Ma alguses suhtusin kogu selle Forever värki skeptiliselt. Kuid aina enam see mulle meeldib
Sihuke kuldne kesktee , ei ole liiga tõsine ega liiga lastekas.
This video has been removed by the user teate annab.
Eks tyyp on sunnitud või lihtsalt tugevama õigusega kustutati see ära. Tavaline asi seal. Ise nägin selle video viimasel hetkel ära. reloadid oleks võinud lahedamad olla , liiga tavalised ja reklaam laused tundusid liiga monotoonselt öeldud. Muidu on potentsiaali üle mõistuse ja tahaks seda Only for PC
real siiski _________________ Tellin originaal A-varuosasi saksast. 15-70% soodsamalt kui esindustes!
Teostan diagonstikat tehasetasemel: BMW, VAG (Audi, VW, Seat, Skoda ja kaubikud), Volvo (sõiduautod), Scania - Tartus, Põlvas ja lisatasu eest Võrus.
vaata seda klippi natuke edasi, seal on väga palju uut footyt,
muidugi paljudele on see olnud tükk aega kättesaadav, aga nüüd ka youtubes.
Segane, fännifoorumites pikemalt seletatud, kuidas ja miks ei ole neid palju levitatud.
oot oot, kas Valve polnud mitte see, kes ütles, et E3 Portal demo jääb ära ja tuleb midagi hoopis teist nonii!!!! DUKE NUKEM! _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
meh... mitme mootori peal juba see duke eksisteerinud on _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
Selge on see, et kui jääb asi venima siis tuleb ka mootorit vahetada. Ideeliselt ei anna niikuinii niiheaks enam asja teha mis suudaks fännide ootusi täita. Niihead mängu pole lihtsalt võimalik teha ehk siis võiks viimatinähtud mootoril asja valmis ära teha ja välja lasta - saaks vähemalt mängida.
mind huvitaks see "mängitav" osa millega nad seni tegelenud on. Tea kas valve suudab tõsise duke'i välja lasta. Nad ju kärbivad isegi oma mänge (vähemalt teatud riikides). Duke on ju suht "life = ego" , ropendab sõimab ja peeretab ja suurte tissidega naised hüppavad järgi. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
Scart, tegelt võiksid boarderlandsi tegijad uue mootoriga üldse algusest alustada _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
You've waited 13 years already, so what's another few months? Reports are suggesting that the comically delayed and subsequently cancelled Duke Nukem Forever has been resurrected, with Borderlands developer Gearbox tasked with taking the project to the finishing line.
Having begun in 1997, development on Duke Nukem Forever had seemingly halted after the game's development staff at 3D Realms were let go in May last year. Due to 3D Realms failure to complete the game it was sued for breach of contract by publisher Take-Two, a matter that was resolved earlier this year.
But that's not where Duke Nukem Forever's story ends, it seems. A report on Kotaku suggests that Duke is alive and that Gearbox would be taking the game to completion. Sources at both Take-Two and Gearbox are remaining tight-lipped, although it wouldn't be the first time that the Borderlands developer was associated with the cigar-chomping action hero; Gearbox was outed as the company behind Duke Begins, a project that was scrapped before it ever saw the light of day.
---
yess.... konsoolikas või siis taotakse mingil põhjusel fps'i puldiga. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
Winterwind, võeti kümme aastat ahjus olnud mäng kõigi lahedate ideede ja plaanidega ning viiakse asi lõppude lõpuks lõpule. Asjast tuleb kindlasti midagi märkimisväärset palju huvitavaga, mitte rahalüps.
Kas tõesti peab hakkama üle kordama elementaarset? DNF oli 3DRealmsi käes paari kuu kaugusel releasest, kui raha otsa sai. Teha oli jäänud ainult lihvimine ja viimane QA ning mäng oleks olnud valmis. Gearbox ütles ka nüüd ise, et mängu content on valmis ning toimub lihvimine elik võeti 1:1 kogu tehtud töö üle ja viiakse nüüd lõpule.
duke nukemist tuli alguses demo kus oli vist 5 levelit. korralik MP tugi ja sellest piisas et saada surematuks, täismäng polnud pooltki enam nii põnev. minujaoks oli duke ka üks esimesi kus sai hüpata. nii et pole mõtet mitte midagi sellest uuest mängust loota, esimest duke edulööki ei ole võimalik enam korrata.
Kas tõesti on vaja neid vanu tegijaid üles soojendada nagu eelmise sajandi suppi? Ma tõsiselt kahtlen, kas DNF tuleb parem kui Quake4 või viimane Wolfenstein, rohkem tundub see lihtsalt rahalüpsmise ürituse moodi. _________________ Press A to disagree.
<Too late!>
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.