Ega vormelid ei lähegi niimoodi libisema nagu tavaline auto kuskil lume/jää peal.. Sm, et korrigeerida sõidujoont ei pea sa mitu korda rooliga vehklema ühele ja teisele poole.
Full circle.Mees mängis kunagi arvutimänge ja unistas F1 piloodiks saamisest.Nüüd on F1 piloot ja unistab arvutimängude mängimisest
Kuskil videot kah on sellest?
Sutil-i ma juba nägin sõitmas aga tahaks ka teisi F1 piloote näha seda mängu proovimas ja nende kommentaare eriti
See kõige mõnusam vaade muide .Kuigi tegelikult ma kasutan nii seda kui ka kokpiti vaadet.Mõlemal on omad plussid ja miinused.TV vaatega ma saan veidi paremaid ringiaegu kui kokpiti vaatega.See on ilmselt selle tõttu, et tv vaade on kõrgemal ja seega on kergem pidurduspunkte ära tabada .Kokpiti vaade on jälle lahe kui ratas-rattas sõita esimestel ringidel eriti.
Ise olen koguaeg kasutanud cockpiti vaadet igas mängus aga tundub, et F1 2010-s saab küll TV olema _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
ons kellelgi aimu kuidas in-race save käib? Kas on võimalik igal ajahetkel teha? Kunagi lugesin kusagilt foorumist, et dev team kaalus pro tasemel (või mis iganes see kõige raksema nimetus on) sõites, mitte lubada in-race save'e, et mängijad ei saaks uuesti teha, kui keset sõitu midagi juhtub. _________________
ons kellelgi aimu kuidas in-race save käib? Kas on võimalik igal ajahetkel teha? Kunagi lugesin kusagilt foorumist, et dev team kaalus pro tasemel (või mis iganes see kõige raksema nimetus on) sõites, mitte lubada in-race save'e, et mängijad ei saaks uuesti teha, kui keset sõitu midagi juhtub.
Päris koguaeg ei võiks olla.Hea oleks kui nt 50% race distance läbitud, siis muutub seivitavaks.Seega kui alguses mingi lollusega hakkama saad pead mingi aeg kannatama aga kui lõpupoole keegi hea sõidu ära rikub ei pea otsast alustama
Ja kui damage sees, siis ikka juhtub päris kenasti (rFactori kogemusest olen ikka päris hulle/naljakaid crashe näinud .Näiteks kord kolm autot minu ees panid matsu ja ma hoobilt esimene.Teine kord rammiti mu autot ja kaotasin juhitavuse ja lendasin eessõitjatele sisse täie pasaga.)
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.