Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Ülevaated, kasutajate hinnangud »  Ülevaade : Samsung S5620 Monte märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 20, 21, 22  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
thomslin
HV vaatleja

sõnum 16.09.2010 09:41:26 vasta tsitaadiga

http://darkforestgroup.com/forum/index.php?topic=6448.0

Kas keegi on proovinud? Ning kui siis, kuidas seda teha täpselt, nende tutorialid on väga napisõnalised, ei taha brickida telefoni. Keegi õpetage palun? icon_smile.gif
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Braien
HV Guru
Braien

sõnum 17.09.2010 19:59:47 vasta tsitaadiga

Software MOD-imisega tuli huvitav asi meelde, siis kui OS-ks oli ubuntu ja ma panin mobla arvutile järgi, siis näitas ubuntu kõiki software kaustu mis telefoni peal.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
-MarT-
HV vaatleja

sõnum 17.09.2010 20:33:26 vasta tsitaadiga

Tervist kas keegi teab kuidas sellel telefonil kaldeandur töötab. Elisas märgitud ,et kaldenadur olemas aga kui telfi keeran sms kirjutades või mängides või netis surfates ei toimu midagi.

Ette tänades.
Mart
tagasi üles
MartinV
HV vaatleja

sõnum 17.09.2010 21:07:33 vasta tsitaadiga

-MarT- kirjutas:
Tervist kas keegi teab kuidas sellel telefonil kaldeandur töötab. Elisas märgitud ,et kaldenadur olemas aga kui telfi keeran sms kirjutades või mängides või netis surfates ei toimu midagi.

Ette tänades.
Mart

Mängides ja SMSi kirjutades kaldeandur ei tööta mäng peab ise olema landscape modes...Kui internetis käia Opera Mingiga peab settingutest panema landscape mod on.Kui internetis käia telefoni enda browseriga siis peaks töötama kui pöörad telefoni niimodi , et pildi tegemise nupp oleks ülesse poole . Ei oska seletada .......loodan , et said midagi aru
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
Braien
HV Guru
Braien

sõnum 18.09.2010 17:24:15 vasta tsitaadiga

Üks küsimus, kas S5620-le on võimalik kuskilt hankida auto-tune app-i, nagu iPhonel?
Creat_1
HV veteran
Creat_1

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 18.09.2010 20:34:05 vasta tsitaadiga

otsin täna omale selle telefoni ja sellega üks "väike probleem". Probleem selles, et minu sim kaardiga ei leia teenusepakkujat icon_rolleyes.gif kogu aeg näitab searching...
Samas, kui võtan teise sim'i testest telefonist leiab kohe teenusepakkuja. (Tele2'hest siis jutt) Kas seda on võimalik kuidagi fix'ida või tuleb uus sim kaart teha. (teises telefonis minu sim töötab)

Teine tähelepanek... et miks on need plaadid vene keeles icon_confused.gif panen, et uk english kuid kogu text vene keeles ja ei oska naq installida (päris suvalt ei taha vajutada)
Kommentaarid: 103 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 94
tagasi üles
Braien
HV Guru
Braien

sõnum 18.09.2010 21:17:53 vasta tsitaadiga

Sim ise terve?
Installplaadi kohta, vistas oli mul venekeelne, aga xp-s inglise keelne.

Marie
HV Guru
Marie

sõnum 18.09.2010 21:32:54 vasta tsitaadiga

Creat_1 kirjutas:
otsin täna omale selle telefoni ja sellega üks "väike probleem". Probleem selles, et minu sim kaardiga ei leia teenusepakkujat icon_rolleyes.gif kogu aeg näitab searching...
Samas, kui võtan teise sim'i testest telefonist leiab kohe teenusepakkuja. (Tele2'hest siis jutt) Kas seda on võimalik kuidagi fix'ida või tuleb uus sim kaart teha. (teises telefonis minu sim töötab)

Teine tähelepanek... et miks on need plaadid vene keeles icon_confused.gif panen, et uk english kuid kogu text vene keeles ja ei oska naq installida (päris suvalt ei taha vajutada)

Seal plaatidel ainult üks programm, lae see Samsung Kies PC netist alla.
sim kaart ikka Tele2 oma või mõne teise operaatori oma ja telefoni soetasid ka samuti sealt

Creat_1
HV veteran
Creat_1

sõnum 18.09.2010 21:55:58 vasta tsitaadiga

sim kaart tele2 oma (suht tutikas veel), teine millega leiab kohe teenusepakkuja ka tele2 oma (mõlemad numbrid siis samas pere paketis) icon_confused.gif

telefon ka tele2'est kohe välja ostetud
tagasi üles
raido357
HV veteran

sõnum 19.09.2010 09:12:44 vasta tsitaadiga

Ehk peaks garantii poole pöörduma ?
Kommentaarid: 78 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
lauri23
HV veteran
lauri23

sõnum 19.09.2010 16:48:33 vasta tsitaadiga

Youtubes videot vaatama hakates ütleb Ühendamine ebaõnnestus. Millest see võib tingitud olla? On mint light ühendus ja kasutan 3g leviala. Wifis asi töötab.

viimati muutis lauri23 19.09.2010 20:24:34, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
Creat_1
HV veteran
Creat_1

sõnum 19.09.2010 19:37:04 vasta tsitaadiga

eh, probleem lahenes sellega, et helistasin tele2'te ja ütlesin mis numbriga teenusepakkujat ei leia. Öeldi, et vaatab ja kui korda ei lähe tuleb esindusse tagasi tulla.
Minut hiljem ja leidis teenusepakkuja ja sai sisse/välja helistada. Arvatavasti müüa tele2'hes lisas minu numbrile rohkem kui lihtsalt tasuta interneti icon_smile.gif (kogemata sulges mu numbri icon_lol.gif )
tagasi üles
mar6o
HV kasutaja
mar6o

sõnum 20.09.2010 08:57:26 vasta tsitaadiga

lauri23 kirjutas:
Youtubes videot vaatama hakates ütleb Ühendamine ebaõnnestus. Millest see võib tingitud olla? On mint light ühendus ja kasutan 3g leviala. Wifis asi töötab.

Proovi valida teine internetiühendus (settings>application settings>internet>internet profiles).
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 41
tagasi üles
lauri23
HV veteran
lauri23

sõnum 20.09.2010 13:13:19 vasta tsitaadiga

Proovisin ära. Elisa WAP muutsin Elisa internetiks. Ikka ei connecti ära, ütleb connection failed. Youtubes uurisin, tuleks oma modemile ligi saada (ip paned urli ribale ja siis suunab sind kuhugi modemi kodulehele) ning sinna oma ip panna, mingi dmz jäi kõrva kuskilt. Igatahes mina oma ip-d aadressi reale kirjutades midagi ei saavutanud. Ütleb koguaeg, et server üle koormatud.
19Mart94
HV kasutaja

sõnum 20.09.2010 19:42:31 vasta tsitaadiga

Keegi neid liigutusi teab millega laule vahetada? Nagu järgmine, eelmine jne?
Pmst. see sensor töötab piltide all küll, kui telefoni kallutada ~20 kaardise nurga alla (Kaamera nupp ülespoole)
Paar korda olen kogemata nii lugu vahetanud, kui telefoni suvaliselt raputasin icon_lol.gif
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 31
tagasi üles
Tiiger15
HV veteran
Tiiger15

sõnum 20.09.2010 22:07:37 vasta tsitaadiga

19Mart94 kirjutas:
Keegi neid liigutusi teab millega laule vahetada? Nagu järgmine, eelmine jne?
Pmst. see sensor töötab piltide all küll, kui telefoni kallutada ~20 kaardise nurga alla (Kaamera nupp ülespoole)
Paar korda olen kogemata nii lugu vahetanud, kui telefoni suvaliselt raputasin icon_lol.gif

Ennast huvitaks ka. Muidu pilte sirvides mul see probleem, et kui tellut tiba kallutan, oi kuis siis läheb lappesse, viskab 2-4 pilti edasi sihukese turbiiniga. Et seda mingit aega oleks vaja sättida või midagi kuskilt. AGa see tundub softi viga olevat ju? Eelmise softiga oli sama pull, aga selle softiga jäi ka asi samaks. Eriti pole sellepärast selle kallutamisega jännanud, aga muidu oleks hea küll vahepeal sirvida, aga krt ei saa, nii lappesse kisub kohe icon_confused.gif

raido357
HV veteran

sõnum 20.09.2010 22:22:07 vasta tsitaadiga

Tiiger15, kalluta rahulikult.
Kommentaarid: 78 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
RedFusion
HV kasutaja
RedFusion

sõnum 20.09.2010 23:36:04 vasta tsitaadiga

No mul on see jama, et kui kallutan telefoni vertikaalasendisse, siis pilt läheb horisontaalasendisse ja vastupidi, kuigi tegelikult peaks ju vastupidi olema icon_confused.gif
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
lauri23
HV veteran
lauri23

sõnum 20.09.2010 23:55:27 vasta tsitaadiga

Kas teil muidu streamib 3g levialas youtube videosid? Mitte midagi ei oska enam proovida. Wifis töötab aga 3g levialas connection failed.
Creat_1
HV veteran
Creat_1

sõnum 20.09.2010 23:58:16 vasta tsitaadiga

teab keegi mõnda head nippi kuidas avi videosid mobiili copyida icon_rolleyes.gif
üritasin samsung kies'e abil neid sinna convertida, kuid tulemuseks oli üle saja tuhande bmp faili minu arvuti kõvakettal icon_lol.gif (oleks rohkemgi, kui poleks partitsioon täis saanud)

lauri23 kirjutas:
Kas teil muidu streamib 3g levialas youtube videosid? Mitte midagi ei oska enam proovida. Wifis töötab aga 3g levialas connection failed.

mul mängib ilusti. icon_razz1.gif
tagasi üles
FurattoShutsuryoku
HV kasutaja

sõnum 21.09.2010 00:42:27 vasta tsitaadiga

icon_rolleyes.gif endal kies konvertis ilusasti mp4 ks
Muidugi võid muu suvalise tarkvaraga konvertida 240x400 px ja mp4 ks ja peaks ka mängima. Need mis proovitud ei sobinud, kvaliteet jäi kehva või ei heli ja video ei olnud synck is.
Kommentaarid: 38 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 36
tagasi üles
lauri23
HV veteran
lauri23

sõnum 21.09.2010 13:49:29 vasta tsitaadiga

Kas keegi saab selle õpetuse järgi ruuterile ligi? Mul juba kolmandat päeva ütleb et server ülekoormatud. Üritan kuidagi oma youtube stream-i tööle saada.
http://www.youtube.com/watch?v=wXLxdgNgtrg

mar6o
HV kasutaja
mar6o

sõnum 21.09.2010 14:46:22 vasta tsitaadiga

lauri23 kirjutas:

lauri23 kirjutas:
Kas keegi saab selle õpetuse järgi ruuterile ligi? Mul juba kolmandat päeva ütleb et server ülekoormatud. Üritan kuidagi oma youtube stream-i tööle saada.
http://www.youtube.com/watch?v=wXLxdgNgtrg

Oled ilmselt siin asjad segamini ajanud.

See juhend, mida sa vaatad, aitab seadistada kodust ruuterit, millega saad oma Montega ühenduse vaid wifit kasutades. Kui sul Montes Youtube wifiga (st koduse netiühendusega) töötab, on kõik korras ja see juhend ei ole vajalik. Kui sul Youtube ei tööta telefoniga (st Monte endaga netti minnes, telefoni ekraanil üleval nurgas muutub 3G/3G+ nupp sinisest punaseks jne), siis peab viga olema telefoni seadistuses.

Soovitan sul pöörduda näiteks oma mobiilioperaatori esindusse, kuna ilmselt siin foorumis sa oma murele lahendust ei saa.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 41
tagasi üles
lauri23
HV veteran
lauri23

sõnum 21.09.2010 15:02:05 vasta tsitaadiga

Selge. Küsiks ühe asja veel. Kas on olemas mõni hea konverter, millega saab valida oma telefoni margi ja sellepeale konverdib ta video montele mängitavaks? Küll ei meeldi telefonile resolutsioon, küll ei meeldi formaat jne.
icehammer
HV vaatleja

sõnum 21.09.2010 19:14:02 vasta tsitaadiga

Aidake. Mul tekkis suur probleem. Ma hakkasin mobiili android moded peale panema. MA tegin kõik õpetuse abil. Algul downloadisin kaks vajaliku faili mobiilile. Pärast tahtsin panna faile ( mode omi) kuid siis juhtus äpartus, ma võtsin kogemata mobiili usb tagant. AGA NÜÜD KUI MA PANEN mobiili tööle tuleb ette pilt, kus on arvuti ja mobiili ühendatud juhega ning nende vahel on märk ,, ! ,, .Kui ma lülitan usb sisse, siis hakkab mobiili laadima, laeb pooleni ära ja ongi kõik. AIDAKE!
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Ülevaated, kasutajate hinnangud »  Ülevaade : Samsung S5620 Monte mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 20, 21, 22  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.