Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Paypal & eBay üldteema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 246, 247, 248 ... 705, 706, 707  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
siinus
HV Guru
siinus

sõnum 25.09.2010 17:24:06 vasta tsitaadiga

harjutavad eestlasi eurodega majandama.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
jkddp
HV veteran
jkddp

sõnum 25.09.2010 20:30:50 vasta tsitaadiga

ei nu aga USD->EUR peaks ikka näitama, aga ei!
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
pyrex
Aeg Maha 2a
pyrex

sõnum 28.09.2010 10:28:22 vasta tsitaadiga

Mul on vist probleem. Tellisin enda läpakale ebayst aku(hiinast). Tuli kohale kenasti aga ei toiminud, sest oli saadetud vale asi. Saatsin nüüd asja tagasi ja post.ee lehel kontrollisin ka, et eilse seisuga on pakk jõudnud hiinasse. Nüüd aga ebay konto alt tehinguid vaadates enam seda oksjoni võitu Won all pole. Kas mul on põhjust muretsemiseks? Saatsin müüjale sõnumi ka, kuid pole vastanud ja pakil ta ka järgi pole käinud. Ennekõike huvitab mind see, et kuhu kadus see oksjon mul Won asjade alt ja feedbacki ei saa ka kirjutada selle tõttu?
Kommentaarid: 88 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 80
tagasi üles
SCD
HV vaatleja

sõnum 28.09.2010 12:50:10 vasta tsitaadiga

pyrex kirjutas:
Mul on vist probleem. Tellisin enda läpakale ebayst aku(hiinast). Tuli kohale kenasti aga ei toiminud, sest oli saadetud vale asi. Saatsin nüüd asja tagasi ja post.ee lehel kontrollisin ka, et eilse seisuga on pakk jõudnud hiinasse. Nüüd aga ebay konto alt tehinguid vaadates enam seda oksjoni võitu Won all pole. Kas mul on põhjust muretsemiseks? Saatsin müüjale sõnumi ka, kuid pole vastanud ja pakil ta ka järgi pole käinud. Ennekõike huvitab mind see, et kuhu kadus see oksjon mul Won asjade alt ja feedbacki ei saa ka kirjutada selle tõttu?

Kas võidetud oksjonite alt Period on pandud maksimumi peale? Seal saab valida ju viimased 60 päeva, jooksev kuu (sept), eelmine kuu (aug.) jne jne.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
muri666
HV kasutaja

sõnum 28.09.2010 14:03:17 vasta tsitaadiga

pyrex kirjutas:

Minu teada need oksjonid kipuvad haihtuma siis kui konto ära kustutakse. Karta on, et sellest inimesest sa midagi enam ei kuule.
Kui veel saad siis nõua paypalist raha tagasi.
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
RassK
HV Guru
RassK

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 28.09.2010 14:05:51 vasta tsitaadiga

muri666, ei ole nii... ajaline periood on...
Kommentaarid: 116 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 101
tagasi üles
jnt
HV Guru
jnt

sõnum 28.09.2010 14:10:45 vasta tsitaadiga

krusu70, kui kasutaja ja oksjon kustutatakse, kaob asi ka "won" listist ära. Samas kui hakkad case'i avama, siis seal on oksjon ikka alles. Sealt kaudu ka lootust raha tagasi saada. Olen ühekorra täpselt sellise asja üle elanud ja kõik edenes hästi ja sain raha tagasi.
Kommentaarid: 111 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 103
tagasi üles
RassK
HV Guru
RassK

sõnum 28.09.2010 14:23:43 vasta tsitaadiga

Ok sel juhul on mõlemad võimalused siis... ajaline periood on nii või naa..
Kommentaarid: 116 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 101
tagasi üles
pois11
HV Guru

sõnum 29.09.2010 16:54:25 vasta tsitaadiga

Kas keegi teab mis püha seal hiinas hakkab. Üks heade sidemetega müüa väitis, et hiinas hakkab homsest 7 päeva kestev püha, siis ei pidanud ükski pakk liikuma.
Kommentaarid: 112 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 109
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
zirew
HV vaatleja

sõnum 29.09.2010 17:18:45 vasta tsitaadiga

See, et paypal enam makse hetkel krooni kurssi ei näita on tõepoolest jama, kirjutasin paypalile, paypal väidab, et nad ei saa panga käest kurssi, aga uurides Nordeast (Nordea Mastercard) selgus, et Nordea edastab küll kogu aeg oma kursiinfo Mastercardile, kes siis peaks omakorda selle info edastama Paypalile, nii et midagi on lahti Paypali ja Mastercardi koostööga.
NB! Üleskutse kõigile HinnaVaatluse foorumi paypali kasutajatele! Kui me paypali klienditeenindust vastavasisuliste emailidega pommitame, st et me ei ole üksiküritajad, vaid neid meile saabub neile hulgim, usun, et siis saame asja korda!
tagasi üles
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 29.09.2010 17:29:01 vasta tsitaadiga

eri mõte higistada, 3 kuu pärast kroon niikuinii kadunud icon_rolleyes.gif ongi paras hakata eurodes arvestama IMO...
Ollaz
HV veteran
Ollaz

sõnum 29.09.2010 17:51:08 vasta tsitaadiga

Nõustun arm2004 arvamusega.
Ime, et te rubladesse ei konverteeri seda valuutat.
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
bugbrake
HV kasutaja

sõnum 29.09.2010 20:32:08 vasta tsitaadiga

Ma ei saa aru, tegin paypal konto lisasin krediit kaardi siis viimane lükke et oli vaja seda 4 kohaltist paypalõi koodi mille leidsin pangast kui vaatasin seda makseajalugu aga väideti et see on vale ja nüüd pandi see kaart seal nö kinni. Ma ei saa aru mida krdit seal annab valesti teha? Kuidas ma seda uuesti saan kasutada või lahti teha?
Motiv8
Kreisi kasutaja
Motiv8

sõnum 29.09.2010 20:46:43 vasta tsitaadiga

bugbrake kirjutas:
Ma ei saa aru, tegin paypal konto lisasin krediit kaardi siis viimane lükke et oli vaja seda 4 kohaltist paypalõi koodi mille leidsin pangast kui vaatasin seda makseajalugu aga väideti et see on vale ja nüüd pandi see kaart seal nö kinni. Ma ei saa aru mida krdit seal annab valesti teha? Kuidas ma seda uuesti saan kasutada või lahti teha?

Kust sa seda koodi sealt vaatasid ja mis pank on?
Ma ka swedbangas vaatasin seal avalehelt koodi, kus näitab kóiki tehinguid ka krediitkaardi tehinguid, aga pidi vaatama eraldi krediitkaardi kuu väljavótte alt ja seal teine kood kui avalehel.
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 13
tagasi üles
bugbrake
HV kasutaja

sõnum 29.09.2010 20:52:14 vasta tsitaadiga

Motiv8 kirjutas:
bugbrake kirjutas:

Kust sa seda koodi sealt vaatasid ja mis pank on?
Ma ka swedbangas vaatasin seal avalehelt koodi, kus näitab kóiki tehinguid ka krediitkaardi tehinguid, aga pidi vaatama eraldi krediitkaardi kuu väljavótte alt ja seal teine kood kui avalehel.

Oh plääd. Nüüd siis pean kirja saatma sinna ja ära seletama et lolli järjekindlusega üritasn meeltesegaduses vale koodi sisse panna või ongi selle krediitkaardiga nüüd küpse?

zirew
HV vaatleja

sõnum 29.09.2010 23:26:55 vasta tsitaadiga

arm2004 kirjutas:
eri mõte higistada, 3 kuu pärast kroon niikuinii kadunud icon_rolleyes.gif ongi paras hakata eurodes arvestama IMO...

Point ei ole ju vaid EEK-is, vaid valuutakursi kuvamises üldiselt, kui teha tehing USD või GBP ja kui juba praegu paypal kurssi ei näita, ega pärast Euro tulekut paypal siis kohe EUR-kurssi näitama ei hakka...
tagasi üles
jnt
HV Guru
jnt

sõnum 29.09.2010 23:32:01 vasta tsitaadiga

zirew kirjutas:
arm2004 kirjutas:

Point ei ole ju vaid EEK-is, vaid valuutakursi kuvamises üldiselt, kui teha tehing USD või GBP ja kui juba praegu paypal kurssi ei näita, ega pärast Euro tulekut paypal siis kohe EUR-kurssi näitama ei hakka...

Täpselt sama mõtlesin ise ka. EUR'iga probleem ei lahene ju!

Kommentaarid: 111 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 103
tagasi üles
Ollaz
HV veteran
Ollaz

sõnum 29.09.2010 23:39:52 vasta tsitaadiga

zirew kirjutas:
arm2004 kirjutas:

Mulle ei ole PP kunagi näidanud panga kurssi.
PP enda kurssi ma ei kasuta, sest see on suht inimese ülelaskmine.
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
ewur
HV veteran
ewur

sõnum 30.09.2010 01:25:38 vasta tsitaadiga

Läks üks ostmine tiba nihu, kuna sain sellise sõnumi - "We cannot ship to an unconfirmed Paypal address". Kuidas aadressi "confirmimine" toimub?
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 30.09.2010 02:02:57 vasta tsitaadiga

väljaspool USA olevaid aadresse vist ei confirmitudki. võin nõks mööda ka panna, aga Eesti omasid kindlasti mitte.
tomb
HV kasutaja
tomb

sõnum 30.09.2010 09:43:41 vasta tsitaadiga

arm2004 kirjutas:
väljaspool USA olevaid aadresse vist ei confirmitudki. võin nõks mööda ka panna, aga Eesti omasid kindlasti mitte.

Olen ka seda uurinud ning ei ole ka siiani veel leidnud võimalust seda kinnitada. Ostud ei ole samas katki jäänud.
http://pages.ebay.com/help/pay/questions/confirm-address.html
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
Tipp
HV kasutaja
Tipp

sõnum 30.09.2010 15:36:24 vasta tsitaadiga

Tere.
Mu probleem ei haaku päris eBay või PayPaliga, aga kas kellelgi on AlertPay konto? Nimelt on vaja oma kontole paarisada dollarit, krediitkaardiga ei saa otse raha panna kontole, ehk ma saadaks oma summa mõnele ahvile ja see saadab siis raha omakorda minule tagasi.

jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 30.09.2010 19:57:18 vasta tsitaadiga

Tipp kirjutas:
Tere.
Mu probleem ei haaku päris eBay või PayPaliga, aga kas kellelgi on AlertPay konto? Nimelt on vaja oma kontole paarisada dollarit, krediitkaardiga ei saa otse raha panna kontole, ehk ma saadaks oma summa mõnele ahvile ja see saadab siis raha omakorda minule tagasi.

Spoiler Spoiler Spoiler

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
Tipp
HV kasutaja
Tipp

sõnum 30.09.2010 21:50:37 vasta tsitaadiga

icon_cool.gif

Asi selles, et veebileht, kuhu kontole tahan raha panna, ei aktsepteeri deposiite, mis on tehtud krediitkaardiga, vaid AlertPay kontol peab juba raha olema. Mingisugune anti-fraud süsteem, et varastatud krediitkaarte eemal hoida.

jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 30.09.2010 23:12:34 vasta tsitaadiga

ja kuidas sa kannad krediitkaardiga mõnele AHV´ile raha arvele?
Kas krediitkaardiga saab ylekannet teha....
Mul pole krediitkaarti, aga äkki tõesti saab icon_rolleyes.gif

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Paypal & eBay üldteema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 246, 247, 248 ... 705, 706, 707  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.