praegune kellaaeg 25.06.2025 20:55:53
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
AC7
HV kasutaja

|
22.09.2010 22:40:58
CPU vahetus, vajan abi. |
|
|
Nimelt oleks tahtmine vahetada arvutil CPUd. Hetkel sees:
CPU
Spoiler 
MOBO
Spoiler 
Tahaks vahetada parema vastu, mis on mu vanas arvutis. Nimelt ei mäleta ma täpselt, mis seal sees on, ehk oli E5500, aga ei ole kindel.
Äkki keegi teab, kuidas ma seda teada saaksin ilma arvutit sisse lülitamata, kuna emaplaat ei tööta.
Vana arvuti on ostetud K-Arvutisalongist ~3a tagasi, nimeks oli Champion K2 ja emaplaat on tal Asus P5KPL.
Või äkki keegi oskab leida mulle lehe, mis CPUd selle MSI emaplaadiga sobivad. Nimelt on siis vaja teada, kas vana oma sobiks praegusesse.
Küsige kui muud informatsiooni vaja.
Suur aitäh abistajatele!
EDIT: Nii. Pärast mõningat guugeldamist ja termopasta alla piilumist, leidsin et vanal on hoopis E6550.
See leht http://ark.intel.com/Compare.aspx?ids=32242,30783, ütleb, et ühel on LGA775 ja teisel PLGA775, kas see tähendab, et ei sobi?
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wordmc9
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 340 loe/lisa |
   |
1 :: |
283 |
|
tagasi üles |
|
 |
AC7
HV kasutaja

|
23.09.2010 02:02:28
|
|
|
Pfft, täitsa jama
Aga tänud, et selle lehe mulle leidsid!
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|