Suht kahju, et see aasta San Marino Imolat ja Prantsusmaa Magny-Coursi kalendris pole, need on ilmselgelt olnud mu lemmikrajad läbi aastate, sellised mõnusad kurvide kompleksid, mis vahelduvad väikeste sirgetega, paremaid radasid nagu oleks raske tahta.Endale need igasugused Bahrainid ja muud kunstliiva sees rajad ei istu Hinna on ka üks sellistest.
Magny-Cours
Imola
Ilmselgelt mina sean uues F1 pelas omale sihiks jõuda Mercedes GP tiimi ja saada omale tiimikaaslaseks Michael Schumacher, vot see oleks tase.Autot arendada ja sellega meistriks tulla nii võistkondlikult kui individuaalselt.
Muidu ma ei saanud sellest neti asjandusest aru,et kas PS3-le on üle neti pelamine tasuta ja on võimalik teha ka ülemaailmseid seasone läbi netiserveri, kus punktid ja värgid kõik mängus?
gan3b, mis on teie asi kus ja kuidas mina kommenteerin, kui üldse mina kommenteerin? Ning õpi mu nime kirjutamine ära, negatiivsed hakkavad lendama Ehk, siis edit või saad negatiivse.
katsu endale selgeks teha HV kommentaariumi mõte
see kui internetis kommenteerimisel oma iseloomu liialt avaldad ja siis seejärel kommentaaride peale solvud, siis vajad abi - igasugune bashimine nende suunas on vaid vesi nende veskile _________________ ☠
Imola rada on tegelt üks raskemaid radasid, kus kiire aeg välja sõita.
Ei tea kuidas see arendamine käib. Saad sõitude ees traha ja ostad uue esitiiva ?
Imola rada endalgi üks lemmikumaid (eriti hea on Superbike X-s seda lasta). Muidugi meeldib ka veel Brno, aga seda vist ei tule isegi GT5-te. _________________ PSN: weaselEST
Imola rada on tegelt üks raskemaid radasid, kus kiire aeg välja sõita.
Ei tea kuidas see arendamine käib. Saad sõitude ees traha ja ostad uue esitiiva ?
võiks olla nagu f1 manager 1999 oli, aga vaevalt
loodetavasti nad kunagi viitsiksid teha uue f1 manageri _________________ ☠
paistab et kohati autod suudavad korraks läbi maa vajuda või siis hõljuda yhe cm kõrgusel ja seda suurtel kiirustel.
0:50 juures vapper juht ei lasknud roolist lahti, randmed ja sõrmed ilmselt läksid _________________ /allkiri
gan3b, mis on teie asi kus ja kuidas mina kommenteerin, kui üldse mina kommenteerin? Ning õpi mu nime kirjutamine ära, negatiivsed hakkavad lendama Ehk, siis edit või saad negatiivse.
katsu endale selgeks teha HV kommentaariumi mõte
see kui internetis kommenteerimisel oma iseloomu liialt avaldad ja siis seejärel kommentaaride peale solvud, siis vajad abi - igasugune bashimine nende suunas on vaid vesi nende veskile
ei solvu otseselt, lihtsalt vaatan imelikult mõne peale, et miks on nii tähtis minu kommentaare mujalt kopida HV-sse.. kas nende elu on siis rohkem täiuslikum?
Teemasse kaa, thank god, et tagatiivad ikkagi purunevad, kugi HAIGELT tugevalt tuleb tagant sisse sõita, et see ikka puruneks.
Niisiis loodetavasti moditakse mingid conf failid ära, et pisike tõks ja juppe lendab _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Kuidas seal selle raskusastme valikuga on. Sest näiteks viimases ps3 f1 mängus oli kolm valikut: easy, medium, hard. Easy oli minujaoks liiga lihtne ja mediumil ei saanud ma karjääris testisõitugi ära tehtud. Hardist rääkimata. Võiks olla nii nagu 8 aastat vanal mängul (F1 challenge 99-02), kus sai sujuvalt vastaste tugevust muuta.
henry300, nagu GRID-is vast. Aga PS3 peal oli küll haigelt raske medium Hardi ma ei kujuta ette seal, rada peab väga peas olema ikka ning auto käitumine spetsiaalselt selles mängus. Mediumiga tegin esimeste sõitudeni aga siis viskas kopa ette vaikselt _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Kuidas seal selle raskusastme valikuga on. Sest näiteks viimases ps3 f1 mängus oli kolm valikut: easy, medium, hard. Easy oli minujaoks liiga lihtne ja mediumil ei saanud ma karjääris testisõitugi ära tehtud. Hardist rääkimata. Võiks olla nii nagu 8 aastat vanal mängul (F1 challenge 99-02), kus sai sujuvalt vastaste tugevust muuta.
The circuit is included as a playable track in the 2008 video game, Race Driver: GRID from Codemasters, as well as in the 2008 PC simulator GTR Evolution by SimBin and Formula One 2009
Eem, kas realase mitte 24 sept ei olnud? _________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks."
On kellelgi aimu mis kell release täna on..... meie aja järgi?
Kui õigesti mäletan, siis oli 6PM GMT ehk siis 20.00 meie aja järgi äkki?
Muidu kas kellelgi on olemas ka see mäng juba? Ma vaatan, et gamestaril väidetavalt laos on olemas... Ilmselt ettetellijatele hakavad kohe saatma või on saadetud isegi ehk.
viimati muutis dominos 21.09.2010 18:35:01, muudetud 1 kord
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.