Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Muhkel
HV kasutaja

|
08.11.2003 19:04:34
Security Warning: Macromedia Flash Player 7. Do You Want to Install and Run... |
|
|
Andke mulle mu juhmus andeks kuid mis asi see nihuke üldse on, et isegi HV-d ei lase enam vaadata ja üritab pidevalt ennast ära installida? Ja miks ta Security Warning on? Ning on ta siis nii hädavajalik ja kas selle ikka peab ära installima? Sellist kohta kus ta installimine (või selle üritamine) ära keelata ma ei leia.
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
GertR
Kreisi kasutaja

|
08.11.2003 19:13:27
|
|
|
Installi rahus
Flash Player on vajalik suures osas saitide jaoks
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhkel
HV kasutaja

|
08.11.2003 19:18:04
|
|
|
Aga on ta siis niii Security Warning?
|
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
darzik
HV veteran

|
08.11.2003 19:22:11
|
|
|
Ikka on. Internet Explorer hoiatab sind, enne kui midagi automaatselt installima hakkab, et saaksid ise otsustada, kas installid või ei.
|
|
Kommentaarid: 73 loe/lisa |
   |
1 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhkel
HV kasutaja

|
08.11.2003 19:29:41
|
|
|
Ahah, selge!
Aga kas selle installi pakkumist kusagilt ära ei saa keelata? Äkki mu vana-vana-vanaema tahaks rahumeeli HinnaVaatluse uuemaid uudiseid lugeda kui äkki mingi Makromeedia ees . Kust ta - vana inimene - peaks teadma, mida vajutada või kuhu poole jooksma hakata? Vana inimest ei tahaks ju traumeerida!!!
|
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
sektor1
Kreisi kasutaja
|
08.11.2003 19:32:53
|
|
|
Ära probleemi tee .. installira ära ei kuku kisama sul - aga saab küll ära keelata - kuid miks - mind ehmataks palju rohkem kui järsku windows teatab, et ta tahab restarti teha - või siis miski site ei tule ette ja aru ka ei saa miks - sisi kliki ja otsin Sourcest taga miks ei tule või mis põhjusel ei tule..
_________________ AMD VS INTEL |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhkel
HV kasutaja

|
08.11.2003 19:54:37
|
|
|
Aga äkki keegi ikkagi julgeb öelda, kust seda installi pakkumist ära keelata. Oma arust olen kõikide installide ja uuenduste eest linnukesed ära korjanud kuid Macromedia hüppab ikka ette.
|
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
sektor1
Kreisi kasutaja
|
08.11.2003 20:31:40
|
|
|
PANE TA PEALE - INSTALLI ÄRA !!!
Pane nii Player kui ka SockWave - need kaksa eri asja - ShokWavega saad vaadata netist õpetusi põhiliselt näiteks - (Ma oska seda õieti seltada )
_________________ AMD VS INTEL |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhkel
HV kasutaja

|
09.11.2003 03:51:20
|
|
|
Ma olen ikka kuradima kangekaelne! Muidugi ma installin ta ära, kuid kui mu arvuti taga istub keegi teine, kes ei jaga sellistest akendest mitte halligi ja kes ei julge igaks juhuks ei "Yes" ega "No" vajutada, siis oleks ikkagi meeldiv kui keegi seletaks, mismoodi saaks (kui üldse on võimalik) ära keelata sarnased installid (kodurahu huvides!!!). Sest kui "No" vajutada, jääb see Security Warning ju seni tüütama, kuni lõpuks ikkagi "Yes" vajutada.
Ja mis ta siis teeb, kui panna linnuke kasti "Allways trust..." ja vajutada "NO"?
|
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
jossi
Kreisi kasutaja
|
10.11.2003 23:37:11
|
|
|
Tegelikult on see päris õige lähenemine, et kui ei tea millega tegu, siis vaja enne järele uurida mis asjaga tegemist on ja milleks seda vaja. Selles osas minu kiitus sulle. Teisalt paistab sul keelega probleem olevat või mis? Kui sellised Security warningud ilmuvad, tasub hoolikalt lugeda, mis sinna kirjutatud on. Näiteks vajutades selle sinise allajoonitud proge info peal viib see enamasti proge kodukale, kus täpsemalt seletatud millega tegu. Kuigi jah eks igaüks kiidab oma toodangut ja väheste kogemustega kasutajad ei saa aru kas tegemist hea või halvaga. Mingi seletuse oleks sa saanud kui oleks klikkanud all paremal nurgas "More Info". Avaneb Windows help, mis seletab Security Warnigu olemust. Milllest rõhutaks
Any software or component you install can potentially harm your computer.
ehk maakeelne ligilähedane tõlge Iga tarkvara või selle osa, mis te installeerite võib teie arvutit kahjustada |
Seega kui ei tea millega tegu ja ei oska välja uurida kas hea või halb VAJUTAGE ALATI NO. Jah on tüütu vajutada No igakord kui antud lehte külastate, kuid veel hullem on teie masinat saastast puhastada.
No uurida võib ka kas installeerimisele kuuluv proge omab kehtivat sertifikaati, kuid alati tasub umbuslikust üles näidata, kuna pole kunagi teada, mis nippidega pahalased sertifikaadi endale saanud on või on microsoftil selles osas jälle mõni turvaauk.
Kui panna linnuke "Always trust content from ...", siis edaspidi ei küsita enam kunagi antud firma softide installimisel teie poolset nõusolekut ja install toimub automaatselt. Ja vanaemadele ning teistele arvutikasutajetele teheke see ka selgeks (loe tampige pähe).
Kui ei soovi kunagi lasta internet explorelil installida ActiveX jubinaid, siis IE menüüst>Tools>Internet Options>Security tab>Internet>Custom level>ActiveX ontrols and plugins >Downloud signed activeX controls>Disable. AGA sel juhul avades seda jubinat vajava lehe (HV vahel vajab seda kui on vastav reklaam), saate IE teate a la "Teie praegused turvaseaded keelavad ActiveX kontrolli, mille tulemusena leht ei pruugi kuvada õigesti. Ja vot seda teadet eest ära enam ei saa. Või vähemalt mina ei tea ravimit.
Päris pikk seletus tuli, kuid lühidalt veel. Alati keelduge igasugu installidest, mis automaatselt lahti hüppavad ja uurige järele millega tegu. Kui oma pea ei jaga, küsige nõu targemate käest.
Paar linki ka:
http://www.macromedia.com/support/flash/ts/documents/flash_activex.htm
http://www.microsoft.com/windows/ie/using/howto/digitalcert/using.asp
http://www.microsoft.com/technet/treeview/default.asp?url=/technet/security/bulletin/MS01-017.asp
viimane on näide kui pahalased kasutasid said endale ametliku sertifikaadi Microsofti nime all ja võisid installida kasutajate masinatesse mida aga soovisid ning kontrollida masinaid täielikult.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhkel
HV kasutaja

|
11.11.2003 18:22:33
|
|
|
Thänks kõigile, eriti jossi´le, sain jälle nats targemaks!
|
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|