Krt ma muidu hostiks mõnda matchi aga KÕU'ga ei kannata vist eriti... kuigi upload 40 KB/s+ peaks vast sellisele mängule piisama kui väga palju korraga ei mängi _________________ Linux Gaming Videos: Xpander69
Krt ma muidu hostiks mõnda matchi aga KÕU'ga ei kannata vist eriti... kuigi upload 40 KB/s+ peaks vast sellisele mängule piisama kui väga palju korraga ei mängi
no kui muu aita siis läbi hamachi _________________ MOC.Matrix & etc_Matrix
Laadige keegi veel oma sõit üles.Vaataks kas on üldse keegi kes suudab seda masinat norm trajektooril hoida, no raisk ei pidurda ega keera.Enne igat kurvi, et perse libisema saada tuleb kässarit kakkuda.See pole ju normaalne, kui kässarit ei kaku siis alajuhitavus ja lihtsalt paneb võssa.
Tegin just onlines ühe sõidu. Lõpetasin esimesena 6 sekundilise eduga, aga kokkuvõttes olin viimane. Seletage mulle kuidas nii? Kas teised tegid veel mingeid sõite ja ma joinisin kuskil vahepeal?
Tegin just onlines ühe sõidu. Lõpetasin esimesena 6 sekundilise eduga, aga kokkuvõttes olin viimane. Seletage mulle kuidas nii? Kas teised tegid veel mingeid sõite ja ma joinisin kuskil vahepeal?
jeanman, no pleista peal demo proovisin siis sain päris edukalt juba 3x raja läbitud. Autod tundusid mulle küll erinevad.
Ega suure hoo pealt ta ei pidurda ja samal ajal ei saagi keeratagi ju...
Kui liiga raske lisa mingi abi peale endale, ise v6tsin k6ik abid maha mis vähegi olid...piirasid ikka kohutavalt, aga muidugi asi läks palju raskemaks ka.
võimalik et oli mitme etapi ajaline kokkuvõte. Mitte ainult single stage sõit
muide leaderboardid sassis vist?
mul näitab et ma lvl9 ja 3s koht hall of fame'is aga kui avan näitab et olen lvl3 ja 11's
Vahepeal mingi reset vist olnud. _________________ Linux Gaming Videos: Xpander69
Kas keegi oskaks aidata, mul mäng justkui ei tunnista pedaale. Rool on siis Logitech Driving Force GT. Seal kus saab testida rooli, seal keeramine töötab, aga gaas ja pidur mitte. Accelerate ja Brake´le uusi binde ka ei saa panna.
Üldiselt saast mäng, lihtsalt sõida,sõida ja sõida...
OMFG Auto mängus peab sõitma? Kas tõesti? Eriti WRC mängus ja mingit kuramuse rallit... andestamatu . Võiks ikka dirt 2 stiilis olla 4 rada ja pauku ja kärakat ja yo yo yo .
Mnjah mäng tundub suht ... meh. Autode feeling jms on nagu jurad. Graafika on omaette veidrus (eriti kui autol pidureid vajutad ja mingid 2000 aasta stiilis peintis tehtud punane värv taha tekib.
angel, ega jah...krt ei j6ua ära oodatagi enam ....öö ja päeva/ilmastiku(lumi, vihm) vahetus jne mmmmmmm.
Vaikselt siin kiikan juba playseati ja G25te
No GT5 ikka WRC mängu ei asenda, sest WRC mängus on ikkagi 78 erinevat katset. Gran Turismol pole ralli alaselt sellele just palju vastu panna. Olgugi et GT5 hakkab olema see põhimäng mida mängin, ei usu, et seepärast kohe WRC nurka viskan, aga eks paistab kui aeg käes.
Rooliks endal igatahes Fanatec GT3RS V2 ja minu jaoks on see etem kui G25
angel, ega jah...krt ei j6ua ära oodatagi enam ....öö ja päeva/ilmastiku(lumi, vihm) vahetus jne mmmmmmm.
Vaikselt siin kiikan juba playseati ja G25te
Kiikasin kah just üle õla, oli ikka alles
Tegin paar sõitu suurbritannias ja woow, seestvaates on rada täiega nauditav sõita aga osad NÄHTAMATUD takistused raja ääres on väga Vaatad, et saad palkidest mööda aga mingi on ikka nagu veerandvõrra nähtamatult teele ette topitud vms.. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Mille poolest ta etem siis on? Selle poolest, et sina seda omad ?
Etem on ta selle poolest et rihmad on palju täpsemad kui hammasrattad ja seega ei ole mingit deadzone. Lisaks meeldib see, et saab käigupealt seadistada. Ei kujuta üldse ette milline see G25 pöörderaadius PS3 peal on, aga antud roolil saan valida suvalisel hetkel 90 - 900 kraadi 10 kraadiste sammudega ja viis erinevat seadistust saab mällu salvestada. Lisaks saab ka muid asju igal hetkel seadistada.
Mille poolest ta etem siis on? Selle poolest, et sina seda omad ?
Etem on ta selle poolest et rihmad on palju täpsemad kui hammasrattad ja seega ei ole mingit deadzone. Lisaks meeldib see, et saab käigupealt seadistada. Ei kujuta üldse ette milline see G25 pöörderaadius PS3 peal on, aga antud roolil saan valida suvalisel hetkel 90 - 900 kraadi 10 kraadiste sammudega ja viis erinevat seadistust saab mällu salvestada. Lisaks saab ka muid asju igal hetkel seadistada.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.