madness, intervjuusi polnud ainult ÜKS. DLC kohapeal ühes videos küsiti ja nad ütlesid, et neil ple plaanis aga on VÕIMALIK seda teostada, eks nad vaatavad kui suur vajadus on ikka rahval ja siis otsustavad.
edit: Peab ootama jääma
tsitaat:
F1F: How far have you been able to go with the damage model, and are you restricted by a need not to make the sport look unsafe?
SH: We certainly had grand plans for the damage model. I don’t think we’ve quite pulled it off with the first one.
It can be extremely complicated and extremely detailed. We’ve got the scope for doing that in 2011.
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
PlatoonSgtElias, selgub siis, et F1 2010 on miski poolik asi peetatestijatele, kellel F1 püksis nii kõvaks ajab, et 2011 korraliku varianti ära ei jõua oodata? põmst lollilõks siis? _________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik
See on juba nii vana rumal jutt...
Nagu GT5gi..."ah me ei saanud kõike mängu sisse panna ja selle eest paneme need asjad GT6te"...vihaseks ajab selline loll jutt.
xxlmaster, miks? Eks tootjad vaatavad kuda mäng müüb ja selle järel äkki otsustavad, see pole codemastersi süü, et damage nii väike on. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
xxlmaster, see, et saad litsentsi vormeli mängu panekuks ei tähenda, et võid lõhkuda veel neid ammu teada ju. Eks läbirääkimised käivad ja ajapikku ikka paraneb. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
PlatoonSgtElias, palun püsi minuga kaasas ikka, ma ei rääkinud auto litsentsist vaid damage litsentsist.
Minu küsimus oli miks nad autosid siis maatasa teha ei saa kui damage on juba olemas ju. Võin olen ma mingi koha maha maganud ja damage on ainult eest tiiva minema lendamine(loe:visuaalne damage puudub)?
damaget seal videos küll ju. ega rohkem pilpaid F1 küljest väga ära ei kukugi.
aga põmst kas see ratas mitte ei peaks miski trossiga masina külge järgi lohisema jääma, mitte täiega ära lendama küljest? või oli siis nii kõva matakas, et tross andis järgi
No see auto millele ta sisse sõitis jäi küll terveks. Tegelt oleks pidanud sõidukõlbmatuks muutuma. _________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks."
destiny12, aja silmad hästi kissi ja vaata uuesti korra.
Ta pmst riivab kahele autole persest sisse ja mõlemad teevad korraliku piruka.
Lendavad natuke vaateväljast välja ja ei näe päris hästi mis nendega tegelt juhtub.
PlatoonSgtElias, palun püsi minuga kaasas ikka, ma ei rääkinud auto litsentsist vaid damage litsentsist.
Minu küsimus oli miks nad autosid siis maatasa teha ei saa kui damage on juba olemas ju. Võin olen ma mingi koha maha maganud ja damage on ainult eest tiiva minema lendamine(loe:visuaalne damage puudub)?
ja juttu jätkub kauemakski _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Mis su vigastus on? Kui ei lubata autode lagunemist mängu siis pole mängutootjal suurt midagi teha ju? Algsed (visioon)videod ei ole valmis lõpptoode.
lubatakse ju
Kes kus lubab?
xxlmaster, mis see siia puutub? 2009 aastal autod lagunesid rohkem? Või vähem? Või mida sa öelda üritad?
Muide, invaliidsusgrupp kirjutatakse kokku.
Mis su vigastus on? Kui ei lubata autode lagunemist mängu siis pole mängutootjal suurt midagi teha ju? Algsed (visioon)videod ei ole valmis lõpptoode.
lubatakse ju
Kes kus lubab?
masinad lagunevad ju, järelikult luba on - mis arvad et neile on piirid pandud, kui palju nad võivad lasta masinatel laguneda - tule taevas appi _________________ ☠
Kust see "autode lagunemise luba" üldse välja kargas?Kas see rohkemate damage modelite vorpimine pole lihtsalt ära jäetud kuna developer tahab aega kokku hoida või millelegi muule keskenduda?
Kust see "autode lagunemise luba" üldse välja kargas?Kas see rohkemate damage modelite vorpimine pole lihtsalt ära jäetud kuna developer tahab aega kokku hoida või millelegi muule keskenduda?
Olen ka rohkem sellega päri, vaevalt asi mingite damage lepingutega seotud, see oleks natuke liiga utoopne, et sellepärast eraldi litsentsi taotleda, loogiline ju, et kui auto seina sõidab läheb pilbasteks ja kui mõnele meeldibki f1 2010 mängust mõnu tunda ja naudelda ainult destruction derby kombel ja romurallitada siis ei saa keegi sinna midagi parata, see veel ei vii F1 mainet alla ega kahjusta seda, mida keegi kodus oma teleka taga teeb.
Mind ennast hakkas huvitama järgnev mängukohta, et huvitav kui keegi raja äärde jääb, siis kas ta haihtub õhku mingi ajapärast või jääbki sinna vedelema või imiteeritakse tema teisaldamist.Lisaks kas on ka muud tehnilised rikked nagu mootor ja käigukast , vedrustus jne?Ei ole katkestamine tingitud ainult kontaktist kellegagi? Lisaks veel, et kas läbi selle kajastuvad mängus ka reeglid, et teatud asjade eest saab stardirivis + kohti jne. Ja kas online tugi toetab serveripõhiste täispika seasoni süsteemi, kus kõik 24 autot ja kõik etapid kus on tiimi punktid mängus ja võiskondlikud?
Olen ka rohkem sellega päri, vaevalt asi mingite damage lepingutega seotud, see oleks natuke liiga utoopne, et sellepärast eraldi litsentsi taotleda, loogiline ju, et kui auto seina sõidab läheb pilbasteks ja kui mõnele meeldibki f1 2010 mängust mõnu tunda ja naudelda ainult destruction derby kombel ja romurallitada siis ei saa keegi sinna midagi parata, see veel ei vii F1 mainet alla ega kahjusta seda, mida keegi kodus oma teleka taga teeb.
jabur ta võib tunduda, selline on reaalsus. kõik ei luba oma autot pilbasteks lammutada mängudes ja selleks, et lammutada, selleks vaja litsentsi ja lepinguid jms, kus on kõik ette öeldud kas, kuipalju ja midagi tohib laguneda.
samuti on vaja luba (litsentsid, lepingud) auto kasutamist mängus. näiteks järgmises need for speedis ferrarilt luba ei saadud ja ferrarit sinna mängu ka ei panda.
Mmmm, päris hea tundub, ei jõua enam oodata. Külgkokkupõrke puhul oleks võinud ka midagi juhtuda ning kruusa sisse peaks kinni jääma, kuid muidu tundub küll väga mõnus. Möödasõitudega on ikka tükk tegemist sel tüübil, mootor kuumeneb ka kogu aeg üle . _________________ Custom 3d-prinditud mATX / ITX / APU case - http://bit.ly/4kIJQZs
Meeldis, et fps vaates reageeris raja konarustele.See meeldis kah, et race engineer sinuga räägib sõidu ajal.Ikka hea tunne kui keegi karjub mikrisse Push it felipe baby
Roteeruv map oli mugav.
Ei meeldinud see, et AI autod tunduvad kahtlaselt vingerdavad.Eriti kui te vaatate AI autoesiosa mis justkui tõmbleks.Samal ajal vend kiirendab sul eest ära
Ja mis inetu suur punane X see oli kui kruusa peal olid?
Ei meeldinud ka see, et ütles et kütus hakkab lõppema aga kuskilt ei näinud mitu liitrit veel alles on
Ka ei näidanud vahet sekundites sinu ees olevatega vaid üldist kaotust esimestele.Muidugi saab ka ise kähku vahe pealt üldise vahe arvutada aga kui sa üritad eesolevat konkurenti kinni püüda siis oleks hea vahe temaga sekundites, et näha kas sa püsid tema tempos või oled kiirem
Fps vaates peeglid samuti pooleldi ära lõigatud aga noh sama asi ka rFactoris.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.