Igatahes, epic video tõesti. Mäletan, kui esimest korda Black Ops'i dedicated server'ite kohta nägin. See mall peaks olema minumeelest vähemalt sama populaarne kui Downfall.
mis krdi epic video, mingi purjus vene kaak räägib et sitt muusika on seal, mis see puutub starcrafti??? Täiesti pointless, epic Sama hästi võiks panna mingi suva neegri youtube üles ja allkirjaks obama räägib starcraftist. _________________ Tehingud Soomes, müük ja ost ja saatmine/toomine pisikese % eest. Küsi järgi!
mis krdi epic video, mingi purjus vene kaak räägib et sitt muusika on seal, mis see puutub starcrafti??? Täiesti pointless, epic Sama hästi võiks panna mingi suva neegri youtube üles ja allkirjaks obama räägib starcraftist.
Venekeele mitteoskus tuleb ilmselt siin kasuks.
Video ise võtab vaatamisel alati pisara silma. _________________ ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
hahaa väga hea video... üks küss league kohta. Mängin silveris aga üle ühe mängu või tihedamini on vastaseks gold ja platinum? _________________ kraater.ee
hahaa väga hea video... üks küss league kohta. Mängin silveris aga üle ühe mängu või tihedamini on vastaseks gold ja platinum?
enamus pelad saad vastaseks gold plat. kui ilgelt kotti saad hakkad rohkem silvereid saama. ja siis kui aint silverieid saad võid üsna kindel olla et goldi niipea ei saa sisse.
Mul on ära anda kaks starcraft 2 quest passi (mis kestab 7 tundi või 14 päeva pärast aktiveerimist kumbiganes enne läbi saab) ja üks world of warcraft pass mis kestab 10 päeva.
Et kes tahab key´d make some noise ja ma saadan talle key
WOW guest pass läks kristjan*ile
1 starcraft 2 quest pass key läks Subu´le
2 starcraft 2 quest pass key läks j22karu´le
Kui sõnum läbi ei tulnud, andke teada. Key´d nüüd otsas
viimati muutis Goon 29.08.2010 17:38:58, muudetud 3 korda
see vant pole isegi remotely IdrA moodigi ju .
ja noh, mis teha - vene keele oskus ilmselt nullis selle nalja minu jaoks täeiga ära . _________________ /allkiri
Tegin ära jah, paar päeva tagasi. Kahjuks kuu pärast sõjaväkke, seega tuleb pikk paus. _________________ "Believe you can, believe you can't; either way, you're right." - Henry Ford
Vabandan lollide küsimuste pärast, ärge näkku lööge.
Sain just Starcraft 2 plaadi, aga olen loll kui saabas ja ei mõista mis asi on või kuidas:
1. onlines tehakse protossi teleporti (avastasin et vahepeal ilmub mulle selja taha hulk partisane täitsa haige nuhtlus)
2. sattusin mingisse neetud kuldliigasse pärast mõningaid mänge aga kuidas nüüd sealt minema saaks litsuda, seal on mängijad hullud,
tahan kergemat elu. Appi.
3. melee mängus on väga raske vastast leida tavalises, peab kaua ootama, miks see nii on?
4. milline protossi unit saab mariinile kõige paremini vastu - tuleb oma 10 mariiniga mul on cannonid ja lotid ja teeb ära? Või on see
cheat?
5. mida te soovitate algajale _________________ "The computer says I need to upgrade my brain to be compatible with the new software."
tumbuser, kui nupp nokib, siis soovitaks challenged läbi teha goldiga ja siis SP erinevate raskustega. Kui ei noki, siis soovitan mp'st eemale hoida _________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik
esimesega on nii, et stalkeritel oli vist blink ja siis on võimalik protossil teha arendus, et gatewaydest saab mehi toota täpselt pylonite levialasse - st kui sul baasi taga on kusagil pylon peidetud, siis saab ta toota oma mehi täpselt sinna ilma gatewayde seal olemata.
teise punktiga on nii, et mida kehvemini end näitad seda kehvemaks rank kukub ja langed kehvematesse liigadesse.
neljandale punktile niipalju, et võta help lahti ja seal on blizzard ise kirjutanud mis mida counterib. Ülejäänud on eksperimenteerimine.
Vabandan lollide küsimuste pärast, ärge näkku lööge.
Sain just Starcraft 2 plaadi, aga olen loll kui saabas ja ei mõista mis asi on või kuidas:
1. onlines tehakse protossi teleporti (avastasin et vahepeal ilmub mulle selja taha hulk partisane täitsa haige nuhtlus)
2. sattusin mingisse neetud kuldliigasse pärast mõningaid mänge aga kuidas nüüd sealt minema saaks litsuda, seal on mängijad hullud,
tahan kergemat elu. Appi.
3. melee mängus on väga raske vastast leida tavalises, peab kaua ootama, miks see nii on?
4. milline protossi unit saab mariinile kõige paremini vastu - tuleb oma 10 mariiniga mul on cannonid ja lotid ja teeb ära? Või on see
cheat?
5. mida te soovitate algajale
1. Selle nähtuse nimi on 'warp in'. Gateway'd saab arendada Warp Gate'deks, kui Cybernetics Core'st on tehtud vastav research. Unitite "sisse warpimine" on võimalik igale poole, kus on pylon leviala (seda on võimalik tekitada ka Warp Prismidega, mida saab osta Robotics Facility'st).
2. Kaota veel nii umbes 3-5 mängu järjest ja oledki Bronze/Silver liigas!
3. Matchmaking leiab minu puhul vastase umbes 5-10 sekundiga. Sul peaks see veel kiiremini toimuma, sest sinu tasemel mängijaid on rohkem.
4. Mariine counterivad kõige paremini "Charge" upgrade'ga Zealotid, Colossused ja High Templarite spell Psionic Storm.
5.
1) Võid proovida teha läbi Campaigni (minimaalselt "Normal" raskusastmega, "Casual" ei aita sind mitte kuidagi, vastased on lihtsalt liiga nõrgad), kui oled tõepoolest uustulnuk
2) Teiseks on olemas selline veebileht. Sealt leiad kõike võimalikku StarCraft II kohta, see on üks populaarsemaid saite. Siit saad kõikvõimalikke build order'eid ja strateegiaid. Need tasub meelde jätta.
3) Vali rass! Alguses proovi kõik läbi ja tutvu kõige elementaarsemate elementidega. Siis vali rass ja jää sellele pidama!
4) Õpi ära counterid. StarCraft II on üles ehitatud hard counterite põhjal, mis tähendab, et iga spetsiifilise uniti vastu on mingi muu spetsiifiline unit hea. Selle sisseharjutamiseks proovi esimest kolme Challenge't ja loe nende Help'e! Protossi oma on kõige raskem, aga katsu kõik kolm kullale teha ja tasemetõus peaks olema märgatav.
5) Nõuanded, mis peavad iga matchupi puhul paika:
* Mängus järgi etiketti ! Alusta iga mäng "gl hf"-ga ja lõpeta iga mäng "gg"-ga.
* Tooda töölisi (SCV'd, Probe'd, Drone'd) nonstop.
* Katsu hoida ressursid terve mängu vältel alla 500.
* Skaudi!!! Proovi uurida, mis tehnoloogia su vastane valib ja valmista õiged counterid!
* Expandi, kui oled eduseisus.
Mängi alguses AI vastu....ning selgita välja mis rass sulle kõige rohkem istub. Peale seda jälgi vastaste strateegiat ning katseta või vaata Sinatoru.com videosid. (Eks need mängu esimesed minutid määravad suht kõik ära)
Tee endale selgeks, kuidas iga rass rushi teeb ning kaua neil igal selleks kulub.
Ise pidevalt I osa mänginud, nii et ei oskagi vist väga aidata
E: Küsi mängu algus mis plaan teistel mängijatel ka on. See paneb suures osas kõik paika.
Näiteks kui sul enamus tiimivendi mängivad zergina ja siis rushivad siis tee seda ise ka.......
Kui nad seda ei tee, siis tee nii defence´i kui ka armeed......kaitsega ära üle pinguta.....jääb armee nõrgaks ja väikseks.
Kindlasti tee "meestele" update´i nii rünnaku, kui ka kaitse suhtes.
Soovitan sul 3vs3 teha, kuna seal tulevad sulle "sõbrad" appi, kui sa ise alguses failid. Kuna näiteks 1vs1 on ikka väga raske vastu saada.....esimesed mänguminutid panevad kõik paika ja kui sa veel hotkey´se ei oska siis on suht fail.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.