel 11.10.2010 17:41:46, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 186 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 165
tagasi üles
Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 11.10.2010 13:58:16 vasta tsitaadiga

serxx kirjutas:
Tanel kirjutas:
Need kampaaniad on suunatud tädi Maalile, kes reeglina vastab sideoperaatorile sobivatele tingimustele...

Ehk siis teisisõnu otsivad kõik sideoperaatorid seda ideaalset klienti, kes teenust praktiliselt ei tarbi, küll aga maksab iga kuu kohusetundlikult kinni kõik esitatud arved.

Reklaam on tõesti eksitav, sellega olen nõus.
Mina hetkel veel ei kurda. Ühendus on minu jaoks piisavalt kiire ja stabiilne. Limiitideni veel jõudnud ei ole. Hetkel olen oma 3+1 arvutiga ettevaatlikult kasutades saavutanud 5GB. Kui võtta, et 1/3 kuust on läbi ja 2/3 ees, siis sellise tempoga tulebki umbes 15GB kuu lõpuks.
Kui mul kraanid kinni keeratakse, lähen valin mingi teise teenuse või pean läbirääkimisi teenuse pakkujaga limiitide tõstmise osas.
See on teada, milline see teenus on. Kui ta mulle ei sobi, tuleb valida midagi muud. Ega halamine asja paremaks ei tee.

x2

tagasi üles
oncleuno
Kreisi kasutaja

sõnum 11.10.2010 14:17:00 vasta tsitaadiga

jägaja kirjutas:
oncleuno kirjutas:

WiMAX traadita interneti paketid ja hinnakiri

Selge, ei olnud kursis, et nii kehvad hinnad ja kiirused wimaxil icon_confused.gif
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 11.10.2010 14:56:16 vasta tsitaadiga

Keegi võiks tuua turule piiramatu kasutusega ühtse kuumaksuga mõistliku tarbimise põhimõttega elektrilepingu thumbs_up.gif

Tarbivuspiirangu (hetkelise) ületamisel tehtaks minutiline katkestus, kuu limiidi ületamisel piirataks hetketarbivus saja vati peale icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
infiltrant
HV kasutaja

sõnum 11.10.2010 15:14:47 vasta tsitaadiga

Tanel kirjutas:

Huvitav küll, kuidas tehnoloogia arenedes 1 kuuga see mõistlik kasutus küll sai hoopis väiksemaks muutuda? kui varem, augustis ja juulis, loeti mõistlikuks 30GB, mille hulka kuulus ka mingi osa s..., siis nüüd on mõitlik kasutamine äkki 15GB, kusjuuures sita osakaal sellest 15-st oluliselt väiksem kui varasemal 30?
Äkki ikka on asi hoopis selles, et teenuse reklaamimiseks mõeldud periood sai läbi, ja loodetakse , et
a) wimaxi kliendid on oma kalli liitumisega lepingud üles öelnud ja
b) niiviisi on võimalik suurendada tulusid sisuliselt sundides inimesi mitut sim-kaarti soetama, võimaldades samal ajal olla hinna poolest konkurentsis?
äri on äri, aga petmine kasutades väljendit "piiramatu" on alatu, eriti veel kui arvestada, et piirangut karmistati tegelikkuses 2x.
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 17
tagasi üles
Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 11.10.2010 15:48:09 vasta tsitaadiga

mikk36 kirjutas:
Keegi võiks tuua turule piiramatu kasutusega ühtse kuumaksuga mõistliku tarbimise põhimõttega elektrilepingu thumbs_up.gif

Tarbivuspiirangu (hetkelise) ületamisel tehtaks minutiline katkestus, kuu limiidi ületamisel piirataks hetketarbivus saja vati peale icon_biggrin.gif

Põhimõtteliselt on eraldi paketid ju olemas, vastavalt tarbitavale võimsusele ja otstarbele icon_razz1.gif

https://www.energia.ee/et/home/electricity/start

tagasi üles
vana_urr
Kreisi kasutaja

sõnum 11.10.2010 16:50:57 vasta tsitaadiga

infiltrant kirjutas:
infiltrant kirjutas:
Tervet teemat küll ei jõudnud läbi lugeda, kuid suvi läbi EMT Koduinternetti ja mõistliku kasutuse põhimõtte määra omal nahal tunda saanuna võin pisut kommenteerida. Suvel mahupiirangut ei olnud küll aga oli see mõistliku kasutuse põhimõte. St. kui tarbitud andmemaht oli ca 30 Gb saabus sõnum, mis teatas, et kiirus piiratakse kuu lõpuni. Kui ennne seda oli kiirus 2-4,5 Mbit/s, siis pärast oli 0,5 Mbit/s, mis ei ole ka veel väga hull. P2P progmrammide kasutaja meie kodus, kiristas küll hambaid, kuid kõik elutähtsa sai siiski ära ajada. Kui mul enne EMT internetti oli 1Mbit/s Wimax, mis maksis 520 krooni kuus ja nüüd on 0,5-6 Mbit/s EMT Internet L, mis maksab 240 kr/k, siis ma leian, et üldiselt ei tohiks ma väga rahuloematu olla

Võtan kõik oma rahulolevad sõnad tagasi, sest peale nö reklaamperioodi lõppu hakkas EMT oma tõelist palet näitama. 7. kuupäeval oli 15 Gb täis tiksunud, tavalisest veebist ja mõnest seriaaliosast ning natikesest youtubest ja kõik. Saabus sõnum, et mõistlik kasutus on ületatud. Nüüd on kiirus praktiliselt 0, st. vahes näitab 3 või 6 Kb/s ja korraks võib mõningaid veebilehe osi näidata ja rohkem ei midagi. Kusjuures, käime perega vähemalt 5 päeva nädalas tööl/koolis/lasteaias ja reaalselt kasutame kodust internetti paar tundi õhtuti ja lisaks nädalavahetuseti. Muul ajal on internet lausa füüsiliselt välja lülitatud. Lõpetan selle lepingu ära ja maksan oma raha pigem Kõu eest. EMT poolt on see minu hinnangul selge petmine. Kui lubati piiranguteta, kuid tegelikult muudeti 9-lt 15.le ja võeti pärast seda nettus hoopis ära samas suvisel prooviperioodil kui oleks eeldanud võrgu suurt ülekoormatust oli tegemist hoopis teistsuguse teenusega. Ja jutt, et minu kasutus võiks teisi kasutajaid häirida on täielik möga kuna sellisel juhul peaks kuu esimestel päevadel olema EMT-l ülisuured võrguprobleemid. kellelgi pole kuu algul ju veel kiirus piiratud ja kõik sikutajad sikutavad täiega, samas reaalselt pole kordagi kuu alguses ühtegi probleemi ei interneti kiirusega ega ühenduse stabiilsusega olnud.

Puht praktilisest/statistilisest vaatevinklist võin öelda, et sa oled „väga eriline klient“. Selles pole terakestki irooniat. Ning sinu kasutusprofiil kehtib ilmselt vaid 1 – 2% kasutajatest icon_question.gif, mis on massiäri mastaapide juures ilmselt üsna nish.
Miks seda arvan: lihtsalt vaatasin seda ennem viidatud USA netikasutajate reporti lähemalt. Eesti kohta sellist pole, aga ilmselt pole eesti väga erinev.
Ehk ilmselt sinu kasutus on selge „vähemuskasutus“, millesarnast on vähe kõigil opekatel. Ning sellise kasutuse puhul ei saa ilmselt mobiilsed lahendused olla väga head... Ma ei taha öelda et sa ei peaks saama enda soovitud teenust, kuid kahtlen et kui su teenusekäitumine jääb „kogu netikasutuse kliendibaasi vaates ca 2% TOPi“, et et siis mobiilne lahendus on sulle parim oma võimekuse vaates. Muidugi võib olla eraldi teema et kui pole muud saada jne...
Ehk kui sa kasutad 8 päevaga 15 GB, siis kuuga ca 60 GB. USA mõistes kuulub 15GB ja rohkem kuus TOP 6% kasutajate hulka, lihtsamalt suuremat kasutust nende tabelis pole (see stats on koos tavatraadiga).
Pooltele kasutajatel (mediaan) piisab kuus 35 korda väiksemast mahust kui sulle.
Aga seda saab veel peenemaks ajades vaadates seal textis olevat juttu.
Lisaks seal kirjas et 1% kasutajatest teeb 25% mahust, 3% topkasutajaid teeb 40% kogumahust, 10% kasutajaid 70% kogumahust ja 20% topkasutajates miski 80% mahtu (legendaarne 20/80 reegel).
Panin enda lõbustamiseks need andmed execlisse eri vahemikena ja sain et sa ilmselt „kukud“ top 2% mahukasutajate sisse, ehk vahemikus 1,01 – 2,99% kasutajaid on keskmine kasutus 69 GB, mis üsna sarnane su numbrile. (top1 kasutajate keskmine kasutus on 230 GB, samas seal mainitakse et parimad on terabaitides).
Seda statsi võiks persooni vaates laiendada nii, et kes meist on nõus saama 25% oma tööaja eest vaid 1% raha? Või 40% tööaja eest saama 3% raha. Eeldusel et mujalt saab rohkem, st on valida mis tööd ja kellele teha.
Ajal mis valdavalt ju kehtib 20/80 reegel (20% kliente toovad 80% raha) on teravik kõigil mujal.
Sest sama 1 - 10% TOP kasutajate suure ressursinõudluse rahuldamise alla mineva lisaraha eest võiks ju selle raha panna lisajaamadesse 80% klientide elukohas... Või teisalt – nende ressurssi piirates saab pakkuda 90 – 99% klientidele sama raha eest ehitades kiiremalt võrku...
Kõlab küüniliselt, aga äriliselt on see ilmselt teema... Olukorras kus näiteks levi jätab soovida ja vaja klientide leidmiseks neid püüda... Ehk kas valida et pakkuda teenust 3% ressursinõudlikele klientidele või töötada leviga 40% potentsiaalsete klientide icon_question.gif elukohtades? Puhas spekulatsioon
Seda enam et traatsides on kõige kallim osa teenusest juba kümneid aastaid tagasi maasse pandud (traat), keskseadmed pole ilmselt pooltki nii kallid.
Mobiilsides seda „nähtamatu traadi“ osa kliendini alles tehakse ja see kõige kallim osa asjast (ja tuleb ehitada täna). Ehk pole olemas juba tehtud investi, see tuleb teha alles täna...
Aga see vaid statistiline mõttekäik... Uskudes et üks lahendus ei saa kunagi rahuldada 100% kliente...
tagasi üles
serxx
Kreisi kasutaja

sõnum 11.10.2010 17:08:10 vasta tsitaadiga

Kohe kaks näidet elust enesest, kuidas see keskmine nii madal tuleb:
1. Pensionär, kellel on kodus Elioni fiiber kolmikpaketiga. Liitus ainult selleks, et digi-tv saada. Internetti ei kasuta üldse (kuigi 12mbit olemas).
2. Mina näiteks. Liitusin suve alguses Elisa mint teenusega (99 krooni kuus). Kuna välist IP-d sellega ei saanud, polnud mul sellega suurt midagi teha. Kasutasin seda umbes 1-2 korda kuus mitte rohkem, korraga kuni 10 minutit. Ideaalne klient. Selle kuu alguses lõpetasin ära, ei näinud pointi maksta teenuse eest, mida ei tarbi. Kindlasti on palju selliseid veel, kes on omale pulga väikse raha eest võtnud ja see on igaks juhuks alati kaasas, ehk läheb vaja, kuid enamasti ei lähe vaja. Summa on samas nii väike, et las olla. Keskmist tõmbab sellega mõnuga alla, kui kasutus on pea nulli lähedal.

Eks inimesi ja nende eelistusi on erinevaid.
Minu tutvusringkond valdavalt ületab keskmist tarbimist, üksikute eranditega. Samas vanematel inimestel võib vabalt olla kõige odavam internetipakett võetud selleks, et saaks netipangas makseid teha ja eesti energiale näite saata. Ja niimoodi see keskmine tulebki... kuhugi... umbes keskele icon_smile.gif
Kes ei ole keskmised (EURO standardile mittevastavad icon_razz.gif ), neid nöögitakse igal pool icon_biggrin.gif
tagasi üles
friik1
HV Guru
friik1

sõnum 11.10.2010 17:12:34 vasta tsitaadiga

Vaatasin, et 30GB täis ja kiirus piiratud iseteeninduses. Samas veel täna hommikul oli sessioon juba jummalkuiteabkaua üleval ja piiramist ei paistnud kuskil... Eks näes, kas EMT saab kurjaks ja katkestab ise sessiooni ära või on ühendust üleval hoidval purgil piisavalt stabiilsust, et kuu lõpuni venitada! icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 191 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 169
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Traadita andmeside (WiFi, 4G, 5G, Starlink) »  EMT toob turule uued kiiruspõhised internetipaketid mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 14, 15, 16  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.