Mai saa aru, kas mängus on mingi damage nupp kusagil? Sõida nii haigelt vastu seina kui tahad aga mitte ühtegi juppi ei kuku ära.. Timetrialis siis, tea kas GP-s on teisiti? _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Nüüd oleks siis tore teada saada, et mängus polegi damaget... _________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks."
No see oli reklaamitrikk ja kõik need muud videod ka.
Arvatavasti see damage seal siiski olemas on. _________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks."
Meh, tundub, et timetrialis ei saa valida damaget
Kui valid Race ehk GP weekend siis sai... AGA.. kus krt kvalifikatsioon oli seda ma ei leidnud hetkel..
Enivei, damage on päris kobe ikkagi, PC peal tahaks AA-ga jne asja näha Xboxil on graafika ikka JUBE mingi 640x480 reso silmajärgi, ilge ruuduhunnik.
Niiviisi juhtus Webberiga Koreas kui üritas mööduda
Fotokaga pildistasin ekraani, nii, et pask kvaliteet aga aimu saab
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Igastahes nädalavahetus tuleb kõva andmine. _________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks."
Krt ei oskagi kommenteerida nüüd Xboxi versiooni, ilge kräpp nagu ei ole aga puldiga kõik abid maas oli siuke tunne et kurve võttes keegi sõitis minu eest kui gaasi ei vajutanud ja pöörasid siis tundsid et nagu keegi vajutaks gaasi sinu eest täpselt ja võttis pöörde ideaalselt nii ära... _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Tüüpiline CM mäng. Üles haibitud Puldirallikas, mida kõlbab vaid pleikari taga mängida, kui täis oled ja mõni sõber nõuab.
Taas pidin kahjuks pettuma. Ega sel egocräp mootoril vist ei anna midagi head valmis ka teha.
FailMasteri mängudes juba mingi miljon aastat sama viga olnud. Läbi rooli ei jõua, mis autoga teel toimub. Tunnetaks mingit pidamiski natukenegi aga ei. Selline tunne on auto oleks kohapeal ja lihtsalt rada liiguks sinu all.
Graafika on ikka oodatust kehvem :/ Maailm on suhteliselt imelik. Värvid võiksid vähe kirkamad olla
Kõik abid maas siis ikka ülikerge sõita. Nah neist abidest peale panevad Üksasi mis jubedalt häirib on see, et tribüünide eest läbi sõites kuuled rahva kisa ja pasunate hääli. Tekkis juba mõte, et kus siis ilutulestik on. Laske ametlikke ikka teha neil kes tunnevad asja.
Eks korra teeb läbi nö stoori pärast aga mingit naudingut küll see sõit seal ei paku.
F1 Challenge '99-'02 on parem
Need kes tahavad korralikult tehtud radadel sõiduelamust/ naudingut siis soovitan endiselt GTR evo-t
-Kaivo-, eitea, süvene veidike rohkem mängu. XBoxil pelasin siis oli suht sama mulje, PC peal on ikka täiesti teine mäng rooliga. Alguses tundub tiba arcade aga kui seadistad masina ja rooli ära siis muutub täitsa kõlblikuks, ainult üks väike viga... paned LEGEND taseme ja paari ringiga oled esimene aga noh Mclarenil vähemalt... teistega ehk raskem. See oli küll fail veidike... rFactoris eks sa ikka ürita tipp tasemel arvutitele ära teha võimatu.
Üks damage video, mis tegin xboxi peal..
Link _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Uusi drivereid ja patchi vaja oodata.
Careeris on jube lag sees. Vahet pole mis setingutel. Sama uimane ikka. Dirt 2 jooksis nagu kulda.
Roolil ja pedaalidel on lag sees.
Midigi, tundub ,et ei ole. See on nats jama aga elab üle.
Platuun, pane üks täispikk võistlus ka ära. Mis sa 3 ringi kaupa ikka sirtsutad.
Ise kavatsen küll terve GP hooaja täispikalt läbi sõita.
Täitsa normaalne jah. rFactoriga võrreldes, kui rFactor saaks 10p, annaks mingi 6,5 kuni 7 äkki?
Kui aga masin ära seadistada ise, rool ära seadistada täpselt + see graafika arvutipeal, aa ning kõrge reso.. paneks kokku 8,5 kuni 9.
Juhitavus on tunduvalt kergem ikkagi, näiteks stardis pole võimalik kuidagi spinni teha nagu rfactoris.. gaas põhja ja lähed rahulikult koguaeg otse.
Siiski häid külgi on mängus palju
Vihmaga tundub ka imekerge olema sõita, rFactoris vist polegi kunagi ühte vihma ringi isegi ära teinud _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
noonius, jah, mai saa aru kas bug või mitte... sest kui mingi sepp ette sõidab siis läheb NII HAIGEKS pilt, et mõtled ok, et peakski olema vist nii aga siis järsku Lampi kaob see udune pilt... veider veidike. Aga karm sellise vihmaga hullu rivi tagant pidurdada nõelapeasse _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
viimati muutis HDTanel 22.09.2010 15:25:32, muudetud 1 kord
Goldec, ma seal jurasin settingute kallal, et ei oleks läägi, see deadzone nagu tekitas. Lisaks mõned muud ja kui muutsin ära siis vahepeal oli üldse nii, et nagu klaviatuuriga sõidaksid kui vaatad ekraani, rooli keerad lõdvalt aga ekraanil lendab ühest otsaast teise nagu klahvidega. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
suht ok mäng, jookseb ilusti minu vanaraua peal. Natuke liiga Arcade kahjuks nagu ka siin eespool mainitud.
Vihmaga sõitmine on kuidagi liiga lihtne, kuigi pilt läheb uduseks.
ja see et vahepeal lampi selgeks pilt läheb on seoses sellega et vant tirib kile ära kiivrilt arvatavasti _________________ Linux Gaming Videos: Xpander69
kõik need platood jms elavad aammeerikas. Sellepärast saavadki mängida
Me korralikud peame ootama, millal mäng eu-sse jõuab _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.