PC peale selle aasta numbris ei tule see nagu ma aru saan?
huvitav et gamespot on esimene lehekülg kust ma seda infot otsisin ja sealt näitas küll et tuleb see aasta 16 november nagu konsoolide peal
sellest süsteemist ma pole kunagi aru saand miks konsoolide peal varem mängud tulevad
kui kardetakse seda piramist siis mis vahe seal on kui x kastile piratakse täpselt samamoodi nagu arvuti peale ainuke eelis on ps3-l kuna seda pole veel suudetud ära modida
ja kui see aeg ka kätte jõuab siis on ka sellele mängud pirajatele olla nagu oli seda ps2 peal
selles mängus see mäppi suurus minuarust ei oma mingit mõtet kuna kui mäng läbi tehtud on siis freeplay's neid ründajaid naguinii jääb väheks
nagu esimeses osas oli et jooksid ühest kambast läbi teise juurde ja kui sinna jõutsid siis oli esimesest kambast üle poole õhku kadunud
alati jääb mehi väheks keda ära lõigata selles mängus
Peaeab ikka suht puupea olema, kui keegi arvab, et konsoolidel piramist annab üldse PC omaga võrrelda. Common sense nagu, millega isegi fanboy'd peaks nõustuma...
Aga midagi vahelduseks... Mitte nii hea, kui Reach'i ja BioShock Infinity oma, aga jamh...
Assassin's Creed: Brotherhood for PC is tapping the snooze button until Q1 2011. Ubisoft made the announcement this morning, along with confirmation of an October 4 start date for the European multiplayer beta on PS3 -- the North American beta begins on September 13.
Mis ma ütlesin seda oligi arvata... see on neil iga kord kombeks nagu mingi vandenõu et PC versioon ei jõua ühel ajal välja konsoolidega ...Pangu põlema need kuradi konsoolid nagu iksboksil ei oleks üldse piraatlust
Gap, miks sa arvad, et piraatlusega asi seotud on? Ega mäng PC peal ainult piraatluse peal kehvasti müü - lihtsalt turg pole nii suur kui konsoolidega võrrelda ja siis pannaksegi kogu energia konsooliversioonidesse.
Või meeldiks sulle, et nad laseksid PC peal mingi kehva pordi samal ajal välja? Pigem las teevad kenasti korda. _________________ TALUSILDID
iDemon, ultrabeerkill ei mõju hästi (mõned klahvid liiguvad vanal klaveril tugevalt) aga kui tuled teemasse uudiseid vms lugema hakkab ikka ja see sama pira jutt pihta. Keda huvitab.
Peaasi et hea pela tuleks. Kahuriga kõmmutamine jäi mingist videost silma
ei ma ei mõelndugi mingit pira juttu ajama hakata aga esimese vihaga tuli see asi pähe et MIKS ja mis põhjus on see et järjekordselt keeratakse mingit käru PC-le ? aga noh kui seal on vaja midagi parandada siis las parandavad... tuleb jälle niikuinii vana DX9 all see Brotherhood kindlasti
tuleb jälle niikuinii vana DX9 all see Brotherhood kindlasti
Milleks sellist juttu ajada kui endal raud toetab ainult DX10.1
Võiks ükskord nagu maa peale tagasi tulla ja aru saada et selles uues DX11 ei ole midagi mida taga ajada. Mis vanal AC mootoril viga oli? Minule väga meeldis.
vist jah oli nii, et mingi järgmise aasta esimese kahe kuu jooksul või siis hiljemalt MÄRTSIS alles
aga noh jah enne seda on veel teisigi mänge tulemas, nii, et FULL HD-s ning täis laksul reso ja detailsusega pelide nautimiseks on ikka raal vaja kokku saada suht kiirelt
Ma alguses mõtlesin, et tegu on ainult Ezio story'ga. Sarnaselt nagu Altair'i story oli PSP peal. Aga tuleb välja, et Desmond on ka ja tegu on põhimõtteliselt nagu AC3'ega.
Epic SP + MP aasta ajaga on suhteliselt . Ei kujuta tõesti enam ette, milliseks nad õige AC3 teevad. Co-op võimalus on vast kindlasti sees. Aga ajastuse poole pealt pole enam kuskile eriti minna. Vahepeal oli mingi WWII rumour, aga jamh.
No GJ Ubisoft, karta oligi et PC lükkub edasi, nad suudavad igakord, on elajad
Alguses muidugi lasevad suured sildid, et et väljalase kõikidele platvormidele novembris, a kus sa siis sellega..
Aga mängust, suht põnev tundub, see tulirelvade ja ambu värk
Mind huvitaks see kas on mõni info ka, milline MP on tulekul siis? Lihtsalt mingi kill-kill-bang-bang või co-op ka?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.