Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
chesm6mmi
HV Guru

|
24.09.2010 21:36:01
abi usb digi tv kaardi seadistamisel |
|
|
Nonii küsiks abi natuke teadjamatelt, kuna ise pole kordagi üheski arvutis digi tv-d seadistanud... Niisis sai ostetud gigabyte u8300 usb digi tv pull, ühendasin arvutiga ära sai uusimad draiverid ka pandud ja kanaleid otsima pandud a ei mõhkugi, paar korda juba seaks end vihastanud aga ei leia raadio kanaleid ei teleka kanaleid ega midagi, alguses valin valikust et digital eksole, siis et antenna ja asukoha riidiks olen proovind nii norra kui eesti, ja siis skännib ja otsib aga mingit pilti näitama ei hakka, olen ka proovind media centriga ja seal ei leia ka ühtegi kanalid, et levis nagu asi ei tohiks olla kuna isegi raadio kanaleid ei hakka mängima... niisis mida soovitatakse veel teha? et peaksin mingid muud valikud kuskil tegema vai misasja... ise juba nii viha täis kuidas nii kerget asja tööle ei saa
|
|
Kommentaarid: 107 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
24.09.2010 22:17:05
|
|
|
raadiokanaleid minuteada dvb-t võrgus ei olegi. seega, levis võib ikka mingi probleem olla
_________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu, |
|
Kommentaarid: 66 loe/lisa |
   |
59 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
24.09.2010 22:28:23
|
|
|
V6ta VLC-Player ja anna MUX-sagedus k2sitsi k2tte. Tallinnas on MUX n2iteks 666MHz-i.
Ja n2ed kohe, kas signaali j2tkub, et pilti ette saada.
Ja veel - automaatse otsingu ajal vajad oluliselt tugevamat signaali, kui hilisemal vaatamisel.
Postitatud mobile device
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
chesm6mmi
HV Guru

|
24.09.2010 22:29:34
|
|
|
ei noh seal kui saad otsima panna siis kõigepealt on kas digital, analog või siis fm, nii siis järgmine valik on kas antenna või cable, ja viimane valik siis maa... ma elan üsna mäe otsas tallinna teletorni lähedal seega see leviasi ei tohiks nagu üldse mõjuda, ja kuna seal fm eraldi välja toodud võiks see kah levida... win 7 muidu op süsteemiks ja proovind juba nii läpakal kui lauakal...
|
|
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
27.09.2010 16:53:09
|
|
|
Kaasasolev antenn arvatavasti ei püüa midagi kui sa just otse torni all ei asu.
Vaatamisprogrammiks soovitan kasutada nt. DVBViewer't. Tasuline, aga oma hinda väärt. Prooviversioon ka olemas.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
chesm6mmi
HV Guru

|
27.09.2010 22:31:03
|
|
|
nonii, selle gigabyte oma programmiga ei saanudki tööle, aga media centeriga sain tööle lõpuks, tuli valida siiski eesti ja ala panna otsima analoog antenni kaudu dvb-t või miskit, ei oskagi täpselt öelda aga vähemalt töötab nüüd, a siit ka järgmine küsimus, kuidas neid teisi kanaleid saaks näha? ala ma tean et muidu peab olema vist see zuumbox ja asjad aga kui arvutis tahaks vaadata kuda siis käib, oskab keegi miskit linki visata või nõu jagada...
|
|
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
27.09.2010 23:47:18
|
|
|
Kui on soovi tasulisi kanaleid vaadata, siis Starmani ZuumTV kaart + ID-kaarti lugeja + DVBViewer + NewCS + WinCSC + SoftCSA peaks asjad ära ajama. Testitud, toimib.
Kõigest seadistamise küsimus. Lappa digi-tv.ee foorumit kui miskit selgusetu.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
avrn
Kreisi kasutaja
|
28.09.2010 14:45:26
|
|
|
bladerunner kirjutas: |
Kui on soovi tasulisi kanaleid vaadata, siis Starmani ZuumTV kaart + ID-kaarti lugeja + DVBViewer + NewCS + WinCSC + SoftCSA ....
|
Sellel kooslusel oli vist üks häda, kaarti ei uuendatud.
Kui WinCSC+SoftCSA asemel kasutada ACamd-d, saab uuendused ka käima.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
28.09.2010 15:03:15
|
|
|
tcumen, kindel et uuendused ACamd abil toimivad? st. ma ise ei katsetanud aga digi-tv.ee läpates jäi justkui silma, et siiski ei uuendanud.
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |