Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Renq
HV veteran

|
30.09.2010 00:31:24
|
|
|
see on muidugi tore, a miks mulle starman siiski meeldib, et eraldi digiboxi ei ole vaja. netiga on muidugi teine värk, selle puhul on stv ja elion vist mäekõrguselt üle
_________________ Steam: Renq Origin: Renq86 Uplay: Renq86 |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
forint
HV veteran

|
30.09.2010 00:58:22
|
|
|
Eks see nurin ole üheltpoolt mõistetav aga samas ka arusaamatu, miks ikka vaja sellist kiirust. Peres kus tõesti pikalaua taga lapsed hommikust söövad ja igaüks neist oma tuba omab koos neti ja teleriga on Elioni hüperkiire lausa ainuke variant kogu lahenduse haldamiseks. Võib küll mulje jääda ,et mingid mehed aknataga kaablirulliga ühest august teise vedamisega väga ametis on siis ei tähenda see kindlasti seda ,et homme kiiret saaks tarbida.
Elion esmaselt jah sorteerib välja piirkonad tarbimise järgi mis on ka mõistetav kuna on kasumit teeniv firma.
Lisaks tuleb Elioni tehnikutel ka samas lasnamäel vaeva näha, kiiret neti tahaks kõik aga ühistud ei taha lisa kaableid ( puurimised jne... ) Lasnal. näiteks on mitu maja mil hüperkiire on lahendatud coax kaabli baasil kuna ühistud ei olnud nõus uue kaabeldusega. Samas saab ka läbi vaskkaabli 100Mbit ühenust pakkuda küll aga lühikesel distantsidel. Muidugi kas Elion seda kasutama hakkab on iseasi.
Kindel fakt on aga see ,et minnakse Elionis üle fiiber lahendustele mis pakub klientidela praktiliselt kaduteta paketide vahetuse !! Lisaks on optilised lahendused operaatorile kõvasti odavamad kui vasepaar. Seega mingi X aja pärast on igalpool optika!!
|
|
Kommentaarid: 368 loe/lisa |
   |
2 :: |
6 :: |
293 |
|
tagasi üles |
|
 |
wiinanina
HV kasutaja
|
30.09.2010 01:15:38
|
|
|
forint kirjutas: |
.....aga samas ka arusaamatu, miks ikka vaja sellist kiirust. ..... |
Arusaamine pole oma teha. See geenidega kaasa antud.
Paljud ongi muude pakkujate ja ka Elioni senise downloadi kiirusega rahul.
Aga upload, mis ulatub vaevalt megabitini on ju täiesti mõttetu.
Kas see on normaalne, et reisipilte ei saa mõistliku aja jooksul väljatrükkimiseks saata. (keskmise foto suurus hakkab praegusel ajal ületama 5 megabaiti ja korruta piltide arvuga)
Kas see on normaalne, et videot jagavad sõpradega ainult mingid friigid, kuna nemad ei lülita arvutit enne välja, kui see video kuhugi netiserverisse jõuab.
jne jne jne
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
m6mmikiisu
HV kasutaja

|
30.09.2010 05:23:34
|
|
|
wiinanina, Täpselt..tänapäeval huvitab inimesi upload ka juba wiinanina,
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
ceemic
24/7@kalal

|
30.09.2010 06:45:27
|
|
|
Njah, Tartus Puiestee tänaval kortermajas, kus elan, on juba üle 3 kuu fiiber koridoris olevasse Elioni karpi jooksnud. Kiiremat netti aga mingitel müstilistel põhjustel ei anta
|
|
Kommentaarid: 421 loe/lisa |
   |
322 |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
30.09.2010 09:51:05
|
|
|
mnjah ma elan tln kesklinnas ja siia maani pole seda 100mb siia sisse pandud
lasnas ja lillekülas on olemas aga mulle ei tooda
samas mul on see digitv praegu sees ja jookseb ta mul vanal stagna aja ribidel ja suht stabiilselt
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
1 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tiim
HV veteran

|
30.09.2010 10:31:18
|
|
|
mida te ulute mul on KÕU
_________________ mida sa vahid mu allkirja, AHV raisk |
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
target
Kreisi kasutaja

|
30.09.2010 11:38:41
|
|
|
Tegin siis ka taotluse hüperkiire interneti jaoks, aga arvan, et minu elukohani see vist ei jõua kunagi. Elan Tallinna Kesklinnas.
_________________ PSN: powwa25 |
|
Kommentaarid: 75 loe/lisa |
   |
3 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
30.09.2010 12:04:50
|
|
|
target kirjutas: |
Tegin siis ka taotluse hüperkiire interneti jaoks, aga arvan, et minu elukohani see vist ei jõua kunagi. Elan Tallinna Kesklinnas. |
Sama siin, olen samuti pealinnas kesklinna asukas ning ei näe küll lähitulevikus mingit lootust omale fiibrit saada.
_________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do." |
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
IceUul
Sinu Ema

|
01.10.2010 18:28:16
|
|
|
Redikate kirjutas: |
target kirjutas: |
Tegin siis ka taotluse hüperkiire interneti jaoks, aga arvan, et minu elukohani see vist ei jõua kunagi. Elan Tallinna Kesklinnas. |
Sama siin, olen samuti pealinnas kesklinna asukas ning ei näe küll lähitulevikus mingit lootust omale fiibrit saada. |
Ma olen isegi neile 3x kirjutanud, millal asi minu kanti saabub, samuti Tallinna kesklinnas. Samas 100m kaugusel majades hüperkiire olemas, nagu arvata võisite, siis siimaani pole ühtegi vastust Elionilt saanud.
|
|
Kommentaarid: 213 loe/lisa |
   |
1 :: |
4 :: |
184 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nickelby
Kreisi kasutaja
|
01.10.2010 19:10:43
|
|
|
Eile sain mingil vuntsil trepikojas nööbist kinni, et kes sa selline oled ja mis toimetad - päss seepeale müts kuklasse ja teatas et tema on elionimees ja veab valguskaablit maija! Seda siis Tartus aadressil Pikk 74. Täna oli trepikojas juba reklaam kah olemas, et hüperkiire internet on nüüd majas ja kes soovib saab taotlust esitada. Käisin siis elionis kohapeal ja tegin taotluse ära - lubati ühendust võtta ja tehniku kohaletulek kokku leppida. Seadmed (Thomson TG784 ruuter) saab tasuta kaheaastase tähtajalise lepinguga ja kiiruseks lubatakse alla kuni 100mbit, üles kuni 20 mbit (reaalselt pidi see küll 15-17 mbit vahele jääma), aastalõpuni lisaraha ei võeta, peale seda 99 eek kuus lisaks muidu kolmikpaketile. Korterisse nagu ma aru saan siis ikkagi fiibrit ei veeta, fiiber jookseb elioni jaotuspunkti mis on korrus allpool püstakus, sealt ilmselt juba cat5 või cat6 tuleb tuppa (minuteada ei ole TG784 ruuteril ju fiibri ühendamiseks pesa).
_________________ Have A nice Day! |
|
Kommentaarid: 115 loe/lisa |
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
vahelduvool
HV kasutaja

|
01.10.2010 23:12:01
|
|
|
PCman kirjutas: |
olc kirjutas: |
Ja mulle ütles Elion, et nende hüperkiiret netti ära lodoa enne 2013 aastat Põlvasse  |
No need majad kuhu Norby omal ajal kaablid vedas on 100M olemas |
Isegi sinna kuhu norby omalajal vedas - ka ei saa veel niipea. Järgi uuritud juba. |
Sai paigaldatud suvel 2009 või 2010 päris mitu valgus kaablit vot nendesse majadesse: Piiri 10 ja Kesk 40. Jutt oli ka Piiri 14 viimisest, kuid seda pole veel tehtud..
Kinnitus elioni poolt Piiri 10 on olemas samuti ka Kesk 40. Võid järgi kontrollida. Üks koht on veel Kesk 38 on olemas.
|
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
2 :: |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
olc
HV Guru

|
01.10.2010 23:30:13
|
|
|
Isegi sinna kuhu norby omalajal vedas - ka ei saa veel niipea. Järgi uuritud juba. |
Mnjah, ei tea, mul töötab, vastas majas saab samuti, kõrval ka
|
|
Kommentaarid: 137 loe/lisa |
   |
125 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
02.10.2010 02:14:06
|
|
|
panen kõike... kirjutas: |
Mustamäel valmisid valguskaabliga varustatud majad ... ning Sõpruse puiestee Sütiste tee ja Vilde tee vahelisel lõigul. |
Kuna Sütiste ja Vilde puutuvad kokku vaid ühel ristmikul ühest teiseks üle minnes, siis huvitav, kas need majad on keset ristmikku? Öelnud siis juba parem, et Sütiste tee erinevate otste vahelisel Sõpaka lõigul...
Sütiste alguses Elioni majast kiviviskekaugusel praeguse seisuga igatahes võimalus puudub.
wiinanina kirjutas: |
Kas see on normaalne, et reisipilte ei saa mõistliku aja jooksul väljatrükkimiseks saata. (keskmise foto suurus hakkab praegusel ajal ületama 5 megabaiti ja korruta piltide arvuga) |
Aga miks peaks mingite tüüpiliselt 10x15cm väljatrükkide jaoks 5-megabaidiste failide saatmisega liiklust ummistama ja kettapinda raiskama? Lihtsalt seepärast, et sul on nüüd mingi 15MP sensoriga überkaamera ja sealt tuleb täisresoga pildistades nii? Või trükid pidevalt mingit fototapeeti välja?
Nickelby kirjutas: |
Seadmed (Thomson TG784 ruuter) saab tasuta kaheaastase tähtajalise lepinguga |
Huvitav, millal Gbit switch'i ja n-draft WiFi-ga ruuterit pakkuma hakatakse? HDMI-ga digiboxid on nüüd juba õnneks mõnda aega saadaval.
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
m6mmikiisu
HV kasutaja

|
02.10.2010 03:57:18
|
|
|
tsitaat: |
wiinanina kirjutas:
Kas see on normaalne, et reisipilte ei saa mõistliku aja jooksul väljatrükkimiseks saata. (keskmise foto suurus hakkab praegusel ajal ületama 5 megabaiti ja korruta piltide arvuga)
Aga miks peaks mingite tüüpiliselt 10x15cm väljatrükkide jaoks 5-megabaidiste failide saatmisega liiklust ummistama ja kettapinda raiskama? Lihtsalt seepärast, et sul on nüüd mingi 15MP sensoriga überkaamera ja sealt tuleb täisresoga pildistades nii? Või trükid pidevalt mingit fototapeeti välja? |
Tänapäeval kasututame ju ka interneti fotoalbumeid, et pilte jagada on tuttavate/sõpradega.
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
02.10.2010 13:42:32
|
|
|
m6mmikiisu kirjutas: |
Tänapäeval kasututame ju ka interneti fotoalbumeid, et pilte jagada on tuttavate/sõpradega. |
Seda nõmedam on, kui album on tehtud sadadest piltidest, mille täissuuruses vaatamiseks pea kellelgi sobiva resoga ekraane pole. Otse kaamerast midagi isegi sorteerimata "läbupiltide" veebi uploadimine näitab minu silmis ülimat diletantsust. Ei ole tõesti vaja süüdimatult lagastada serverikettaid. Selline tänapäeva ekraanide jaoks suht sobiva suurusega ja suht detailiderohke pilt võtab näiteks mahtu 0.3MB. Enamik galeriisid esitab sellest väiksemaid pilte.
BTW, õpi tsiteerima...
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |