PlatoonSgtElias, abidest kasutasin alguses pidurdusmaa noolekesi, nüüd on rada peas ja kõik abid maas. Seda veel et, siiani olen automaat kastiga sõitnud.
On see hea või halb, huiava snaajut. Õhtul proovin ise käike raksida, eks see vajab ka jälle harjutamist.
Rooliks ACME mingi nikats, minusugusele pühapäeva mängurile kärab küll.
Haige, tiim kutsus vihmaga boksi, et panevad teise rehvi alla, sest vihma sajab. Lahe, pandi uued slikid alla, langesin teiselt kohalt 15ndaks Virgini autoga väga tasa kah ei tee seda vahet..
1:43:801 tegin Alla 1:43:000 VÕIMATU, vähemalt Mclareniga... Proovin RedBulle hiljem ja Ferrut sis kah
Sõitsin siis kõik abid maas, manual shifting.
Ok meibi mingi sekund veel leida aga 1:39... noomaitea, abidega vist aga peab seda ferrut proovima, tundub masinate vahe olema..
Sõidan cockpit vaatest koguaeg, muideks TV vaatest on ikka hulga kergem sõita, aga ei hakka parem seda omale sisse harjutama..
anonymic, võttis rahuga neid curbe... ma neid isegi puudutan tiba on kohe 180kraadine pööre _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
vast filmimisel tõmbab fraps fps'i kolinal alla... kui see on fraps'iga lindistatud. Täiesti tavaline asi. Eriti veel siis kui ketas aeglane või peetis
Mäng on päris raske, Acme gamepadi-ga mängin ja TOP 10-nesse suht raske saada. Kõige kergema raskusastmega ka veel.
Muidu tiimiks HRT. Ja just sain teise koha ka ühes sõidus.
Ise sai alguses mediumiga mängitud ja väga kergeks läks..Hardiga on suht raske jällegi. _________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks."
Hmm.. kui graafika miinimumi panna, siis 1680 resoga FPS üle 35 ei lähe võidusõidus, vahet pole mis AA.
Samas kui kõik põhja panna (v.a. varjud) , siis FPS 20 - 25. Sellega mängida võimatu.
Palun andke teada mis sellel arvutil pudelikaelaks võib olla? prose?
Ega see mäng jooksebki sellise fps-iga. Endal ultra ja 4xaa fps 30 piires. _________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks."
kui pikad sõidud te valite?
ma tegin ühe 50% sõidu... ja rohkem küll ei oleks jaksanud. jube väsitav minu jaoks
40% mul, klaviatuuriga, hard tase, aga muudetud traction control full ja ülejäänd maas.
hetkel jõudsin saksamaa etapini
peab veits rohkem pressima et jõuaks ilusti singapuri välja pühapäevaks:P _________________ Linux Gaming Videos: Xpander69
Selline küsimus, et kas career mode's ei näegi kummide kulumist. Ühe korra proovisin Grand Prix eha, ja seal näitas Tyres alt iga erineva seti kulumise ära..
garaažis mõtled seda settide kulumise %? Ikka saab. Tyersi "menüüst" valid rehvi tüübi ja seal iga seti kulumine näidatud.[/quote]
hmm, no, aga mul ei näita just career modes seda. Career modes näitab ta garaažis Tyers alt ainult Option, Prime, Inter ja Wet. Ning mitte mingeid kulumise protsente ei oleja peale vajutades läheb linnuke selle juurde, mingit lisamenüüd ei avane erinevalt Grand Prix modes..
Kas mingi bug..?
EDIT: leidsin vea üles, sain korda..
viimati muutis multizync 24.09.2010 12:58:28, muudetud 1 kord
mnjah kui mängus need "põhjalikumad" settingud avada siis on täitsa pro. Kuramuse rehvid lõhkevad suht kergelt kui lollusi teed ja välja sõidad... endal läks just enne pitti rehv puruks Hea seegi et lubatakse edasi sõita mitte nagu Gridis oli, et rehv puru (endal ei läinud kunagi, ükskõik mis aste, ükskõik mida tegid) siis kohe game over.
Üks asi on aga müstika - mingi bug vms aga üks vant sõitis täiega tagant sisse kui rajale naasesin ja hoo ülesse sain ning siis selle eest sain mina karistuse... WTF.
Ja siis pittist välja tulles hakkas andma hoiatusi et ma plokin kedagi... kedagi läheduses ei olnud
Samuti pitti sõites sõitis üks tüüp minust otseses mõttes läbi. Ehk siis sai enne pitti kui mina kuigi ma olin järjekorras ees. Seda et teise auto sisse end sõitnud pittist väljudes või läbi sõitnud teisest see on tavaline
Loodetavasti tuleb mingi päts selle tarvis _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
Haige, tiim kutsus vihmaga boksi, et panevad teise rehvi alla, sest vihma sajab. Lahe, pandi uued slikid alla, langesin teiselt kohalt 15ndaks Virgini autoga väga tasa kah ei tee seda vahet..
Võta maha see automaatne boksi kutsumine või vihmaga nad mingi sunnivad sind?
võtas-uxu, noupp. Krt, tundub, et pean masina veidike ümber seadistama, et saaks rohkem curbe rünnata.. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
gan3b, on nii tõesti, ei saa gaasi vajutada, tõmbab kohe külje ette. Eks uurin asja tiba, seadetes ilmselt mingi viga või siis äkki pedaalide surves _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
anonymic, Üritan täna üle lüüa ikka. Vaatan praegu Hamiltoni sõitmas, TÄPSELT samade käikudega sisenes esimestesse kurvidesse aga 3 kurvi võttis isegi esimesega. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.