jutu järgi sain aru, et catas pidi 25 mani raidid suht hard vendadele olema ja on oodata suuremate gildide lagunemist väikesteks gildideks, sest usutakse, et 10 mani raidid on mõttekamad ehk badgedegrindi enam ei ole. on konkreetne loodi saamine, muidugi 10 manis on vähem ja 25 manis on rohkem. kui vastavad tõele, siis pühin tolmu oma wowi accountilt.
Raskusastme poolest ei tohiks erilist vahet olla 10 vs 25man, lihtsalt 25manis saad oma loodi-emblemid kiiremini kätte.
Kolme eri tegelast pole ma päris high-endi peal hoidnud kuid kuni umbes totc poole peale oli mu pala tank suht asjalik. Mingi hetk oli isegi pugidest märksa asjalikuma geari selga ajanud kui priest guildraididest, samuti sai temaga esimesena 8-man undying, OS+3 ning totgc10 tehtud. Kusagil Ulduari alguses hakkasin tõsisemalt disci poole vaatama ning sai tihtipeale U10 hardmodedel ning ka väga paljudel gildi 25-man runidel healitud hoopis. Ehk siis mingi aeg sai hoitud kolme eri rolli üsnagi kõrgel tasemel. Sai hakkama küll, lisaks andis fightide kolme eri nurga alt nägemine kõvasti abi lolluste vältimiseks
logitech13 kirjutas:
kui keegi peaks väitma, et see ez on siis, why da hell teil ikka LK heroic maha on võtmata ??
LK heroic on üks kahest või kolmest raskest selle expansioni fightist (anub, yogg+0). Ülejäänu on suht-koht easymode. 5-manidest ei tasu rääkidagi, heroicud full quest gearis on ka lihtsamad, kui cata normalid kaks levelit hiljem ning full crafted sinistes koos gemide-enchantidega. Expansion kogu täiega on raudkindlalt kõvasti lihtsam, kui kõik senine või cata betas senini nähtu, seal ei julge korraga kaht normal mobigi ette võtta ilma üht CC'mata.
Elitegamer kirjutas:
Aga mis Al'Akiris toimub? Quittisin peale LK25HC maha löömist ning seni pole keegi teine seda veel suutnud miskipärast, % buff peaks päris suur juba olema ju? Või keegi ei üritagi enam?
Dunno, ise pidasin raidimisest ~2 kuud väikse pausi kiire elu tõttu. Tulin hiljuti tagasi ning tundub, et pool raidcorest on quittinud või puhkusel. Läbi häda jõutakse normaliski LK peale. Expansioni lõpu lebotamine, mis parata.
Täna vaatasin, et priestil kalimdori loremasterist kõigest 5 questi puudu. Mõeldud-tehtud ning läksin silithiusesse. Sai seal tehtud terve hunnik summonimisi kuid üks jäi lõpuks ikka puudu. Läksin vaatasin mida AQ40's teha saab. Trashist sain sinise sitika, esimest bossi ei saanud üksi <60%, adde ei jõudnud piisavalt kiirelt maha ning konstantsed interruptid koos räige eartshock damagega oli suts palju. Eks järgmine kord tuleb korjata hunnik nature resisti ja uuesti proovida.
Samas AQ20 oli suth easymode. 4 esimest bossi sai maha kokku umbes 3 wipemisega, neist kaks olid teisel bossil kui ei osanud mana majandada. Esimese bossi võtsin sisuliselt maha puhtalt dotidega, jooksin ringiratast ning kui enrages <30% peal siis saatsin fiendi peale ja fade -> agro drop ja nukesin maha. Kolmas-neljas olid põhimõtteliselt lihtsalt maha nukemise vaev. Viienda ajaks tuli üks gildikaaslane kampa kel achievementi tarvis, tõenäoliselt poleks teda viienda jaoks tarvis läinud. Kuuendal ei viitsinud hakata mingit strateegiat majandama ning lihtsalt nukesime ta maha ilma noid kristalle torkimata. Tulemuseks koorem sodi müügiks, 3 questi jagu muud nodi ning loremaster käes _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
PVE kohapealt ma ütlen ka kohe ära, kui keegi peaks väitma, et see ez on siis, why da hell teil ikka LK heroic maha on võtmata ?? Ma pakun, et pääris suur enamus pole LK heroic mode maha saanud ei 10, ega 25 mannis ja seda isegi selle 40% buffiga, rääkimata 0%.
Mul on 2 maini põhiguildis millega clearime ICC25 hc + RS25 hc 3.5h-ga. Rdrood ja rshamun.
Jääb aega veel ülegi aldi guildis raidleadida ja LK25 normal maha võtta.
Ülejäänud vaba aeg läheb Mimi headi farmimisela ja kullakoorma suurendamisele.
Kõige raskem on selles expacis inimestele selgeks tegemine, et kui 11/12 hc on ülilebo siis 12. bossi peal võiks üles ärgata ja mitte retarded vigu teha.
Kristoferr, ma loen pidevalt foorumitest kuidas inimesed wipe'ivad 5man trashi peal.
Hah. Naljakoht. Ainuke trash, mis mulle, kui healerile pinget pakub, on Heroic Pit of Saron mäest üles minnes. Seda ka vaid siis, kui on 3 melee DPS ja keegi neid tulekolle intrruptida ei viitsi.
2K DPSiga olen seal wipenud küll . 3+K DPSiga enam mitte. _________________ Liitu Opencode Go soodsa coding plaaniga ja saa 5€ soodust! Liitu Wise'ga!
Naudiks täiega, kui Catas 5manid oleks jälle kord vajanud crowd controlli ja taktikat. Kahjuks neid aegu tagasi ei tule vist
cata 5-man normalid on oluliselt raskemad, kui PoS hc. Healerid hakkavad veel kõige karmimalt neis higistama, kui oma 60k manapooli juures loobivad 5k mana maksvaid ning 10-15k hp'd healivaid spelle loobivad _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
Täis max ilvl insta ja crafted sinised koos max level wotlk enchantide-gemidega (cata enchante-geme pole veel saada). Praktiliselt võiks öelda, et mu priest on hetkeseisuga BiS gearis betas ning probleeme on küllaga. Muidugi CC 1-2 mobi peale ning trash on suht easymode, kui aga üritada lihtsalt aoe facerollida siis ei saa esimesest 3+ mobisest grupist mööda _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Ei tea, ma olen TotalHalibut videosid passind youtubes, tema review'b igast instasid ja üldse cata featuure. Tema jutu/gameplay järgi tundub küll, et Cata 5-manid on kõvasti raskemad kui WotLK. Isegi normali peal peab suht korralikult CC'ma jne, et läbi saada. WotLKis lihtsalt jooksed pea laiali ja ikka teed ära.
Kui esimese raidi ära clearid siis samamoodi hakkad facerollima cata 5 mane.
Eks sa ürita betas midagi tankida-healida-depsuda, siis räägime. PTR on igast otsast katki hetkel ning sealt ei saa mingit aimu asja reaalsest olemusest. Valdav osa 5-man'e raskeks tegevad mehaanikad ei ole üle gearitavad. _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Kui esimese raidi ära clearid siis samamoodi hakkad facerollima cata 5 mane.
Kuradi intellektuaalid, TOOGE FAKTE, TÕESTAGE SEDA, KURAT, et cata on nii pask ja täpselt samasugune, nagu wotlk oli. Ärge loopige niisama mingit suvalist sitta, mis suhu tuleb.
Aitäh!
cata 5-manid on lihtsad, kui tank ei pea korraga tankima 2+ mobi. Kill order peab samuti õige olema igal juhul, kui suvaline tont hakkab random mobi toksima siis kogemata cleavimine threati ei hoia. Kui mõni agro tõmbab ning tank kohe tagasi ei saa siis peale grupi maha saamist on manabreak suht garanteeritud. Bosside juures tules istumine tähendab heal juhul lihtsalt suremist, halvemal juhul raiskab healer mana su elus hoidmiseks ning kogu grupp kõngeb kui enam healida ei saa. Esimese tieri raid gear oluliselt paremaid statse ei oma võrreldes praeguste sinistega eeldusel, et dataminetud kraam õige on. Ennustaks, et olukord on enam-vähem sarnane TBC'ga kus ilma CCta facerollimiseks oli tarvis üsnagi mitme tieri jagu kraami selga ajada _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Eks sa ürita betas midagi tankida-healida-depsuda, siis räägime. PTR on igast otsast katki hetkel ning sealt ei saa mingit aimu asja reaalsest olemusest. Valdav osa 5-man'e raskeks tegevad mehaanikad ei ole üle gearitavad.
Nagu devid isegi on öelnud on betas numbrid katki. Ehk siis tankomaatorimine/hiilimine/deepsumine ei ole seal kus nad olema peaksid. Samuti on mälu järgi devid öelnud, et eroticute raskustase tuleb TBC eroticute ja wrathi eroticute vahele. TBC heroicud olid rasked ainult sinise-rohelisesegus enne esimest nerfilainet, kui sellest kergemad tulevad siis on ikka faceroll.
TBC-s üks tankidest pullis SH 6 mobilisi gruppe 2-3 tükki korraga ise t5/t4/Za gearis, holdis warriorina aggrot ja hiiler samasuguses gearis hoidis teda ka üleval. Või oleme me kõik mingid übermenschid? Ma pakuks et pigem on kellelgi l2play probleem.
Või on minu arvamus skewed kuna ma olen Light of Dawn?
Launchipäevaks on meil miski 3 5-man gruppi tehtud kes ennast powerleveldavad läbi 5manide. Eks saate pihku itsitada kui facerollimise alal põrume. Naaaaaaaaaat.
Psych0 kirjutas:
Kuradi intellektuaalid, TOOGE FAKTE, TÕESTAGE SEDA, KURAT, et cata on nii piix ja täpselt samasugune, nagu wotlk oli. Ärge loopige niisama mingit suvalist sitta, mis suhu tuleb.
Aitäh!
Rahu poja.
Fantastiline kuidas beeta järgi jubedaid järeldusi tegema hakatakse. Mhmh, Blizz hakkab oma 12 miljoni paying customeri ulgu ignoreerima et eroticuid facerollida saaks kui kaks aastat on epix luutsi kandikul neile ette kandnud.
Eks sa ürita betas midagi tankida-healida-depsuda, siis räägime. PTR on igast otsast katki hetkel ning sealt ei saa mingit aimu asja reaalsest olemusest. Valdav osa 5-man'e raskeks tegevad mehaanikad ei ole üle gearitavad.
Nagu devid isegi on öelnud on betas numbrid katki. Ehk siis tankomaatorimine/hiilimine/deepsumine ei ole seal kus nad olema peaksid. Samuti on mälu järgi devid öelnud, et eroticute raskustase tuleb TBC eroticute ja wrathi eroticute vahele. TBC heroicud olid rasked ainult sinise-rohelisesegus enne esimest nerfilainet, kui sellest kergemad tulevad siis on ikka faceroll.
TBC-s üks tankidest pullis SH 6 mobilisi gruppe 2-3 tükki korraga ise t5/t4/Za gearis, holdis warriorina aggrot ja hiiler samasuguses gearis hoidis teda ka üleval. Või oleme me kõik mingid übermenschid? Ma pakuks et pigem on kellelgi l2play probleem.
Või on minu arvamus skewed kuna ma olen Light of Dawn?
Launchipäevaks on meil miski 3 5-man gruppi tehtud kes ennast powerleveldavad läbi 5manide. Eks saate pihku itsitada kui facerollimise alal põrume. Naaaaaaaaaat.
Psych0 kirjutas:
Kuradi intellektuaalid, TOOGE FAKTE, TÕESTAGE SEDA, KURAT, et cata on nii piix ja täpselt samasugune, nagu wotlk oli. Ärge loopige niisama mingit suvalist sitta, mis suhu tuleb.
Aitäh!
Rahu poja.
Fantastiline kuidas beeta järgi jubedaid järeldusi tegema hakatakse. Mhmh, Blizz hakkab oma 12 miljoni paying customeri ulgu ignoreerima et eroticuid facerollida saaks kui kaks aastat on epix luutsi kandikul neile ette kandnud.
Nerfs a comin.
Ürita vähem interneti slängi kasutada järgmine kord sei tee sind ägedaks...
Nagu devid isegi on öelnud on betas numbrid katki. Ehk siis tankomaatorimine/hiilimine/deepsumine ei ole seal kus nad olema peaksid.
Katki on DPS. Healing ja threat on enam-vähem paigas ja mingeid kardinaalseid muutuseid pole sealt loota.
Zanzhu kirjutas:
Samuti on mälu järgi devid öelnud, et eroticute raskustase tuleb TBC eroticute ja wrathi eroticute vahele.
Selle kohta tahaks tsitaati näha, endale hetkel ei meenu et nad oleks rohkem öelnud kui et tegu on wotlk'st märksa raskematega. Tbc'ga erilisi võrdlusi pole nagu näinud.
Zanzhu kirjutas:
TBC heroicud olid rasked ainult sinise-rohelisesegus enne esimest nerfilainet, kui sellest kergemad tulevad siis on ikka faceroll.
Defineeri siin kohal faceroll.
Zanzhu kirjutas:
Pigem räägiks siin kohal roosadest prillidest. Tank foorumites oma ala tõsiste tegijate juttude järgi ei olnud asjad pooltki nii ilusad nagu sa siin püüad meid uskuma panna. Enda pala ZA gearis sai küll osasid instasid aoe tankida kuid healerid pidid suht korralikult vett varuma selleks.
Muidu ehk teeksid mulle väheke rõõmu ja kirjeldaksid näiteks esimese 10s liigutused mida too warrior tegi et noid ~15-20 mobi enda külge kleepida? Ei teeks paha kui räägiksid ka mida DPS sel ajal tegi. Ilma kill orderita kus igaüks esimest random mobi peksis ei suutnud üheski gearis ükski tank hoida mobide agrot, kui just rohelistes noobidega tegu polnud kes nagunii erilist dammi ei teinud.
Zanzhu kirjutas:
Edu sellega, 5-manidest saadav XP on ka ülerahvastatud servudes suht mõttetult väike et sel viisil leveldada.
Zanzhu kirjutas:
Mhmh, Blizz hakkab oma 12 miljoni paying customeri ulgu ignoreerima et eroticuid facerollida saaks kui kaks aastat on epix luutsi kandikul neile ette kandnud.
Vaata väheke beta foorumeid, seal on märksa enam juttu sellest, kuidas asjad on suht-koht mõnusas seisus kui et asjad liiga rasked oleksid. Ehk siis beta üldsus ei soovi mingeid nerfe _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Katki on DPS. Healing ja threat on enam-vähem paigas ja mingeid kardinaalseid muutuseid pole sealt loota.
Paladinide ja druiidide healimine on väga paigast ära praegu. Osad dps spekid teevad liiga palju dämmi, osad liiga vähe. Warrioride aoe tankimine on ka näiteks pekkis.
Kui sa natukene selles teemas otsid siis leiad küllalt postitusi, kus ma olen ulgunud, et tahaks pinegt pakkuvaid 5 mane. A la Arca/SH/misiganesurgasseeAuchisoli. Kui isegi Blizzard alguses implemendib asja nii, et kõik heroicud on sama rasked kui Arca siis tõuseb hala ja nutt pilvedeni ja asi nerfitakse kuu ajaga maapõhja. Tule taevas appi, Blizzard nerfis wotlki launchil välja lastud 5 manegi veel üsna hiljuti. Money talks bullshit walks.
Ho Ho kirjutas:
Selle kohta tahaks tsitaati näha, endale hetkel ei meenu et nad oleks rohkem öelnud kui et tegu on wotlk'st märksa raskematega. Tbc'ga erilisi võrdlusi pole nagu näinud.
Nii palju infot peast läbi lastud et ei mäleta kes neist ja kus seda täpselt ütles. Vaidluse huvides, kuna ma ei viitsi tuhnida, ütleme, et ma ajasin sulaselget sitta. And just leave it at that.
Ho Ho kirjutas:
Pigem räägiks siin kohal roosadest prillidest. Tank foorumites oma ala tõsiste tegijate juttude järgi ei olnud asjad pooltki nii ilusad nagu sa siin püüad meid uskuma panna. Enda pala ZA gearis sai küll osasid instasid aoe tankida kuid healerid pidid suht korralikult vett varuma selleks.
Muidu ehk teeksid mulle väheke rõõmu ja kirjeldaksid näiteks esimese 10s liigutused mida too warrior tegi et noid ~15-20 mobi enda külge kleepida? Ei teeks paha kui räägiksid ka mida DPS sel ajal tegi. Ilma kill orderita kus igaüks esimest random mobi peksis ei suutnud üheski gearis ükski tank hoida mobide agrot, kui just rohelistes noobidega tegu polnud kes nagunii erilist dammi ei teinud.
Üks ere mälestus on selle SH warriori kohta, teine oli full t6 gearis Shield of Azzinothiga venelane, kes kusagile vene avarustesse ära xferris, Ramps hc-t aoetankimas ringi kepsutades ja thunderclappides. Dps oli meil t5/t6 starter gearis Pmst kuidas asi välja nägi oli, et tank viskas kolba üles ja suskas seda taundiga ja mob suri enne kui taunt maha kulus. Sedasama nalja sai ka juba siis tehtud lihtsamates heroicutes nagu SP ja mechanar kui gear oli miks t4-st ja t5-st
Ho Ho kirjutas:
Edu sellega, 5-manidest saadav XP on ka ülerahvastatud servudes suht mõttetult väike et sel viisil leveldada.
Zanzhu kirjutas:
Mhmh, Blizz hakkab oma 12 miljoni paying customeri ulgu ignoreerima et eroticuid facerollida saaks kui kaks aastat on epix luutsi kandikul neile ette kandnud.
Vaata väheke beta foorumeid, seal on märksa enam juttu sellest, kuidas asjad on suht-koht mõnusas seisus kui et asjad liiga rasked oleksid. Ehk siis beta üldsus ei soovi mingeid nerfe
Kui sul on normaalsed inimesed dpsimas/hiilimas/tankimas siis oleme meie küll veendunud, et saame kiiremini cappi kui queste farmides. Eriti arvestades, et leveldamise ajal peaksid 5 manid olema rahva jaoks atraktiivsed ja ainult siniste nimel wipemine tundide viisi ei ole kuidagi seda. Ehk siis expigainid tulevad vähemalt proportsionaalsed per mob kui mitte paremad.
Nagu mina tahaksin nerfe? Aga nerfid tulevad, nerfiti Ulduari kui kõik anusid et midagi ei muudetaks ja 3 mouthbratherit ulgusid, et ei saa IC hardmodet vms maha, nerfitakse ka Cata 5 mane.
Paladinide ja druiidide healimine on väga paigast ära praegu. Osad dps spekid teevad liiga palju dämmi, osad liiga vähe. Warrioride aoe tankimine on ka näiteks pekkis.
Palade aoe healimine on suts nõrk tõepoolest võrreldes ning ka warrioritel võiks olla pisut parem aoe tankimine. Samas kui nii võtta siis ega ka teised pole erilised aoe kunnid ei healimises ega tankimises. Palad virisevad foorumeis et näe, preester, spammid oma PoH'i ning asi vask kuid nad ignoreerivad sujuvalt seda, et nendega võrdse aoe healingu pakkumiseks läheb priestil ~3x rohkem mana ja 2x rohkem aega.
Kui chari taga on vähegi asjalik mängija saavad kõik kenasti hakkama. Druididel pole ka suurt miskit viga, ainult vigisevad foorumites et enam ei saa WG'd spammida. Olen küll näinud küllaga tanke-healereid kes ei saa lihtsalt oma ülesandega hakkama kuid olen näinud ka palasid kes healivad läbi kõige hullema aoe ning warriore kes said kenasti hakkama 5-6 mobiste pullidega. Loomulikult polnud see lihtne kuid ei julgeks ütelda küll, et nad liiga paigast ära oleks.
Zanzhu kirjutas:
Ramps hc-t aoetankimas ringi kepsutades ja thunderclappides.
Jutt käis nagu SH's mitme 6 mobise grupi aoe tankimisest, mitte ühest lihtsaimast heroicust mida tegid shamanitest multiboxijad suusoojaks. Seda ikka mäletad, et TC'l oli 4 targeti piirang?
Zanzhu kirjutas:
Kui sul on normaalsed inimesed dpsimas/hiilimas/tankimas siis oleme meie küll veendunud, et saame kiiremini cappi kui queste farmides.
max 5 instat per tund enne kui cap ette tuleb. Esimestes ~3 instas trashi üsnagi vähevõitu. Praktiliselt ainus koht mida võiks XP pärast farmida on grim batol kuid see on L84 insta kuhu võid zoneda L83'na. Samas sel hetkel on sul tarvis suht asjalikku CCd et üle elada noid 6 mobilisi pull'e. _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Zanzhu, Näita mulle üks videolõiguke, kus t4-t5 Za gearis (warrior)tank pullib ükskõik millises TBC Heoricus 18mobi korraga ja samas gearis healer saab sellega hakkama. Tahaks päris näha kohe.
Minevik kutsub sind.
Kiire youtube otsing leidis sulle sinistes(õlad peaksid sinised olema)/epicutes warriori tegemas suurt SH hc pulli samas kui hiileril on veel Karast pärilt mainhandgi veel küljel rippumas (ignoreerime loot reaverilt saadud t5 õlgu preeestril). Rohkem ei viitsi pikslipudrust ja hägusest mälust pisidetaile otsida mis viitaksid t5/t4+sinistes olemisele.
Meie ei pidanud oma gearieelise tõttu deepsi maha võtma ega ühtegi mobi cc-ma vaid lihtsalt burstisime mobid maha taundi jooksul.
Ho Ho kirjutas:
Jutt käis nagu SH's mitme 6 mobise grupi aoe tankimisest, mitte ühest lihtsaimast heroicust mida tegid shamanitest multiboxijad suusoojaks. Seda ikka mäletad, et TC'l oli 4 targeti piirang?
Ma mäletan et rampsis oli vähemalt 2-3 5 mobilist pulli, millest kaks sisaldasid väga rängalt löövat melee mobi. Ja see oli teine juhtum, kust ma mäletan warriori ilusasti hakkama saamas seal kus tradechanneli tankid räigelt feilisid. Tolles heroicus oli tankimas t6 warrior illidani shieldiga, thunderclappides ja cleavides ja ma ei tea mida veel tehes.
SH-s pullis teine warrior t4/t4/Za gearis warrior harjutuskoridori keskel olevaid trashipacke ilma mingi cc-ta mitu tükki üksteise järel. Enne iga järgmise packi pullimist burstisime ühe mobi maha. Muidugi tradepugides pidin trappima ühte mobi 6-st pullist ja kitema kahte lisaks, sellepärast see ongi nii hästi meeles.
Nagu ma ei mäletaks seda: [Trade] LF1M palidan tank SH hc.
Tol ajal oli omamoodi badge of honor, kui warrior oli suuteline normaalselt SH-d tankima ilma kolme cc-ta. Aga vist teie seda ei mäleta või kunagi ei kogenud.
Võibolla lõpetaks mängu süüdistamise selles, et see liiga raske on ja paneks veidi effortit oma hobisse sisse. Ma tean isegi, et raske on tunnistada endale kui feilid aga oma vigade tunnistamisest ja nende parandamisest tõuseb kasu. Ausalt.
TLDR: l2play
Zanzhu kirjutas:
max 5 instat per tund enne kui cap ette tuleb. Esimestes ~3 instas trashi üsnagi vähevõitu. Praktiliselt ainus koht mida võiks XP pärast farmida on grim batol kuid see on L84 insta kuhu võid zoneda L83'na. Samas sel hetkel on sul tarvis suht asjalikku CCd et üle elada noid 6 mobilisi pull'e.
Oot. Kõigepealt sa räägid kuidas average t4 gearis warr tankib 2-3x 6mobist gruppi. = 12-18mob ja nüüd lingid teemasse videosid, kus tankitakse 6 mobi korraga.
Way to go
Ma mäletan et rampsis oli vähemalt 2-3 5 mobilist pulli, millest kaks sisaldasid väga rängalt löövat melee mobi
Rampsis olid pullid mis sisaldasid nii stunnivaid, disarmivad kui ka MS mobe. Tankile MS peale ja stun otsa ning ükski healer ei hoia teda elus kui tal veel eelnevast pullist mõned mobid sabas tolknevad, vähemalt mitte siis kui need pullid on nii suured nagu sa siin suure suuga kirjeldasid
tsitaat:
Nagu ma ei mäletaks seda: [Trade] LF1M palidan tank SH hc.
Paladin oli OP aoe threatiga, survivability koha pealt kui mobid HS'i ära sõid sai rohkem dammi sisse kui warrior ning kooles kiiremini.
Videotel muidugi naljakad kommentaarid:
"The obviously low DPS is coming from the teamplay, of cause they want to help me tanking so many mobs. At the beginning my mage is pulling a mob out of the crowd so he can calmly sheep him. Sometimes the rogue has aggro from the skull, but that is not dramatic because I always keep an eye on his health bar while I'm producing more threat on the other mobs against heal aggro".
Teises videos ei suutnud healeritki elus hoida. Ehk siis su esialgne "tõmban 20 mobi ja aoe tankin neid sinistes" muutus nüüd siis "eepilistes tõmban 6 mobi, üks neist CCtakse, teist tankib pool aega roog ning rahvas hoiab tagasi et ikka overagrot ei saaks"
Instadest veel nii palju, et üheski pole wotlk laadset otseteed viimasest bossist algusesse, seega tuleb sul LFG'd pruukida kui ei plaani peale igat cleari mõni minut algusesse tagasi vantsida. Sellega aga jääd sa esimest paari instat nühkima kuna ilvl jääb liiga viletsaks, et teistesse edasi saada _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
PVE kohapealt ma ütlen ka kohe ära, kui keegi peaks väitma, et see ez on siis, why da hell teil ikka LK heroic maha on võtmata ?? Ma pakun, et pääris suur enamus pole LK heroic mode maha saanud ei 10, ega 25 mannis ja seda isegi selle 40% buffiga, rääkimata 0%.
Mul on 2 maini põhiguildis millega clearime ICC25 hc + RS25 hc 3.5h-ga. Rdrood ja rshamun.
Jääb aega veel ülegi aldi guildis raidleadida ja LK25 normal maha võtta.
Ülejäänud vaba aeg läheb Mimi headi farmimisela ja kullakoorma suurendamisele.
Kõige raskem on selles expacis inimestele selgeks tegemine, et kui 11/12 hc on ülilebo siis 12. bossi peal võiks üles ärgata ja mitte retarded vigu teha.
niihästi veel ei lähe, 11/12 saab kah 1shotitud (enamasti), kui reaalne setup on koos ja inimesed toovad välja oma reaalse oskuse, siis suudame ka vaikselt mingit progressi näha, ...shadow-traps on vast juba selge enamusel
2/3 charri pidamine pole teab mis raske.
main>resto-shammie. 2-3x 25man per nädal vahest 10-man kah
1st alt> hunter>teeb veel paljudele main dpsidele külmalt ära. vahest 10man, kord nädalas alt's 25man>teeme mõned kollid ka hc juba vaikselt
2nd alt>resto-drood>chill char. enamvähem 264 gearis., skills to pay the bills.
Oot. Kõigepealt sa räägid kuidas average t4 gearis warr tankib 2-3x 6mobist gruppi. = 12-18mob ja nüüd lingid teemasse videosid, kus tankitakse 6 mobi korraga.
Way to go
Scrolli üles. Ja õpi lugema. ZA/t5+paar juppi t4-t seljas tank pullis külma kõhuga mitu pakki mobe korraga. Ma jooksin temaga päris mitu heroicut ja mingites underbogides ja slavepennides võttis üldse chesti ja püksid jalast kuna muidu ei tulnud piisavalt punast bari.
Ma linkisin sulle video kus sinisesegune ja kara gearis warrior tangib ilma cc-ta kuute mobi sellessamas heroicus rahulikult.
Loogika lonkab sul ikka suht korralikult? Kui lisada tieri-pooleteise jagu geari ja pügala võrra skilli on ikka jube uskumatu kuidas mõni teine warrior pullib rohkem enne 3.0 patchi? Kui sinu grupid või sa ise oma warriori peal feilisid ei ole minu süü, mis boonust mina sellest jutust muidu saan? Ega ma ei väida, et ma ise oleks seda tankinud, issanda püha müristus. Mina spämmisin oma 3:2 makrot ja vahtisin suurte silmadega.
/PALMCONTACT
Ho Ho kirjutas:
tsitaat:
Ma mäletan et rampsis oli vähemalt 2-3 5 mobilist pulli, millest kaks sisaldasid väga rängalt löövat melee mobi
Rampsis olid pullid mis sisaldasid nii stunnivaid, disarmivad kui ka MS mobe. Tankile MS peale ja stun otsa ning ükski healer ei hoia teda elus kui tal veel eelnevast pullist mõned mobid sabas tolknevad, vähemalt mitte siis kui need pullid on nii suured nagu sa siin suure suuga kirjeldasid
Kuule sa oled natukene liiga vana, et trollimisega tegeleda. Aga ma hammustan.
Sunwell radiance rings a bell? Tead ka, miks see üldse implemenditi? Kuna t6 warriorite avoidance läks täiesti üle käte. Aga rampsi jutt pigem selle nurga alt, et warrior oli suuteline tclappides ja mingit huinamuinat kasutades rahulikult tankidma suuri chainpulle (seda küll hoopis teises heroicus) ja minu kogemus SH hc-s teise warrioriga ei olnud mingi LSD nägemus või üks wunderkind.
Heroicute jaoks oli juba t5 segune warrior juba äärimine ülegearimine kui ajudega healer taga oli.
Ho Ho kirjutas:
Videotel muidugi naljakad kommentaarid:
"The obviously low DPS is coming from the teamplay, of cause they want to help me tanking so many mobs. At the beginning my mage is pulling a mob out of the crowd so he can calmly sheep him. Sometimes the rogue has aggro from the skull, but that is not dramatic because I always keep an eye on his health bar while I'm producing more threat on the other mobs against heal aggro".
Võibolla kui suvatseksid silmad lahti teha siis näeksid, et mob sheebitakse ja saaab kohe tclapi näkku tagasi jakollitab healeri seljas, vahepeal ei istu isegi sheebis ja lammutab grupis ringi. See kui roog saab ühe melee swingi sisse vahel ja healer veel tedagi elus hoiab ei pane mõtlema et healer ei pidanud ka endale songa punnitama? Ehk warr suutis oma tangitavas pakis kõiki mobe enda küljes hoida, ilma et healingaggro probleemiks muutuks.
Ho Ho kirjutas:
Ehk siis su esialgne "tõmban 20 mobi ja aoe tankin neid sinistes" muutus nüüd siis "eepilistes tõmban 6 mobi, üks neist CCtakse, teist tankib pool aega roog ning rahvas hoiab tagasi et ikka overagrot ei saaks"
Palun otsest linki kohale, kus ma olen öelnud, et "tõmban 20 mobi ja aoe tankin neid sinistes". Demagoogia selle parimal kujul härra HoHo. Äsja avastasid teistele sõnade suhu panemise?
"eepilistes tõmban 6 mobi, üks neist CCtakse, teist tankib pool aega roog ning rahvas hoiab tagasi et ikka overagrot ei saaks"
/sadpalm
Poolsinine tank 5 mobi turjas, joppas et roog oneshotti ei saanud (hunterit oneshottisid mul küllaga needsamad mobid) ja mugavalt unustame ära et rahvas pidi alati ja igal juhul oomenit vaatama. Ja muidugi härra HoHo meelega jätab kahe silma vahele fakti, et mina rääkisin kuidas taunttankides ei pidanud meie dps threati pärast muretsema. Kuna mobid lihtsalt surid enne taunti maha kulumist.
Ho Ho kirjutas:
Teises videos ei suutnud healeritki elus hoida.
Hiiler oli ise retarded, et kohe täistuuridel nukema hakkas. Ele shammy hoidis rahulikult tanki elus juhul kui sa tähele ei pannud. Kas tal oli healingaggro üle põse laiali? Ei, ei olnud.
Button kirjutas:
niihästi veel ei lähe, 11/12 saab kah 1shotitud (enamasti), kui reaalne setup on koos ja inimesed toovad välja oma reaalse oskuse, siis suudame ka vaikselt mingit progressi näha, ...shadow-traps on vast juba selge enamusel
Transitsioonidesse normaalselt sisse minemine ja välja tulemine on vist tegelikult kõige raskem minu meelest. Frostmournes raid eriti palju ei feilinudki, defiledega kui kogu raid tangi otsa stäkib oli ka küll küllaga probleeme p2-s otseloomulikult.
mida siin vaielda on, fakt on see, et TBC heroicud olid raskemad, kui wotlki omad, samas olid nad ikkagi üsna lihtsad t5 gearis tankiga. t5 tanking geari tuli dps juppe panna, et ütle rage'i tekitada, sest avoidance oli nii ropp juba.
Sunwell radiance rings a bell? Tead ka, miks see üldse implemenditi? Kuna t6 warriorite avoidance läks täiesti üle käte.
Tean seda vägagi hästi. Samas ei aita see avoidance sind kuidagi kui stun ei ole avoiditav.
Zanzhu kirjutas:
Aga rampsi jutt pigem selle nurga alt, et warrior oli suuteline tclappides ja mingit huinamuinat kasutades rahulikult tankidma suuri chainpulle (seda küll hoopis teises heroicus) ja minu kogemus SH hc-s teise warrioriga ei olnud mingi LSD nägemus või üks wunderkind.
Tore on seda juttu kuulda küll kuid huvitaks siiski kuidas täpselt näeb välja nende 6+ mobi enda külge kleepimine, täpset skillide kasutus järjekorda tahaks teada, eriti seda 3x6 mob pullimise puhul
Zanzhu kirjutas:
Palun otsest linki kohale, kus ma olen öelnud, et "tõmban 20 mobi ja aoe tankin neid sinistes". Demagoogia selle parimal kujul härra HoHo. Äsja avastasid teistele sõnade suhu panemise?
TBC-s üks tankidest pullis SH 6 mobilisi gruppe 2-3 tükki korraga ise t5/t4/Za gearis
T4 oli parasjagu vilets, et heroicu kraam oli kohati paremgi.
Zanzhu kirjutas:
Ja muidugi härra HoHo meelega jätab kahe silma vahele fakti, et mina rääkisin kuidas taunttankides ei pidanud meie dps threati pärast muretsema. Kuna mobid lihtsalt surid enne taunti maha kulumist
Ning wotlk's "tankisin" oma rohelistes 18k HP'ga dk peal hc UK'd. Tauntisin ühe ning ülejäänud kärvasid 4x totgc gearis dps'i aoe's enne kui nad kedagi puudutadagi jõudsid. Olen nüüd superman?
TBC ajal sai palaga aoe tankitud küll kuid see oli peamiselt seetõttu, et pala enda damm oli suht muljetavaldav. Teiste tankide puhul läks run tihtipeale kiiremini kui sai 1-2 mobi CC'tud et DPS ei peaks end tagasi hoidma ning sai kohe mobe täie rauaga nukeda. Suht sama lugu on ka catas. Jah, piisavalt asjaliku healeri-tanki olemasolul on võimalik noid 6 mobilisi tanke aoe tankida kuid sügavam mõte sel puudub, single-target DPS on nii ehk naa kõrgem kui aoe seega võiks juba ka single target tankida. Kokkuvõttes oleks kõvasti kiirem kui ei pea manabreake pidama ega ka agro kaotusest surma saanud rahvast ressima. _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Scrolli üles. Ja õpi lugema. ZA/t5+paar juppi t4-t seljas tank pullis külma kõhuga mitu pakki mobe korraga. Ma jooksin temaga päris mitu heroicut ja mingites underbogides ja slavepennides võttis üldse chesti ja püksid jalast kuna muidu ei tulnud piisavalt punast bari
Ma linkisin sulle video kus sinisesegune ja kara gearis warrior tangib ilma cc-ta kuute mobi sellessamas heroicus rahulikult.
Loogika lonkab sul ikka suht korralikult? Kui lisada tieri-pooleteise jagu geari ja pügala võrra skilli on ikka jube uskumatu kuidas mõni teine warrior pullib rohkem enne 3.0 patchi? Kui sinu grupid või sa ise oma warriori peal feilisid ei ole minu süü, mis boonust mina sellest jutust muidu saan? Ega ma ei väida, et ma ise oleks seda tankinud, issanda püha müristus. Mina spämmisin oma 3:2 makrot ja vahtisin suurte silmadega.
Minu loogika töötab täiesti kenasti, aga loogikaga ei ole siin midagi pistmist. Sina lingi nüüd üks T4-t5 warriori 18 HC mobine pull, kus ühtegi mobi ei CCta ja kõik jäävad kenasti jalgele. Kui sa sellega hakkama ei saa, siis lingi vähemalt 12mobine pull.
Videosid laste liivakasti mängudest, oskan ma ise ka leida.
Kui sa oma uskumatuid seikluseid tõestada ei suuda, siis parem mine paugu kuskil, kus su jutt vähe usutavam tundub.
Mängisin TBC ajal ret/prot pala ja tean kuidas seal tankimine välja nägi. Mu tanki gear oli samuti t4/t5 Za segu, kuid üle 10 mobi mitte kunagi ei pullinud. 10 puhul sai alati 1-2 mobi CC alla ja sellegipoolest olid need napikad (stun,disarm,ms)
Jah. Tankadin sai rohkem dämmi sisse, kui warr, aga vahe ei olnud nii drastiline, et samas gearis warrior võiks 8 mobi asemel 18 ilma CCta tankida. Ok, oletame, et 18st 2tk on maha burstitud. 16tk tankida on ikka liig, mis liig. _________________ Liitu Opencode Go soodsa coding plaaniga ja saa 5€ soodust! Liitu Wise'ga!
aoe tankimine oli paladinidel populaarne kui mitte peaaegu ainus võimalik variant kuna nad tegid haiget aoe threati/dammi. Warrior-druid olid selle kõrval suht mõttetud tegelased. Puhtfüüsiliselt ei olnud warrioril võimalik normaalselt üles korjata 4+ mobi ilma challenging shout'ita kui ta juba tankis teist samapaljut tänu TC limitatsioonidele.
Praktiliselt ainus võimalik variant kuidas ma näen warriorit noid >10 mobiseid asju tegemas on siis, kui ta laseb käiki kõik oma pikad cooldownid. _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
lõpp oli hea kuigi grupp oli hea aga tundus nagu lebo insta olevat, bossid kukkusid kähku alla.
"Probleem" oligi selles, et grupp oli hea, praktiliselt kõik olid suht-koht kõval tasemel raidijad ning max gearis. Ühtlasi pole too konkreetne insta erilise CC vajadusega. Grim batol on juba hoopis teine asi _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Kui paljuga saab hetkel 30 päeva osta odavamailt? Kas mul oleks mõttekas osta need burning crusaded ja uuemad versioonid kui ma ei tea sellest mängust eriti midagi?
Kui teha account siis kuhu serverisse? Eesti guildidesse oleks mõttekas pürgida?
Mida arvata sellest Justice punktide capist? 4000 tundub praegu mingi ulmenumber... A) See cap on sellepärast suur et paremad ja usinamad mängijad saaks kohe võimalikult palju tipp-varustust selga või B) varustus maksab üüratut hinda. Nagu praegu PvP jupid mis on keskmiselt üle 50k honori ( honor cap on 75k).
Üks näide mis toodi olid T10 kindad, Lives maksid vist 60 emblemit, PTR'is kusagil 600 vmt punkti. _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Kui kasutada korralikku CC'd ning kui rahvas lollusi ei tee siis on kõik instad suht-koht lihtsalt tehtavad. Muidu ütleks, et trashi poolest on GB>VP>stonecore>ülejäänu. Muidugi siis ka vastava leveli juures ja vastavas gearis
Bosside koha pealt on enamus instades üsnagi korralikke bosse. HoO on võrreldes teistega pealtnäha kõvasti undertuned nii bosside kui trashi poolest. Stonecore'i ja throne of the tides'i viimased bossid on näiteks paras katsumus ning nonde mehaanikat ei anna ka eriti overgearida _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
See et asja jälle raskemaks tehakse on tore uudis, paneb kohe mõtlema, et pühiks oma shadow priestilt tolmu maha ja prooviks ka jälle mängida (lahkusin enne litsi kuningat ja just selletõttu, et mäng on liiga kuradima labane).
Siiamaani mäletan vanilla wowi 5 man scholot ja strati 5 manis (enne nerfi - kui questide jaoks pidid jooksma 5 man ja muidu said 10 man joosta) - mõnus 3-4 tunnin madin _________________ GT: janrist
PSN: janrist
Just for fun: Mängupunker
Well, gim batol'i läbi jooksmine võtab kena tunni kindlasti _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
G2Plays on World of Warcraft The Wrath of The Lich King EU Digital Download otsas.. järsku keegi teab kus saaks sellise hea ligilähedase hinnaga (EEK281.48 ) antud pakki ? _________________ AMD VS INTEL
Shade, sellist aega tagasi ei tule. Heal juhul tuleb tagasi aeg, mis oli peale esimest nerfilainet TBCs. Päris jooksupealt kõike ei tapnud, aga raske ka polnud.
TBC algus oli jah mõnus. Shadow labi heroic oli mõnus wipe fest enne nerfi, kui neid packe oli meeletult. Shattered halls aja peale jooks questi jaoks. kaelthas enne nerfi.
Pärast neid nerfe muutus nagu suht jamaks kogu see kupatus. Järgmised bossid mis tõiselt hea challange oli: Muru, Reliquary of Souls ja Illidan. Muru oli tõsine tegija _________________ GT: janrist
PSN: janrist
Just for fun: Mängupunker
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.