Näedsa, leitigi kolm eset üles Kahjuks ma oma kõige paremast suve jooksul mängutuppa siginenud lisast ei oska atraktiivset pilti teha, selleks lisaks on ühe tuttava poolt käsitööna valminud suur nahast kott-tool.
MS:A oli vist kolmas ost minu Wiile, väheke peale väljatulekut... enam ei mäletagi kelle blogist või "kanalist" ma selle kohta vihje sain, aga sigarahul selle ostuga. Olen kindel, et ükski fänn ennast petetuna ei tunne sellega.
Muide, tee ikka sellest kott-toolist pilti ja räägi täpsemalt selle käsitöö kohta. Võibolla pakub seda teenust meilegi?
beastbeats - parimad FF üldse mis loodud. emu peal seda oma 5-6 korda kindlalt lõpuni taotud, isegi charridele sai kõik jobid tehtud ja max levelid. GBA versioonis vist mingit boonus kraami ka peal kui snes versioonil oli? _________________ GT: janrist
PSN: janrist
Just for fun: Mängupunker
sry, aga see mäng on lihtsalt sitt Füüsika katki, musa jube, proovisin küll ainult demo, aga leveldesign tundus jube, kommetaaride põhjal läheb ainult hullemaks.
pettumus.
Oh by the way, if you are jumping over a bottomless pit, do not press Pause, then come back and unpause. Instead of continuing the trajectory that you were on, you just go straight dowwwwwwwwwn
Marko jah, mul vahepeal sai otsa regular tellimus ja läks kuidagi meelest uuendada... aga vist peaks ikka jälle ja soetama takkajärgi need puuduolevad _________________
Täna lisandus Grand Theft Auto IV Complete Edition.
Kogu kogu siis selline:
2010 FIFA World Cup
Assassin's Creed II
F1 2010
FIFA 10
EyePet
LittleBigPlanet
Mafia 2
NBA 2K10
Sports Champions
Planet 51
Prince of Persia: The Forgotten Sands
.detuned (PSN)
Bomberman ULTRA (PSN)
Ferrari The Race Experience (PSN)
Flower (PSN)
High Velocity Bowling™ (PSN)
Joe Danger (PSN)
Planet Minigolf (PSN)
Tank Battles (PSN)
UNO (PSN)
ZEN Pinball (PSN)
_________________ the Apple doop - parima hinnaga 🍏 Eestis!
veloo 🚲 söidame stiilselt!
Algus ongi sel "vaevaline" ja pikk - samas IMO seeria kontekstis kaunis keskpärane osa; endal veel lõpuni mängimata, kuigi sai release date'l soetatud _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
minu psp mängud:
medal of honor heroes 2
300:march to glory
driver 76
god of war:chains of olympus
metal gear solid portable ops
ssx:on tour
pimp my ride
g-force
open season
soul calibur:broken destiny
shrek the third
toy story 3
tony hawks project 8
the simpsons game
star wars:the force unleashed
OOOMFGGG, I friggggiiin LOOOOVED this game!!!!!!!!!!! Täiesti ära unustanud selle, pean kindlasti hankima omale kellelgi kollasel kassetil müüa pole seda??? See mäng oli TÕSISELT EPIC!!!! _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Ega minugi hõbedane paks isend väga parem välja ei näe. Millest on muidugi kahju, sest ta on üks mu konsooliperekonna silmapaistvamaid esindajaid. _________________ LEVEL1.EE - Videomängudest eesti keeles!
Eh, pole ikka suht ammu ka pildimaterjali siia postitanud.
Jõuluvana kingikott (ehk minu enda kingitus mulle) sisaldas magusa ja kasuliku hulgas ka neid:
Lisaks saabusid koos lauamängukraamiga mulle poodi ka selliste asjakeste komplekt, mille ma kärmelt ära ostsin (pildilt on puudu Goomba ja Mario, esimene neist on veel töö juures, teine istub Solarises ühe suure mänguri laua peal)
ja sellise toolikese peal saab siis lebotades mängida (nahast, sünnipäevakingiks tuttava poolt tehtud):
viimati muutis Godhand 31.12.2010 01:04:44, muudetud 1 kord
omfg ma tahan ka seda Yoshit!!! Palju see maksis? _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.