|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
indu
HV veteran

|
14.09.2010 21:23:06
|
|
|
| salatoimik kirjutas: |
On see digi võrk neil juba valmis? Analoog ei kannatanud neil küll mitte mingit kriitikat, otsi lolli kes tolle eest veel maksis. |
Kuule jah Põlvas toimub neil aktiivne tegevus. See et ma õhtul youtube vaadata ei saa - mind ära ei tapa. Loodan et ühendus on parem kui minu 12Mbit ühendus. Vanad elioni kaablid majas ja ühendus suht halb.
Põhiline et uploadi juurde saaks. 8 aastat juba pean kannatama seda ühte sama upload kiirust- villand on ...
_________________ http://www.lossirestoran.eu/ |
|
| Kommentaarid: 63 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
58 |
|
| tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
14.09.2010 22:08:36
|
|
|
Täna nagu isegi midagi lubaks juba Youtube'iga. Päris hea veel mitte, aga suht napilt saab juba mingi ca 4 minutilise video ära vaadata ilma bufferdamiseta.
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tarc
HV Guru

|
14.09.2010 22:18:02
|
|
|
Kas kellelgi veel google puhvriga probleeme?
Viga
Päring URLile ei saa vastust
Sooritades päringut URLile http://webcache.googleusercontent.com/search?
tekkis järgnev viga:
* Päring või vastus on liiga suur.
Kui te sooritate POST või PUT päringut, siis teie päringu keha (see asi, mida te serverisse laete) on liiga suur. Kui te sooritate GET päringut, siis on vastuse keha (asi, mida te serverist laete) liiga suur. Need piirangus on seadnud teie teenusepakkuja, kes haldab seda vahemälu serverit. Kui te arvate, et tegemist on veaga, kontakteeruge palun otse oma teenusepakkujaga.
Teie teenusepakkuja aadress on cachemgr@starman.ee.
Generated Tue, 14 Sep 2010 19:13:26 GMT by cache2.starman.ee (squid/2.7.STABLE6) |
_________________ Pakkumistes arvestan, et kodanik asub Tallinnas Tondil, kui profiilis pole märgitud teisiti.
Prosed, mälud, kettad, lcd-d, wifid, wwanid, laadijad ja muu. PS-is lähem inf. |
|
| Kommentaarid: 841 loe/lisa |
   |
4 :: |
1 :: |
638 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Alari A.
HV Guru
|
14.09.2010 23:37:59
|
|
|
vana starmani box.
ma olend boxi ja kaarti kasutanud juba ligi aasta . ehk siis kaart vales pesas ei ole. ps. teise pesasse ei lähe sissegi.
macil on järgi wintv-ci+conax moodul ja seal samuti no access kiri ees tasulistel kanalitel.
|
|
| Kommentaarid: 674 loe/lisa |
   |
549 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
14.09.2010 23:59:32
|
|
|
mitte vales pesas vaid kiip tuleb näoga alla suunata (seda uuemas boxis)Isegi manuaalis polnud seda kirjas, kust siis teadma peab mis pidi kaart sisse käib. Loogika ytleb et kiip yles poole
See selleks.
Sul mingi muu jama, äkki tõstsid kuumaksu ja sa ei teagi sellest midagi
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Alari A.
HV Guru
|
15.09.2010 00:02:01
|
|
|
kiip on loomulikult ülesse. ma räägin, et ei tõsta seda kaarti esimest korda ühest kohast teise .
kuumakse ikka sama.
mis seal ikka, homme helistan starmani
|
|
   |
549 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Lemmy
Kreisi kasutaja

|
15.09.2010 00:47:06
|
|
|
| Peeter kirjutas: |
| indu kirjutas: |
Ise kavatsen Põlvas ära proovida. Loodan et neti kiirus on ikka parem kui elioni 12/1Mbit
Miks on Digitv R pakett odavam kui näiteks M ?
Ja kas porte ikka saab avada ? |
R paketis on ainult vene sodi. Odav sellepärast ilmselt et nõudlust siukse jama järgi pole. |
Pigem sellepärast, et venekeelset klientuuri tuleb ju poputada meie riigis.
Teisest küljest.. arvatavasti saab teenusepakkuja need kanalid imeodavalt kätte, võrreldes M paketi omadega.
_________________ Vähem möla, pikem samm! |
|
| Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
38 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tennine
HV vaatleja

|
15.09.2010 12:28:29
|
|
|
kas keegi omab infot, mida tähendab starmani netiteenuse korral:
Teenuse tarbimise monitooringul jälgime mõistliku kasutamise põhimõtet.
kas rakenduvad mingid piirangud ? kui, siis millal ja millised? starman.ee lehelt sellekohast infot ei leidnud
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ihvike
HV Guru
|
15.09.2010 13:08:34
|
|
|
| Lemmy kirjutas: |
| Teisest küljest.. arvatavasti saab teenusepakkuja need kanalid imeodavalt kätte, võrreldes M paketi omadega. |
Bingo.
|
|
| Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Reixx
HV veteran

|
15.09.2010 15:14:09
|
|
|
küsimus selline, et youtubes videote vaatamist parandada, lugesin et kasutate VPN-i.
Ehk seletate natuke lahti, mida ma selleks tegema peaksin?
Hetkel Starmani hüperkolmik, kuid tellitud XL internet.
|
|
| Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
54 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sarvik
HV kasutaja

|
15.09.2010 15:48:20
|
|
|
| Ligipääs puudub teate puhul on kaart korralikult sees, boksi CA menüüst saab vaadata subscription statust, seal peab jooksva kuu tellimus Levira nimega olemas olema, kui ei ole siis tasuks boks jätta mõne tasulise mux'i kanali peale umbeks 10 minutiks käima. Kui selle ajaga toimima ei hakka siis juba helistada. Põhjus miks kaart ei aktiveeru võib ka nigelas signaalis olla.
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
raitm
HV kasutaja

|
15.09.2010 15:55:00
|
|
|
| jeesus188 kirjutas: |
mitte vales pesas vaid kiip tuleb näoga alla suunata  |
| digweed kirjutas: |
| kiip on loomulikult ülesse |
siis on ju ikka valesti ?
|
|
| Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
peab meeldima.
Kreisi kasutaja

|
15.09.2010 16:49:33
|
|
|
Keegi zuumi kaarti ei tahaks laenata, et saaksin testida, kas minu digiboks toimib korralikult?
_________________ Arbeit macht frei. |
|
| Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Alari A.
HV Guru
|
15.09.2010 17:40:13
|
|
|
| raitm kirjutas: |
 |
ära aja soga
ei ole vahet enam. saadan starmanile kogu kupatuse tagasi ja võtan teise vaataja koha elionilt.
|
|
   |
549 |
|
| tagasi üles |
|
 |
metrika
HV kasutaja
|
15.09.2010 18:22:05
|
|
|
| kas see on normaale,et speedtest.net järgi mul download natukene üle 10 mb ja upload 0.02 ning nett uimab täiega,selline tunne nagu oleks läbi gprsi netis,kas asi võib uploadi taga olla?
|
|
| Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killer85
HV veteran
|
15.09.2010 20:24:00
|
|
|
Keegi Starmani poolt jagatava Cisco EPC3212 root userit/passi teab? Ei viitsi uuesti 15 minutit telefoni otsas oodata ning valeinffi saada
|
|
| Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
suvakas
HV vaatleja
|
15.09.2010 20:56:26
|
|
|
Nonii, sain siiski tehnilise toe abiga uploadi korda lõpuks
Upload hetkel stabiilselt 3.5 Mbit. Modemile oli vaja softi uuendus teha. Lasti korraks liini pealt maha ja kui üles tuli, siis oli kiirus olemas.
Nii et siiski on tolku nende klienditoest.
| suvakas kirjutas: |
Teist nädalat raiskan oma aega ja raha jännates nende klienditoega.
Tolku ei midagi. Uploadi kiirus endiselt 0.5 Mbit lubatud 4Mbit asemel. |
|
|
| Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
15.09.2010 21:41:32
|
|
|
| raitm kirjutas: |
 |
ära aja soga
ei ole vahet enam. saadan starmanile kogu kupatuse tagasi ja võtan teise vaataja koha elionilt. |
Õige. Mis sa sa yldse jändad selle starmaniga, kui võimalus elion võtta
Mul maal teist võimalust pole, muidu loobuks ka saastast
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
15.09.2010 22:17:02
|
|
|
Mille poolest Elion siis nüüd parem on? Ja ärge jumala eest liituge Viasatiga! Tähemees aga pole üldse maine olend.
Liituge parem telekavabadusega, kui vingumisest loobuda ei suuda, kuna ükski neist kolmest pole teisele eelistatav.
Tahad vaadata telerist midagi enamat, kui ühte ja sama, mida need kolm pakuvad, astu SAT-TV maailma.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
| Kommentaarid: 145 loe/lisa |
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
15.09.2010 22:21:23
|
|
|
| jägaja kirjutas: |
Mille poolest Elion siis nüüd parem on? Ja ärge jumala eest liituge Viasatiga! Tähemees aga pole üldse maine olend.
Liituge parem telekavabadusega, kui vingumisest loobuda ei suuda, kuna ükski neist kolmest pole teisele eelistatav.
Tahad vaadata telerist midagi enamat, kui ühte ja sama, mida need kolm pakuvad, astu SAT-TV maailma. |
Zoomboxist kopp ees, kanalid hakivad, vahepeal ei loe tasulisi kanaleid välja, saatekava ulme, kanaleid vahetab suht aeglaselt, kanalite valik suht saast.
Alternatiivi pole ja viasati ammugi enam mitte( enne starmani oli)
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
15.09.2010 22:37:19
|
|
|
Kanalite hakkimine pole zoomboxi probleem!
Kanalite valik on, nagu ta on, kattub Elioni omaga. Edalgi on valida Kas Viasati või Zuumi vahel. Selle hinna eest on Zuum küll asjalik.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
| Kommentaarid: 145 loe/lisa |
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tjj
Kreisi kasutaja

|
15.09.2010 22:46:05
|
|
|
Nonii, sain siiski tehnilise toe abiga uploadi korda lõpuks
Upload hetkel stabiilselt 3.5 Mbit. Modemile oli vaja softi uuendus teha. Lasti korraks liini pealt maha ja kui üles tuli, siis oli kiirus olemas.
Nii et siiski on tolku nende klienditoest.
Teist nädalat raiskan oma aega ja raha jännates nende klienditoega.
Tolku ei midagi. Uploadi kiirus endiselt 0.5 Mbit lubatud 4Mbit asemel. |
|
huvi pärast küsin mis on Firmware name, Firmware build time ja Bootloader revision siin: http://192.168.100.1 ?
minu oma:
Bootloader Revision: 2.3.0_R1
Firmware Name: epc3212-ESIP-16-v302r12901-100903cs.bin
Firmware Build Time: Sep 3 2010 22:36:04 |
| Killer85 kirjutas: |
Keegi Starmani poolt jagatava Cisco EPC3212 root userit/passi teab? Ei viitsi uuesti 15 minutit telefoni otsas oodata ning valeinffi saada  |
ma pole 100% kindel, aga paistab, et see on privaatne info ja Starman jagama ei hakka - see parool on muudetud (võrreldes tehase conf-iga).
| Reixx kirjutas: |
küsimus selline, et youtubes videote vaatamist parandada, lugesin et kasutate VPN-i.
Ehk seletate natuke lahti, mida ma selleks tegema peaksin?
Hetkel Starmani hüperkolmik, kuid tellitud XL internet. |
tundub, et siiski pole siin mõtet VPNd kasutada - isegi SOCKS4 proxy on piisav (näiteks SSH-tunnel).
probleem selles, et kui sul pole mingisugust teist serverit/arvutit (loomulikult ei tohi ühendus olla starmani oma), kus sa seda paigaldada saaks, siis sa ei saa seda kasutada
|
|
| Kommentaarid: 161 loe/lisa |
   |
6 :: |
117 |
|
| tagasi üles |
|
 |
peacemaki
HV kasutaja
|
15.09.2010 22:47:15
|
|
|
Kui mul paketti vahetati, siis andsin ainult vana modemi ja adaptri. Mingist usb ja cd ei olnud. Ei tasuks liiga palju küsimusi neile esitada, pärast peadki need junnid kinni maksma. Arvet nende eest ei ole tulnud.
|
|
| Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
16.09.2010 08:56:17
|
|
|
| peacemaki kirjutas: |
Kui mul paketti vahetati, siis andsin ainult vana modemi ja adaptri. Mingist usb ja cd ei olnud. Ei tasuks liiga palju küsimusi neile esitada, pärast peadki need junnid kinni maksma. Arvet nende eest ei ole tulnud. |
Tundub, et see asi sõltub teenindajast ning konkreetsest rendilepingust, mis võivad aastate lõikes olla vormistatud erinevalt. Kui lepingu peale on märgitud CD (mingi hüvitusmaksumusega), võrgukaabel (mingi hüvitusmaksumusega), jne siis tõenäoliselt nõuab teenindaja ka jupi või hüvitise välja.
Paketti vahetades võibolla vaadatakse veidi leebemalt asja (klient teenib starmanile raha edasi) kui näiteks lepingut lõpetades (rohkem starmani ei nuuma).
|
|
| Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
16.09.2010 10:26:17
|
|
|
| mina pidin maksma kinni cd ja usb kaabli, kui 5a vana lepingu lõpetasin. Ei suutnud küll leida miskit vana cd'd kuskilt:D
|
|
| Kommentaarid: 295 loe/lisa |
   |
262 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Satakas
HV kasutaja

|
16.09.2010 13:22:53
|
|
|
minu hädad võrguga aga jätkuvad. millalgi kurtsin, et ühendus sakib ja hakib, aina restardi ruuterit ja modemit. tähepoisid käisid suve alu, vahetasid mingid kaabliotsikud vmt ära ja pärast seda oli mõnda aega täitsa ok. augustis hakkas jälle tõsisemalt sakkima. telefonilt 1770 tuvastatakse, et modem teeb restarte. muuhulgas mainitakse kah muidugi, et põmst on nende poolt kõik ok ja ma vahetagu parem oma ruuter ära. Igaks juhuks tulid ja vahetasid modemi välja. mõne nädala oli kõik jälle norm ja sis hakkas niimoodi pihta, et naine lubas hakata iga päev ühepajatoitu tegema kui uut ruuterit ei osta.
üleeila ostsin sis uue ruuteri (LINKSYS WIRELESS-N 1T1R HOME ROUTER EE WRT120N) ja panime ühiste jõududega paika. mis te arvate, mis juhtus? noh...tuleb tunnistada, et juhtmeid karpidelt tagant kiskuma enam ei pea. sellega tundub ruuter ise hakkama saavat, mis väljendub selles, et juba esimesest õhtust alates tuleb netiühenduse ikoonile aeg-ajalt punane ristike ja peagi taastatakse ühendus automaatselt. aga ühesõnaga ühendus hallitab ikka edasi.
mida nüüd tegema peaks?
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
peacemaki
HV kasutaja
|
16.09.2010 13:30:30
|
|
|
| Kui modemi ja ruuteri taga disconnecting ühendust ehk "Local Area Connection" disconnectib siis mina kahtlustan et arvutis on sul mingi viga.
|
|
| Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Satakas
HV kasutaja

|
16.09.2010 13:38:19
|
|
|
minu teada kirjutab ta, et "network connection blablabla".
ja katkestus toimub samaaegselt kõigis kolmes (varem kahes) sama ruudu taga olevas arvutis (kaks traadiga, üks vihviga). olen teinud katset, kus korraga töötab vaid üks arvuti (et äkki üks masin nussib võrguga) - tulem on sama, ehk ühendus katkeb sama jõudsalt.
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Margus
HV pensionär

|
16.09.2010 14:29:33
|
|
|
Kui modem vahetati,kas toitekas sai ka uus?Mul on selline jama vigase toiteka pärast olnud paar aastat tagasi.Modem tegi resu kogu aeg.
|
|
| Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
88 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Satakas
HV kasutaja

|
16.09.2010 14:38:13
|
|
|
| peab tsekkima. minu arust pandi kogu kupatus uus aga mine tea.
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Markos
HV veteran
|
16.09.2010 21:13:51
|
|
|
| Kui see ristike on winxp lani ja wifi puhul, siis tähendab see seda, et ruuter "käib ära", ehk siis ilmselt teeb restarti, modemi ärakukkumine ruuteri LAN'i poolele ei paista mitte kuidagi. Sa võid modemi töötaval ruuteril tagant ära võtta, mitte mingisuguseid ristikesi kuhugile ei teki, lan toimib edasi, ainult internetti pole. Kui klienditugi näeb ka modemi perioodilist kadumist, siis soovitaks soojalt hakata viga hoopis kogu kompoti toitest otsima, liiatigi kui seadmeid on vahetatud. On teada juhtum, kus korteris leidis aset analoogne anomaalia ja suhtkoht kindlate intervallidega. Süüdlaseks osutus külmkapp, mis iga kord kui tööle hakkas, tekitas vanades amortiseerunud elektrijuhtmetes piisava pingelangu selleks, et tandem modem-ruuter üle paari korra kõike otsast alustas.
|
|
| Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
2 :: |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
peletis
HV vaatleja
|
17.09.2010 14:15:01
|
|
|
Tere mul ka üks imelik probleem seoses starmani teemaga.
Mul digi tv ja ruuter (linksyse oma) ja modem eraldi . Nett hakkas jupsima ja tegin restardi, siis tekkis probleem, et modemist kaabli ühendusega sain netti kenasti, aga ruuterisse üldse sisse ei saand, ei kaabliga ega wifiga. siis helistasin starmani , saatsid paari päeva jooksul remondimehe. Tuli ja siis mainis et see ruuter probleem et pean uue ostma, aga nu rääkisin et ikka vaataks ja prooviks rabeleda, tegi restardi, siis hakkasid kõik etherneti tuled põlema, ütles jah et seee läbi, ütlesin et tehku restart, tegi ja sai mu arvutiga kenast ruuterisse sisse ja salvestas ära ja ok , hakkas tööle.
Kuna olin kõik algsete kohtade pealt välja vedand asjad, ja otsustasin tagasi panna ja ui pergelat , jälle ei saand wifiga netti. aga nüüd kaabliga ikak ruuterisse ei saa, wifiga saan, sedistasin kõik ära. ja tundus et ok. MUl windows 7 "open network and sharing..." seal näitab aga et arvuti ja nagu sellega ühenuds olema , aga nett ei tule, aga modemii taha kaabliga lükata siis tuleb. ruuteri kaabliga ühendamisel pole tolku, mis teeema ? kas võibk teema olla et ruuter õhtal ?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Reixx
HV veteran

|
|
   |
54 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
17.09.2010 16:55:16
|
|
|
| jägaja kirjutas: |
Kanalite hakkimine pole zoomboxi probleem!
Kanalite valik on, nagu ta on, kattub Elioni omaga. Edalgi on valida Kas Viasati või Zuumi vahel. Selle hinna eest on Zuum küll asjalik. |
Alati on võimalus valida ka tasuta kanalid satilt.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
| Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killer85
HV veteran
|
17.09.2010 19:15:45
|
|
|
| Sain Starmanilt uue ruuteri - Cisco EPC3925, aga järjekordne mure - vaja ruuterisse logida, ent parooli pole. Ehk on keegi wifi confimise kadalipu juba läbi käinud ja teab infot jagada?
|
|
| Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Reixx
HV veteran

|
17.09.2010 19:33:34
|
|
|
admin
admin
või äkki
root
admin
|
|
   |
54 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
17.09.2010 20:34:25
|
|
|
Julgen selle firma ruutereid soovitada, ostsin omale ka 300Mbit/s toetava ruuteri ja laua arvutisse sai sama väärne wifi võrgukaart sisse ostetud. Mitte küll sellest nimekirjast pärit aga DIR-615 oma. Esimesel paaril nädalal oli probleeme aga kui sai tarkvara uuendus tehtud siis lõpuks saabus tunne, et sain stabiilse ühenduse. Peale seadistamist ei ole olnud vaja mingeid restarte ja muidu jurasi teha. Hetkel logis on näha, et ruuter on üleval olnud 64 päeva 7 h. Väga hästi saab starmani modemiga läbi.
Sinupuhul jääb pudelikaelaks ikkagi läpaka sisene 54Mbit/s wifi (võimalik, et ka eksin)
|
|
| Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
109 |
|
| tagasi üles |
|
 |
darcen
HV kasutaja

|
18.09.2010 17:19:13
|
|
|
| Viskan oma viimase aja häda ka üles, ehk on keegi sarnast kogenud. Viimased paar nädalat tekkinud olukord kus välisvõrk päevas korra-paar (teinekord ka mõne päeva tagant) ära kaob. Sisuliselt net kaob, ronin wifi ruuterisse (MSI karbik istub siis modemi otsas) teen selle kaudu wan ip-le realease ja renew ning jälle toimib. Mõned korrad on üllatuseks antud mulle sealtpoolt ka mingi sisevõrgu aadress kujul 192.168.100.10 mille otsast vaatab vastu mingi cisco karp. Uuesti renewdes sain õige aadressi kätte.
|
|
| Kommentaarid: 53 loe/lisa |
   |
2 :: |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
WAUZZZ
HV kasutaja

|
18.09.2010 21:29:50
|
|
|
| darcen kirjutas: |
| Viskan oma viimase aja häda ka üles, ehk on keegi sarnast kogenud. Viimased paar nädalat tekkinud olukord kus välisvõrk päevas korra-paar (teinekord ka mõne päeva tagant) ära kaob. Sisuliselt net kaob, ronin wifi ruuterisse (MSI karbik istub siis modemi otsas) teen selle kaudu wan ip-le realease ja renew ning jälle toimib. Mõned korrad on üllatuseks antud mulle sealtpoolt ka mingi sisevõrgu aadress kujul 192.168.100.10 mille otsast vaatab vastu mingi cisco karp. Uuesti renewdes sain õige aadressi kätte. |
Sama situatsioon esineb ka minul (viimasel ajal õnneks harvemini)..
Tegin andmeside foorumisse ka sellekohase teema, aga kahjuks lahendust probleemile ei saanud.
|
|
| Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
28 |
|
| tagasi üles |
|
 |
time123
HV Guru

|
18.09.2010 21:53:25
|
|
|
| T1000 kirjutas: |
Aga teemasse, siis starman ju piiras p2p ühendusi mingi aeg. Miks nad siis seda tegid, Markos?? Andmemaht mis youtube kaudu liigub on igal ISP'l meeletu. Tegu ju siiski igast facebookide jms kõrval ühe kuulsaima saidiga ja kui starman tõesti seda meelega piirab siis - palju õnne... Siin foorumis on palju jutte liikunud, et kõik need õhtused mahupiirangud ja asjad tulenevad kõrgemast õhtusest välisühenduse MB hinnast ... Siiani ei ole siiski tõestust, et süüdi pole starman või et nad ikka on ise süüdi. Imelik on aga siiski, et nad ise täielikult eitavad probleemi. |
Starman on tunnistanud, et see on nende probleem. Väga napisõnaliselt, ent siiski jaatavalt. (vastus küsimusele kas starmani tõttu ei saa kliendid õhtusel ajal youtubes videosid täiskiirusel striimida)
| tsitaat: |
| Tegemist on üldise tehnilise häirega, mille kõrvaldamisega me tegeleme ja loodame korda saada niipea, kui võimalik. |
|
|
| Kommentaarid: 204 loe/lisa |
   |
179 |
|
| tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
19.09.2010 15:19:46
|
|
|
No paraku alguses nad eitasid sellist probleemi ja ütlesid, et testisid mitmes kohas mitme ühendusega. Nüüd jah on nad lõpuks aktsepteerinud, et neid kohitsetakse.
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Reixx
HV veteran

|
19.09.2010 15:24:40
|
|
|
| peaksin mainima et minu youtube probleemid on nüüdseks kadunud, kui liitusin starman XL internetiga.
|
|
   |
54 |
|
| tagasi üles |
|
 |
time123
HV Guru

|
19.09.2010 19:47:22
|
|
|
| Reixx kirjutas: |
| peaksin mainima et minu youtube probleemid on nüüdseks kadunud, kui liitusin starman XL internetiga. |
Oletame, et youtubes piiratakse kiirust 75% kogu allalaadmiskiiruse ulatuses. Sinul on siis min. kiirus youtubes 18.75 Mbit/s, mis ei tekita ühegi video vaatamisega probleeme. Ent minul 1Mbit/s interneti tarbijana on see vaid 250 Kbit/s, mis ei ole isegi 360p video striimimiseks piisav.
|
|
   |
179 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Porno Parm
mugavuspagulane

|
20.09.2010 15:33:29
|
|
|
tra Starmu*nn,
saabus sept arve , kuna augustis ma maksmisega viivitasin siis on arvele lisatud mingi võlahaldustasu 78 eek otsa,
goodbye ka Starmanile, kopp ees sellest firmast
|
|
| Kommentaarid: 66 loe/lisa |
   |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
D3ff
HV kasutaja

|
20.09.2010 15:49:49
|
|
|
| Karm Parm kirjutas: |
tra Starmu*nn,
saabus sept arve , kuna augustis ma maksmisega viivitasin siis on arvele lisatud mingi võlahaldustasu 78 eek otsa,
goodbye ka Starmanile, kopp ees sellest firmast |
Mul läks siis kevadel veel hästi, kui avastasin mingi hetk, et arve 2x nii suur kui tavaliselt. Selgus, et eelmise kuu eest oli tasumata jäänud. Viivist nõuti ainult 40 senti
|
|
| Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ihvike
HV Guru
|
20.09.2010 16:22:12
|
|
|
tra Starmu*nn,
OT, aga mida see * tähistab?
|
|
| Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Porno Parm
mugavuspagulane

|
20.09.2010 16:24:17
|
|
|
tsensuuri
|
|
   |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
time123
HV Guru

|
20.09.2010 21:38:34
|
|
|
tra Starmu*nn,
Mingi parm oled siis või et maksmata jätad? Otsekorraldus on selleks.
|
|
   |
179 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tennine
HV vaatleja

|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Porno Parm
mugavuspagulane

|
21.09.2010 12:45:37
|
|
|
| time123 kirjutas: |
tra Starmu*nn,
Mingi parm oled siis või et maksmata jätad? Otsekorraldus on selleks. |
pohh see otsekorraldus, asja point ikka see võlahaldustasu, selle asja jaoks on intress mitte mingi jabur otsalaotud korraldustasu
eile saatsin kirja hommikul , siiamaani pole veel vastust saabunud - seal vist keegi ei viitsi tööd teha , need bossud peaks sealt kohe välja taguma , kui ei suuda tulemusi saavutada siis ikka oled vales kohas tööl
|
|
   |
47 |
|
| tagasi üles |
|