praegune kellaaeg 22.06.2025 17:37:50
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
djerny
külaline
|
06.10.2010 22:33:26
|
|
|
Aga kas tasub tarbjakaitsesse avaldus esitada või mitte? Ei ole eriti aega hakata ka neid tarbijakaitse seadusi siin googeldama nüüd, vb oskab keegi juba kohe peast öelda kas müüjal on õigust sellist sigadust nende hindadega korraldada või mitte. Eriti siis kui tellimus on tehtud ja näitab "vastuvõetud"
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
06.10.2010 22:34:29
|
|
|
Pole mõtet hakata protsessima - tegemist oli ilmselt nende tehnilise apsakaga ja ilmselgelt kauba väärtus ei saa olla nii madal.
Igatahes ootan vastust saadetud märgukirjale - sellised asju ei tohi enam korduda.
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
lexх
HV vaatleja

|
06.10.2010 22:49:01
|
|
|
Panime lukku praegu kõik need tooded, kus oli vale hinnad.
Meil on Leedu süsteem, ja selle pärast hinnad oli teises valuutas, kohe teeme kõik korda
Ma palun vabandust ja luban, et enam seda ei korda.
Kõigedele kes tegid tellimused, ma saadan emailile hinnad, mis ma saan pakkuda tellitud tootele. pakun laohinnad kindlasti.
See ei olnud mingi BLACK PIAR
_________________ Umarket.ee - Elektroonika e-pood kogu perele |
|
tagasi üles |
|
 |
djerny
külaline
|
07.10.2010 07:29:04
|
|
|
Eks siis ootan neid laohiundu. Kui jah lihtsalt apsakas siis kõik ok, kuigi ikkagi natuke kahtlane.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|