Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 616, 617, 618 ... 2338, 2339, 2340  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus?
Jah
9%
 9%  [ 51 ]
Ei
42%
 42%  [ 223 ]
Mul juba olemas
38%
 38%  [ 201 ]
Kolin mujale
9%
 9%  [ 48 ]
hääli kokku : 523

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
hunger
HV kasutaja
hunger

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 22.09.2010 14:05:55 vasta tsitaadiga

Muidugi saab, mine menüüsse ning sealt seadetesse ja vajuta puldil number 4
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
warkriss
Kreisi kasutaja

sõnum 22.09.2010 19:49:06 vasta tsitaadiga

Endal ka juba mitmeid aastaid Elioni see Speedtouch 780wl, kuid nüüd uue arvuti ja wifiga seoses esineb anomaaliaid. Ei tea kas hakkab ta vanaks jääma? Mingi 2-3aastat vana teine juba (ruuter). Nimelt WiFi kakub pidevalt , vahepeal on täitsa stabiilne, kuid teinekord kakub nii koledasti, et arvutis internetiga midagi teha on pea võimatu. Wifiga laaarvuti asub küll 2 korrust kõrgemal, tõsti, kuid tavaliselt on signaal 40-50% mis on täiesti piisav. Oskab keegi head nõu anda? Ise olen proovinud wifi kanalit vahetada, arvutit ümber paigutada jne. Põrandad on muide puust, seega WiFi levib sealt läbi küll. Ja arvuti asub pmst otse WiFi ruuteri üleval st arvuti on ruuterist max 10m kaugusel. Mingeid segajaid ka nagu ei tohiks väga olla. Ostsin ebayst uue antenni ka oma lauaka adapterile (D-Link dwa-525), kuid see ei paista andvat erilist efekti.
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
madfury
HV veteran
madfury

sõnum 23.09.2010 16:24:43 vasta tsitaadiga

Ma vahetasin ka vana boxi selle motorola oma vastu ära. Ma küll ise ei kasuta seda iptv teenust regulaarselt (haldan ainult) kuid võrreldes esimese junniga on asi nobedam küll. Rääkimata sellest, et pult on minule vähemalt (ja ka kasutajale) tunduvalt mugavam. Oli ka selline jama, et telekast tuleva kaabli sisend oli sellel amino boxil nii sitt, et kui toas kõvasti hingasid, vajus kaabel ära tagant ja pilt läinud. Võibolla oli see vanadusest või väärkäsitlimest, aga jubedalt närvi ajas. Praegu on kõik ilusti HDMIga ühendatud töötab korrektselt. Ja noh, seadmete paigutuse eripära tõttu sobib see motorola box tunduvalt paremini tuppa, kui amino box.

Tegelikult ajendas mind siia kirjutama neti ühenduse jama ruuteriga. Ma ausalt ei viitsinud 600+ lehte läbi lugeda, kuid tundub, et ka teistel on probleeme sellega, et ühendusega mingid anomaaliad. Nimelt mingi hetk hakkab "DNS server is not responding" errorit pritsima. Telekas töötab, sest ühendus juba püsti (sama ka avatud sessioonidega nagu ftp võu Stonia MUD) kuid internet "ei tööta" sest mitte midagi ei saa resolvitud. Aitab ainult ruuteri restart mis on tegelt üsnagu tülikas. Ja noh, DMZ-d ma püsti polegi saanud, forwarding ei tööta ning kui minu kastile avalik ip anda, siis ei tööta ükski arvuti sisevõrgus. Hea meelega vahetaks ruuteri millegi veidi moodsama vastu, wifi N ja uuem soft kuluks igati ära.
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
Dijital
HV Guru
Dijital

sõnum 23.09.2010 16:49:53 vasta tsitaadiga

Sama jama ka omal ilmenud, et TV töötab, aga netis surfamisest rääkida küll ei saa. Eile mingi paari tunni jooksul päris mitu korda sedasi. Ja vahel isegi juhtus, et ei saa ruuteri endaga ka ühendust, ei brauseri ega pingiga. Aitab ruuteri restart. Masinaks SpeedTouch 780 WL.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 23.09.2010 17:07:38 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Peagi toob telekanal National Geographic Channel esimest korda Elioni digiTV klientideni eestikeelsete subtiitritega dokumentaalsarja „Igavene ränne“. Sarja esimene osa on eetris 7. novembril kell 20:00.

http://tv.elion.ee/uudised.php?module=news&id=196&lang=est

warkriss
Kreisi kasutaja

sõnum 23.09.2010 20:30:05 vasta tsitaadiga

Endal siis selline anomaalia tekkinud arvuti ja ruuteri vahel, et iga kord kui arvutile shut downi teha ja uuesti käima panna, siis on neti märgi juures kollane hüüumärk ja netti ei saa. Tuleb uninstallida Device Managerist network driverid (windowsi enda omad) ning siis windows taaskäivatada, siis töötab jälle õnnelikult järgmise restardini. Oskab keegi parandada sellist anomaaliat? Kuna tegu perearvutiga siis teistel on üsna ebamugav seda protsessi teha iga käimapaneku järgi.
Teine mure on see, et wifiga ühenduses olev arvuti vigurdab. Nimelt andmevoog nagu katkeks (probleem esineb enamasti vaid õhtuti icon_eek.gif ). Näitab, et ühendus olemas windowsis, kuid internetti ei saa kasutada (ei browserit ega muid asju), samas windowsi enda wireless softist näitab, et ruuteriga vahetatakse andmeid. Vahest harva olemasolevad andmevood ei katke, kuid näiteks browserit avades keerleb chromes ratas tükk aega valet pidi, siis alles hakkab laadima (et siis üks programm, mis juba ennem on käivitatud, töötab ilusti, kuid teine, mis alles avati, teeb malhechot). Nõrgas signaalis ei tohiks viga olla, sest kuigi vanasti hüples ka windowsi wifi indikaator 2-4 pulga vahel, siis nüüd, kui installeerisin antenni kõlge krõpsupaki, on seal stabiilselt 5 pulka (vahest väga harva läheb 4 peale). Samuti olen proovinud nii windowsi enda wireless manageri kui ka tootjapoolset (mis samuti kasutab minu teada windowsi wireless manageri, kuid lisab sellele ka tootja softi).
Wifi jaoks on lauaarvutis PCI siinile D-Link DWA-525 ja ruuteriks Speedtouch 780wl.
tagasi üles
bugbrake
HV kasutaja

sõnum 23.09.2010 20:38:09 vasta tsitaadiga

warkriss kirjutas:
Endal siis selline anomaalia tekkinud arvuti ja ruuteri vahel, et iga kord kui arvutile shut downi teha ja uuesti käima panna, siis on neti märgi juures kollane hüüumärk ja netti ei saa. Tuleb uninstallida Device Managerist network driverid (windowsi enda omad) ning siis windows taaskäivatada, siis töötab jälle õnnelikult järgmise restardini. Oskab keegi parandada sellist anomaaliat? Kuna tegu perearvutiga siis teistel on üsna ebamugav seda protsessi teha iga käimapaneku järgi.
Teine mure on see, et wifiga ühenduses olev arvuti vigurdab. Nimelt andmevoog nagu katkeks (probleem esineb enamasti vaid õhtuti icon_eek.gif ). Näitab, et ühendus olemas windowsis, kuid internetti ei saa kasutada (ei browserit ega muid asju), samas windowsi enda wireless softist näitab, et ruuteriga vahetatakse andmeid. Vahest harva olemasolevad andmevood ei katke, kuid näiteks browserit avades keerleb chromes ratas tükk aega valet pidi, siis alles hakkab laadima (et siis üks programm, mis juba ennem on käivitatud, töötab ilusti, kuid teine, mis alles avati, teeb malhechot). Nõrgas signaalis ei tohiks viga olla, sest kuigi vanasti hüples ka windowsi wifi indikaator 2-4 pulga vahel, siis nüüd, kui installeerisin antenni kõlge krõpsupaki, on seal stabiilselt 5 pulka (vahest väga harva läheb 4 peale). Samuti olen proovinud nii windowsi enda wireless manageri kui ka tootjapoolset (mis samuti kasutab minu teada windowsi wireless manageri, kuid lisab sellele ka tootja softi).
Wifi jaoks on lauaarvutis PCI siinile D-Link DWA-525 ja ruuteriks Speedtouch 780wl.

Ma sain sellest kollasest plönnist nii lahti, et võtsin masina üldse vooluvõrgust välja seisis natuke ja nüüd käib siiani ilma probleemideta (algul oli tunne et emaplaadil läks võrgukaart läbi aga google abida sain teada et ma pole ainuke sellise anomaaliaga).

a22t
HV veteran
a22t

sõnum 24.09.2010 16:16:43 vasta tsitaadiga

Elioni tehnospetsialistid ajavad kõik katkestused torrentite kasutamise kaela icon_smile.gif Kuradi dumbassid, vahet pole kas torrent leechib või ei (või kas programm töötab või mitte), katkeb samamoodi..
Kõlab täpselt nagu mingi jama ajamine lihtsalt. Mida nad pakuvad oma internetti üldse.. icon_rolleyes.gif Minusilmis need tuhanded uued liitujad ja asjad on teenuse kvaliteeti tohutult alla viinud. Digiboksi uus soft on ka thumbs_up.gif thumbs_up.gif icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 43
tagasi üles
warkriss
Kreisi kasutaja

sõnum 24.09.2010 18:19:51 vasta tsitaadiga

bugbrake kirjutas:
warkriss kirjutas:

Ma sain sellest kollasest plönnist nii lahti, et võtsin masina üldse vooluvõrgust välja seisis natuke ja nüüd käib siiani ilma probleemideta (algul oli tunne et emaplaadil läks võrgukaart läbi aga google abida sain teada et ma pole ainuke sellise anomaaliaga).

Kahjuks ei aidanud icon_sad.gif mis märksõnad muidu googlesse panid? icon_biggrin.gif Sellist asja keeruline imo lühidalt kokku võtta
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 24.09.2010 19:36:38 vasta tsitaadiga

a22t kirjutas:
Elioni tehnospetsialistid ajavad kõik katkestused torrentite kasutamise kaela icon_smile.gif Kuradi dumbassid, vahet pole kas torrent leechib või ei (või kas programm töötab või mitte), katkeb samamoodi..
Kõlab täpselt nagu mingi jama ajamine lihtsalt. Mida nad pakuvad oma internetti üldse.. icon_rolleyes.gif Minusilmis need tuhanded uued liitujad ja asjad on teenuse kvaliteeti tohutult alla viinud. Digiboksi uus soft on ka thumbs_up.gif thumbs_up.gif icon_biggrin.gif

Vaata ja võrdle http://dmt.mhilfe.de/ dsl uptime/system settime -ga , kui see ei klapi katkemiste ajaga, siis võib vabalt sisevõrgus olevad seadmed süüdi olla. Samuti jookseb Speedtouch/Thomson Gateway kooma, kui ruutingutabel täis jookseb.
yawn.gif

salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 24.09.2010 23:32:23 vasta tsitaadiga

no wtf täna juba mitmendat korda.

Sep 24 20:42:47 xDSL linestate down

lihtsalt lampi kukub maha ja siis mõne hetke pärast veab tagasi üles.... icon_confused.gif

EDIT: no wtf. stabiilselt iga tunni tagant umbes viskab maha lihtsalt. Viimasel korral tuli vaid IPTV tagasi, ei saanud arvutist ruuterissegi sisse, viskas connection bla bla bla ette. thumbs_down.gif

EDIT2:

Sep 24 23:15:06   CONFIGURATION saved by TR69

Who the fc is TR69?

Sep 24 23:16:39   IDS fragment parser : fragment out-of-order (1 of 1) : 95.24.250.231 90.191.xxx.xxx 1396 UDP 47435->59261 frag 2515:1376@0+
Mäs see tähendab?

Sep 24 23:16:39   IDS fragment parser : fragment sweep (1 of 1) : 95.24.250.231 90.191.233.143xxx.xxx 0054 UDP frag 2889:34@1376

ning ka see?

warkriss
Kreisi kasutaja

sõnum 25.09.2010 09:57:25 vasta tsitaadiga

Ei tea keegi mis teha? Win7 32bit, arvutit tööle pannes netti pole, peab võrgukaardi driverid windoozast disable/enable ja siis alles töötab. Perearvutil on see jama, seega mure on üsna suur.
tagasi üles
tarx1000
HV kasutaja
tarx1000

sõnum 25.09.2010 10:08:59 vasta tsitaadiga

warkriss, tee ruuterile tehase seadmed.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 25.09.2010 10:16:44 vasta tsitaadiga

warkriss kirjutas:
Ei tea keegi mis teha? Win7 32bit, arvutit tööle pannes netti pole, peab võrgukaardi driverid windoozast disable/enable ja siis alles töötab. Perearvutil on see jama, seega mure on üsna suur.

mul suht sama jama, aga see kaob aegajalt ise ära, pigem mingi windoza kamm.
teen ka disable/enable icon_biggrin.gif

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
Laizk
HV kasutaja
Laizk

sõnum 25.09.2010 13:33:01 vasta tsitaadiga

salatoimik kirjutas:
Sep 24 23:16:39   IDS fragment parser : fragment out-of-order (1 of 1) : 95.24.250.231 90.191.xxx.xxx 1396 UDP 47435->59261 frag 2515:1376@0+
Mäs see tähendab?

et keegi venemaalt häkib : http://en.utrace.de/?query=95.24.250.231
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
siinus
HV Guru
siinus

sõnum 25.09.2010 17:23:02 vasta tsitaadiga

warkriss, ja kui võrkari tootja kodukalt uusimad draiverid tõmmata?
tagasi üles
warkriss
Kreisi kasutaja

sõnum 25.09.2010 20:03:19 vasta tsitaadiga

djpvx kirjutas:
warkriss, ja kui võrkari tootja kodukalt uusimad draiverid tõmmata?

Hiljem proovin, aga veider, et ennem sai windows kenasti nende driverite majandamisega hakkama.. Integreeritud julla on mingi.
tagasi üles
siinus
HV Guru
siinus

sõnum 25.09.2010 20:41:22 vasta tsitaadiga

võimalik, et Wupdate tiris siis saasta draiveri. Kuigi, mitte tingimata
tagasi üles
-Kaivo-
HV Guru

sõnum 26.09.2010 14:14:49 vasta tsitaadiga

kas arvutist ei ole kuidgai võimalik vaadata neid kanaleid, mis boxi jooksevad ?
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 26.09.2010 14:40:49 vasta tsitaadiga

homme siis proovin selle aparaadi ära, kas töötab normaalselt.
Ei tahaks hakata kaabeldama yhest toast teise
https://pood.elion.ee/productInfo/57/comtrend-elektrivorgu-adapteri-komplekt-pg-9020/PG9020

tagasi üles
p2ep
HV veteran

sõnum 26.09.2010 19:00:05 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
https://pood.elion.ee/productInfo/57/comtrend-elektrivorgu-adapteri-komplekt-pg-9020/PG9020

Oluline nüanss on, et mõlemad toad sama faasi peal oleks.
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 28
tagasi üles
Max Powers

sõnum 26.09.2010 19:04:36 vasta tsitaadiga

Ma olen sellist lahendust proovinud. Küll mitte sama seadmega.
Väga töökindel ei ole.
Kommentaarid: 215 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 182
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 26.09.2010 20:14:54 vasta tsitaadiga

p2ep kirjutas:
jeesus188 kirjutas:

Oluline nüanss on, et mõlemad toad sama faasi peal oleks.

Sellepärast proovingi, kui ei funka, siis ei osta

tagasi üles
peab meeldima.
Kreisi kasutaja
peab meeldima.

sõnum 26.09.2010 20:56:46 vasta tsitaadiga

No seda saad ju imelihtsalt testida, kas toad on 1 faasi peal thumbs_up.gif Rubilnikud järjest välja ja tuld.
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 26.09.2010 21:30:06 vasta tsitaadiga

laps magab seal toas juba ja ei viitsi hakata kaitsmeid välja lylitama järjest ( kui sa seda mõtlesid).
need tyybid kes elektrikilbis kaitsmetele kleepsusid panid, panid nad suvalises järjekorras peale. Kolides, oleks saanud hea lataka kirja. peakski need sildid uued panema

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 616, 617, 618 ... 2338, 2339, 2340  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.