praegune kellaaeg 17.06.2025 00:12:04
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
Anna tooli
|
30.09.2010 20:02:07
Eksmehe kontolt intiimkuulutamine tõi naisele karistuse |
|
|
link :: ERR
Tartu maakohus karistas noort naist oma eksmehe nime all intiimkuulutuste avaldamise eest üldkasuliku töö tegemise kohustusega.
Kohus mõistis 19-aastase Ilona süüdi arvuti, arvutisüsteemi ja arvutivõrgu ebaseaduslikus kasutamises ning määras talle kohustuse teha 20 tundi üldkasulikku tööd. Süüdistuse järgi pani Ilona tänavu suvel suhtlusportaalides limpa.ru ja odnoklassniki.ru oma eksmehest kontoomaniku nõusolekuta üles intiimkuulutused. Lõuna ringkonnaprokuratuuri prokuröri abi Jüri Vissaku sõnul tunnistas naine ülekuulamisel, et tegi seda kättemaksuks pärast järjekordset tüli eksmehega.
Suvel karistas kohus 22-aastast Priitu 20 tunni üldkasuliku töö tegemise kohustusega tuntud ajakirjaniku Priit Pulleritsu nime all 9. veebruari õhtul Eesti sportlasi solvava kommentaari postitamises Raadio 2 saate "Rahva Oma Kaitse" netifoorumis.
Vissaku sõnul tunnistas noormees, et ta kuulab pidevalt raadiosaadet "Rahva Oma Kaitse" ning 9. veebruaril olid saatejuhid just kiitnud seda, et saadet kommenteerivad kuulsad inimesed. "Kuna ma ise mingi kuulus inimene ei ole, siis otsustasin ma ka natuke tuntuma inimese nime all esineda ja kirjutasin oma kommentaarile alla Priit Pullerits," tunnistas noormees ülekuulamisel.
Lõuna prefektuuri kriminaalteabeteenistuse vanem Mart Sisask ütles, et võõra identiteedi kasutamine ilma nõusolekuta on kriminaalkorras karistatav tegu. "See juhtum on kindlasti heaks õppetunniks inimestele, kes avaldavad foorumites enda arvamust võõra nime all," märkis Sisask.
Vissak nentis, et netisuhtlejad ja kommenteerijad ei mõtle sellele, et iga klikk jätab jälje ning seetõttu ei päästa võõra nime kasutamine kindlasti vastutusest.
|
|
Kommentaarid: 359 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
297 |
|
tagasi üles |
|
 |
Worm390
HV kasutaja

|
30.09.2010 20:24:14
|
|
|
Sellised uudised tekitavad minus kohati kahtlust, kas ma olen ikka HV lehel või olen elu24 sattunud....
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
xecroy
HV kasutaja

|
30.09.2010 22:49:24
|
|
|
Ma muretsen pigem selle pärast, et kui politsei ja kohtud hakkavad netikommentaatoreid taga ajama, siis kes kriminaalidega tegeleb?
_________________ Kõige suurem pidur on alati ketas. Naudi inimväärset elu, osta SSD! |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Heineken
HV Guru
|
01.10.2010 03:20:08
|
|
|
Kriminaalidega tegeleb Mupo. Internetikommentaatoreid ajab taga Kapo.
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|