Kustkohast Eestis on Starcraft 2 odavam osta? Vaja kiiresti )9 _________________ "The computer says I need to upgrade my brain to be compatible with the new software."
mängisin sõbra antud quest passidega. Nüüd enam ei saa. Quest koodi ei tahaks, vaid sellist mis kestab.
Plaat ei ole oluline, kui ka netist saab ju mängu alla laadida.
_________
Vaatasin su profiili, kas sina teed Starcraft II kodulehte...hea tuttav, kes VW põrnikaid putitab, tegi kunagi starcraft ühe kodulehe hästi ammu, see on nüüdseks vist juba surnd. Kas sina tunned teda? _________________ "The computer says I need to upgrade my brain to be compatible with the new software."
hmzhmz, kas ma saan nüüd õigesti aru, et mingi moment oli ultradel cleave attack majade vastu ning juba on välja tulnud nn. patchfix, mis selle eemaldas?
kunagi kusagilt lugesin, et see nende ram ability majade vastu oli suht vigane, mis tõttu nad tegid majade vastu suht kesist dämmi (ram oli miski eriti aeglane attack or something). Ja seega see võeti välja... _________________ Anar kaluva tielyanna!
Irw, meenutab faili mis tehti kunagi ühe Company of Heroes patchiga kus mingi bug jäi sisse nii, et axise tank trappidest ei saanud tankiga läbi sõita aga jeep sõitis tanktrapid maha... samas okastraadist üle ei saanud
Kui tihti Blizzard patche muidu välja annab? Kujutan ette, et järgmised paar nädalat siis ultra-rape time _________________ kraater.ee
Oh jah. Ram võeti ju sellepärast välja, et 'splash damage' ei toiminud ehitiste peal, aga see 'splash damage range' on küll jabur. _________________ Juriidiliselt on kõik korrektne!
Kui tihti Blizzard patche muidu välja annab? Kujutan ette, et järgmised paar nädalat siis ultra-rape time
Sõltub olukorrast. Mõnikord kui wowis keegi liiga OP mõne bugi pärast on siis parandatakse probleemid loetud tundidega _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
Vastupidi. Enne ei olnud ehitiste vastu, kuid nüüd on ka see ja video peal paistab selle ulatus väga suur. _________________ Juriidiliselt on kõik korrektne!
mitte ulatus väga suur, vaid areat arvestatakse rünnatavast jubinast... antud näidetes pfist _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Majalt kukub tükke scv'de peale. Battle neti foorumis mõeldi selline seletus asjale välja _________________ "Believe you can, believe you can't; either way, you're right." - Henry Ford
Okei, kas asi on minus, aga terran on natuke overpowered, nii alg kui lõppfaasis.
Protossiga tundub osades mappides täiesti võimatu midagi teha kui siis ainult ise rushida
või mingi lame 4gate. Nimelt siis terran saab ennast wallida, reaper harassida ning siis mechida.
SC2 ei ole päris esimese osa vääriline. 3d maailmas on speedlingute vahel ikka päris rõve microda.
Zerg on üldse igavam, pole shoutcastidest varasemaid ling/muta lahinguid jne.
Roache ja banelinge on IGAV vaadata.
SC2 ei ole päris esimese osa vääriline. 3d maailmas on speedlingute vahel ikka päris rõve microda.
Zerg on üldse igavam, pole shoutcastidest varasemaid ling/muta lahinguid jne.
Roache ja banelinge on IGAV vaadata.
SC1 tase on ja jääb arvatavsti ületamatuks see oli ja on ammu teada. Sc2 selles klassis mis ta suutis on samas hea saavutus ja hetkel omasvõtmes ka parim.. läbimüügist rääkimata. Kriitikaga olen nõus ja neid kes sama arvavad on päris palju. Eriti on hea neil võrrelda kes Sc1 veteranid. Teiste RTS pealt tulijatele väga väga meeldib olen siiani aru saanud.
Terran nagu pisikest nerfi sai aga jah.. beetas oli terran nii pasa et nüüd siis vist nats anti liigapalju powerit.. Sõbrad 1k+ diamond tossid on öelnud mulle et head terrat kes oskab EMP panna jne saabki võita aint kas cheese rush buildiga või ülimalt osavalt stormida ilma, et liigselt EMPsse joosta jne. meeletu strateegiate bukett mis oli SC1es, Storm, carr, DT reaver drop jnejne skaalast me siin ei räägi. Void Ray asju olen ka kohanud.
Samas TvT on hetkel huvitavaim nii mängida kui vaadata minuarust. Kõige lähedasem tunne Sc1ele.. multitaski mõttes just. Samuti siege pushid toimivad väga sarnaselt. Graafikakohapelt tooks igatahes välja, et mõned mirrorid. nt 2v2 kõik tossid on kohati NII jube vaadata et silmad jooksevad vett.. ei erista uniteid mida vaja lihtsalt alati. Eriti masside puhul
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.