Kummalisel kombel pole sellest telefonist siin eriti kõneainet olnud, seega otsustasin eraldi teema teha.
* 1GHz protsessor
* 512 RAM
* 3.3″ 800×480 Super AMOLED
* 5mp LED välguga kaamera, mis filmib 720p videot
* 3G, FM raadio, Bluetooth, WiFi ja A-GPS koos geotag’imisega
* 2GB või 8GB mahutavus + kuni 32GB microSD kaart
* 1500 mAh aku
Protsessoriks on Samsungi enda 1GHz räni mis pidi kolmnurkade joonistamises praegustele turul olevatele pikalt mütsi pähe tõmbama.
Ekraaniks on Super AMOLED. Vahe vanemate ekraanitüüpidega on ikka suhteliselt masendav.
Spoiler
Ainukeseks suuremaks küsimärgiks peale täpse müügikuupäeva on BADA operatsioonisüsteem, mis pidi olema mingi Linuxi kernelile ehitatud Samsungi enda OS. Samas kui teine Samsungi telefon Galaxy S tuleb välja Androidiga ning evib praktiliselt samasugust riistvara välja arvatud 4" ekraan, siis peaks olema ka aja küsimus millal sellele mõni teine popp OS peale häkitakse.
Viimaste kõlakate kohaselt peaks olema poelettidel alates valentinipäevast. _________________ Oleks ma ka nii tark kui mu naine takkajärgi..
viimati muutis siim 03.05.2010 11:18:42, muudetud 1 kord
Ekraaniks on Super AMOLED. Vahe vanemate ekraanitüüpidega on ikka suhteliselt masendav.
Pildi järgi otsustad küll ennatlikult,või on mingi iba võrdlus tehtud.
Vahed pea olematud korralikel telefonidel,ainuke eelis zutz voolu säästu.
telefon peaks tulema müügile see nädal Elisasse
Tänapäeval keegi enam pilti ei usu
Eks video ütleb rohkem kui 100 pilti (kui asi on ikka 24fps )- http://www.youtube.com/watch?v=lRkb75gjVD0 _________________ Oleks ma ka nii tark kui mu naine takkajärgi..
Protsessoriks on Samsungi enda 1GHz räni mis pidi kolmnurkade joonistamises praegustele turul olevatele pikalt mütsi pähe tõmbama.
Hmm.. Julgen pisut kahelda
1) Tundub, et see nende ENDA prose pole midagi muud kui ARM Cortex A8 (klokitud 1 GHz peale) -- sama prose on mul näiteks N900 sees (hetkel küll 850 MHz)
2) Ma ei tahaks küll uskuda, et see A8 (@ 1000 MHz) on kolmnurkade joonistamises kiirem kui näiteks Sapphire Radeon HD 5990 (@ 850 MHz) . Ning isegi kui nad selle lausega tahavad väita, et turul olevatest mobiili prosedest, siis mis imeloom see Cortex A8 siis ikka on? Umb pooltel uutel telefonidel on see prose juba ju
Hmm.. Julgen pisut kahelda
1) Tundub, et see nende ENDA prose pole midagi muud kui ARM Cortex A8 (klokitud 1 GHz peale) -- sama prose on mul näiteks N900 sees (hetkel küll 850 MHz)
2) Ma ei tahaks küll uskuda, et see A8 (@ 1000 MHz) on kolmnurkade joonistamises kiirem kui näiteks Sapphire Radeon HD 5990 (@ 850 MHz) . Ning isegi kui nad selle lausega tahavad väita, et turul olevatest mobiili prosedest, siis mis imeloom see Cortex A8 siis ikka on? Umb pooltel uutel telefonidel on see prose juba ju
Vaatame asja ikka kontekstis
Ma pidasin silmas, et turul olevatele mobiilsetele (pihuseadmete sees) prosedele teeb võimekues ära.
Here is a GPU comparison for some of the leading smartphones:
* Motorola Droid: TI OMAP3430 with PowerVR SGX530 = 7-14 million(?) triangles/sec
* Nexus One: Qualcomm QSD8×50 with Adreno 200 = 22 million triangles/sec
* iPhone 3G S: 600 MHz Cortex-A8 with PowerVR SGX535 = 28 7 million triangles/sec
* Samsung Galaxy S: S5PC110 with PowerVR SGX540 = 90 million triangles/sec
Ma olen alati teadnud, et Cortex A8 on ARM Holdings prose, mille kasutamise on Samsung antud juhul lihtsalt litsentseerinud. Aga lähemalt uudiseid uurides tundub, et Samsung on Cortex A8 litsentseerinud ja seda modinud? Siis küll
Parandaksin veel iseennast -- pooltel uutel telefonidel võib ju A8 olla, kuid mitte Hummingbird! Siinkohal oleks huvitav teada, kas ma saaksin N900 1000 MHz @ 1.0V stabiilselt tööle
Karta on et kirves
Kuna se saab olema teiseks kõige kobedam samsungi line up-is ja I9000 retail peaks olema 8490.- Elisas.
Kardan et 6500.-/7000.-
prognoositavad ladude hinnad on jah selles kandis, eks jaemüüjatelt tuleb 10-20% otsa. _________________ Oleks ma ka nii tark kui mu naine takkajärgi..
Unustasin panna hinna,see on nüüd olemas Elisa kliendile 6190.-
Kas see on tulevate seadmete hind kliendile või on selle raha eest saada juba midagi? Elisa enda veeb ei tea telefonist midagi nagu ka kohalikud laod. _________________ Oleks ma ka nii tark kui mu naine takkajärgi..
Oman siis ka isendit juba pikemat aega. On tekkinud paar küsimust, millele ise ei suuda kuskilt vastust leida. Esiteks selline kummaline asi, et kas Playeril polegi shuffle või repeat võimalust? Teiseks kui FB'ga telefon sünkida ei tule miskit pärast FB'st olevad nr. Ning kohati mõnel FB kontaktil puudub lihtsalt dp pilt.
Uuel bada-süsteemiga telefonil on nüüd 3,7-tolline Super Clear LCD touchscreen 480×800 (WVGA).
Selgituseks öeldi,et antud ekraanivahetuse tingis AMOLED ekraanide vähesus(kuid kurjad keeled räägivad,et Apple soovib 100% AMOLED ekraanide turgu endale).
Lisatud on veel telefonile T9 tugi.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.