Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
elgordo
HV kasutaja
|
03.10.2010 17:23:20
Probleem secured PDF failiga |
|
|
Mul on selline probleem:
Mul on üks PDF fail mis on secured ehk et ma ei saa sellega mitte midagi teha ehk et ei saa copy paste'ida teksti ning mul on see fail 7 päevaks "laenatud" ehk et pärast seda ma pean ta uuesti alla laadima mis pole väga hull kuid tüütu sellegipoolest.
Tegemist ei ole millegi illegaalsega, lihtsalt ühe ülikooli õppeaine jaoks vajaliku e-raamatuga. Ma olen üritanud üpris mitut PDF converterit (nii programmi kui online teenust) et sellest doc'i või üks kõik mida muud teha kuid kõik on vaid erroreid andnud. Üritasin ka ühte PDF restrictions remover'it kasutada ja see ka ei saanud sellest failist jagu.
Oskab keegi soovitada mida saaks ette võtta?
Siin on link sellele PDF'ile (ei kasutanud HV uploaderit kuna fail natuke liiga suur): http://www.megaupload.com/?d=TTNUS1HQ
Kõige haigem on veel see et ma ei saa isegi print screeni kasutada et sellest PDFist mõnda tähtsamat kohta kopeerida. Lihtsalt ei lase seda teha.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
janeklass
HV vaatleja
|
03.10.2010 19:35:44
|
|
|
Kui win 7 kasutad saad snipping tool-iga ka kenasti pildi tehtud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
elgordo
HV kasutaja
|
03.10.2010 19:55:26
|
|
|
Kasutan Vistat. Ning see MWsnap töötab. Veidi tüütu on niimodi seda teksti sealt kätte saada kuid vähemalt asi toimib.
Siit tekkis ka uus küsimus: kui ma nüüd neid screenshote teen, siis tekivad pildifailid. Kui aga mul oleks soov muuta need .jpg'd (või milleks iganes ma nad save'in) pdf'ideks tagasi et sealt niimodi teksti kopeerida, siis mis oleks kõige parem viis seda teha? Üritasin Photoshop'i neid pilte viia ja seal PDF'ideks teha kuid need pdf'id mis sealt tulid olid sellised et ma ei saanud Acrobat'i teksti selekteerimis tööriistu kasutada. Oskab keegi nõu anda?
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
friik1
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 188 loe/lisa |
   |
1 :: |
1 :: |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
|
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
03.10.2010 20:08:49
|
|
|
copy pole lubatud, aga print? Kui print oleks lubatud, saaksid mõnda pdf printerisse printida ja ongi turva maha võetud.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
03.10.2010 20:09:45
|
|
|
Seal on vaid vaatamine lubatud.
|
|
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
04.10.2010 13:47:04
|
|
|
Ahah, no siis ei jää muud üle jah, kui OCR pildi pealt.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|