Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Eagler
HV vaatleja
|
26.09.2010 16:51:06
|
|
|
sain telefoni uuesti google talki kuid ei lase installida?
ideid kellelgi mis teha?
|
|
tagasi üles |
|
 |
välekx
HV vaatleja
|
26.09.2010 18:56:53
|
|
|
plaanis mulgi osta endale SE X10 mini pro ja tekkis ka paar kysimust
et kas wifi töötab sellel telefonil hästi, et näiteks swedpangas teha ülekandeid ja gmailis lugeda ja saata kirju
ja kui vaja siis ka msnis ära käia?
kuidas gps töötab kui telefoni panna siin eelpool mainitud navigon - eestis; soomes ja mujal riigis kui peaks vaja minema?
aku kestuvus on siis päris sitt, eelpoolt loetud, on seda võimalik vahetada mõne vastupidavama aku vastu?
või on lihtsalt mõttekam kasutada oma vana SE k850i edasi ja osta läpakas wifi jaoks ja toomas-toomas gps-ks
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Eagler
HV vaatleja
|
26.09.2010 19:33:41
|
|
|
No läpakaga kindlasti netis palju mugavam.
_________________ X10 Mini Pro |
|
tagasi üles |
|
 |
karuke
Kreisi kasutaja

|
26.09.2010 23:11:00
|
|
|
Njah, ma nüüd ei tea aga ilmselt järgmine telefon mul enam SE olema ei saa (siiamaani ainult SE'd olnud ja kõik kogemused head olnud), kuna (siin võib süüdi ka android olla, ei oska öelda kuna esimene selline telefon) X10 Mini Pro
----
1) Wifi sisse ja väljalülitamine on nii jabur, et jube. Olles miski Netti vajav appi tööle pannud pole muud võimalust kui app uuesti kinni - lohista end settingute alla ja lülita WIFI sisse. Selleasmel, et ta valiku ise ette viskaks või vähemasti seal üleval servas alla lohistades see valik oleks aga ei.
2) Telefoni funktsioonidest nagu helsitamine ma ei räägi parem - neid teen siiamaani aeglasemalt kui oma vana fööniga.
3) Ekraani puutetundlikus ja soft mis seda kontrollib on nõrk - vigu tuleb palju sisse. ebamugav ja kohmakas.
4) Androidi ei suudetad mõistliku ajaga uuendada, loodetavasti häkitakse lahti ja saaks ise selle uuema siia peale aretada.
5) Aku -- tegelt nii ja naa peale 4'dat laadmist on näha, et aku hakkab vist rohkem kestma, või olen ise föönist juba tüdimas aga igastahes 3 päeva peaks juba kätte saama. Samas mu vana W810 kolm aastat vanu aku peab lõtva 4.5 vastu seega on aku pettumus.
++++
1) Ainus asi milles uus föön parem on, on nett. Klaver meeldib ka, sõnumeid on vähamlt hea toksida ja weebilehtede aadresseid.
2) Väike on ka pluss
3) 3,5mm heliotsik, mida vanal polnud.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
vindrek
HV vaatleja

|
27.09.2010 00:05:00
|
|
|
karuke kirjutas: |
Njah, ma nüüd ei tea aga ilmselt järgmine telefon mul enam SE olema ei saa (siiamaani ainult SE'd olnud ja kõik kogemused head olnud), kuna (siin võib süüdi ka android olla, ei oska öelda kuna esimene selline telefon) X10 Mini Pro
----
1) Wifi sisse ja väljalülitamine on nii jabur, et jube. Olles miski Netti vajav appi tööle pannud pole muud võimalust kui app uuesti kinni - lohista end settingute alla ja lülita WIFI sisse. Selleasmel, et ta valiku ise ette viskaks või vähemasti seal üleval servas alla lohistades see valik oleks aga ei.
2) Telefoni funktsioonidest nagu helsitamine ma ei räägi parem - neid teen siiamaani aeglasemalt kui oma vana fööniga.
3) Ekraani puutetundlikus ja soft mis seda kontrollib on nõrk - vigu tuleb palju sisse. ebamugav ja kohmakas.
4) Androidi ei suudetad mõistliku ajaga uuendada, loodetavasti häkitakse lahti ja saaks ise selle uuema siia peale aretada.
5) Aku -- tegelt nii ja naa peale 4'dat laadmist on näha, et aku hakkab vist rohkem kestma, või olen ise föönist juba tüdimas aga igastahes 3 päeva peaks juba kätte saama. Samas mu vana W810 kolm aastat vanu aku peab lõtva 4.5 vastu seega on aku pettumus.
++++
1) Ainus asi milles uus föön parem on, on nett. Klaver meeldib ka, sõnumeid on vähamlt hea toksida ja weebilehtede aadresseid.
2) Väike on ka pluss
3) 3,5mm heliotsik, mida vanal polnud. |
Oleks ka kohati nõus, et telefoni kasutamismugavus X10 puhul näiteks symbianilt üle tulles ei läinud paremaks. Hea on see, et seda kohmakust saab veidi leevendada. Omal tegin koduekraanile kausta, 20 direct dial kontakti, mida kõige tihedamini vaja läheb. Ülejäänute otsimisega piinan ennast harvem. Aga näiteks wifi ja muude teenuste kiirklahvideks sobib suurepäraselt Beautiful Widgets.
Häirib veel 2 asjaolu, et X10 levi on tööjuures kõikidest eelnevatest telefonidest kõige kehvem ja seal kõnedele vastamine on täielik piin. Kui piisavalt ruttu akna lähedale ei jõua, siis kõne katkeb lihtsalt. Ja teiseks pole ma siiani pihta saand, miks Androidil hakkavad pooled programmid ise tööle ja miks ma pean mingit Task Killer nende killimiseks kasutama, mis isegi oma tööga kohati hätta jääb?
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
FR3AK
HV kasutaja

|
27.09.2010 00:12:32
|
|
|
See x10'l lambiprogrammide avanemist ise ka märganud. Iga teatud aja tagant avastan programme, mida ise pole käima pannud. Kas keegi veel on täheldanud seda, et wifi't raske leida? St, kui olen ruuteri läheduses, siis kõik ok, aga natukene kaugemalt (paar seina vahel) absull wifit kätte ei saa. Samamoodi ka kesklinnas, et peab ikka reaalselt majas sees olema, et wifit saada, maja eest juba midagi ei saa.
|
|
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
karuke
Kreisi kasutaja

|
27.09.2010 01:20:50
|
|
|
No omal on uks plus koridor vahel toimib kenasti, kaugemal pole proovind eriti. Aga vahest pullib küll, nii kui screensaver niiöelda ette tuleb võtad luku maha ja kui kohe yhendust tahad siis uimab.
FR3AK kirjutas: |
See x10'l lambiprogrammide avanemist ise ka märganud. Iga teatud aja tagant avastan programme, mida ise pole käima pannud. Kas keegi veel on täheldanud seda, et wifi't raske leida? St, kui olen ruuteri läheduses, siis kõik ok, aga natukene kaugemalt (paar seina vahel) absull wifit kätte ei saa. Samamoodi ka kesklinnas, et peab ikka reaalselt majas sees olema, et wifit saada, maja eest juba midagi ei saa. |
|
|
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
masmre
Kreisi kasutaja

|
27.09.2010 04:50:45
|
|
|
x10 on muidu täitsa ok, ainult SE uuenduste poliitika jätab soovida. Passida igivana androidi peal, kui teistel on juba 2.2, on ikka nõme...
|
|
Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
WaHur
HV kasutaja
|
27.09.2010 08:48:51
|
|
|
kui kasutus+mugavusest rääkida, siis olen oma mini pro nurka paigutanud Gesture Search'i enamus kontakte ja appe saab kätte kui joonistada täht või paar.. (kuid rooli taga raske kasutada)
|
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
27.09.2010 12:14:41
|
|
|
karuke,
1) kujuta nüüd ette, et iga app, mis vajab netist infot, hakkaks niimoodi netti nõudma, läheks üsna tülikaks ? Samas, kes keelab sul kasutada mõnd widgetit, mis toob wifi sisse-välja lülitamise natuke mugavamasse kohta ? Samuti ei saa ma aru, miks pead sa rakenduse kinni panema, et net aktiveerida ?
2) see ilmselt tuleneb pigem su varasematest harjumustest ja soovitan jällegi uurida Android Marketit, sealt on võimalik kindlasti leida mõni app, mis ka selle tegevuse mugavamaks muudab.
3) väike ekraan, üsna alumise otsa riistvaral, millel jookseb vana tarkvara, mida sa sealt ikka tahad ? Selleks ongi PRO versioon hea, et ei pea vähemalt tikutopsi-snaiperit mängima, saad pikemad kirjutised mugavalt füüsilise klaveri peal tehtud.
4) see on tõepoolest puhtalt SE taak, isegi märksa vähem tegijamad brändid on juba vähemalt 2.1 peale suutnud upitada oma tarkvara. Miks SE -l sellega nii kaua aega läheb on mulle täiesti arusaamatu.
5) sa võrdled nagu siga ja kägu, üks on tavaline telefon, teine on nutitelefon, milles on kordades rohkem sisu ja funktsionaalsust, mis ühtlasi kurnab akut märksa rohkem ja seda isegi siis, kui telefoni vähe kasutada.
Erinevad proged võivad käima minna erinevatel põhjustel, kas otsivad uuendusi, värskendavad mingit infot või peavadki pidevalt mälus istuma, et anda mingist tegevusest adekvaatset ülevaadet. Seega, tasuks alati uurida, mida paigaldatud app veel teeb, peale selle, millest sa ise huvitatud oled.
Mis puutub levisse, siis see oleneb nii paljudest teguritest, et midagi lambist arvata. Tegemist on üsna väikse ja suhteliselt alumise otsa telefoniga omas klassis, seega kõigi komponentide parameetrid ei saagi olla nii head ja võimsad, kui kallimatel mudelitel.
   |
2 :: |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
karuke
Kreisi kasutaja

|
27.09.2010 12:58:11
|
|
|
Olen paari widgeti proovinud, need ei näinud kõige paremini toimivat. Eks peab edasi otsima. Tikutopsi-snaiper on hea väljend . Ja sobib ideaalselt. Aku puhul näen sama tulemust, mis vanal masinal, kui ma uuemal kõik lisad välja lükkan, seepärast see muljet ei avaldanudki. Võiks nagu kauem kesta. Tegin ka rooti ära, et mõned eelinstallitud apid maha kiskuda. Tegelt on X10 ja X10 Minid piisavalt erinevad, et neil võiks ka erinevad teemad olla. Muide muusika jaosk leidsin sellise api doubleTwist. väga pro, kui nüüd kuidagi selle cover arti asja tööle saaks oleks super.
DigeBeni kirjutas: |
karuke,
1) kujuta nüüd ette, et iga app, mis vajab netist infot, hakkaks niimoodi netti nõudma, läheks üsna tülikaks ? Samas, kes keelab sul kasutada mõnd widgetit, mis toob wifi sisse-välja lülitamise natuke mugavamasse kohta ? Samuti ei saa ma aru, miks pead sa rakenduse kinni panema, et net aktiveerida ?
2) see ilmselt tuleneb pigem su varasematest harjumustest ja soovitan jällegi uurida Android Marketit, sealt on võimalik kindlasti leida mõni app, mis ka selle tegevuse mugavamaks muudab.
3) väike ekraan, üsna alumise otsa riistvaral, millel jookseb vana tarkvara, mida sa sealt ikka tahad ? Selleks ongi PRO versioon hea, et ei pea vähemalt tikutopsi-snaiperit mängima, saad pikemad kirjutised mugavalt füüsilise klaveri peal tehtud.
4) see on tõepoolest puhtalt SE taak, isegi märksa vähem tegijamad brändid on juba vähemalt 2.1 peale suutnud upitada oma tarkvara. Miks SE -l sellega nii kaua aega läheb on mulle täiesti arusaamatu.
5) sa võrdled nagu siga ja kägu, üks on tavaline telefon, teine on nutitelefon, milles on kordades rohkem sisu ja funktsionaalsust, mis ühtlasi kurnab akut märksa rohkem ja seda isegi siis, kui telefoni vähe kasutada.
Erinevad proged võivad käima minna erinevatel põhjustel, kas otsivad uuendusi, värskendavad mingit infot või peavadki pidevalt mälus istuma, et anda mingist tegevusest adekvaatset ülevaadet. Seega, tasuks alati uurida, mida paigaldatud app veel teeb, peale selle, millest sa ise huvitatud oled.
Mis puutub levisse, siis see oleneb nii paljudest teguritest, et midagi lambist arvata. Tegemist on üsna väikse ja suhteliselt alumise otsa telefoniga omas klassis, seega kõigi komponentide parameetrid ei saagi olla nii head ja võimsad, kui kallimatel mudelitel. |
|
|
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
wiilweer
HV kasutaja

|
27.09.2010 16:15:57
|
|
|
FR3AK, pealt 1.2.A.... uuendust paranes mul wifi levi.
|
|
Kommentaarid: 37 loe/lisa |
   |
1 :: |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
FR3AK
HV kasutaja

|
27.09.2010 16:37:27
|
|
|
wiilweer kirjutas: |
FR3AK, pealt 1.2.A.... uuendust paranes mul wifi levi. |
Mis uuendus? mul baseband version 1.1.31(vbla pole õige asi, muud "about phone" alt ei leia, v.a firmware ver 1.6) ja arvutiga ühendades näitab, et mul soft up to date. Miski manual uuendus vaja teha?
|
|
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
QLIMAX
HV kasutaja

|
28.09.2010 15:28:22
|
|
|
kellelgi mingit sellist muusika playerit on soovitada millel saab teha playlisti ja selle sortida esitaja nime järgi (id3 tag oleks hea lisa)?
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
WaHur
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vahur
HV Guru

|
28.09.2010 15:43:32
|
|
|
Kui see ennem peaks peaks müüki tulema, kui SE ükskord oma seadmed Android 2.1 versioonile peaks üle viima, siis on see küll epic fail
|
|
Kommentaarid: 458 loe/lisa |
   |
388 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
28.09.2010 16:22:25
|
|
|
... väidetavalt ühildub see enamiku Androidi baasil telefonidega, seega pole tegemist vaid X10 mõeldud vidinaga
   |
2 :: |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vahur
HV Guru

|
28.09.2010 16:24:23
|
|
|
Just lugesin ka, et õnneks peaks ka teiste telefonidega ühilduma. Aga ikkagi võiks SE selle enda telefonidega ka ühilduvaks teha
|
|
Kommentaarid: 458 loe/lisa |
   |
388 |
|
tagasi üles |
|
 |
karuke
Kreisi kasutaja

|
28.09.2010 21:43:02
|
|
|
doubleTwist ehk sobib, pole 100% lõpuni uurind seda http://www.doubletwist.com/
QLIMAX kirjutas: |
kellelgi mingit sellist muusika playerit on soovitada millel saab teha playlisti ja selle sortida esitaja nime järgi (id3 tag oleks hea lisa)? |
|
|
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
QLIMAX
HV kasutaja

|
29.09.2010 10:26:52
|
|
|
karuke, proovisin seda, ei õnnestunud seal oma playlisti teha. Hetkel mingi lahendus on Astro Player Beta (kuigi see ei ole kõigeparem hetkel imo)
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
karuke
Kreisi kasutaja

|
29.09.2010 12:43:43
|
|
|
rootisin oma mobla ära aga peale restarti jookseb imelik info ekraanil, kellelgi veel sama pull on olnud? Kuidas seda ära saab. unroot nagu ei aidanud
----EDIT----
Heh selline programm nagu android tweeks, ja lisa seadete all oli kogemata peale pandud protsessori jõudlus näit, see tuli kinni keerata nüüd ok.
|
|
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
FR3AK
HV kasutaja

|
29.09.2010 14:59:35
|
|
|
Telefon on viimastel päevadel hakanud kokku jooskma, seda siis peamiselt nt kui muusika jookseb taustal, msn on lahti ja üritada näiteks avada advanced task killer(free), mis niiehknii taustal jookseb, siis tel lihtsalt hangub, muusika hakkab jukerdama jne. Teine juhtum oli siis kui samad asjad jooksid ja keegi helistas, siis hakkas jukerdama ja seda et keegi helistas ei näidanudki.
Väga ei viitsi iga päev restarti teha.
|
|
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
wiilweer
HV kasutaja

|
29.09.2010 16:17:35
|
|
|
Teinekord võibki see task killer kokku jooksutada telefoni. Endal ka korra jooksis nädala eest mini kokku. Midagi ei toiminud. Akut ju ka tagant ära võtta ei saa . Õnneks peale 10 minutilist ootamist taastas süsteemi peale kaaamerafunktsiooni. Aga peale restarti hakkas see tööle.
|
|
Kommentaarid: 37 loe/lisa |
   |
1 :: |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
eib
HV kasutaja

|
30.09.2010 23:42:18
|
|
|
1) Wifi sisse ja väljalülitamine on nii jabur, et jube. Olles miski Netti vajav appi tööle pannud pole muud võimalust kui app uuesti kinni - lohista end settingute alla ja lülita WIFI sisse. Selleasmel, et ta valiku ise ette viskaks või vähemasti seal üleval servas alla lohistades see valik oleks aga ei. |
Ma olen avastanud, et Power Control widget on äärmiselt mugav ja asjalik asi WiFi sisse ja väljalülitamiseks.
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
karuke
Kreisi kasutaja

|
01.10.2010 22:42:43
|
|
|
Jäin ikkagi Switch Wifi juurde, widgetid just ei meeldi kuna enamasti on mul app juba lahti kui avastan, et peaks wifi sisse lülima, siis pole selle widgetist kasu.Switch wifiga on aga asi lihtne ülemine riba on enamasti alati nähtav, tõmbad näpuga alla ja lülid sisse. Üldiselt kui keegi mõne pagana hea appi leiab postitagu julgesti. Ma usun, et teised on ka tänulikud.
eib kirjutas: |
1) Wifi sisse ja väljalülitamine on nii jabur, et jube. Olles miski Netti vajav appi tööle pannud pole muud võimalust kui app uuesti kinni - lohista end settingute alla ja lülita WIFI sisse. Selleasmel, et ta valiku ise ette viskaks või vähemasti seal üleval servas alla lohistades see valik oleks aga ei. |
Ma olen avastanud, et Power Control widget on äärmiselt mugav ja asjalik asi WiFi sisse ja väljalülitamiseks. |
|
|
   |
41 |
|
tagasi üles |
|