praegune kellaaeg 06.08.2025 20:30:27
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Hollow
Kreisi kasutaja

|
03.10.2010 17:57:00
|
|
|
seadistad vaate ära nii nagu sulle meeldib, siis Tools menüüst Folder options > View > Apply to Folders
_________________ Müüa: Fibaro HomeCenter 3 |
|
tagasi üles |
|
 |
warkriss
Kreisi kasutaja
|
03.10.2010 18:06:55
|
|
|
Tekkinud selline anomaalia, et kui netti tahan kasutada, siis tuleb network driver disableda ja uuesti enableda, ennem tööle ei hakka. Ruuterile saab ligi (arvuti on ruuteriga ühendatud kaabli kaudu). Olen proovinud kasutada ka tootjapoolseid drivereid. Kellelgi on veel ideid? Ruuterile restardid ja srägid värgid on ka loomulikult tehtud ja ruuteri taga olevat pistikut ka vahetada. Või tuleb format teha?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Syncmahv
HV Guru

|
03.10.2010 18:21:59
|
|
|
Hollow kirjutas: |
seadistad vaate ära nii nagu sulle meeldib, siis Tools menüüst Folder options > View > Apply to Folders |
Mul kirjutab seal: You can apply the view (such as Details or Icons) that you are using for this folder to all folders of this type.
Aga valida ei lase nagu seda kusagilt või siis apply vaiutada.
NVM, sain. Pidi juba muudetud folderit kasutama et saaks apply vaiutada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
sama123
HV veteran
|
05.10.2010 09:32:51
|
|
|
Tekkinud selline anomaalia,et kontroll panel ei lase: system,kuva protsessori kiirus ja mälu hulk,kuva selle arvuti nimi alajaotustesse.Op.system on Win 7 ultimate 32bit.Lisaks ei saa SmarThru 3 ja 4-ga ja samsungi skannerit kasutada.Täpselt samuti aknas klahv liigub aga midagi ei toimu.Samsa printer aga toimib??
|
|
tagasi üles |
|
 |
Hollow
Kreisi kasutaja

|
|
tagasi üles |
|
 |
Ollaz
HV veteran

|
05.10.2010 18:37:58
|
|
|
See ehk ei puutu Win7 teemasse, aga kuidas saab quad&5.1 heli flashis suunata? Youtube videod on kõik enamus kahe kanali peal, aga tahaks, et ka taga oleks heli (praegu vaikus).
|
|
tagasi üles |
|
 |
1dumbpcuser
HV Guru
|
05.10.2010 18:51:04
|
|
|
Windows 7 Family Pack is Now Back for Sale
TomsHW
Just like the offering last year the Windows 7 Family Pack contains three Windows 7 Home Premium upgrades for $149.99.
The new offer is now available in stores and from Microsoft online in the U.S. Other countries will get theirs starting October 22.
Countries where Family Pack will be available are:
United States, Canada, UK, France, Germany, China, Russia, Austria, Belgium, Denmark, Finland, Iceland, Ireland, Italy, Luxembourg, Netherlands, Norway, Portugal, Spain, Sweden, Switzerland, Czech Republic, Estonia, Greece, Hungary, Slovakia, Bahrain, Kuwait, Oman, Qatar, Saudi Arabia, UAE, Australia, Korea, New Zealand, Singapore, Hong Kong, Taiwan, Brazil, Bulgaria, Croatia, Latvia, Lithuania, Mexico, Romania, and Ukraine.
_________________ M: Gigabyte B650M-DS3H |
|
tagasi üles |
|
 |
sama123
HV veteran
|
05.10.2010 21:08:44
|
|
|
Ollaz kirjutas: |
See ehk ei puutu Win7 teemasse, aga kuidas saab quad&5.1 heli flashis suunata? Youtube videod on kõik enamus kahe kanali peal, aga tahaks, et ka taga oleks heli (praegu vaikus). |
OK:SmarThru probleem võibolla tõesti ei kuulu teemasse aga juhtpaneeli jaotuste avanemine peaks 100% kuuluma.Kunagi olen sama probleemiga kokku puutunud aga siis kadus iseeneslikult.
|
|
tagasi üles |
|
 |
aise
HV Guru

|
06.10.2010 10:57:32
|
|
|
installisin eile aceri netbookile 7 peale ja ei lase normaalselt netti, neti.ee ja mõne eesti lehe teeb lahti, muud lehed 403. pika otsimise peale ei leidnud midagi mitte kuskilt, lahendus internet options->connections->lan settings->linnuke eest ära automatically detect settings. ei tea mis kuradi settingud seal automatic all siis tal olid.
|
|
tagasi üles |
|
 |
ewur
HV veteran

|
06.10.2010 13:57:05
|
|
|
Windows`i sisse logides stardivad by default erinevad proged, nende hulgas ka Tele2 mobiilse interneti programm ja häirib, et avaneb seejuures ka tolle Windows Exploreri kaust erinevate file´dega. Windowsi all on see USB pulk "lisakettana" peale tegelikku DVD RW drive´i. Et kuidas see "avanev kaust" ära kaotada...?
|
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
06.10.2010 14:00:28
|
|
|
autorun ära keelata.
_________________ nooope! |
|
tagasi üles |
|
 |
Ollaz
HV veteran

|
06.10.2010 15:00:20
|
|
|
sama123 kirjutas: |
Ollaz kirjutas: |
See ehk ei puutu Win7 teemasse, aga kuidas saab quad&5.1 heli flashis suunata? Youtube videod on kõik enamus kahe kanali peal, aga tahaks, et ka taga oleks heli (praegu vaikus). |
OK:SmarThru probleem võibolla tõesti ei kuulu teemasse aga juhtpaneeli jaotuste avanemine peaks 100% kuuluma.Kunagi olen sama probleemiga kokku puutunud aga siis kadus iseeneslikult. |
Selles mõttes ei kuulu, et FLASH probleem. Windowsis endas kõik kanalid on töökorras ja väljutavad heli mulle.
|
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
06.10.2010 15:11:25
|
|
|
ewur kirjutas: |
Windows`i sisse logides stardivad by default erinevad proged, nende hulgas ka Tele2 mobiilse interneti programm ja häirib, et avaneb seejuures ka tolle Windows Exploreri kaust erinevate file´dega. Windowsi all on see USB pulk "lisakettana" peale tegelikku DVD RW drive´i. Et kuidas see "avanev kaust" ära kaotada...? |
Device Manager'is on see netipulga CD näha, sealt paned 'disable'
|
|
tagasi üles |
|
 |
Car_Stealer
HV kasutaja

|
07.10.2010 04:21:41
|
|
|
Mure järgmine. Kasutasin spyware doctorit ja see leidis pahavara ,mis sa puhastatud/eemaldatud. Nüüd aga on arvuti üliaeglnae windowsi keskkonnas. Tegin safe modes registry fix'ga (leidis hulgi erroreid -parandas ära) ja spywarega uuesti üle ja endiselt windowsi keskkonnas võimatu midagi teha.
Samas safe modes töötab normaalselt Mis seda windowsi nüüd nii väga häirima on hakanud? Programm ise?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Hollow
Kreisi kasutaja

|
07.10.2010 11:21:28
|
|
|
ära kasuta spyware doctorit... Superantispyware ja Malwarebytes saavad koos asjad üldjuhul tehtud ja ei riku registrit ära... registri remontimiseks RegSupreme
_________________ Müüa: Fibaro HomeCenter 3 |
|
tagasi üles |
|
 |
maremark
Piiratud kasutaja
|
07.10.2010 14:15:15
|
|
|
maremark kirjutas: |
Tekkinud lambist mingi anomaalia windows 7 exploreriga.
Mõnikord kui minna my computerisse ,siis ta ei lae ühtegi ikooni ära, kõiki jääb nagu otsima. My computeri pilti ennast ette ei tule ja isegi vasakul kiirmenüüs laeb neid linke.
Mujal kaustades thumbnailid puuduvad piltidel jne. Control panel on tühi.
Eriti juhtub see kui ühendada mingi external drive või bluetoothiga telefon arvutile külge.
Pole enne sellist probleemi olnud. |
Aitab ainult reinstall windowsile?
|
|
tagasi üles |
|
 |
ewur
HV veteran

|
07.10.2010 14:37:38
|
|
|
arm2004 kirjutas: |
autorun ära keelata. |
Jõudsin ise tiba ette selle lahendusega, aga tänud ikka . Aga Device Manager´st ei tahaks by default asju ära keelata, visuaalselt ei jäta ka "ilusat" muljet...
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
07.10.2010 14:50:31
|
|
|
Timberg kirjutas: |
Kas mingi imetrikiga saab windows explorerist selle "organize, include in library, burn, share jms..." menüü ka eemaldada? No kohe üldse ei kasuta seda |
Ikka saab .Ise kah ei kasuta ja mul on see eemaldatud.Lae see pakk alla ja järgi juhiseid : http://cid-fc5590aa5aba6dcb.office.live.com/self.aspx/Releases/Shellstyle%20Replacement.rar
warkriss kirjutas: |
Tekkinud selline anomaalia, et kui netti tahan kasutada, siis tuleb network driver disableda ja uuesti enableda, ennem tööle ei hakka. Ruuterile saab ligi (arvuti on ruuteriga ühendatud kaabli kaudu). Olen proovinud kasutada ka tootjapoolseid drivereid. Kellelgi on veel ideid? Ruuterile restardid ja srägid värgid on ka loomulikult tehtud ja ruuteri taga olevat pistikut ka vahetada. Või tuleb format teha? |
Probleemi endaga ei saa aidata aga siit pakist Restart LAN fail kiirendab oluliselt networki taaskäivitamist.Vähemalt ei pea käsitsi tegema : http://cid-fc5590aa5aba6dcb.office.live.com/self.aspx/Releases/Windows%207%20Tweak%20Scripts.rar
ewur kirjutas: |
Windows`i sisse logides stardivad by default erinevad proged, nende hulgas ka Tele2 mobiilse interneti programm ja häirib, et avaneb seejuures ka tolle Windows Exploreri kaust erinevate file´dega. Windowsi all on see USB pulk "lisakettana" peale tegelikku DVD RW drive´i. Et kuidas see "avanev kaust" ära kaotada...? |
arm2004 kirjutas: |
autorun ära keelata. |
Tehniliselt ei pea ära keelama autorun.Control Panel\Hardware and Sound\AutoPlay panna, et Mixed Content-Take no action või siis sealtsamast Devices alt kui näitab seda USB pulka sealt
|
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
07.10.2010 16:04:56
|
|
|
Kuidas selle msdnaa'ga lood on?
Kui ma kooli lõpetan, kas siis windows muutub non-genuine'ks või saan ma seda kasutada kuni järgmise formatini? või saan ma seda key'd elu lõpuni kasutada? Kas tegemist on ikka retail võtmega, või laulatatakse mu masinaga?
_________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu, |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
07.10.2010 16:06:22
|
|
|
djpvx kirjutas: |
Kuidas selle msdnaa'ga lood on?
Kui ma kooli lõpetan, kas siis windows muutub non-genuine'ks või saan ma seda kasutada kuni järgmise formatini? või saan ma seda key'd elu lõpuni kasutada? Kas tegemist on ikka retail võtmega, või laulatatakse mu masinaga? |
Pole küll 100% kursis aga võti jääb sulle edasiseks kasutamiseks.Seda ei tea kas see on RET või OEM.
|
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
07.10.2010 16:12:10
|
|
|
ehk siis on mul kasulik sealt kõik soft ära "tellida" ja siis on mõnda aega elu muretu?
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
07.10.2010 16:24:21
|
|
|
http://msdn.microsoft.com/en-gb/academic/bb250622.aspx kirjutas: |
- You may use the software for non-commercial purposes including instructional use, research and/or design, and development and testing of projects for class assignments, tests, or personal projects. You may not use MSDNAA software for any for-profit software development.
- When you are no longer taking credit courses in the member school, you may no longer obtain MSDNAA software. However, you may continue to use previously installed products on your computer, provided you continue to follow MSDNAA program guidelines. |
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
07.10.2010 16:47:15
|
|
|
londiste, sealt kirjas, et kui ma enam koolis ei käi, siis ma enam softi ei saa. Kas kõik sealt saadud key'd kaotavad kehtivuse, või saan neid edasi kasutada?
edit: mõtlen toote aktiveerimist, mitte aktiveerimise järgset kasutamist.
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
07.10.2010 16:55:24
|
|
|
londiste, sealt kirjas, et kui ma enam koolis ei käi, siis ma enam softi ei saa. Kas kõik sealt saadud key'd kaotavad kehtivuse, või saan neid edasi kasutada?
edit: mõtlen toote aktiveerimist, mitte aktiveerimise järgset kasutamist. |
Seal ju kirjas, et However, you may continue to use previously installed products on your computer.
Kuna iga key on unikaalne ja väheusutav, et sinu võtmed deaktiveeritakse, siis ma eeldan, et saab ka aktiveerimist edukalt edasi teha
|
|
tagasi üles |
|
 |
rosin
HV kasutaja

|
07.10.2010 17:01:34
|
|
|
tomorrow kirjutas: |
edit: mõtlen toote aktiveerimist, mitte aktiveerimise järgset kasutamist. |
Seal ju kirjas, et However, you may continue to use previously installed products on your computer.
Kuna iga key on unikaalne ja väheusutav, et sinu võtmed deaktiveeritakse, siis ma eeldan, et saab ka aktiveerimist edukalt edasi teha  |
Mul ka need koodid niisama juba pool aastat seisnud ja msdn'i programmist olen kustutatud.
Praegu ostsin uue arvuti ja kasutasin koodi ära ning toimib.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|