Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Varia »  Eksmehe kontolt intiimkuulutamine tõi naisele karistuse märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Anna tooli

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 30.09.2010 20:02:07 Eksmehe kontolt intiimkuulutamine tõi naisele karistuse vasta tsitaadiga

link :: ERR

Tartu maakohus karistas noort naist oma eksmehe nime all intiimkuulutuste avaldamise eest üldkasuliku töö tegemise kohustusega.

Kohus mõistis 19-aastase Ilona süüdi arvuti, arvutisüsteemi ja arvutivõrgu ebaseaduslikus kasutamises ning määras talle kohustuse teha 20 tundi üldkasulikku tööd. Süüdistuse järgi pani Ilona tänavu suvel suhtlusportaalides limpa.ru ja odnoklassniki.ru oma eksmehest kontoomaniku nõusolekuta üles intiimkuulutused. Lõuna ringkonnaprokuratuuri prokuröri abi Jüri Vissaku sõnul tunnistas naine ülekuulamisel, et tegi seda kättemaksuks pärast järjekordset tüli eksmehega.

Suvel karistas kohus 22-aastast Priitu 20 tunni üldkasuliku töö tegemise kohustusega tuntud ajakirjaniku Priit Pulleritsu nime all 9. veebruari õhtul Eesti sportlasi solvava kommentaari postitamises Raadio 2 saate "Rahva Oma Kaitse" netifoorumis.

Vissaku sõnul tunnistas noormees, et ta kuulab pidevalt raadiosaadet "Rahva Oma Kaitse" ning 9. veebruaril olid saatejuhid just kiitnud seda, et saadet kommenteerivad kuulsad inimesed. "Kuna ma ise mingi kuulus inimene ei ole, siis otsustasin ma ka natuke tuntuma inimese nime all esineda ja kirjutasin oma kommentaarile alla Priit Pullerits," tunnistas noormees ülekuulamisel.

Lõuna prefektuuri kriminaalteabeteenistuse vanem Mart Sisask ütles, et võõra identiteedi kasutamine ilma nõusolekuta on kriminaalkorras karistatav tegu. "See juhtum on kindlasti heaks õppetunniks inimestele, kes avaldavad foorumites enda arvamust võõra nime all," märkis Sisask.

Vissak nentis, et netisuhtlejad ja kommenteerijad ei mõtle sellele, et iga klikk jätab jälje ning seetõttu ei päästa võõra nime kasutamine kindlasti vastutusest.
Kommentaarid: 359 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 297
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Worm390
HV kasutaja
Worm390

sõnum 30.09.2010 20:24:14 vasta tsitaadiga

Sellised uudised tekitavad minus kohati kahtlust, kas ma olen ikka HV lehel või olen elu24 sattunud....
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 20
tagasi üles
xecroy
HV kasutaja
xecroy

sõnum 30.09.2010 22:49:24 vasta tsitaadiga

Ma muretsen pigem selle pärast, et kui politsei ja kohtud hakkavad netikommentaatoreid taga ajama, siis kes kriminaalidega tegeleb?
Heineken
HV Guru

sõnum 01.10.2010 03:20:08 vasta tsitaadiga

Kriminaalidega tegeleb Mupo. Internetikommentaatoreid ajab taga Kapo.
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 23
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Varia »  Eksmehe kontolt intiimkuulutamine tõi naisele karistuse
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.