Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Asus Wl-500g preemium remondi abi märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
estdata
Kreisi kasutaja
estdata

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.09.2010 11:46:11 Asus Wl-500g preemium remondi abi vasta tsitaadiga

Kes oleks nõus aitama või teha korda asus wl-500gp ruuteri . Jooksis vist kokku flash mälu reset tuleks teha et pääseda recovery mode ehk pin9 lühistamise meetodil ?
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 16
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Spezz
HV veteran

sõnum 13.09.2010 16:13:57 vasta tsitaadiga

Bootides pingile ei vasta?
"Unless you've written an invalid IP address to NVRAM, the Rescue mode should be working (press Reset while booting the router)"
Kommentaarid: 70 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 66
tagasi üles
estdata
Kreisi kasutaja
estdata

sõnum 13.09.2010 16:41:27 vasta tsitaadiga

Spezz kirjutas:
Bootides pingile ei vasta?
"Unless you've written an invalid IP address to NVRAM, the Rescue mode should be working (press Reset while booting the router)"

Pingile ei vasta resetile ei vasta , mõni räägib et aitab ainult kui emaplaadi pealt teha recovery mode flash mälule et siis pin9 lõhistamine.
Oht on suur et yldse hakkab tööle kui kirja jargi pidi see recovery mode minema . Testitud voolu et sellega pidi ok olema vool ok .
Mõni räägib et see võtaks ainult 5sec et taastada uuesti seda ruuterit. Veel parem joota com pordi kylge ja com serial pordi kaudu progeda uuesti , Pidi kergem olema
Power Tuli põleb
Automaatne ip off ja manuaal paned siis pingile ei vasta
192.168.1.100 255.255.255.0 192.168.1.1
tagasi üles
Spezz
HV veteran

sõnum 13.09.2010 20:46:54 vasta tsitaadiga

Mnjah, ega siis polegi muud kui lahti võtta ja pin nr. 9 maasse juhtida. Garantiid pole?
tagasi üles
last
HV kasutaja

sõnum 13.09.2010 20:51:34 vasta tsitaadiga

aga kui hoida all reseti (10 sekundit ) ja samal ajal panna järgi vool, power tuli ei jää vilkuma? siis peaks recovery mode-i minema.
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 25
tagasi üles
estdata
Kreisi kasutaja
estdata

sõnum 13.09.2010 22:04:31 vasta tsitaadiga

speczz kirjutas:
njah, ega siis polegi muud kui lahti võtta ja pin nr. 9 maasse juhtida. Garantiid pole?

Garantiid pole , see sai ostetud käest kätte ja kui keegi aitaks mulle pin9 ära maasse juhtida siis olen teile väga tänulik ja selle ees ei tee paha autasustamine kokkulepel
Kui see muigugi on õige et pin9 kuskil dd-wrt lehelt kuskil sain seda aga kas see just recovery mode , seda ei tea need pinnidest juttu on küll küll

last kirjutas:
aga kui hoida all reseti (10 sekundit ) ja samal ajal panna järgi vool, power tuli ei jää vilkuma? siis peaks recovery mode-i minema.

Seda on tehtud 30sec isegi ja siis vool sisse ja power tuli ikka samas seisus ei kustu

NB! kui keegi leidub inimene selle probleemi lahendada , vast kindlasti leidub , kes selle asjaga kursis ja tegelenud , siin vaja spetsi elektroonika osas vist , sest see on peen värk ma tean seda
tagasi üles
Spezz
HV veteran

sõnum 14.09.2010 11:41:12 vasta tsitaadiga

WRT54GL'il olen edukalt mitu korda jalgade lühistamist kasutanud aga asun paraku Tallinnas.
tagasi üles
estdata
Kreisi kasutaja
estdata

sõnum 14.09.2010 12:42:42 vasta tsitaadiga

Spezz kirjutas:
WRT54GL'il olen edukalt mitu korda jalgade lühistamist kasutanud aga asun paraku Tallinnas.

kas linksysil ka pin9 või mõni teine number ?`??. Oskad öölda siis kas Asusel siiski on see pin9? ja kui ma ise liigun tallinna poole , kas saab loota su käest sellise asjaga abi ? Ei ole ju mõtet prügikasti asju visata mis vb veel ellu äratada
tagasi üles
aldios
HV kasutaja
aldios

sõnum 14.09.2010 12:58:47 Re: Asus Wl-500g preemium remondi abi vasta tsitaadiga

tptdairy kirjutas:
Kes oleks nõus aitama või teha korda asus wl-500gp ruuteri . Jooksis vist kokku flash mälu reset tuleks teha et pääseda recovery mode ehk pin9 lühistamise meetodil ?
Pöördu teemaalgataja poole tema ehk nõus aitama sind http://foorum.wifi.ee/viewtopic.php?f=3&t=1550
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 17
tagasi üles
Spezz
HV veteran

sõnum 14.09.2010 17:33:43 vasta tsitaadiga

tptdairy kirjutas:
Spezz kirjutas:

kas linksysil ka pin9 või mõni teine number ?`??. Oskad öölda siis kas Asusel siiski on see pin9? ja kui ma ise liigun tallinna poole , kas saab loota su käest sellise asjaga abi ? Ei ole ju mõtet prügikasti asju visata mis vb veel ellu äratada

Linksysil olid jalad 15 ja 16 vaja lühistada.
Aga soovitan samuti pöörduda viidatud kasutaja poole, kas Asusega täpsemalt ilmselt kursis on icon_smile.gif
tagasi üles
estdata
Kreisi kasutaja
estdata

sõnum 14.09.2010 17:47:50 vasta tsitaadiga

Spezz kirjutas:
tptdairy kirjutas:
Spezz kirjutas:

Linksysil olid jalad 15 ja 16 vaja lühistada.
Aga soovitan samuti pöörduda viidatud kasutaja poole, kas Asusega täpsemalt ilmselt kursis on icon_smile.gif

selle wifi.ee kasutaja poole teame teda ja ta elab samuti Tartust kaugel icon_smile.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Asus Wl-500g preemium remondi abi
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.