Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  Vaja abi Heliga märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Aksel22
HV vaatleja

sõnum 05.09.2010 22:31:13 Vaja abi Heliga vasta tsitaadiga

Tere, mul on Samsung R509. Nimelt kasutasin l2paka saamisest alates k6rvaklappe mis olid USB otsaga. Aga nüüd sain uued klapida ja need on tavalise otsikuga ja kui panen need sisse siis ei ole yldse heli. Kui v6tan Control Panelist>Sound and Audio Devices siis on k6ik hall, nagu poleks helidrivereid v6i -kaarti. Device manageri all Realtec HD audio on hyyum2rgiga ja Device Statuse all on ''This device cannot start (code 10)'' Mida teha??

Aksel
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
weedstone
HV veteran
weedstone

sõnum 05.09.2010 22:35:04 vasta tsitaadiga

http://www.instant-registry-fixes.org/how-to-fix-code-10-error/
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 06.09.2010 05:18:59 vasta tsitaadiga

Realtek vorbib oma HD Audio kraamile draivereid kiiremini kui Vändrast tuleb saelaudu.

Uuenda draivereid -> http://www.realtek.com/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=24&PFid=24&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false
tagasi üles
Aksel22
HV vaatleja

sõnum 06.09.2010 10:58:47 vasta tsitaadiga

kui k2sitsi t6mban realteki uusima driveri siis installib 2ra ja kysib restarti, teen need 2ra aga midagi ei muutu taask2ivitamisel. Kui panen device managerist update driver siis uuendab peaaegu l6puni ja siis ytleb et ei saa seda uuendust l6petada. Vaatasin Everestiga, et mis emaplaat mul on, et sellele 2kki drivereid t6mmata ja siis tahtsin vaadata windows audio aga seal polnud mitte midagi. Kui ma kasutan USB k6rvaklappe siis tuleb ju heli ikka l2bi helikaardi, et helikaardiga peaks k6ik korras olema? V6i ongi 2kki viga helikaardis?
tagasi üles
lokuta
HV veteran
lokuta

sõnum 06.09.2010 11:02:55 vasta tsitaadiga

Aksel22 kirjutas:
kui k2sitsi t6mban realteki uusima driveri siis installib 2ra ja kysib restarti, teen need 2ra aga midagi ei muutu taask2ivitamisel. Kui panen device managerist update driver siis uuendab peaaegu l6puni ja siis ytleb et ei saa seda uuendust l6petada. Vaatasin Everestiga, et mis emaplaat mul on, et sellele 2kki drivereid t6mmata ja siis tahtsin vaadata windows audio aga seal polnud mitte midagi. Kui ma kasutan USB k6rvaklappe siis tuleb ju heli ikka l2bi helikaardi, et helikaardiga peaks k6ik korras olema? V6i ongi 2kki viga helikaardis?

Läbi usb jääb helikaart kõrvale, üheõsnaga seda ei kasutata. proovi uninstallida igasugused ajurid oma masinat mis seotud heliga ja pane kõige uuemad peale
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  Vaja abi Heliga
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.