Avaleht
uus teema   vasta Vaidlused »  Võitlustanner »  Windows XP vs. Windows 7 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

XP või Windows 7
Windows XP
17%
 17%  [ 88 ]
Windows 7
77%
 77%  [ 381 ]
Vista
3%
 3%  [ 16 ]
Mõni muu...
1%
 1%  [ 9 ]
hääli kokku : 494

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
kemmu
HV kasutaja
kemmu

sõnum 11.09.2010 16:24:18 vasta tsitaadiga

Kasutasin mitu aastat XP-d, nüüd juba kuu aega Win7 kasutaja ja igati rahul!
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Marie
HV Guru
Marie

sõnum 11.09.2010 16:59:17 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
......
Vista oligi XP edasiarendus.....

Mis otsast, sama hästi võid öelda, et Win 7 oli XP edasi arendus või mõni Linux.
XP draiverid ei ühildunud kuidagi Vista omadega ja meeletu hulk riistvara ei saanud seetõttu kasutusele võtta, eks seetõttu ei ole ka tööstusseadmeid Vista, ega Win7 juhtida, draiverid ei ühildu.
Sellest ajast sai endal samuti uus printer ja skanner soetatud, kuid osa skanneri tarkvara ei tahtnud sellegi poolest Vista 64bit peal normaalselt töötada, nii-et sund seis, kasutan XP_d edasi, tunduvalt vähem peavalu ühilduvus probleemidega kui Vista ja Win7_ga.

Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 25.10.2010 07:26:42 vasta tsitaadiga

Marie kirjutas:
XP draiverid ei ühildunud kuidagi Vista omadega ja meeletu hulk riistvara ei saanud seetõttu kasutusele võtta,

Driverimudel oli täiesti teine enamus seadmete puhul.Mõned lihtsamad seadmed olid mille XP driverid sa tööle häkkida aga enamust mitte.Lisaks hakkas üleminek x64 peale mis lisas veel ühe ühilduvust takistava teguri.
Marie kirjutas:
eks seetõttu ei ole ka tööstusseadmeid Vista, ega Win7 juhtida, draiverid ei ühildu.

Järelikult nende süü kes drivereid teevad.Milles Vista/Win7 siinkohal süüdi on?
Teisest küljest on Vista/Win7 rohkem kasutajapõhine OS.Vähemalt vakesätetes ei kujuta ette miks peaks tööstusseadmetel nt aero jooksma icon_eek.gif .Tegelikult tööstusesse sobiks Windows Server 2008/R2 hulga paremini thumbs_up.gif
Marie kirjutas:
Sellest ajast sai endal samuti uus printer ja skanner soetatud, kuid osa skanneri tarkvara ei tahtnud sellegi poolest Vista 64bit peal normaalselt töötada, nii-et sund seis, kasutan XP_d edasi, tunduvalt vähem peavalu ühilduvus probleemidega kui Vista ja Win7_ga.

Minul on juba XP ajast sama Canoni kombain ja toimis nii XP SP2 x86,Vista RTM/SP1/SP2 x86 ja nüüd ka Win7 x64 all thumbs_up.gif .Tuleb lihtsalt korraliku firma toode valida mitte mingit sooduspakkumiste jura osta icon_rolleyes.gif thumbs_up.gif

EDIT:

No more Windows XP preloads allowed on new PCs
http://www.zdnet.com/blog/microsoft/no-more-windows-xp-preloads-allowed-on-new-pcs/7797?tag=mantle_skin;content

tsitaat:
Best any of us Microsoft watchers can tell, it looks like XP downgrades will be allowed up until 2015
icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
Taixxx
HV vaatleja
Taixxx

sõnum 25.10.2010 20:59:29 vasta tsitaadiga

Hiljuti sattusin kasutama yhte arvutit (PIII 800MHZ + 64MB RAM + Win98SE) omanik ise kasutab ainult MS WORDi ja netis surfamise jaoks. Ja ma olin yllatunud kui kiirelt masin jooksis v6rreldes mu enda masinaga (Win7 + i7 + 12GB RAM)
Ma m6tlen seda, et kataloogid avanesid kiiresti ja k6ik reageeris kuidagi koheselt mitte nii tuimalt nagu 7 -aga loomulikult ei hakka ma v6rdlema m2nge.

Krt. kahju et Win98SE 64bitist ei ole... hakkaks kohe seda kasutama.
Kuna seda aga pole, siis l2heb h22l XP64-le.

PS. kas m2letate kui palju Win98 k6vaketta ruumi vajas? 200MB! Palju 7 vajab? 20GB e. 100 korda rohkem.
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 25.10.2010 21:01:16 vasta tsitaadiga

Taixxx kirjutas:
PS. kas m2letate kui palju Win98 k6vaketta ruumi vajas? 200MB! Palju 7 vajab? 20GB e. 100 korda rohkem.

Ja palju maksis 200MB ruumi tollal kui 98 välja tuli ja palju maksis 20GB ruumi kui 7 välja tuli?.Kõvaketta EEK/GB on ju roppodav tänapäeval.Hiljuti kukkus isegi odavamaks kui DVD-l thumbs_up.gif
Mälud on kohati küll kallimaks läinud jah aga netiarvutile piisab 2GB-st ilusti ja jääb veel ülegi.Aero jaoks kõlbab ka Int. graafika(v.a vanad Inteli saastad).

Seega puhtalt netiarvuti koostamine Win7-ga pole teab mis kallis.

See, et kõik tundus kiiremini reageerivat.Win7-l on Aero efektid ehk siis nn transition mitte ei löö klõps asja ette.Selles suhtes võib veidi aeglasem tunduda aga reaalses kasutuses pole vahet see 0,2s ja saab ju classic theme kah kasutada icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Marie
HV Guru
Marie

sõnum 25.10.2010 21:33:59 vasta tsitaadiga

Taixxx kirjutas:
Hiljuti sattusin kasutama yhte arvutit (PIII 800MHZ + 64MB RAM + Win98SE) omanik ise kasutab ainult MS WORDi ja netis surfamise jaoks. Ja ma olin yllatunud kui kiirelt masin jooksis v6rreldes mu enda masinaga (Win7 + i7 + 12GB RAM)
Ma m6tlen seda et kataloogid avanesid kiiresti ja k6ik reageeris kuidagi koheselt - loomulikult ma ei m6tle m2nge.

Krt. kahju et Win98SE 64bitist ei ole... hakkaks kohe seda kasutama.

Kataloogide avamine võis kiire olla, kui XP_l mingit viirusetõrjet peal pole siis avab katalooge veelgi kiiremini, kuid see Win98SE netis surfamiseks küll kiire pole, uimavad ikka hullu moodi, pole neile ka head browserit, ise katsetasin Operat Win98SE peal ja toimis päris viisakalt, kuid mälu vähesus andis igal sammul tunda, samuti on Win98SE tohutud probleemid draiveritega, ei õnnestunud kuidagi seda USB pulgaga suhtlema panna, nii-et kõik vanad Windowsid kuni Windows 2000 võib maha kanda.

Uus Windows 7 on ka paras ikaldus, mõne arvates on hea kui kõik draiverid Windows ise oma arsenalist leiab ja vaikimisi paigaldab, samas võivad need kaasas olevad draiverid olla uuemad kui seadmega kaasas olevad ja ei tarvitse sobida.
Hetkel mu enda arvutis videokaard nimega Gigabyte GeForce 9800GTX+ 1GB , sellele sobivad ainult tootja poolt kaasa antud draiverid, nii kui midagi uuemat paigaldad on pilt kirju või ei tulegi pilti ette, nende Win 7 kaasas olevate draiveritega nii juhtubki, et pilti peale draiverite paigaldamist ette ei tule ja Windows 7 pole võimalik arvutisse paigaldada. Vahepeal olin selle unustanud, eile üritasin W7 testida ja siis viskas paigaldamise käigus pildi eest, ei viitsinud videokaardi välja võtta ja teise videokaardiga Windows 7 paigaldada, hiljem oleks siis saanud originaal videokaardiga kaasas olnud draiverid peale lasta, varem proovitud, lahendus töötab, kuid sellist lahendust ei saa aktsepteerida, kuna enamusel arvutikasutajatel pole arvutisse teist videokaardi Windows 7 paigaldamise ajaks võtta ...........

Taixxx
HV vaatleja
Taixxx

sõnum 25.10.2010 21:58:32 vasta tsitaadiga

V6tame lihtsa n2ite. Kui on vaja hiirega kl6psides navigeeruda kuhugi v2ga sygavale kataloogipuus. N2iteks 10 kataloogi sygavus. Olen kindel, et stopperiga aega v6ttes j6uad 98ga sinna kiiremini.

Ja teiseks OTSING.... peale seda kui see n6me peni sinna vasakule tekkis ei ole v6imalik enam asju nii leida kui vaja. Sa v6id ju panna *.exe aga imbetsillist peni nuusib ja pakub sulle syydimatult v2lja mida ise heaks arvab.

Aga ok... Windows 8 esimene beta tuleb juba u. poole aasta p2rast. Ehk siis j2rgmise aasta kevad/suvel.
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 25.10.2010 22:26:07 vasta tsitaadiga

Marie kirjutas:
Hetkel mu enda arvutis videokaard nimega Gigabyte GeForce 9800GTX+ 1GB , sellele sobivad ainult tootja poolt kaasa antud draiverid, nii kui midagi uuemat paigaldad on pilt kirju või ei tulegi pilti ette.

Esimest korda kuulen.Ma saaks aru kui üritad mingile notebook GPU-le desktop drivereid peale panna aga antud juhul ei tohiks küll probleemi olla.Kui sul on Nvidia kaart(ja 9800GTX+ pole eriti vana), siis suvaline nvidia driver mis seda toetab peaks pildi ilusti ette andma.Pole mina veel näinud ühtegi nvidia kaarti mis mingeid kaardi väljastaja poolseid eridraivereid tahab icon_eek.gif .
Taixxx kirjutas:
Ja teiseks OTSING.... peale seda kui see n6me peni sinna vasakule tekkis ei ole v6imalik enam asju nii leida kui vaja. Sa v6id ju panna *.exe aga imbetsillist peni nuusib ja pakub sulle syydimatult v2lja mida ise heaks arvab.

Millist otsingut sa silmas pead.Win7 start menüü oma?
Igatahes ketta juurkataloogis paremasse ülanurka *.exe panna leiab kenasti kõik ülesse.Lisaks on veel päris mitmeid eri asju toetatud nagu nt suuruse järgi otsimine jne.
tagasi üles
Marie
HV Guru
Marie

sõnum 25.10.2010 23:09:36 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
Marie kirjutas:
Hetkel mu enda arvutis videokaard nimega Gigabyte GeForce 9800GTX+ 1GB , sellele sobivad ainult tootja poolt kaasa antud draiverid, nii kui midagi uuemat paigaldad on pilt kirju või ei tulegi pilti ette.

Esimest korda kuulen.Ma saaks aru kui üritad mingile notebook GPU-le desktop drivereid peale panna aga antud juhul ei tohiks küll probleemi olla.Kui sul on Nvidia kaart(ja 9800GTX+ pole eriti vana), siis suvaline nvidia driver mis seda toetab peaks pildi ilusti ette andma.Pole mina veel näinud ühtegi nvidia kaarti mis mingeid kaardi väljastaja poolseid eridraivereid tahab icon_eek.gif .
......

Ükskord on ikka esimene kord midagi kuulda - kogeda, lahendust järelikult sul pakkuda pole, ilma videokaardi draiveriteta Windows 7 ennast paigaldada ei lase, ei lase ka safe modes, install pooleli -> tee taas käivitus, ainult videokaardi väljavahetus aitab, kuigi originaal draiveritega töötab videokaart suvalise Windowsi - Linuxi all veatult, eks neis nutu teemades kus sellised probleemid videokaardiga esinevad, sadetakse videokaard garantiisse ja vastu saadakse mõni teine mudel mis Windows 7 all korralikult ilma agateta toimib. Nii-et Windows 7 pole miski vigateta OS
Kui uus sülearvuti Windows 7 paigaldamisel sama moodi käitub, saadad garantiisse, saadetakse tagasi vastusega, see polegi Window 7 jaoks loodud, seal on ette nähtud Linux, kasuta seda, ostke sarnane mudel meilt eel installeeritud Windows 7_mega, loomulikult tuleb üle 1k juurde maksta, igati loogiline, ei vaidle vastu (iga arvuti on optimeeritud sellele OS_ile mis talle eel installina oli paigaldatud). Kahjuks pole tavaliselt sülearvutil videokaard ka vahetatav, nii-et sellise juhtumi puhul kui ei peaks Windows 7 kaasas olev videokaardi draiverid mitte sobima, ei saa ka sellisele sülearvutile Windows 7 paigaldada, XP_d aga küll saab.

Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 26.10.2010 03:39:10 vasta tsitaadiga

Marie kirjutas:
eks neis nutu teemades kus sellised probleemid videokaardiga esinevad, sadetakse videokaard garantiisse ja vastu saadakse mõni teine mudel mis Windows 7 all korralikult ilma agateta toimib. Nii-et Windows 7 pole miski vigateta OS

Ma arvan et see kaart on sul vigane.See pole normaalne.Minul 8800GTS toimib ilusti Win7 all ja see on vanem kui 9800GTX+ icon_rolleyes.gif .Vahet pole kas lasen installi käigus def driveri paigaldada või integreerin ise uuema.
Windows 7-ga pole siin midagi tegu.Oleks see win7 kala keelduksid sul ka kõik teised kaardid installeerumast.

Marie kirjutas:
Kui uus sülearvuti Windows 7 paigaldamisel sama moodi käitub, saadad garantiisse, saadetakse tagasi vastusega, see polegi Window 7 jaoks loodud, seal on ette nähtud Linux, kasuta seda, ostke sarnane mudel meilt eel installeeritud Windows 7_mega, loomulikult tuleb üle 1k juurde maksta

Sülearvuti mis on ette nähtud Linuxi jaoks?.Tõesti ma ei teadnud, et kuskilt veel saab selliseid haruldusi.Pigem on risti vastupidi.Ostad Winiga sülearvuti ja üritad sinna suvalist Linuxit panna, siis esimene probleem on puuduvad driverid nt kaamerale ja touchpadile.
tagasi üles
ewur
HV veteran
ewur

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 26.10.2010 15:40:57 vasta tsitaadiga

Taixxx kirjutas:
V6tame lihtsa n2ite. Kui on vaja hiirega kl6psides navigeeruda kuhugi v2ga sygavale kataloogipuus. N2iteks 10 kataloogi sygavus. Olen kindel, et stopperiga aega v6ttes j6uad 98ga sinna kiiremini.

Aga ok... Windows 8 esimene beta tuleb juba u. poole aasta p2rast. Ehk siis j2rgmise aasta kevad/suvel.

No selge, kui sul on win konfimata icon_smile.gif . Ja olen raudpolt kindel, et su sõbral oli too 98SE viimseni jällegi ära twiigitud. Rääkides sellest palju Win7 ruumi võtab, siis ma ei kujuta ette kust sa selle 20GB said, aga minul isiklikult praegu mitte enam väga "värske" win alla 8GB. Ja näiteks eelnev opsys, täielikult twiigitud WinXP alla 300MB. Ja mingit "nurgas koera" pole ma ammu enam kuskil näinud icon_smile.gif . Ehk siis - kõik on kinni seadetes/konfimises ning igasuguse opsys-i saab hästi/kiirelt/vastavalt oma vajadustele tööle, ainult tahtmist ning natuke oskusi on vaja...
Ja kuskil kirjutasin ka sellest - ei kujuta ette, miks peaks eelistama aastal 2001 välja tulnud opsys-i aastal 2009 välja tulnud opsys-le... icon_smile.gif . Suutmatus uuega kaasas käia, stagnatsioon, ajapuudus (uuesti kõigi progede pealeinstall, sorteerimine, mis võtab aega)? Kas eelistaksite 2001 aasta rauda 2009 aasta rauale, mõtlen siin näiteks kasvõi videokaarti või mida iganes...?
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 26.10.2010 20:25:06 vasta tsitaadiga

Kes ruumist räägib, see vaadaku kui palju ainuüksi draiverid ruumi võtavad.
Isiklikult on mul Windows\system32\DriverStore kaustamahuks 1,14GB.
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
caramis
HV Guru
caramis

sõnum 26.10.2010 23:55:00 vasta tsitaadiga

olen olnud XP peal 4 aastat, Vista peal 2 aastat ja nüüd olen 7 Ultit( alla selle ei mängi välja icon_biggrin.gif ) kasutanud pisut üle aasta. ei oska muud öelda, kui et 7 on praegu parim, mida saada võite. XP lihtsuse kohta niipalju, et kergeltkasutatavad on vaid põhilisemad funktsioonid, sügavam "elu" on keerulisem kui isegi Vistal. Win7 võlu peitub tema tarkuses - näiteks draiveritega erilist peavalu pole. 7-l on samuti rohkem kasulikke funktsioone lisaks paremale visuaalsele küljele, mis XP-l täiesti puuduvad.

näiteks oma mini-rüperaalile, mida enam mul ei ole, installisin pärast kahenädalast omamist Win7 Ulti 32bit peale. originaalis oli XP Pro 32bit, millega oli ainult jamasid. masinaks oli siis MSI Wind U100, mis jooksis 2GB DDR2 667MHz peal koos Intel Atom N270 @ 1,6GHz (pärast BIOSi uuendamist oli nupuvajutusega saada ka 1,92GHz icon_wink.gif ). Win7 peal kannatas vabalt isegi mängida ja erinevate tweakide abil sai läbi häda ka YouTubest 720p mängimisega hakkama icon_wink.gif

ka mu profiilimasinal on 7 Ulti peal, mis on iseenesest 4-5a vana masin, kui tänu heale hooldusele on tast asja jälle saanud ning WEI on madalaima näitajaga 3.9 icon_wink.gif kes ei tea, misasi WEI on, siis ütlen teisiti - arvutiga sama vanasid mänge jooksutab see masin paremini kui perfektselt icon_wink.gif

niiet, kes ajab pealikaudset lihtsust taga, valib XP ja kes eelistab "silmakommi" ja hobujõudlust, valib Win7.

tagasi üles
lightbluefox
HV Guru

sõnum 27.10.2010 10:21:13 vasta tsitaadiga

Igal juhul 7. Vanal, poole giga rammiga lapatsil uimab W/ küll mõnuga, kuid XP kiirus üksi ei kaalu üles W7 paremat kasutusmugavust.
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 44
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 18.12.2010 08:13:03 vasta tsitaadiga

Septembris oli W7 kasutus ~pool XP kasutusest.Nüüd on juba üle poole ja Jaanuariks jääb ainult 15% maha thumbs_up.gif
http://www.w3schools.com/browsers/browsers_os.asp
tagasi üles
Mais
Piiratud kasutaja
Mais

sõnum 23.12.2010 12:07:37 vasta tsitaadiga

Tahaks Lauakale Windows 7 peale lasta, aga ei tea kas ta jooksutab selle ilusti välja?
Arvutiks
Pentium 4 3.12Ghz Soc. 775
Mälu 1.25GB DDR
HDD: 140GB
Kommentaarid: 97 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 87
tagasi üles
excalibur
HV Guru

sõnum 23.12.2010 12:10:20 vasta tsitaadiga

Vahetasin ka oma läpparil (SSD) tweegitud xp vastu oma win 7. lootuses kiirusevõitu saada
Kuid kiirelt 7 peale tagasi.

Win seitsmega logon 12 sek nullist 16sek
win xp nullist 51sekki (desktoppi)

(bootraceriga mõõdetud)
Kommentaarid: 316 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 4 :: 262
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 23.12.2010 12:23:18 vasta tsitaadiga

Mais kirjutas:
Tahaks Lauakale Windows 7 peale lasta, aga ei tea kas ta jooksutab selle ilusti välja?
Arvutiks
Mälu 1.25GB DDR

Ja Graafika on?
tagasi üles
Mais
Piiratud kasutaja
Mais

sõnum 23.12.2010 12:34:14 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
Mais kirjutas:
Arvutiks
Mälu 1.25GB DDR

Ja Graafika on?

7600GS 128mb
Proovisin peale lasta, aga alguses loadib failid ära siis jääb windows 7 taust ainult taha, edasi enam ei lähe icon_neutral.gif
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 23.12.2010 13:13:45 vasta tsitaadiga

Mais kirjutas:
tomorrow kirjutas:
Mais kirjutas:
Arvutiks
Mälu 1.25GB DDR

Ja Graafika on?

7600GS 128mb
Proovisin peale lasta, aga alguses loadib failid ära siis jääb windows 7 taust ainult taha, edasi enam ei lähe icon_neutral.gif

Kardetavasti jääb veidi nõrgaks arvuti.Peamiselt mälu tõttu.Miks install ei õnnestu seda ei tea.Võimalik, et sa pead kannatust varuma, kuni installisätteid paika saad hakata panema(vana arvuti mõtleb tükk aega icon_smile.gif )
tagasi üles
Mais
Piiratud kasutaja
Mais

sõnum 23.12.2010 13:41:26 vasta tsitaadiga

tomorrow Aga tänud sulle!
Eks ma jätan vana lauakale XP peale:)
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 23.12.2010 16:06:31 vasta tsitaadiga

Tehniliste numbrite poolest on täiesti piisav tavakasutuseks, miks sul ei installeeru ei ole teada.
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
ViskeRelv
HV Guru
ViskeRelv

sõnum 23.12.2010 16:12:24 vasta tsitaadiga

Ehk plaadil olev meedia vigane?
Kommentaarid: 187 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 167
tagasi üles
Mais
Piiratud kasutaja
Mais

sõnum 23.12.2010 16:24:09 vasta tsitaadiga

ViskeRelv kirjutas:
Ehk plaadil olev meedia vigane?

Läpakal sai kenasti Windows 7 peale lastud, sama plaadiga..
Aga proovin lauaarvutile uuesti siis peale installida
tagasi üles
destiny12
Piiratud kasutaja
destiny12

sõnum 23.12.2010 17:32:31 vasta tsitaadiga

Ilmselt pole kannatust! Varu kohe tund aega..endalgi miskipärast seisab sinise pildiga tükk aega.
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Vaidlused »  Võitlustanner »  Windows XP vs. Windows 7 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.