Säh teile koledat töölauda!
http://toolbox.oh.ee/files/desktop_wx.jpg
Kõik tundub vägagi sassis ja inetu aga mulle meeldib ja kõik on käepärane _________________ Mess with the best, die like the rest!
edit: kusjuures on tegemist VÄGA ilusa teemaga. panen pildi explorerframe'ga kah
_________________ suck less | no slop grenade
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu,
Tahtsin teada kas mingeid puudusi ei esine ega süsteemi ära ei riku?
Ja tõesti tundub ilus. Peaks ära ka proovima.
E: Kuidas seda explorer frame-i tööle saada? _________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks."
%windir%\system32 kaustas võtad explorerframe.dll omaniku õigused üle ja annad endale kirjutusloa.
siis muudad selle faili nime näiteks explorerframe.dll.old ja kopeerid rarrist sinna uue dll'i. Restart ja korras. _________________ suck less | no slop grenade
Aga sellest ma ikka aru ei saa, et kuidas ma omaniku õigused saan ja endale kirjutusloa saan? _________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks."
Tänud, aga leidsin mingi programmi mis ise selle ära tegi. _________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks."
Tere..
kuidas ma saaks muuta oma arvuti kõik ikoonid mustvalgeteks?.
kaasa arvatud need mis on windows 7 siin alumisel tegumireal
neid suuri ikoone mis on töölaual, neid ma oskan muuta aga nende väikestega ei saanud hakkama :S
Parem klikk ja properties peamiselt Folderil ntks folderil parem klikk->properties->Customize->change icon
My computer jms on deskil parem klikk personalize->vasakul ääres desktop icons
Alumisel real saad nii et vahetad selle programmi ikooni ära, ja pinid ta uuesti uue ikooniga sinna alla tagasi
veel siis kysimus, et kuidas teha ise ikoone..või noh kus neid salvestada saaks..vaatasin et ps-is ei saa :S
EDIT: ja seda kah kuidas ma seda windowsi start menüü märki saan must-valgeks windows 7-mel
EDIT2: kuidas kaotada töölaualt prügikast..mul ei kao see kuidagi ära
Niih sain ka uued ikoonid desktopi. Aga kas on mingi siuke koht ka ,et ma saaks kõik need default kollased folderid korraga ära muuta ja tulevikus ka kui teen new folderi ei tule see kollane default asi vaid see mille ise valin?
Uute folderi ikoonidega... kui kellelegi meeldib siis küsige ... jagan.
tcp ei tööta hästi
aga on selleta suht hyva. Kui saaks veel asja upolad.ee oleks parem _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Niih sain ka uued ikoonid desktopi. Aga kas on mingi siuke koht ka ,et ma saaks kõik need default kollased folderid korraga ära muuta ja tulevikus ka kui teen new folderi ei tule see kollane default asi vaid see mille ise valin?
Uute folderi ikoonidega... kui kellelegi meeldib siis küsige ... jagan.
Lihtne ja loogiline
Taustal jookseb lihtsalt mingi wallpaperite pakk. _________________ suck less | no slop grenade
Lihtne ja loogiline
Taustal jookseb lihtsalt mingi wallpaperite pakk.
GPU temp on idle kohta suht meeletu
Tegelt ei ole. 8800 GTXid idlevad 60 - 65C kandis.
Tegelt on küll, kuna mul pole GTX
sattus just kokku juhusega, kui ma FAH välja lülitanud olin. _________________ suck less | no slop grenade
Mis see rainmeter ilma uuendab ka või peab ise refreshi vajutama? _________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks."
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.