On tekkinud võimalus, et http://mug.ee/ paarikümne inimesega seltskond võib meiega järgmisel hashil ühineda
Täpselt nii. Hetkel veel uurib kuidas täpselt (palju Tartust tuleb), kuid Tallinna osakond osaleb kindlasti _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine
Nii satume veel võimude huviorbiiti _________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
M: Zafira A/Astra G põhjakaitse - 30€
mis sul siis häda on? teised said küll hakkama... _________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
nõustun eelkõneljaga libe. sihukest nalja küll ei teeks
naaskel, bad idea _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
Hashi teeb lahedaks see, et puuduvad igasugused nö sotsiaalsed normid, vaid et mis pähe tuleb, see ka läheb käiku. Ei ole puhtalt see lihtsalt, et kari inimesi kogunevad kokku, jooksevad, joovad õlut, vaid midagi enamat, vabastavamat, vähemalt mõnikord. See teebki asja huvitavaks ja nauditavaks.
Vähemalt mina näen seda nii.
Hashi teeb lahedaks see, et puuduvad igasugused nö sotsiaalsed normid, vaid et mis pähe tuleb, see ka läheb käiku. Ei ole puhtalt see lihtsalt, et kari inimesi kogunevad kokku, jooksevad, joovad õlut, vaid midagi enamat, vabastavamat, vähemalt mõnikord. See teebki asja huvitavaks ja nauditavaks.
aga tunnista, et puudusid mingil mõjuval põhjusel red dress runist _________________ ☠
Sina peaks puudumise koha pealt üldse kõige vähem sõna võtma _________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
aga tunnista, et puudusid mingil mõjuval põhjusel red dress runist
Kui aus olla, arvasin et oli esmaspäev ja polnud punast kleiti kusagilt võtta.
Tanel jaga video välja - siseinfo räägib, et see pidi so serveris juba olema.
tegin ka hetkel muusika taustal pildiesitluse.
HTTrack Website Copieriga pildid arvutisse ja Picassa3-ga video paari hiire klõpsuga. Mõned pildid jätsin videost välja.
Kui kellelgi miskit asja vastu siis andke teada PS. -saab maha võtta. pole probleemi.
Hetkel panin üles laadima - hiljem teen muudatuse lingiga. _________________ Rendi mõistlikult. www.realrent.ee
Kui kellelgi on mingeid vastuväiteid siin avalikustamise suhtes siis on see täiesti aktsepteeritav ja võtan asja maha. Või las muudab mõni mode - kuna võib juhtuda et olen paar nädalat reisil ja netini ei ulatu.
Nonii, hetkel tundub et on tulemas minu poolt ca 10 inimest (99% ilmselt esimest korda jahujooksul). Tänase päevaga võib veel palju muutuda _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
Ei tahaks küll teie head tuju ja suurt indu küll rikkuda, aga...
31. August oli umbes nädal aega tagasi ära, või valmistute tulevaks aastaks juba _________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.