Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Linux & UNIX »  ubuntu 10.04 ei saa wifisse ja ei oska tõmmata filmivaatamiseks vajalikku pluginat märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
daintyy
HV vaatleja

sõnum 24.08.2010 01:09:21 vasta tsitaadiga

daintyy kirjutas:
olavsu1 kirjutas:
daintyy kirjutas:
kui üritasin käima seda transmissionis laetud sama filmi panna siis tuli selline tekst ette.Tekkis veaolukord Could not determine type of stream.nüüd tuli sellise nimega fail Hollywood-S01E71-GrownUpsHighRes.vcv .pildiks on kirjutatud tekst,et tundub nagu poleks ikkagi film laadis jälle suht lühikest aega,aga olen kuulnud et linuxiga pidigi kiiresti laadima filme jne.

mismoodi see riistavara kirja panemine siia käib?

Seda enam transmission ei töötle, transmission tööteb ainult *.torrent faile. See Hollywood-S01E71-GrownUpsHighRes.vcv on View Cave video formaat mille vaatamiseks jällegi omaette player. Kaheldav kas see üldse ongi film, kipub olema failike mis teatab spets playerile kus serveris film on.

http://viewcave.com/viewcave-downloads

alguses oligi torrent ja kui ära laadis transmissionis siis tuli vcv juurde.

äkki keegi ütleb mismoodi tema siis filme tõmbab ja vaatab,ega mul vahet pole kust ja mis peaasi et vaadata saab.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
lokuta
HV veteran
lokuta

sõnum 24.08.2010 01:27:35 vasta tsitaadiga

daintyy kirjutas:
daintyy kirjutas:
olavsu1 kirjutas:
daintyy kirjutas:
kui üritasin käima seda transmissionis laetud sama filmi panna siis tuli selline tekst ette.Tekkis veaolukord Could not determine type of stream.nüüd tuli sellise nimega fail Hollywood-S01E71-GrownUpsHighRes.vcv .pildiks on kirjutatud tekst,et tundub nagu poleks ikkagi film laadis jälle suht lühikest aega,aga olen kuulnud et linuxiga pidigi kiiresti laadima filme jne.

mismoodi see riistavara kirja panemine siia käib?

Seda enam transmission ei töötle, transmission tööteb ainult *.torrent faile. See Hollywood-S01E71-GrownUpsHighRes.vcv on View Cave video formaat mille vaatamiseks jällegi omaette player. Kaheldav kas see üldse ongi film, kipub olema failike mis teatab spets playerile kus serveris film on.

http://viewcave.com/viewcave-downloads

alguses oligi torrent ja kui ära laadis transmissionis siis tuli vcv juurde.

äkki keegi ütleb mismoodi tema siis filme tõmbab ja vaatab,ega mul vahet pole kust ja mis peaasi et vaadata saab.

löö või maha aga mul sellist ajudust sellega küll pole, laen filmi alla, reeglina film.avi ja korras.
Kommentaarid: 91 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 79
tagasi üles
olavsu1
külaline

sõnum 24.08.2010 02:54:55 vasta tsitaadiga

mina tõmban kah vaid tuntud formaate, millise jaoks on mul player olemas. teema algataja tiris tundmatu VCV mille kohta siin saidil http://viewcave.com/viewcave-downloads

kus pakutakse selle formaadi playereid seisab jutt:

tsitaat:
Version: V0.2.0
File Size:

Coming out in February

küsimus: mis aastal veebruaris see juhtuma saab? järgmisel? üle järgmisel?

loo moraal: vaata ikka mida sikutad.
tagasi üles
daintyy
HV vaatleja

sõnum 24.08.2010 15:37:32 vasta tsitaadiga

olavsu1 kirjutas:
mina tõmban kah vaid tuntud formaate, millise jaoks on mul player olemas. teema algataja tiris tundmatu VCV mille kohta siin saidil http://viewcave.com/viewcave-downloads

kus pakutakse selle formaadi playereid seisab jutt:

tsitaat:
Version: V0.2.0
File Size:

Coming out in February

panin nüüd tõmbama uuesti teise filmi ja vaatasin kindlasti,et see film oleks,vb tõesti kiiruga tõmbasin mingi muu asja alla,aga filmi formaati ma ikka kusagil ei näe,imelik.nüüd on ikka laadimise aeg pikem,mitmeid tunde,eks vast nüüd lõpuks tuleb ka film.aitäh kõigile aitajatele.

küsimus: mis aastal veebruaris see juhtuma saab? järgmisel? üle järgmisel?

loo moraal: vaata ikka mida sikutad.

kui hakkan hästi järele mõtlema,siis see inimene kes linuxi siia paigaldas mainis küll vist midagi,et graafika driver on puudu.aga kust selle saaksin?väiksed probleemid on küll desktopiga,kellajal näitab näiteks ühte numbrit topelt,siis veerand network manageri ikooni on peidus,vahepeal jääb desktopile väike alumine riba näiteks msn.ist kui olen ta sulgenud ja peale klikkides mitmeid kordi siis tükk haaval kaob sealt.pilt sisse lülitades virvendab nats jne.ja selle wifi kohta ütles ta ka,et ei saanud seda ära veel seadistada.
tagasi üles
lokuta
HV veteran
lokuta

sõnum 24.08.2010 16:46:09 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Graafika driver
Kommentaarid: 91 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 79
tagasi üles
daintyy
HV vaatleja

sõnum 24.08.2010 21:05:17 vasta tsitaadiga

lokuta kirjutas:
tsitaat:

Graafika driver

aitäh,ma ei saanud aru algul,et peab selle peale vajutama:D

no enam ei saa aru,ktorrentiga laadis film ära päris pikalt mitmeid tunde ja ikka ei ava ühegi playeriga,erinevaid veateateid viskab,siis panin selle laetud faili transmissionis laadima ja see laeb ka nüüd tunde,imelik ja arvatavasti jälle tööle ei hakka.

nii laadis transmissionis ka ära ja ikka ei mängi mis jama on,kust teie oma filme võtate muidu kas ka mininova lehelt ja kus laete?vaatasin kindlasti,et oleks filmi alt võetud ja film,imelik.ja laadis mõlemas kohas ca 4tundi.

see graafika draiver eemaldas kellaja ja network manageri ikooni vea aga see msn.i alumine triip jääb ikka kui sulgen msn.i siiani ka pole saanud ikka wifit tööle,bluetoothi,webcami,kõrvaklappe.
tagasi üles
olavsu1
külaline

sõnum 26.08.2010 00:34:31 vasta tsitaadiga

vaata siia http://www.linlap.com/ äkki on seal sinu laptopi mark kirjas. saad aimu mis asjad käima lähevad ja mis asjad ei lähe käima ning missugune distro kõige paremini sobib.

audio tööle saamiseks, tuleks vaadata siia http://www.alsa-project.org/main/index.php/Matrix:Main kas sinu läpparis leiduv helikaart üldse on seal kirjas.

tsitaat:

nii laadis transmissionis ka ära ja ikka ei mängi mis jama on,kust teie oma filme võtate muidu kas ka mininova lehelt ja kus laete?vaatasin kindlasti,et oleks filmi alt võetud ja film,imelik.ja laadis mõlemas kohas ca 4tundi.

palju aega kulub, sõltub sellest palju on jagajaid ja kuidas neil netikiirusega on.

tõmbasid mõne filmi alla ja ikka ei mängi?

parem oleks kui te nüüd punkt-punktilt kirjeldate kuidas te üritate allatiritud faili avada. Mul on kuri kahtlus et te pole käinud mitte üheski arvutikoolis ega pole kuulnud mitte midagi failioperatsioonidest.

linux ei kannata rumalaid.
tagasi üles
daintyy
HV vaatleja

sõnum 27.08.2010 19:04:09 vasta tsitaadiga

panin kolmanda filmi laadima ja seekord oli ka faililaiend kirjas avi ootan selle laadimise ka ära ja kui ei hakka siis ei tea.Varem ca poolteist aastat tagasi või isegi 2.a sain ilusti utorrentiga hakkama ja kunagi polnud probleeme,ei usu eriti et midagi valesti teen.muidu nende kahe eelmise filmiga on nii olnud,et faililaiendit kusagil kirjas pole ja teise filmi kohta tean kindlalt et võtsin movies alt esimese kohta ei vaadanud nii täpselt.Eks nüüd siis näha ole kas see avi ka tööle ei hakka.ja peale selle tulid graafika vead ka tagasi.

vaata siia http://www.linlap.com/ äkki on seal sinu laptopi mark kirjas. saad aimu mis asjad käima lähevad ja mis asjad ei lähe käima ning missugune distro kõige paremini sobib.

audio tööle saamiseks, tuleks vaadata siia http://www.alsa-project.org/main/index.php/Matrix:Main kas sinu läpparis leiduv helikaart üldse on seal kirjas.

ei ole kirjas minu marki esimesel lehel ja samuti ka helikaarti teisel lehel.

kasutan sellepärast linuxit kuna xp.d miskipärast ei võtnud see arvuti vastu ja seda kahe erineva plaadiga ja windows7 plaati pole kusagilt võtta.Aga muidu ongi see arvuti mõeldud jah xp ja windows7 jaoks.

Sain kolmanda filmi käima ilusti,aitähh abistajatele:)
sain ka webcami ka tööle,tegelikult hakkas iseenesest tööle.praeguseks on jäänud wifi mure,bluetooth,kõrvaklappide mure ja graafika vead,pilt ka lainetab juba kerides lehti.
tagasi üles
Sven
Kreisi kasutaja
Sven

sõnum 04.09.2010 09:05:17 vasta tsitaadiga

Ma paneks VLC peale: http://www.videolan.org/vlc/
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 32
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Fukiku
Kreisi kasutaja
Fukiku

sõnum 04.09.2010 09:11:47 vasta tsitaadiga

Milleks jagada selliseid linke, kui VLC on olemas repositooriumis installeerimiseks pakihalduri kaudu? icon_smile.gif VLC installimine iseenesest halba muidugi ei tee, pole vist väga palju asju, mida VLC mängida ei suudaks.
tagasi üles
Sven
Kreisi kasutaja
Sven

sõnum 04.09.2010 10:41:58 vasta tsitaadiga

Fukiku kirjutas:
Milleks jagada selliseid linke, kui VLC on olemas repositooriumis installeerimiseks pakihalduri kaudu?.

Ma pole öelnud, et seda ei peaks läbi pakihalduri installima, see link on lihtsalt infoks beer_yum.gif
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 32
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Fukiku
Kreisi kasutaja
Fukiku

sõnum 04.09.2010 12:06:45 vasta tsitaadiga

Kisub natuke OT'ks, aga tihti kipuvad algajad Linuxikasutajad üritama asjade installimist just kodulehelt tõmmatud sortsust vms. keerulisel moel. Õnneks on VLC lehel vähemalt ilusti Ubuntu all juhend, kuidas synaptic'u kaudu installida, nii et lootust on, et midagi katastroofilist ei juhtu. icon_razz.gif Nii et jah, vabandan äkilise reaktsiooni pärast beer_yum.gif
tagasi üles
daintyy
HV vaatleja

sõnum 04.09.2010 22:20:59 vasta tsitaadiga

Svenx kirjutas:
Ma paneks VLC peale: http://www.videolan.org/vlc/

vlc on mul peal aga mis see bluetoothile,kõrvaklappidele ja wifile aitab midagi ju,filmid sain ammu tööle nagu ma ka siin teemas ütlesin.kuid aitähh ikkagi.täna käisin ka esinduses ära ja seal öeldi,et driverid kindlasti puudu,kuid ega vist sellele arvutile polegi,nii et ei saagi vist linuxit kasutama jääda.
tagasi üles
Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 05.09.2010 11:59:37 vasta tsitaadiga

Ei tahaks hästi uskuda, et BT ja wifi käimasaamiseks üldse mingit võimalust ei ole. Ja mis kõrvaklapid need on? Tavalised juhtmega, mille pistad läpaka pistikusse? Kui jah, siis mikserist peaks saama tõenäoliselt seda sättida. Vaikimisi võivad vajalikud asjad peidus olla.

Mis läpakas see selline on?

tagasi üles
daintyy
HV vaatleja

sõnum 10.09.2010 00:49:17 vasta tsitaadiga

Dogbert kirjutas:
Ei tahaks hästi uskuda, et BT ja wifi käimasaamiseks üldse mingit võimalust ei ole. Ja mis kõrvaklapid need on? Tavalised juhtmega, mille pistad läpaka pistikusse? Kui jah, siis mikserist peaks saama tõenäoliselt seda sättida. Vaikimisi võivad vajalikud asjad peidus olla.

Mis läpakas see selline on?

nii esinduses arvati jah kahjuks.kõrvaklappe olen proovinud kolme erinevat kahed telefonide omad ja ühed suured klapid,jah juhtmega on kõik,nii et klappides asi ei saa olla ja olen proovinud sättida heli alt,kuid ei midagi.Läpakas on msi cr630

Tänud kõigile,nüüdseks on küll xp peal ei saanud kahjuks toimima osasi asju jah!!!
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Linux & UNIX »  ubuntu 10.04 ei saa wifisse ja ei oska tõmmata filmivaatamiseks vajalikku pluginat mine lehele eelmine  1, 2
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.