Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Metro 2033. The Last Refuge märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 15, 16, 17  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Satakas
HV kasutaja
Satakas

sõnum 21.06.2010 09:48:38 vasta tsitaadiga

ei viitsinud täpsemalt otsida, aga kas venekeelset stalkeri kombel inglisekeelseks (tekstide osas) kah on võimalik modida?

PS! küsimus sis tingitud vene- ja inglisekeeselte versioonide enam kui kahekordsest hinnavahest. aga see mure lahenes vastuse viibimise tõttu lihtsalt inglisekeelse variandi kasuks otsustamisega.
_________

PPS! mulje on üldiselt pettumus. mitte, et mängul ja mängitavusel midagi häda oleks, aga väga hea mäng on ära rikutud üheainsa mõistega: klassikaline tivoli tondirong, ehk totaalne relsikas. ei tea, äkki lõpuks läheb vabamaks, olen praeguseks mingis ümmarguses olluses, kus mingid ümmargused ollused mind ja paarimeest nahka panna tahavad.

aga jah, pilt, stoori ja teostus on muidugi über. kahju, et pole stalkeri stiilis avatud maailma. kuuldavasti pidi järgmine osa tegemises olema. kui seal selles suhtes kardinaalset muutust ei tule, siis minu rahakotirauad jäävad suletuks icon_sad.gif
_________

PPPS!
teemat läbi lugedes ei leidnud kahjuks ühtki kiitvat sõna noolepüssi kohta. täiesti teeimatu! noolepüss on mitmes mõttes superkasulik. esiteks killib see inimesi peaaegu eranditult esimese lasuga, kollidele kulubmuidugi rohkem, aga raamatukoguhoidjatele, kes olid minu hinnagul ühed ohtlikumad elukad, mõjus see kõigist relvadest kõige efektiivsemalt - keskmiselt 4-6 noolt per kärss, soovitavalt ikka pähe (huvi pärast püüdsin katsetada, kui palju mu val kuule raiskama peab aga ei viitsinudki eluka lõppu ära oodata sest kui ta nelja salve peale ära ei kärvanud, läksin aja ja ammo kokkuhoiu huvides üle nooltele). lisaks sai kõik nooled pärast kokku korjata ja seeläbi ropult muud ammot kokku hoida/koguda.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Cb4
HV Guru
Cb4

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 21.06.2010 10:35:39 vasta tsitaadiga

Ma korra proovisin ka noole püssi, kuid ei viitsi neid nooli kogu aeg taga otsida icon_biggrin.gif Kui saaks automaadi kõrvale selle scoobika noole püssi, siis täitsa võtaks, kuna hind oli miski 50 kuuli ainult. Pealegi pingelises olukorras nooltepuudus lihtne tulema.

Satakas, Kui sellise graafikaga teha stalkeri taoline vatud maailm, siis selleks läheb vaja superarvutit. Praegu jooksebki see mäng hästi sellise graafika juures, sest pina mida näitama peab on vähe thumbs_up.gif

Mulle ise-enesest ei meeldi 100% avatud maailm. Tühi ja igav. Selline nagu Crysis-el oli oleks ok.

tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 21.06.2010 12:35:27 vasta tsitaadiga

Noole püss ja viske noad olid suht killerid thumbs_up.gifthumbs_up.gif. Pärast ainult pidi nooli/nuge korjama laipade küljest. Vahest aga kui viskasid võ lasid noole "kurat teab kuhu" läks ainult ammo kaotsi. Avatud maailm oleks täitsa pro kui ta oleks huvitav (Crysis vs FarCry originaal nt) ja ei oleks mingit super arvutit vaja. Oleks vaja lihtsalt korraliku mootorit mis suudab joosta asjalikult PC riistvara peal ilma iga väiksemagi asja üle köhimata. Stalker / Metro mootor on suht - tühise effekti pärast tõmbab fps'i alla ja katkub. Isegi metro 2033 oli asi nauditavam ja kenam graafiliselt seega ehk järgmise katsega saavad asja ka paremini tööle.. või on asi lihtsalt selles et PC riistvara on nii kuramuse võimas juba et see tõttu asi jookseb talutavamalt kui stalker väljalaske ajal.
Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
Satakas
HV kasutaja
Satakas

sõnum 21.06.2010 13:22:51 vasta tsitaadiga

siin polekski vaja teab, mis avatud maailma. piisaks ka sellest kui saaksin omatahtsi metroos edasi-tagasi kolistada, otsida, killida, kaubitseda jne. sellist seikluslikkuse elementi nimelt oleks vaja. praegu on aga tõesti täpselt selline tunne, nagu oleks sattuud omaaegsesse "tšehhoslovakkia lõbustusparki" tondirongile, kus ettemärgitud raudtee teab sinust paremini, kuhu sa minna tahad/minema pead. jah, seda, KUHU minna, teab ta kindlasti paremini, aga vaata, ma tahaks ISE selle õige tee leida.

mis aga supermasinasse puutub, siis siingi on mõni nüanss. esiteks, näiteks FO3 on üsna hea graafikaga ja maailma avatus on lihtsalt enneolematu. ega avatus ei tähenda sis seda, et kogu maailma tuleb kogu aeg läbi renderdada - on ikka mingi nähtavuspiir a selle taha jäävad asjad seisavad "jõude". teiseks, crysise väljatulek olevat müünud enneolematu hulga uusi tippkaarte. seega on alust arvata, et samaväärselt hea ja innovaatilise pildiga uus mäng teeks sama. igaüks ju ostab aeg-ajalt parema masina, et ajaga kaasas käia. küsimus on vaid selles, milline mäng/proge kellelgi otsustavaks saab mängumaailm on aga nagunii selline, et seal on aeg-ajalt tarvis piire nihutada, et tekiksid uued standardid ja arenguruum. ütleme, et crysis tegi seda veidi. kas on pärast crysist veel mõni seda teinud(nii silmatorkavalt ja meeldejäävalt)?

PS! crysis oli küll kah silmale ilus vaadata jne aga pettumuseks pean seda samadel põhjustel. kui ma tahan vaadata ilusat äkšnfilmi, kus ma ise kah näpuotsaga natuke osaleda saan, sis ma vaatan parem mõnda head sõjafilmi vmt. nuppe stsenaariumisse sekkumiseks täpselt sama palju: play, stop, pause, forward, rewind jne. oi, kurat!! metros ju rewindi ega fastforwardit pole...näed siis.... icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 21.06.2010 15:51:17 vasta tsitaadiga

minumeelest stoori ja teostus väga hästi toetas seda niinimet tondirongilikku progressiooni. sellepärast see mind ka eriti ei häirinud. jah, oleks tore kui saaks natuke vabamalt liigelda ning pisut rohkem oleks nö. kõrvalharusid...kuid tõepoolest, siis ei oleks nii põhjalikku põhiharu. see kõik on ju ikkagi content, mida tuleb luua. see mäng oligi ilmselgelt tehtud, ja ma arvan, et põhjusega tehtud selliseks kitsa koridori shuuteriks. samas mehed näitasid, et selline shooter võib olla hirmus kaasakiskuv.
"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Kommentaarid: 275 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 3 :: 226
tagasi üles
Satakas
HV kasutaja
Satakas

sõnum 21.06.2010 20:16:07 vasta tsitaadiga

njah, aga ikkagi - MULLE ei meeldi tondirongimängud. maitse asi.
tagasi üles
Cb4
HV Guru
Cb4

sõnum 21.06.2010 20:19:15 vasta tsitaadiga

Mulle ka ei meeldi, kuid metro oli lihtsaly nii hea, et meeldis icon_biggrin.gif
tagasi üles
omgwtf
HV Guru
omgwtf

sõnum 21.06.2010 20:20:25 vasta tsitaadiga

Cb4 kirjutas:
Mulle ka ei meeldi, kuid metro oli lihtsaly nii hea, et meeldis icon_biggrin.gif

+1 thumbs_up.gif
Kommentaarid: 155 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 137
tagasi üles
Satakas
HV kasutaja
Satakas

sõnum 21.06.2010 22:45:09 vasta tsitaadiga

nojah, COD'i viimast osa sellega muidugi võrrelda ei anna. kui nüüd COD'i järgmine osa targem ei tule, ei viitsiks ma seda isegi pirada, rääkimata ostmisest....
tagasi üles
multizync
HV kasutaja
multizync

sõnum 22.06.2010 01:33:03 vasta tsitaadiga

vaatasin videod ja uurisin, kuid ise ei ole mängu tõmbanud veel, et pidi olema fps. Ega mingeid rpg nüansse ei tule sealt välja..? Fallout 3's oli ka tegevus peale sõda, seal olid skillid jne.
Samas, täheldasin, et seal on midagi Stalkeriga ka sarnast.
Kas seal Metro 2033's on ka selline funktsionaalsus, et teenid raha ja siis ostad ja uuendad igasuguseid relvi ja armorit jne..
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 18
tagasi üles
Heineken
HV Guru

sõnum 22.06.2010 02:01:34 vasta tsitaadiga

Mitte päris ... osta saad military grade kuulide eest uusi relvi ja laskemoona ja medpacke jms .
Muidu , koridorishuuter , aga see-eest väga , VÄGA hästi tehtud koridorishuuter . thumbs_up.gif
Stalkeri seeriaga nati sarnasusi on ( tehtud tüüpide poolt kes GSC-st kunagi ära tulid ) , aga päris 1:1 siiski mitte icon_razz.gif .
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 23
tagasi üles
multizync
HV kasutaja
multizync

sõnum 22.06.2010 02:12:15 vasta tsitaadiga

nii, et taolist avastamist ja haruldasi asju seal leida ei saa..
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 18
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 22.06.2010 02:21:28 vasta tsitaadiga

kräpi kogumist seal ei ole jah! seljakotti ka ei ole ning tegu ei ole anyway sellise avastamismänguga nagu stalker...aga see kõik on siinsamas teemas isegi sel samal leheküljel juba kirjas, niiet natuke võiks teemat ka lugeda icon_neutral.gif
"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Kommentaarid: 275 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 3 :: 226
tagasi üles
aap14
Kreisi kasutaja
aap14

sõnum 22.06.2010 03:50:25 vasta tsitaadiga

Alustasin kah teist playthroughd. Teist korda mängides paneb ikka hoopis teisi detaile tähele - ei ole rõhku vaid kiirelt läbimängimisel.
Hardcore mode on kah kena - ühes kohas sai koheselt surma sellest kui üks neist mutanteerunud koertest/kassidest näkku hüppas.

Satakas
HV kasutaja
Satakas

sõnum 22.06.2010 10:45:28 vasta tsitaadiga

aap14 kirjutas:
ei ole rõhku vaid kiirelt läbimängimisel.

miks üldse kiirelt läbi mängida? eriti esimesel korral? mina süvenen alati sisusse, uurin värki, püüan leida erinvaid teid, võtan asja rahulikult. kiiret läbimist võib millalgi hiljem kui mäng selge, proovida lihtsalt sportlikust huvist.
tagasi üles
aap14
Kreisi kasutaja
aap14

sõnum 22.06.2010 12:21:27 vasta tsitaadiga

Satakas kirjutas:
aap14 kirjutas:
ei ole rõhku vaid kiirelt läbimängimisel.

miks üldse kiirelt läbi mängida? eriti esimesel korral? mina süvenen alati sisusse, uurin värki, püüan leida erinvaid teid, võtan asja rahulikult. kiiret läbimist võib millalgi hiljem kui mäng selge, proovida lihtsalt sportlikust huvist.

Tavaliselt on mängu lõppu jäetud kõige vingemad tasandid/relvad/nänn thumbs_up.gif

Heineken
HV Guru

sõnum 22.06.2010 16:57:08 vasta tsitaadiga

Ja mängu algus on sigaigav ? icon_rolleyes.gif
No ei ole ju .
tagasi üles
Cb4
HV Guru
Cb4

sõnum 07.07.2010 11:49:44 vasta tsitaadiga

Tegin siis vahepeal mängust pausi teist-kordsel läbi mägimisel. Eile õhtul jätkasin sealt kus pooleli jäi. Jõudsin just sinna raamatukogu juurdse ja olin 90% kuulidest mingi armori peale kulutanud. Kui ennem ei teinud raamatukogukollid muret, siis ilma ammota suts keeruline icon_biggrin.gif Mööda hiilimine ei tule ka välja, ning nuga ei taha ka hästi mõjuda. Hardcoriga see koht küll suht karm. icon_biggrin.gif
tagasi üles
rycyve
HV veteran
rycyve

sõnum 14.07.2010 20:55:46 vasta tsitaadiga

Kõige normim oli see mäng läbida norm tasemega ehk tavalisega kuna ammo saamine oli kõige normaalsem.Endal oli selle kohani kus maa alt väljatulles oli juba parim relv käes ja kuule ehk pappi oli niipalju,et mingit mõttetuid rüüd,relva ja laskemoona osta.Mäng on minuarust suht storykas ja põnev thumbs_up.gif
ahff
HV vaatleja
ahff

sõnum 19.07.2010 09:15:24 vasta tsitaadiga

tegin ka mängu lõpuks läbi, oli muidu suht norm tuli muidugi Bad Ending nagu mul tavaliselt ( Bioshock jt )

lootsin muidu et saab seal suures Polise jaamas rohkem ringi joosta ja avastada
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
Cb4
HV Guru
Cb4

sõnum 19.07.2010 10:13:08 vasta tsitaadiga

On keegi üldse saanud selle hea lõpu kätte? Mul mäng lõusirgel taas, ning loodan, et õnestub icon_biggrin.gif
tagasi üles
trip
HV Guru
trip

sõnum 22.07.2010 20:44:39 vasta tsitaadiga

väike mod, "ei reklaamile" icon_smile.gif
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 406 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 303
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
KuriVaiM1
HV veteran
KuriVaiM1

sõnum 22.07.2010 21:56:22 vasta tsitaadiga

trip, thumbs_up.gif
486
HV Guru

sõnum 23.07.2010 16:39:52 vasta tsitaadiga

Sai nüüd siis viimase ch ka läbi tehtud. Kahjuks läks lõpupoole väga igavaks ja see mõttetu ajaraiskamine D6s ajas küll vihale. Kogu aeg oota kuna NPC oma tibusammus kuhugi jõuab ja sulle ukse lahti teeb või mõnda nuppu vajutab, pointless munemine. Lisaks sellele jooksis see mäng kah väga nigelalt, kuigi graafiliselt midagi erilist ei olnud. Kui see mootor ei suuda isegi staatilisi objekte normaalse kiirusega renderdada on asi ikka väga mäda. Mäng ise on ikka 100% skriptitud tunnel shuuter, kus vahest npc-d kinni jäävad ja edasi ei liigu jne. Üks kord läbi teha kõlbab veel aga teist korda ei mängiks seda ka kui mul oleks 100x kiirem arvuti.
Cb4
HV Guru
Cb4

sõnum 23.07.2010 22:22:59 vasta tsitaadiga

486, Mõngisid ikka õiget mängu? icon_biggrin.gif

Osaliselt nõus, kuid graafiliselt oli küll väga hea. Ning dx10 all jookseb isegi vana rauaga hästi icon_rolleyes.gif

tagasi üles
taipohh
HV kasutaja

sõnum 26.07.2010 14:09:28 vasta tsitaadiga

mulle jäi kõige rohkem kriipima
se süsteem kui luurad ja AI on nagu telepaatilises ühenduses.
Näiteks seal War mapis kus pead läbi rinde luurama..
selline asi.. lendad nugadega letti.. viskad hanereas rongilt mahatulevad mehed üksteise ees surnuks.. ei tee keegi välja,isegi need kes 2-3 m kaugusel seisavad.. aga kui viskad nii,et mees saab haavata,siis kõik vaenlased mapis automaatselt teavad kus sa ennast peidad.. abusurdo.
aga muidu iseenesest enamvähem pela.kuigi oleks võinud rohkem sellist deus ex stiili olla,et mässad ringi ja teed ka muid ülesandeid ja saad inimestega elu tõugata.

Cb4
HV Guru
Cb4

sõnum 13.08.2010 07:19:16 vasta tsitaadiga

Jama värk. Lõpetasin mängu nüüdseks juba kolmandat korda, aga ei saa ikka seda nõ head lõppu icon_neutral.gif Jätan midagi kuskil tegemata, aga ei saa aru mida icon_sad.gif

On siis foorumis keegi saanud?

tagasi üles
Valvejoodik
HV veteran
Valvejoodik

sõnum 13.08.2010 14:59:38 vasta tsitaadiga

Cb4 kirjutas:
Jama värk. Lõpetasin mängu nüüdseks juba kolmandat korda, aga ei saa ikka seda nõ head lõppu icon_neutral.gif Jätan midagi kuskil tegemata, aga ei saa aru mida icon_sad.gif

On siis foorumis keegi saanud?

Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 15
tagasi üles
Cb4
HV Guru
Cb4

sõnum 13.08.2010 18:07:56 vasta tsitaadiga

Jah, ma tean seda. Ning käitusin ka vastavalt. icon_neutral.gif Ilmselt midagi jäi siiski vahele.
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 27.08.2010 00:48:58 vasta tsitaadiga

vaatasin et sellele mängule on demo ka välja lastud http://www.gamershell.com/download_62738.shtml tõmbasin ka siis huvi pärast et veenduda kas on nii hea mäng nagu siin kirjutatakse icon_biggrin.gif aga jah ei pidand pettuma,täitsa huvitav mäng on tõesti icon_eek.gif graafika oli päris ilus isegi DX10 all kuigi jah tahab päris head arvutit et täit ilu nautida. Kahju et DX11 kaarti pole siis oleks ka päris ilus vist icon_eek.gif aga jah Stalkerit meenutab ka icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
Heineken
HV Guru

sõnum 27.08.2010 11:59:38 vasta tsitaadiga

DX10 vs DX11 vahe suht olematu muide. icon_wink.gif
Kui DX11 featuurid kõik peale panna siis graafiliselt midagi pmst ei muutu aga perf kukub küll kolinal. Ühesõnaga ei jää sa millestki ilma.
tagasi üles
omgwtf
HV Guru
omgwtf

sõnum 27.08.2010 12:17:38 vasta tsitaadiga

DX11 jookseb vist vähe paremini kui PhysX off,võrreldes DX10-ga icon_rolleyes.gif Vähemalt suur ja lai internet väidab kohati sedasi.
Kommentaarid: 155 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 137
tagasi üles
vull
HV veteran

sõnum 06.09.2010 01:45:46 vasta tsitaadiga

kusjuures väga ei tõmba tolle hl2-type kolli poole kui tüüp pidevalt karjub "he's come to stop us. destroy him, destroy him" vms icon_rolleyes.gif
samas panin tähele küll, et korra viskas imelikult oma käpa abix

Cb4
HV Guru
Cb4

sõnum 06.09.2010 06:51:30 vasta tsitaadiga

Kollid ei peagi meeldima icon_wink.gif
tagasi üles
trip
HV Guru
trip

sõnum 13.09.2010 19:27:49 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Released August 3 on Xbox LIVE, Metro 2033's "Ranger Pack" DLC hit some snags which were eventually resolved this past Monday, so if you had planned on purchasing the content, you can do so now for 240 MSP.
The PC version's content was planned to launch the same day but was delayed due to this issue. Yesterday it was pushed out and hit its own snags which have just been resolved. The Ranger Pack is free to all PC gamers and can be downloaded through Steam now.
So what do you get, anyway? New weapons (heavy automatic shotgun and the Volt Driver), new achievements, and Ranger Mode game rules -- far less ammo but far more damage and no HUD.

kas keegi on juba proovinud icon_question.gif

e: bench olemas icon_razz.gif
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 406 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 303
tagasi üles
Cb4
HV Guru
Cb4

sõnum 13.09.2010 19:39:28 vasta tsitaadiga

Naaiss. Peatselt saab ehk DX11 all uuesti näppida mängu icon_cool.gif
tagasi üles
Olver
HV kasutaja
Olver

sõnum 26.09.2010 21:55:49 vasta tsitaadiga

Hakkasin ka mängima ja pole väga vigagi. Isiklikult meeldib rohkem kui STALKER, aga eks kellele ema, kellele tütar. Ka meeldib lineaarsus. Vähemalt ei saa mööda mappi ringi tuiates endale tulevikuks sitta kokku keerata, tappes valesid mehi ja müües valesid asju.
Ise muidu suht alguses alles ning mässan hetkel 3 Reichi dresiiniga, mis pidevalt õhku kipub lendama ennem, kui edasi saan.

Crow
HV kasutaja
Crow

sõnum 26.09.2010 22:17:41 vasta tsitaadiga

Kas mõni ATI mees ka seda mängu mängib ? Plaan on mäng osta aga lugesin sellisest errorist "executable has stopped working" , this problem is only on ATI graphics card -
so developers or ATI should release some hotfix for this issue.

caarel123
HV veteran
caarel123

sõnum 26.09.2010 22:24:03 vasta tsitaadiga

sai ati kui ka nvidia kaardiga läbi tehtud probleemivabalt thumbs_up.gif
Heineken
HV Guru

sõnum 27.09.2010 07:58:58 vasta tsitaadiga

Endal jooksis ka ATi kaardiga kenasti... millegipärast unarusse mängu jätnud.
Peaks mingi hetk läbi tegema, praegu pimedat aega ka rohkem. icon_razz.gif thumbs_up.gif
tagasi üles
Olver
HV kasutaja
Olver

sõnum 27.09.2010 15:37:17 vasta tsitaadiga

Äkki keegi saaks öelda, et kas sõjatsoonist edasi liikudes kuni järgmise kauplemiskohani on gaasitorbikuid ka vaja või mitte. Hetkel mul siin 0 ning ei teagi, kas võtta kuni poeni tagasi ja teha sõjatsoon uuesti, või pole vaja. icon_confused.gif icon_confused.gif
vull
HV veteran

sõnum 27.09.2010 15:51:04 vasta tsitaadiga

ma ostsin ainult ühe korra vist 3 torbikut kui üks tüüp käskis enne kärruminekut paar tk osta
Cb4
HV Guru
Cb4

sõnum 27.09.2010 17:24:24 vasta tsitaadiga

Neid filtreid on alati ennem vaja-minemist igal pool laiali. Isegi kõige raskema astmega leiab neid piisavalt, ning ei pea kordagi ostma. Vaata nurgatgused/laua-alused jms. kohad läbi. Sama ka laskemoonaga. Ainult relvi on mõttekas osta.
tagasi üles
Olver
HV kasutaja
Olver

sõnum 27.09.2010 18:40:29 vasta tsitaadiga

Cb4 kirjutas:
Neid filtreid on alati ennem vaja-minemist igal pool laiali. Isegi kõige raskema astmega leiab neid piisavalt, ning ei pea kordagi ostma. Vaata nurgatgused/laua-alused jms. kohad läbi. Sama ka laskemoonaga. Ainult relvi on mõttekas osta.

Tänud. Selle pärast ei pa siis muretsema. Muideks, kas selle neetud dresiiniga ringi kärutades ja võideldes on mingi nipp ka või. Ühe korra sain laudseinast läbi ja siis lasti ka kohe õhku. No kaua võib.

Cb4
HV Guru
Cb4

sõnum 27.09.2010 21:39:42 vasta tsitaadiga

Sa mõtled seda raudtee käulat?

Sellega pead lihtsalt täpne ja kiire olema. Möda laske ära tee, ning hoia toru jahe. Kui see tanki moodi asi tuleb, siis lased raudtee talad puruks.

tagasi üles
Crow
HV kasutaja
Crow

sõnum 28.09.2010 19:02:59 vasta tsitaadiga

Mäng läbi. Lühike isegi hardcore mängu tasemega . MIs asi see " Metro 2033 Ranger Pack ennast kujutab ja kas keegi on seda juba proovinud ?
Cb4
HV Guru
Cb4

sõnum 28.09.2010 19:12:33 vasta tsitaadiga

See on see miski lisa, kus on veidi stoorit juures ja uued jubinad ja relvad? Kui korralik kraafika käes, proovin. Ennem pole mõtet.

Alla Hardcori polg mõtet seda mängida. icon_biggrin.gif

tagasi üles
Olver
HV kasutaja
Olver

sõnum 10.10.2010 19:15:19 vasta tsitaadiga

Selline küsimus, et netist otsides jäi mingi arusaam, et kui oled sureva vennikese käest raadiojaama lindi kätte saanud, siis tuleb see kuhugi toppida. Olen juba raamatukokku minemas, kuid pole sellega midagi teinud. Kas miskit tegemata või läks see sinna vanematekokku või mis.
jax
HV kasutaja

sõnum 11.10.2010 12:34:47 vasta tsitaadiga

Milline see hea ja halb lõpp on? Kui lõpus kuskil imelikus koridoris ringi jooksed ja sind ajab mingi jurakas taga, kas see halb lõpp?
O: Vene automudeleid mõõdus 1:43
Tel: 56623268
Kommentaarid: 53 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 53
tagasi üles
sigakoer
Kreisi kasutaja

sõnum 12.10.2010 12:56:39 vasta tsitaadiga

jax kirjutas:
Milline see hea ja halb lõpp on? Kui lõpus kuskil imelikus koridoris ringi jooksed ja sind ajab mingi jurakas taga, kas see halb lõpp?

Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Metro 2033. The Last Refuge mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 15, 16, 17  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.