Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Lovvi
HV veteran

|
04.10.2010 16:23:53
|
|
|
Nokia kirjutas: |
jep, koguaeg viskab välja, beta , hakkab sama jant mis bc2-ega pihta. |
Selle jaoks ongi ju beta Nad testivadki servereid.
|
|
Kommentaarid: 59 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
KuriVaiM1
HV veteran

|
04.10.2010 16:34:32
|
|
|
analoogne jama mic bc2 oli aga mäng esialgu tundub päris hea
   |
1 :: |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
04.10.2010 16:39:16
|
|
|
Ma tõesti ei saa aru, kuidas mängutootjad pole võimelised oma enda ja teiste vigadest õppima. Kuid jah... eks beta on beta... tuleb leppida sellega.
Mängust siis ka natuke. Kui aus olla, siis isegi suht ok on. Selliseid hit detection ja rubberbanding probleeme nagu BC2'es siiani esineb ei märganud, nii et tubli töö, DICE. Enamasti põrutan snaiperiga ringi ja suht lõbus on. Bolt action võtab pea alati ilusasti ühe laksuga vastase maha.
Üks asi, mis häiris, on nende mortarite ja rocket strike'de sihtmärgi määramine. Vaatan ilusasti binokliga maapinda, kuid see kisab, et "Target not found" (või midagi sellist..). Kas ma teen ise midagi valesti või ongi asi selline pool vigane?
Kuid jah, see pidev disconnect käib pinda küll. Just oli hea round, mingi 30 killi 7 surma, ründasime vastaste viimast kaitsepunkti, mingi paarikümne sekundi pärast oleks roundi ära võitnud ja siis tuli disconnect. Kõik medalid ja exp läks kaduma.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
invension
Kreisi kasutaja

|
04.10.2010 16:48:24
|
|
|
We are currently aware of the Medal of Honor Open Beta connection issues and player drops, we are working as fast as possible to resolve this.
_________________ Liitu vabalt siit: Coinbase / Binance |
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
KrisVr
HV Guru
|
04.10.2010 16:48:29
|
|
|
LightsabeR See "Target not found" jama oli mul ka, lõpuks lasin ennast õhku. Tundus nagu oranz nool naitas kaugele, aga oli hooppis kivile suunatud, loomulikult ma istusin selle taga.
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
Forgotten
HV kasutaja
|
04.10.2010 16:52:45
|
|
|
Steamis ei pääse endiselt betale ligi ?
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
villu70
HV Guru

|
04.10.2010 16:57:12
|
|
|
Päris hea mägedes kõmmutada, peab hakkama ostmist kaaluma.
|
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
3 :: |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
KuriVaiM1
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dude .
HV Guru
|
04.10.2010 17:02:31
|
|
|
KuriVaiM1, MW2 killer ei ole just raske olla. MW2 on üpris .
Aga noh, loomulikult ei lähe Call of Duty selle pärast kuskile tegelikult.
Loodetavasti saab Steam'ist ka seda betat üsna pea proovida. Suhtelisekt skeptiline olen hetkel.
_________________ TALUSILDID |
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
04.10.2010 17:05:37
|
|
|
DefXtreme kirjutas: |
LightsabeR See "Target not found" jama oli mul ka, lõpuks lasin ennast õhku. Tundus nagu oranz nool naitas kaugele, aga oli hooppis kivile suunatud, loomulikult ma istusin selle taga. |
Hehe jah, ma lasin ka ennast rocket strike'ga õhku. Sihtisin täiesti selgelt kaugele vastaste jalge ette - "target not found", siis liigutasin sihikut kõrvale, ikka sama jama, liigutasin natuke veel ja siis registreeris ära. Ma olin jube õnnelik ja mõtlesin, et nüüd tuleb mingi 5 killi kindlalt, kuid siis märkasin minimapi pealt, et olin oma jalge ette tellinud need raketid ning kahjuks oli juba liiga hilja eemale joosta.
KuriVaiM1 kirjutas: |
võtas-uxu, seda nad kõik räägivad et mw2 killer tulekul  |
Ma usun, et MW2 kaotab rohkem mängijaid Black Ops'ile, kui HoH'ile.
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
creephi
HV vaatleja

|
04.10.2010 17:08:50
|
|
|
KuriVaiM1 kirjutas: |
võtas-uxu, seda nad kõik räägivad et mw2 killer tulekul  |
MW2 killer tuleb järgmine kuu 10-nda paiku.Abiks muidugi oleks kui nad oma connection probleemid korda teeks ,oleks ilmselt rohkem rahvast online
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
TaskuNuga
HV vaatleja
|
04.10.2010 17:20:50
|
|
|
Kas kellelgi veel on seda jama, et üldse mängu ei saa? Saab ainult kirja Connection interrupted - The EA servers are not currently available
EDIT: Peale tükki aega retry spämmimist sain sisse
viimati muutis TaskuNuga 04.10.2010 17:24:40, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
KuriVaiM1
HV veteran

|
04.10.2010 17:22:06
|
|
|
jääbgi konnektima, 10min ja ei tulegi "timed out" vms, bc2-s oli ratas mis ringi käis nüüd saab noolemängu jälgida
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
04.10.2010 17:23:35
|
|
|
TaskuNuga kirjutas: |
Kas kellelgi veel on seda jama, et üldse mängu ei saa? Saab ainult kirja Connection interrupted - The EA servers are not currently available |
Niipalju kui foorumist ja serverite staatusest oletada võib, ongi kõik serverid hetkel maha võetud ja tehakse patchi.
Tuletan kõigile open beta testijatele meelde, et justnimelt serverite testimiseks nad open beta tegidki ning kui me suutsime need rivist välja lüüa, siis järelikult oleme eesmärgi täitnud. See oligi EA eesmärk ning kõik on nii nagu peab.
_________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do." |
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ollaz
HV veteran

|
04.10.2010 20:39:46
|
|
|
Milline efekt põhjustab seda, et ekraan on nagu blurred koguaeg? Pole ka otseselt lumi, aga mingi valge kiht oleks nagu üle.
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
invension
Kreisi kasutaja

|
04.10.2010 21:18:04
|
|
|
See on Bloom.
Selle saad maha võtta kui lähed: My Documents\EA Games\Medal of Honor MP Open Beta ja avad faili ´settings´ Seal paned Bloom=low ja saved ära faili
nii isegi kannatab mängida.
Matchmaking paneb siis saab kiiremini mängu.
_________________ Liitu vabalt siit: Coinbase / Binance
viimati muutis invension 04.10.2010 21:26:33, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dude .
HV Guru
|
04.10.2010 21:23:57
|
|
|
Steam'ist sain ise igatahes ilusti tööle. Ühe korra viskas välja serverist, muidu okei.
Mäng ise kõvasti parem kui võrrelda eelmise betaga. Aga ostma ikka ei kipu.
Võinuga jäeti ikka sisse - panin nina eest seisvale vastasele näkku noa, aga ei midagi...
_________________ TALUSILDID |
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
04.10.2010 21:51:50
|
|
|
Nüüd sain ka järjest tund aega mängida, tundub, et nendest EA serveri probleemidest on jagu saadud (vähemalt praeguseks).
Päris hea mäng oli just. Mängisin kaitses Combat Assaultis. Eelviimase baasi juures kaitsesin paremat flanki vahepeal pea täiesti üksinda, võtsin oma 10 vastast järjest maha ja takistasin neil mortari ja rocket strike'ga edasi liikumist. Siis kui surma sain, murdsid vastased kohe vasakult flankilt läbi ja plantisid pommi. Ma spawnisin, tapsin kiirelt mõned vastased, sain uuesti mortari ja kohe seejärel ka rocket strike'i ning siis guided missile'i, mille kõik vastastele pähe saatsin. Kahjuks samal ajal, kui üritasin guided missile'it juhtida, rushisid vastased meie kaitsest mööda ja võtsid mu maha. Õnneks suutsime viimases punktis siiski vastu pidada ja roundi võita. Score oli vist 36 - 10.
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
pohmakas,
käed värisevad

|
04.10.2010 22:18:14
|
|
|
Raamatut ei taha kirjutada? Ilma piltide/videota selline tekst üsna tähtsusetu Niiet hakka klõpsima, tahaks näha kas closed betast on märgatavalt erinevusi
|
|
Kommentaarid: 164 loe/lisa |
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
04.10.2010 23:02:59
|
|
|
Lauri Kiissel kirjutas: |
Raamatut ei taha kirjutada? Ilma piltide/videota selline tekst üsna tähtsusetu Niiet hakka klõpsima, tahaks näha kas closed betast on märgatavalt erinevusi  |
Ega ma tähtsust taga ajagi. Pole see ~30-10 score nii väga eriline midagi, pea iga round on mõlemas tiimis vähemalt üks selline mängija. Lihtsalt mulle meeldis, kuidas lõpus kaitse välja tuli, kuna roundi algus läks mul suht metsa.
Samas frapsi võin proovida tööle panna mõni round, kui FPS'i väga alla ei tõmba.
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
05.10.2010 00:15:28
|
|
|
Meeletu spämm. Eriti muud ei oskagi öelda. Kuna relvadel recoili pole, siis suht "point and shoot" mäng. Kaardid on üliväikesed ja jaburalt nigelad. DICE oleks võinud selle jama asemel teha korraliku expansion packi BC2le.
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
05.10.2010 00:53:50
|
|
|
Scart kirjutas: |
Meeletu spämm. Eriti muud ei oskagi öelda. Kuna relvadel recoili pole, siis suht "point and shoot" mäng. Kaardid on üliväikesed ja jaburalt nigelad. DICE oleks võinud selle jama asemel teha korraliku expansion packi BC2le. |
Eks seda spämmi ikka ole jah, nagu kõigis sarnastes FPS mängudes. Samas reeglina jäävad tugevamad mängijad ikka peale, olgu seda spämmi palju tahes.
Kaardid mulle isegi meeldivad. Sellel Shahikot Mountains mapil on paar kohta, kus on kas kaitsmine või ründamine liiga lihtne, kuid muidu on suht balanced. See teine map, kus peab neid lippe püsti ajama, on minu meelest väga hea ja mitmekülgne ning võimaldab edukalt kasutada mitut erinevat mängustiili.
Siis kui veel paar pädevat mängijat teamis on, on päris tore mängida. Kui on mingid udud ja pead Combat Mission'is ründama, on asi natuke nigel. Kui ikka tüübid smoke grenade'sid kasutada ei taha ja pea laiali otsas vastaste risttule ette jooksevad, pole ikka midagi üksi ette võtta. Kaitses saab tihti ka nõrgemate kaasmängijatega hakkama.
Tasuks veel mainida, et see match making ikka ei tööta küll. Väidetavalt peaks ta sind võrdse skill leveliga mängijatega kokku panema, kuid mina pole küll seda märganud.
Üks screenshot ka siis. Nagu näha, match making'uga joinitud server ja mängijate skill level on täiesti seinast seina.
Spoiler 
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gunnar19
Kaevur

|
05.10.2010 01:06:09
|
|
|
mäng on täielik bc2 ma võin üelda.
Meeldib mulle see et padrunid tapavad ka, kaks pauku kuhugi kubemepiirkonda ja sell vastas teamis on jamas.
graafika on küll sigailus.

|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
4 :: |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
05.10.2010 01:48:05
|
|
|
Ikka mängul recoil puudub? Siis on ju jätkuvalt MP osa püha mõttetu.
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
05.10.2010 02:15:57
|
|
|
Gunnar19 kirjutas: |
mäng on täielik bc2 ma võin üelda. |
Minu jaoks on ainukesed asjad, mis BC2'te meenutavad - strafe+jooksmine ei tööta ja ei pikali ei saa visata.
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|