Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
chesm6mmi
HV Guru

|
02.09.2010 11:11:43
|
|
|
djstallion kirjutas: |
chesm6mmi kirjutas: |
tegelt ei tasuks segamini ajada elioni nö fsecure mida nad ise on omamoodi ümber kirjutand ja mässand ja pärsi fsecure mis on väga mõistlik ja hea, ennem sai ka klientidele pidevalt kasperskeyd müüdud aga nüüd f-secure peale üle mindud, kuna töötab hästi ressurssi võtab vähe... |
Tõsiselt ebapädev väide. Elioni Arvutikaitse on ikka seesama F-Secure, vaid Elioni logodega ning mõlemad õgivad ressurssi ühtmoodi meeletult. Isegi Kaspersky kasutab ressurssi oluliselt vähem. Ma ei kujuta ette, kui kõvasti peaks olema põrutada saanud, väitmaks, et F-Secure kasutab vähem ressurssi, kui Kaspersky. Kuigi ka Kaspersky selles osas millegagi väga ei hiilga, vanema ja aeglasema arvuti puhul on kooma garanteeritud kasvõi siis, kui Kaspersky suvatseb ennast uuendama hakata. |
noh tundub et sa oled päris kõvasti siis põrutada saanud ise olen viimased 5 aastat edasimüüana müünud sadu kasperskeyd ja viimased aasta jooksul kuskil 60 fsecure kandis niiet tean üsna kindlalt väita, see mis sulle on naised saunas rääkinud või ise ala paar pira proge läbi proovind pole vast päris see, uuri natukene BCS-st asja, elioni versus päris fsecure=)
|
|
Kommentaarid: 107 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
meybo
Kreisi kasutaja

|
02.09.2010 11:20:39
|
|
|
Naised saunas ei ole mulle midagi rääkinud, ma räägin reaalsetest igapäevastest kogemustest, mis põhinevad LEGAALSETEL F-Secure (mitte ainult Elioni Arvutikaitse, vaid ka nn "päris" F-Secure) ja Kaspersky koopiatel. Sry, aga minu arvamust inimese pädevusest antud alal kujundub juba kasvõi see, kui 5 aasta jooksul on edasimüüjana vaid Kasperskyt ja F-Secure'i pakutud.
Olen juba ammu loobunud pikemalt vaidlemast inimestega, kes on veendunud F-Secure headuses, see on umbes sama mõttetu ülesanne, kui Jehoova tunnistaja või Mormooniga vaidlemine. Kõik nad raiuvad oma väärastunud tõde ning ei taha midagi kuulda sellest, et tegelikkus on nende tõest erinev. Õnneks on siiski palju kliente, kes saavad aru, et F-Secure on käkk, mis nende arvuti kooma ajab ja vahetavad selle rõõmuga hea viirusetõrje vastu välja. Ja ma võin kinnitada, et nad on rahul, ega taha enam kunagi sellest F-tõrjest midagi kuulda.
_________________ www.meybo.ee |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Juan Pablo
HV veteran
|
02.09.2010 11:25:05
|
|
|
f-secure ,kasperski,norton on vötnud alati palju ressurssi........... nod 32 on asjalik
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
02.09.2010 11:26:16
|
|
|
Marie kirjutas: |
Hollow kirjutas: |
.......
hullemat ressuriõgardit kui elioni arvutikaitse aka. f-secure annab otsida... tööd ta ka korralikult ei tee |
Selles ma väga kahtlen, et ta efektiivne pole, kindlalt kuulub f-secure 10 parema tasulise viirusetõrje hulka ......... |
Sina kahtled, aga ei tea, kuid kahtled mille põhjal? Mis näitaja see on, et F-Secure 10 parema hulka kuulub? Eriti palju üle kümne neid kommertsviirusetõrje tootjaid polegi, mis üldse mainimist vääriks, seega 10. koha viirusetõrje on tegelikult juba paras kräpp (nagu seda F-Secure on).
Arvestatavad on sisuliselt vaid TOP3 viirusetõrjet, sealt edasi on tegemist keskpärase ning alla selle viirusetõrjega. Lisaks Esetile suudaksin selles vallas ise hetkel pöidla püsti ajada vaid Avira peale (kahjuks endiselt tiba liiga palju valehäireid ja natuke ebaloogilisevõitu graafiline liides). Ja kui ei ole tahtmist või võimalust viirusetõrje eest maksta, miks minnakse kaasa massipsühhoosiga ja kasutatakse AVG Free'd, kui Avira Free on märkimisväärselt efektiivsem ja tarbib ka oluliselt vähem ressurssi? |
Ma ei kahtle mitte ressursi nõudlikkuse suhtes vaid efektiivsuses. Nii palju kui oli au (aega) seda F-Secure viirusetõrjet näppida, võisin 100% kindel olla, et see ühtegi viirust läbi ei lase, NOD32 laseb igal juhul enne viiruse läbi.
Ressursi nõudlikkuse koha pealt ei võtaks esialgu sõna, täpselt ei saanud aru, mida ta nii metsikult algul kammis, võib-olla \Local Settings\Temp kausta ......................
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
chesm6mmi
HV Guru

|
02.09.2010 11:28:49
|
|
|
Naised saunas ei ole mulle midagi rääkinud, ma räägin reaalsetest igapäevastest kogemustest, mis põhinevad LEGAALSETEL F-Secure (mitte ainult Elioni Arvutikaitse, vaid ka nn "päris" F-Secure) ja Kaspersky koopiatel. Sry, aga minu arvamust inimese pädevusest antud alal kujundub juba kasvõi see, kui 5 aasta jooksul on edasimüüjana vaid Kasperskyt ja F-Secure'i pakutud.
Olen juba ammu loobunud pikemalt vaidlemast inimestega, kes on veendunud F-Secure headuses, see on umbes sama mõttetu ülesanne, kui Jehoova tunnistaja või Mormooniga vaidlemine. Kõik nad raiuvad oma väärastunud tõde ning ei taha midagi kuulda sellest, et tegelikkus on nende tõest erinev. Õnneks on siiski palju kliente, kes saavad aru, et F-Secure on käkk, mis nende arvuti kooma ajab ja vahetavad selle rõõmuga hea viirusetõrje vastu välja. Ja ma võin kinnitada, et nad on rahul, ega taha enam kunagi sellest F-tõrjest midagi kuulda. |
oh puhas kuld, ega ma polegi väitnud et fsecure parim on, ja isegi üsna alles seda müüma hakanud, liht ei meeldi kui loobitakse väiteid millele on üksikud mingit juhtumid tausta, aga ära muretse egas ma viitsi suga ka olulsielt vaielda, panin kirja lihtsalt oma kogemuse asjast, ja see mida ma müünud olen viimased aastat... noh jällegi vaidluse värk, ühele ema ühele tütar parem ma ütleks sellepeale et see kuda sina siin püüad tümitada näitab juba minujaoks inimese "pädevust" ja kohanemisvõimet antud alal, peace
|
|
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
meybo
Kreisi kasutaja

|
02.09.2010 11:44:28
|
|
|
Ehk selgitaksid lähemalt, mis eelneva jutu juures kohanemisvõimega pistmist on? Et kui F-Secure masina kooma tõmbab, siis pädev inimene peaks suutma sellega lihtsalt kohaneda?
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
02.09.2010 12:02:50
|
|
|
Kui F-Secure masina kooma tõmbab siis tuleks otsida põhjusi, miks ta seda teeb, kas masin lahja ja ei suuda selle viirusetõrjega toimetada või põhjus mujal, see arvuti millega ise F-Secure peal tutvust tegin, oli põhjus mujal, üldiselt lippas arvuti väga kiirelt, ainult käima minemise hetkel kammis F-Secure ei tea mida oma 5 minutit, edasi oli vaikus ja kõik toimis kiirelt.
Uus NOD32 4 pole ka ei tea mis pailaps ressursi nõudlikuse suhtes, vanemad arvutid vähese mäluga on koomas mis koomas.
Kui enda teha oleks, siis oleks kohe selle F-Secure maha lasknud, milleks pead vaevata kui igati tõhus ja väikese ressursi nõudlusega tasuta viirusetõrje Microsoft Security Essentials olemas.
Tasulistel viirusetõrjetel tuleb hetkel kõvasti pingutada, et oma vajalikust tõestada
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
Juan Pablo
HV veteran
|
02.09.2010 12:08:28
|
|
|
Uus NOD32 4 pole ka ei tea mis pailaps ressursi nõudlikuse suhtes, vanemad arvutid vähese mäluga on koomas mis koomas.
|
loomulikult on koomas........
kui masinas pole piisavalt mälu või siis mälu on liiga aeglane......
aga proovi sinna f-secure peale ajada....
siis näed mis on koomas arvuti
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
02.09.2010 12:13:08
|
|
|
janek5 kirjutas: |
|
siis näed mis on koomas arvuti  |
Aga milleks tasulist viirusetõrjet vaja katsetada kui on väikese ressursi nõudlusega MSE mis sama masina peal igati kiirelt ja efektiivselt toimetab.
Pigem on need tasulise viirusetõrje kasutajad sundseisus, sai ju kalli raha eest teine ostetud, kuidas sa nüüd teist ei kasuta, keegi ju raha tagasi ei maksa.
|
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
02.09.2010 12:13:15
|
|
|
janek5 kirjutas: |
|
siis näed mis on koomas arvuti  |
Seadistamine aitab NOD32 aegluse vastu. Mitte kunagi ei tohi default seadistustega antiviirust kasutada
Aga F-Secure'i kohta. Hea programm, aga metsik ressursiõgard. Bootimisaeg pikeneb ca 1 minuti võrra XP puhul. Sõbrannal on see riigihanke korras õpetajatele hangitud HP ja sellega tuli F-Secure kaasa. Muidu nobe masin (olen sama mudelit sõbral seadistanud ja sinna läks MSE peale), aga F-Secure nullib selle kõik ära.
|
|
Kommentaarid: 730 loe/lisa |
   |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
02.09.2010 12:38:39
|
|
|
Viimane kõigi eelduste kohaselt. Ta käis oma kooli itimeeste juures kevade lõpus ja need panid uuema versiooni peale. Viirusedefinitsioonide uuendamine käib ka kooli serveri kaudu.
|
|
Kommentaarid: 730 loe/lisa |
   |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
02.09.2010 12:58:35
|
|
|
Mis Teie arvamused pilveantiviirustes on?
Mul on ühel Immunet ja Teisel Panda, viiruseid püüavad kenasti, jõudluse kohapealt ei saagi aru, et viirusetõrje masinas oleks, va kui kui tuleb väike mullike, et leiti paar troojanit...
Samas väidetavalt ei sega olemasolevat tõrjet, st saab neid 2 tükki korraga joosta.
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
chesm6mmi
HV Guru

|
02.09.2010 14:00:43
|
|
|
Tanel kirjutas: |
Kas F-secure versioonidel ka vahet on?
Vanemad versioonid pidid jah aeglased olema, aga kõige uuemad versioonid pidavat uudisteagentuur NSR andmeil kiiresti lippama  |
Jap oli küll kogemus sellega et eelmise versiooniga tõmbas üsna mitmel masinal asja kooma ja põhjust üles ei leidnudki, endalgi tekkis tunne fsecure nurka visata, sai selle teavitatud fsecure meeskonda kah, ja nüüd nö viimane versioon on väga mõnus, alates sellest et pealepanek on juba üsna kiire, seda olen tõesti täheldand ka et osadel masinatel mõnikord käima pannes tõmbab ressurssi üsna palju aga seekukub üsna kiiresti ja on ainult osadel masinatel siiski olnud...
|
|
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hollow
Kreisi kasutaja

|
02.09.2010 14:25:01
|
|
|
naised naise... pidage hoogu...
me ei räägi praegu siinsetest arvutikasutajatest kellel q6600 prosed ja SSD kettad ja muu selline masiinas lippab koos 8GB+ mäluga
me räägime siin ikkagi 1,8-2,8ghz P4 masinatest millel max 1GB mälu kui sedagi ja vanad aeglased kettad... nii nagu see ikka keskmise arvutikasutajapuhul on.
nendes masinates on esimene liigutus, http://www.digitohter.ee/wp-content/uploads/2009/10/F-Secure_Arvutikaitse_eemaldaja.exe
ja siis vaatame edasi. võttes võrdluseks nod32 30 päevase triali ilma kliendimasinas isegi midagi muutes on arvuti töö märgatavalt ladusam.
liiga tihti on elioni arvutikaitse ja f-secure klientide arvutid paksult viiruseid täis, seega on koomataja f-secure ja kehvat tööd teeb ka.
millal sa said lugeda mingit sellist uudist kaspersky või f-secure kohta nagu all järgneval lingil
http://www.digitohter.ee/esetil-rekordiline-63-vb100-auhind/
_________________ Müüa: Fibaro HomeCenter 3 |
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
02.09.2010 18:50:32
|
|
|
Väike ääremärkus - tegelikult kasutavad praegusel ajal juba kõik, omaaegsed ressursiõgardid, hoopis uuema aja skännimootoreid ja need kasutavad kõigil vähem ressurssi. Sellised muutused on vanemate masinate juures väga hästi näha, kui võrrelda korraga kõikide käitumist.
Ja selline otsingusüsteemide / mootorite pidev muutmine on täiesti normaalne nähtus.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
03.09.2010 00:28:23
|
|
|
Toimetad ise seda digitohter.ee või, kui sellist promomist ühe viirusetõrje kohta loed, viskab ikka kopa täiega ette ja roogin selle NOD32 4.2.40.29 viimasest arvutist ka välja
|
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hollow
Kreisi kasutaja

|
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
03.09.2010 01:21:17
|
|
|
Marie, siiamaani kasutad Windowsi või?
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
meybo
Kreisi kasutaja

|
03.09.2010 12:22:55
|
|
|
Toimetad ise seda digitohter.ee või... |
Seda teen mina ning kui midagi öelda on, siis paluks seda omavahel ja privas teha!
...kui sellist promomist ühe viirusetõrje kohta loed, viskab ikka kopa täiega ette... |
Tegemist on ametlike pressiteadetega, millede puhul on alati jutt võimalikult atraktiivseks muudetud, kuid nende sisu ei ole kokkuvõttes sugugi väär.
...ja roogin selle NOD32 4.2.40.29 viimasest arvutist ka välja |
Lase käia, mina ega keegi teine ei kaota sellest midagi. Idiotismi, kretinismi ja muude vaimuhaiguste vastu võitlemine ei ole nagunii eesmärgiks
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
03.09.2010 13:37:36
|
|
|
2rge kakelge - need igasugu tabelid pole kunagi olnud asjad, mille p2rast lahinguid lyya. Yks firma tellib raha eest yhesuguse uuringu, teine firma teistsuguse ja kolmas omale kasuliku kolmanda uuringu jne.
Pigem tasub hoopis uurida, et kui efektiivsed on sisseehitatud Interneti-tulemyyrid ja kui efektiivselt to"o"tavad k6ige uuema aja leiutised - "liivakastid".
Postitatud mobile device
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mirage
HV veteran
|
07.09.2010 10:10:08
|
|
|
F-Secure pole enam tükk aega (rohkem kui pool aastat) meeletult ressursse õgardanud, töötab normaalselt ka 2ghz 512mb arvutites. See versioon, mille põhjal need õgardamisväited tekkinud on oli tõesti üks paras käkk selle koha pealt, aga need ajad on möödas. Siit ka järeldan, et kõik kes väidavad vastupidist, ei oma lihtsalt kogemust uuemate versioonidega .
Effektiivsuse koha pealt ei oska kommenteerida, pole väga palju kokkupuuteid viirusega (võibolla isegi sellepräast, et f-secure on efektiivne või lihtsalt suudan kahtlasest stuffist hoiduda). Kõigekõigemat antiviirust tõenäoliselt polegi. Valetan, kõige parem antiviirus on usb pordid kinni + võrgukaabel välja .
_________________ Terrorists have two eyes, pandas have two eyes. Coincidence? I think not!
><(((°> |
|
Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hollow
Kreisi kasutaja

|
07.09.2010 13:05:30
|
|
|
kõige turvalisem arvuti on väljalülitatud arvuti... aga ka seal võivad andmed hävida... EMP tagajärjel näiteks
_________________ Müüa: Fibaro HomeCenter 3 |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
gooligan
HV vaatleja
|
16.09.2010 11:25:47
|
|
|
need kes nortonit maha teevad enda 2005 aasta kogemuse põhjal on küll ikka "arvamusliidrid".
Võiks vaadata, et alates 2009 on norton enamiku kiiruseteste kinni pannud...
Võtke 2011 versioon ja testige
|
|
tagasi üles |
|
 |
|