Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
tumbuser
Kreisi kasutaja
|
02.10.2010 09:15:46
Re: Eesti klaviatuur |
|
|
Ei pääse ThinkFree Office sisse - ütleb kas vale nimi või parool. Nüüd võib olla jama sest enne meeleheitlikult telefoni toksides ja püüdes ilma mobiiliinternetita kõiki asju tööle panna (vaat kus narr) võisin oma tavalise parooli/nime asemel midagi muud kirjutada või on häda milleski muus. Ühesõnaga, tund aega proovimist ja ei pääse sisse. Ei tea ka kuidas lasta oma meiliaadressile äraunustatud parooli saata - seal pole lihtsalt seda võimalust. Mida teha?
_________________ "The computer says I need to upgrade my brain to be compatible with the new software."
. |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Incikas
HV veteran

|
02.10.2010 14:48:50
|
|
|
Incikas kirjutas: |
Jälle üks küsimus : mis keiss nende visiitkaaritide vastuvõtmisega on? Saadetakse ja siis tuleb kiri ette et "sisu tundmatu"...Annab seda kuskilt kruttida  |
anybody
|
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
1 :: |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
tumbuser
Kreisi kasutaja
|
02.10.2010 21:12:24
|
|
|
katsetasin, mul ka et: Sisu ei toetata. Kruttisin kõiki settinguid nii palju kui julgesin, aga ei miskit. Kas võib olla nii, et asi on mudelipõhine, et leiti: sel telefonil mõni vidin, mis visiitkaardi vastuvõtmise võimaluse muudab sama mõttetuks CD flopiketta.
siin on ju potentsiaalset suhtlusvara nagu muda: talk, write and go..., gmail, sõbrad hetkel, twitter, facebook, skype jne jne.
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
ErXz
HV vaatleja
|
02.10.2010 21:31:45
|
|
|
tumbuser kirjutas: |
Endal aga endiselt mure selle ThinkFree Office parooliga. Unustasin ära või kirjutasin valesti ja nüüd ei pääse sisse. Kuidas pääseda? |
Oled proovinud ThinkFree kodukalt muuta/uut saada?
http://member.thinkfree.com/member/goLandingPage.action
|
|
tagasi üles |
|
 |
tumbuser
Kreisi kasutaja
|
03.10.2010 09:58:04
|
|
|
ErXz kirjutas: |
Endal aga endiselt mure selle ThinkFree Office parooliga. Unustasin ära või kirjutasin valesti ja nüüd ei pääse sisse. Kuidas pääseda? |
Oled proovinud ThinkFree kodukalt muuta/uut saada?
http://member.thinkfree.com/member/goLandingPage.action |
Sain muuta küll. Aga nüüd kui sisse login näitab vaid: no matching files in that folder. Oma rumala ajuga kujutasin ette et selle programmi all on midagi microsoft office taolist et seal on sees nii exeli kui ka worldi analoogid? Või peaks üldse küsima, et mida see programm teeb.
_________________ "The computer says I need to upgrade my brain to be compatible with the new software."
. |
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nu
HV Guru

|
03.10.2010 10:07:09
|
|
|
logida on vaja ainult online teenuse jaoks.
muidu valid ülevalt My docs ja menüü nupuga new + vajutades annab valida:
_________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it...
ss |
|
Kommentaarid: 177 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
tumbuser
Kreisi kasutaja
|
03.10.2010 11:03:04
|
|
|
Aitäh. Leidsin. Sain ka mõned dokumendid prooviks koostada, üles laadida ja alla laadida. See telefon hakkab mulle järjest rohkem meeldima.
Ainult see qwerty on pagana pisikeste tähtedega, trükin vaevaliselt. ( Millegipärast ei saa dokumenti kirjutades seda qwertyt piki ekraani (suuremana) ette tuua telefoni kallutades. =
Ja avastasin, miks ei saanud enne sisse logida thinkfree-sse. Kasutasin tavalist gmaili kasutajatunnust aga pidi kirjutama meiliaadressi. Tegevus meenutas seda, et proovid ust maha murda, käid ja küsid nõu kuidas seda teha, jooksed siis ukse maha ja avastad, et krt pidi hoopis uksekäepidet väänama.
. |
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
ErXz
HV vaatleja
|
03.10.2010 14:57:38
|
|
|
Ainult see qwerty on pagana pisikeste tähtedega, trükin vaevaliselt. ( Millegipärast ei saa dokumenti kirjutades seda qwertyt piki ekraani (suuremana) ette tuua telefoni kallutades. ) |
Võta settings -> Sounds and display, keri allapoole ja sellise asja nagu orientation taha pane linnuke, kui seal pole...
Mul oli ka alguses, mõtlesin, et mis kamm on...
|
|
tagasi üles |
|
 |
Incikas
HV veteran

|
03.10.2010 17:16:53
|
|
|
Huvitav,kas Galaxyle pole veel eesti appse nagu IPhonel on...?
|
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
jyrgen
Kreisi kasutaja

|
03.10.2010 17:51:48
|
|
|
Olen leidnud M-parkimise (täitsa funktsionaalne) ja eurokalkulaatori.
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
Incikas
HV veteran

|
03.10.2010 18:28:01
|
|
|
kus leidsid need
tunmbuser,galaxy´ga Skype ei tööta veel
|
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
jyrgen
Kreisi kasutaja

|
03.10.2010 18:46:44
|
|
|
Arvatavasti Marketist otsisin "eesti" ja "estonia" vms märksõnu.
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
flake
HV veteran
|
03.10.2010 18:51:07
|
|
|
kus leidsid need
tunmbuser,galaxy´ga Skype ei tööta veel  |
skypet pole üldse hetkel androidile :/ kui see skype lite välja jätta ...
_________________ ..||.. |
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
2 :: |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
tumbuser
Kreisi kasutaja
|
03.10.2010 20:07:24
|
|
|
ah sa kurat ma olin üsna kindel et sellisele telefonile on skype nagu elementaarne või kuidas seda seletadagi.
Keegi võiks Tamkivi Stenile sosistada, et jummala hea oleks Googlel vaip alt ära tõmmata, andes powered by google-android telefonidele täieliku ligipääsu skypele. Ja siis teise kõrva sosistada, et kui ei anna siis tõmbab Google neil endal vaiba alt ära oma g-voice ga. Skype Eesti meeskonnast keegi kindlasti külastab HinnaVaatlust.
. |
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Riivo
HV Guru

|
03.10.2010 22:13:36
|
|
|
ah sa kurat ma olin üsna kindel et sellisele telefonile on skype nagu elementaarne või kuidas seda seletadagi.
Keegi võiks Tamkivi Stenile sosistada, et jummala hea oleks Googlel vaip alt ära tõmmata, andes powered by google-android telefonidele täieliku ligipääsu skypele. Ja siis teise kõrva sosistada, et kui ei anna siis tõmbab Google neil endal vaiba alt ära oma g-voice ga. Skype Eesti meeskonnast keegi kindlasti külastab HinnaVaatlust. |
Skype Lite Beta on väljas. Aga kahjuks on praegu isegi Skypelt Skypele helistamine tasuline. Chat töötab hästi ja on tasuta. Kui Skype Kit massidele avatakse, peaks korralikke Skype kliente hulgi tulema.
|
|
Kommentaarid: 233 loe/lisa |
   |
221 |
|
tagasi üles |
|
 |
reio72
HV vaatleja
|
04.10.2010 11:18:07
|
|
|
Ei kujutanud küll kunagi ette, et tuleb aeg, mil saad internetiraadiot kuulata läbi mobla- olen ise tele2-s, kasutan starti- see on 95.- kuus. Selle raha eest oli eelmine kuu sisse tõmmatav maht ligi 1 G- kuulan palju netiraadiot- Androidmarketis TuneIn Radio nimeline rakendus- töötab väga kenasti ja muusika valik on lõputu. Tore rakendus on veel RetroCam- saab vanas stiilis pilte teha. Üldiselt telefoniga väga rahul, kuigi hind ikka väga kõrge.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Clasu
HV vaatleja
|
04.10.2010 16:12:28
|
|
|
Kuidas saaks GPS-s kasutades salvestada teekonna mida oled läbinud ja kas google map-si asemel saaks ka eesti kaardi telefoni salvestada, et ei peaks iga korda hakkama seda allatõmbama?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Nu
HV Guru

|
04.10.2010 16:28:27
|
|
|
umbes 1K eest saab valida päris mitme navigatsiooni programmi vahel.
tasuta võid proovida MapDroyd nimelist programmi marketist. Kasutab http://www.openstreetmap.org/ kaarte.
Kaarte saab riikide kaupa tõmmata ja offline kasutada. Kuidas sellega navigeerida on ei tea sest alles 10min. tagasi panin peale endale.
ss |
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Riivo
HV Guru

|
04.10.2010 16:48:20
|
|
|
Clasu, teekonna salvestamiseks on My Tracks. Parim tasuta ja salvestusvõimalusega kaart, mis ma leidnud olen on jah MapDroyd. Väiksemates maakohtades on kehvem kui Google, sest mõned tänavad võivad puududa. Aga linnades on mind korduvalt aidanud. Navigeerimisfunktsiooni vastu pole huvi tundnud, sest jalutades saab ise tee leitud.
|
|
Kommentaarid: 233 loe/lisa |
   |
221 |
|
tagasi üles |
|
 |
tumbuser
Kreisi kasutaja
|
04.10.2010 22:21:37
|
|
|
reio72 kirjutas: |
E mil saad internetiraadiot kuulata läbi mobla- |
Ma olen ka mõelnud internetiraadio peale, aga kardan viirusi. Kas ja kui jah siis kuidas teie kaitsete oma telefoni viiruste eest? Kui ma installin mingi appsi alla siis hakkab telefon hoiatama, et võib saada pahavara sisse...
. |
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
ToTuMaN
HV kasutaja

|
04.10.2010 22:26:25
|
|
|
tsitaat: |
Ma olen ka mõelnud internetiraadio peale, aga kardan viirusi. Kas ja kui jah siis kuidas teie kaitsete oma telefoni viiruste eest? Kui ma installin mingi appsi alla siis hakkab telefon hoiatama, et võib saada pahavara sisse...
|
Natuke rohkem sihipärast mõtlemist ning arusaamist, kust ja mida sa installid. nii lihtne see ongi. ja kui muidu veel hing värisema kipub, siis korralik backup ka veel pealekauba.
Aru ma ei taipa, kust kuramuse kohast sa neid asju siis sikutad, et telefon kogu aeg hoiatab?
_________________ ..::ToTuMaN::.. |
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
05.10.2010 02:34:17
|
|
|
Täna siis pidulikult saan enda oma kätte ja mõtlesin, et küsin kohe, kas I9000XXJP3 on mõtet kohe peale surada või leiab kuskilt midagi kobedamat juba
Kas seal Eesti keel on, kui ei ole ms on kõige uuem kus on (ei küsi enda tarbeks, seega võiks enamvähem stabiilne kah olla).
|
|
Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
2 :: |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nu
HV Guru

|
05.10.2010 12:02:22
|
|
|
peale JP3 on tulnud JPC, JPH ja JPK.
viimased 2 on juba päris stabiilsed. ei mäletagi, et oleks mõne FC saanud JPK'ga.
uptime 216h ja pole olnud vajadust restartida (st. pole muutunud aeglaseks ja kõik töötab nagu vaja)
soovitan JPK+root+OCLF 2
kui eestikeel oluline siis JM8 aga see on 2.1
ss |
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|