praegune kellaaeg 21.06.2025 20:18:53
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
yenx
HV vaatleja

|
05.10.2010 00:44:40
Probleem Soome DNA pulka kasutades |
|
|
Nii. Lugu on järgmine, et elan Soomes ja läks vaja mingisugust kerget ja odavat neti võimalust. Kuna minu elupaikka ei ole suudetud kaablit sisse vedada, otsustasin osta endale mokkula ehk Interneti pulga.
Probleem, mis tekkis seda pulka kasutades on selline, et mokkula infost näen, kuidas In Rate on pidevalt üle 1000 kbits/s. Kas on mõnda proget, mis teeks selgeks, et miks tal on vaja seda teha või mida ta alla laeb?. Tegin 2 päeva tagasi arvutile formati(selle allalaadimise pärast), kuna mõtlesin, et süsteemis on midagi, mis pidevalt alla laeb. Lükkasin pärast formatit oma toreda pulgakese sisse ja nägin, et tal on ikkagi mingisugused vajadused rahuldamata.
Netis ma korralikult liigelda ei saa, kuna kogu aeg on nett koomas.
Ma loodan, et keegi oskab aidata mind selle murega, kuna netti läheb mul vaja ja maksan selle pealt päris suurt raha.
|
|
tagasi üles |
|
 |
darcen
HV kasutaja

|
05.10.2010 10:13:04
|
|
|
Kahjuks ei maini sa millise op süsteemiga töötad. Kui windows vista või 7 siis seal Task Mangerist võid leida progejupi Resource Monitor. Sealt valid Network ja näed milline protsess sul võrku tarbib ja kui palju. Võid ka kasutada sellist asja http://live.sysinternals.com/Tcpview.exe see eeldab aga natuke võrgundusest arusaamist (töötab ka xp-ga).
|
|
Kommentaarid: 53 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 :: |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
05.10.2010 10:25:33
|
|
|
Tõenäoliselt on tegu windowsi enda Updatega, mis töötab automaatselt ja uuendused võivad vabalt sadadesse megabaitidesse ulatuda.
Nii, et lülita Windowsi automaatne Update välja ja vaata siis, mis juhtub.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
yenx
HV vaatleja

|
06.10.2010 21:09:41
|
|
|
Nii. Nagu kiuste eile see nett oli korralik. Resorce monitoriga näitas, et neti resursse kasutab võimsalt stdrt.exe. Troojaline kuramus.
Asukohaks C:\WINDOWS\TEMP\ \stdrt.exe.
Point selles, et mul on neid kaustasid ikka õige mitu, kus see sama fail sees on. Kas Temp kausta sisu tervenisti ei võiks ära kustutada?
|
|
tagasi üles |
|
 |
darcen
HV kasutaja

|
07.10.2010 10:51:00
|
|
|
Kustutada võib /TEMP sisu kuid nagu ikka ei lase windows niisama lihtsalt kasutuses olevaid faile kustutada, seega kui protsess töös siis jääb ta sinna ikka rippuma. (võid muidugi task manageris üritada enne protsessi maha killida ja siis kustutada, teinekord aga käivitatakse see kiiremini kui jõuad kustutada), lisaks ei tea kunagi kuhu ta ennast veel salamisi ära peitnud on. Lihtsam ehk muretseda endale mõni antivirus/spyware remover ja sellega süsteem üle kontrollida.
|
|
Kommentaarid: 53 loe/lisa |
   |
0 :: |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
yenx
HV vaatleja

|
07.10.2010 16:05:07
|
|
|
/Temp sisu kustutatud. Loodan, et rohkem sellist probleemi ei tule.
Saan nüüd rahulikult ilma ootamata vähemalt Eesti saateid netis vaadata ilma, et nett koomas oleks.
Suured tänud teile!
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|