praegune kellaaeg 19.06.2025 19:58:04
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Aksel22
HV vaatleja
|
05.09.2010 22:31:13
Vaja abi Heliga |
|
|
Tere, mul on Samsung R509. Nimelt kasutasin l2paka saamisest alates k6rvaklappe mis olid USB otsaga. Aga nüüd sain uued klapida ja need on tavalise otsikuga ja kui panen need sisse siis ei ole yldse heli. Kui v6tan Control Panelist>Sound and Audio Devices siis on k6ik hall, nagu poleks helidrivereid v6i -kaarti. Device manageri all Realtec HD audio on hyyum2rgiga ja Device Statuse all on ''This device cannot start (code 10)'' Mida teha??
Aksel
|
|
tagasi üles |
|
 |
weedstone
HV veteran

|
|
tagasi üles |
|
 |
siLc
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
Aksel22
HV vaatleja
|
06.09.2010 10:58:47
|
|
|
kui k2sitsi t6mban realteki uusima driveri siis installib 2ra ja kysib restarti, teen need 2ra aga midagi ei muutu taask2ivitamisel. Kui panen device managerist update driver siis uuendab peaaegu l6puni ja siis ytleb et ei saa seda uuendust l6petada. Vaatasin Everestiga, et mis emaplaat mul on, et sellele 2kki drivereid t6mmata ja siis tahtsin vaadata windows audio aga seal polnud mitte midagi. Kui ma kasutan USB k6rvaklappe siis tuleb ju heli ikka l2bi helikaardi, et helikaardiga peaks k6ik korras olema? V6i ongi 2kki viga helikaardis?
|
|
tagasi üles |
|
 |
lokuta
HV veteran

|
06.09.2010 11:02:55
|
|
|
Aksel22 kirjutas: |
kui k2sitsi t6mban realteki uusima driveri siis installib 2ra ja kysib restarti, teen need 2ra aga midagi ei muutu taask2ivitamisel. Kui panen device managerist update driver siis uuendab peaaegu l6puni ja siis ytleb et ei saa seda uuendust l6petada. Vaatasin Everestiga, et mis emaplaat mul on, et sellele 2kki drivereid t6mmata ja siis tahtsin vaadata windows audio aga seal polnud mitte midagi. Kui ma kasutan USB k6rvaklappe siis tuleb ju heli ikka l2bi helikaardi, et helikaardiga peaks k6ik korras olema? V6i ongi 2kki viga helikaardis? |
Läbi usb jääb helikaart kõrvale, üheõsnaga seda ei kasutata. proovi uninstallida igasugused ajurid oma masinat mis seotud heliga ja pane kõige uuemad peale
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|