3ds max jookseb poole renderdamise pealt kokku ja annab out of memory errori. Mis teha? Keeruline stseen on küll, aga seda ma poleks oodanud _________________ "Believe you can, believe you can't; either way, you're right." - Henry Ford
Ei hakka vast mootorit vahetama, kasutan muidu Mental Rayd ja valgustus on paigas, ei tahaks uuesti sättima hakata..
Aga jah, 2GB mälu jääb ilmselgelt väheks. Plaanis on varsti uus arvuti osta niikuinii, ei hakka sellele enam mälu ostma.
Probleemiks on ilmselt liiva materjal, mida on pildil üsna suures koguses ja bumpmap(noise) on peal suurusega 0,025 .. + veel displacement map.
viimati muutis Deadlock 07.09.2010 19:40:39, muudetud 1 kord
Ma ei teagi kust seda vaadata. Vertices on 58k ja faces 79k. Et siis ilma materjalideta poleks mingi probleem. _________________ "Believe you can, believe you can't; either way, you're right." - Henry Ford
Mis max on?
Kui 9 või uuem, siis parem klikk, view statistics. _________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
3ds max 2009 on ja selline võimalus puudub
Summary info alt ja file propertiesi alt näeb vaid neid kahte. Poly counti nagu pole. _________________ "Believe you can, believe you can't; either way, you're right." - Henry Ford
vajuta 7 mingis vaates ja peaks näitama poly ja vertex count'i. Muidu 79k poly juures küll sellist probleemi ei tohiks veel olla, saan aru kui sul miljoneid polygone oleks...
e: DHL uued tööloomad
Spoiler
Mudel praktiliselt valmis, nüüd vaja uut projekti hakata otsima _________________
Realistlikud, aga miks kõigil nii kõva noise peal? Pole graafikat lõppu lükanud? _________________ "Believe you can, believe you can't; either way, you're right." - Henry Ford
Jah mul 2 masinat vaid ja vanemad CPU-d (c2d e4500 e7400) ja ei kannata oodata.
ja Luxrender'i SLG ei toeta HD-3870 ja 4670 mis mul on.
Muidu ühes esimeses vanemas testis oli see lahja video (4670) mingi 3x kiirem kui c2d e7400 2,8Ghz.
Aga mõned räägivad et exporterist pidi muutma mingit kiirendus tüüpi lihtsama peale, et siis renderdab 4670 ka oma opencl'iga ja veerandi vaba mäluga 1Gb'st ehk siis ~ 256 Mb ga vaid.
Siin on päike positsioneeritud puu oksa taha nii, et paistab otseselt vaid viimasest aknast kuna algselt oli plaan jätta huvitav valgusvihk SSS-iga tolmusesse ruumi.
SSS oli aga liiga aeglane.
Muru näeb veider välja kuna on üsna hõre, mingil põhjusel blender pangestus kui üritasin rohkem childreneid panna particles süsteemile, mälu küll täis ei olnud.
Aa ja logo on peal kuna ma litsentsi pole soetanud veel.
*Indigot on paar aastat kauem arendatud
* paremad tonemapping võimalused: "Camera Tonemapping" ektachrome-320TCD... ja veel oma 50 teist
* Material editor + parem (lühem selgem loetavam) materiali XML keel mida on lihtne ise ka kirjutada
* Hea dokumendatsioon
* Master leiab slaveid ise ülesse automaatselt isegi kui slaveide ip'd muutuvad aegajalt koduvõrgus
* Rohkem materiale ja valikuid samas Luxis on ka selliseid asju mida Indigos ei ole
* Suured materjalid mitmekihiliste tekstuuridega võtavad Luxis palju mälu kuna on vaja dubleerida alpha kanal eraldi grayscale pildi failiga mida indigo loeb png alphast
* Update image nupp - sul on suure resoga fail siis paned tonemapingu intervalli kasvõi tunni tagant ja saad iga kell uuendust näha, aga tonemaping võib kulutada isegi 5 min ja indigo oskab dünaamiliselt intervalli reguleerida
* Pack indigo scene - kõik tekstuurid materjalid geomeetria failid pannakse ühte faili ja jätka oma tööd millal iganes kus iganes
* Rohkem materiale materiali andmebaasis
* SSS material ja tabel paljude jookide ja vedelike SSS ja absorption andmetega http://www.indigorenderer.com/forum/viewtopic.php?f=4&t=7970&hilit=juice http://graphics.ucsd.edu/~henrik/papers/acquiring_scattering_properties/
* Luxis tundub absorption kõvasti heledam kui Indigos või reaalses maailmas kui võrrelda spektromeetriga loodud faili datat
kasvõi Schott K10 "AMIRAN" klaas
LuxBlend aga näiteks expordib suure geomeetriaga faile mitu korda kiiremini renderdajasse kui blendigo (nõiteks 10M triangeliga Lucy: Lux ~20-30 min, Indigo üle tunni)
Kõik nk failid muidugi ei tööta, viimases sopra pakis sopra enda lehelt (kui registreerid seal saad alla laadida) olid ka mõned uued failid - nii keegi kuskil kirjutas.
; Optical constants for CH2CCl2.
; Density = 1.2129000 g/cm3
;
; Computed from the atomic scattering factors from
; CXRO <http://www-cxro.lbl.gov> and
; LLNL <http://www-phys.llnl.gov/V_Div/scattering/asf.html>.
;
; Lambda (A) n k
;-----------------
0.12398000 0.99999998 4.2143777e-12
0.12499080 0.99999997 4.3600275e-12
0.12600983 0.99999997 4.5108851e-12
0.12703718 0.99999997 4.6670112e-12
0.12807290 0.99999997 4.8280072e-12
0.12911707 0.99999997 4.9949463e-12
Ja siis see sait http://www.luxpop.com/
keegi oskab tuua näiteid kus neid tööriistu vaja läheb, ehk mis materiali loomisel.
Näiteks millega arhitektuuris kasutatavaid klaase kaetakse, või ehk mingid autovärvid mida nendega simuleeritakse?
Siis veel on see peegeldus vastane kaitse klaasidele kas ehk see ka mingi thin film näol seal olemas on?
Siin veel mingi veider töö.
Displacement mapi geomeetria taga seinal võttis oma 2,5 GB mälus ainuüksi.
Dof on jube ja mingi kodak iso 64 slide film oma liigse kollase tooniga on ka liiast.
Sain kunagi selle kuivanud kala laiba teravad hambad suurendatuld klaasist kandiku sisse aga kaotasin selle mõnusa möirgava lõusta.
Ja mis eelised on Indigo Renderil Maxwell Renderi ees peale hinna?
Kahjuks ei oska võrrelda kuna pole Maxwell'i kasutanud, Indigoga sai algust tehtud kui ta tasuta oli ja pole veel loobunud temast.
Keegi väitis, et Maxwell ei tunne Tabulated spectraga materiale, mina seda ei kinnita ega lükka ümber ka.
HighEnd, märkasin jah, et Luxrender vaba lähtekoodiga täitsa on. Mu jaoks on ka Maxwellis tulemuse saamine väga kerge, kuna olen mõnda aega kasutanud seda juba hobikorras.
Kas ainult mulle tundub, või on see selle renderi kvaliteedi kohta kuidagi liiga pikk aeg? _________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do."
Minu jaoks on ika väga lühikene aeg
aga eks ta suhteline asi ole
EDIT
---------------
Redikate ehk tood näite kvaliteetsemast renderdusest mis jääb sellise aja sisse ja raudvara jõudlusesse, oleks tore võrrelda tulemuse eeliseid ja puuduseid.
i7 950: score 6267
c2d e4500: score 1269
c2d e7400: score 1572
Kui ma renderdan rohkem mälu nõudvaid töid siis renderdab vaid e4500
seega 48 min minul on võrdne 9 min 43 sec i7 950 renderdusega
või pisikese 4x i7 950 farmi puhul 2 min 26 sec renderdusega
viimati muutis Mucrop3 03.10.2010 17:33:28, muudetud 1 kord
Annan siia ka oma uusi mõtteid edasi, kunagi tehtud auto sai uuesti mudeldatud ja hetkel seis selline, materjalid on suht lambikad ja vajavad veel tööd aga mingi ettekujutuse ikka saab.
Annan siia ka oma uusi mõtteid edasi, kunagi tehtud auto sai uuesti mudeldatud ja hetkel seis selline, materjalid on suht lambikad ja vajavad veel tööd aga mingi ettekujutuse ikka saab.
See on omalõbuks ainult. Tänud abi eest, mõned asjad on küll tegelt sellest, et pole jõudnud lihtsalt ääri teha kõigile osadele, kapotil on tiibadel pole jne. Aga see esistanges tulesüvendi peal olev mõlk on päris raskes kohas ja see jäi kohe alguses häirima, peab mõtlema kuidas see ära siluda. _________________
proovisin trackimist jälle. Nüüd saan vähe tõsisemalt asja süveneda, sest sain uue kaamera millega saab ka HD-s filmida
see ei blendi vast nii hästi, aga peamine oli track korralik saada
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.