Avaleht
uus teema   vasta Vaidlused »  Võitlustanner »  HV hwbot tiim märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 387, 388, 389 ... 488, 489, 490  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
zeroconf
HV vaatleja

sõnum 01.09.2010 15:54:05 vasta tsitaadiga

Tegelikult jälgisid ikka küll. Olen päris mitmetega suhelnud. Neist keegi ei tegele sellega st nende jaoks oli see uus info. Minu enda õpilased jälgisid, üks tuli kohale ka paariks tunniks. Enamus ei viitsinud ennast kodust välja ajada nii hilja vaid kasutasidki ülekande vaatamise võimalust, paljusid neist ka ei lubatud nii hilja välja, mis on märk sellest, et tegu oli suhteliselt noorte inimestega.

Selline palve seoses 27.-28.08.2010 Raplas toimunud üritusega, et oleks huvitav teada, mis riistvara keegi kasutas ja milliste tulemusteni jõuti. Samuti oleks huvitav teada, kes üldse osales. Samuti palun saata pilte (nii kuvatõmmiseid saavutatud tulemustest kui ka fotosid üritusest) - kas lingina mingile netis olevale albumile või siis otse e-postiga. Kui on videosid siis ka neid võib saata (nt lingina). Või teisi (huvitavaid) fakte - nt palju ürituse jooksul LN2-te kulus vms. Kõike seda infot võiks mulle e-postiga saata (postkastil samad võimalused, mis Googles). Minu kontaktid leiab siit.

Tahaks väikese artikli kohalikku lehte panna - väike kroonika ka, et selline asi üldse toimus. Teinekord tasuks näiteks "Arvutimaailmale" teada anda otse - nad oleks hea meelega tulnud. Veiko Tamm on küll ka seal kirjutamas kuid teda ei tulnud ja seetõttu ka sellist kajastust paraku sellest üritusest ei tulnud. Kahju ausaltöeldes. Mehed nägid vaeva - tirisid kraami kohale & nägid vaeva kuid kirjutav meedia vaikib...

viimati muutis zeroconf 01.09.2010 17:03:59, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
G80
HV Guru
G80

sõnum 01.09.2010 16:19:33 vasta tsitaadiga

zeroconf, respect sulle, et nii pika ja põhjaliku livestreami tegid. thumbs_up.gif Tõsiselt kõva töö.
Andis üritusele kõvasti juurde, nii mõnigi mees kukkus jutustama kaamera ees.Mida ta muidu vaevalt teinud oleks. icon_biggrin.gif
Osalejad olid:

G80 - Mina. icon_smile.gif
Sponge
Smoking
Kaidtor
PlatoonSgElias
Cb4
Estnx
Chidori
janek5
Lauri Kiissel
djpvx
Ainstain
Lolloom
Morpheus15

Ollaz
HV veteran
Ollaz

sõnum 01.09.2010 16:20:31 vasta tsitaadiga

zeroconf, midagi halba ei ole öelda, aga pidevalt oli kaamera suunatud kas lae poole, platooni näkku või mingile kohale, kus tegevust ei olnud.
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
zeroconf
HV vaatleja

sõnum 01.09.2010 16:43:52 vasta tsitaadiga

Ollaz kirjutas:
zeroconf, midagi halba ei ole öelda, aga pidevalt oli kaamera suunatud kas lae poole, platooni näkku või mingile kohale, kus tegevust ei olnud.

See oli siis kui kaamerat ümber koliti. Tänud siinkohal kaidtor-ile statiivi eest! See ei olnud vast mitte pidevalt icon_smile.gif Enamus aega oli ikka tegevus kaamera ees ja mitte ainult platoon vaid ka kõik teised. Ehk juhtusid nägema seda osa, kus ma platooni juures olin. Ma olin tõesti seal mõnda aega - juhtmed taga ei olnud võimalik eriti kiirelt asukohta vahetada, mistõttu ma enne uut asukohta sisse võttes olin mõnda aega paigal. Aga juhtmed segasid tõsiselt. Midagi polnud teha: tegemist oli ju ikkagi LIVE ülekandega - ei mingit monteerimist ega ilustamist... Kõik, mis kaamera ette jäi, see ka üle kanti ja seda nii helis kui pildis. Edaspidi oleks akudel WUSB kaamera abiks, mis mõnikümmend meetrit ka leviks, et saaks arvutist natuke kaugemale minna. Kui teate mõnda head WUSB (veebi)kaamerat soovitada - andke tulla! Siis on hea masin kuskile tiksuma panna ja kaameraga ringi liikuda ilma, et mingeid juhtmeid järel oleks. Seekord oli kaamera juhtmega masina küljes + läpaka aku kippus peale 4 tundi tühjaks saama ja seetõttu ka masinal juhe järel pikendusega, mis selles segaduses kippus takerduma teiste asjadesse. Lisaks lohises veel ca 20m netijuhet mul järel kuna otsustasin, et kaabel on kindlam kui WiFi.

viimati muutis zeroconf 01.09.2010 16:57:03, muudetud 2 korda
tagasi üles
Sponge
HV Guru
Sponge

sõnum 01.09.2010 16:50:06 vasta tsitaadiga

Mul tekkis küsimus,millega see modikomp seda üritust toetas ? Śamahästi toetas DL tehnika OÜ seda üritust, tõime ju oma "taaraga" 70l lämmastikku kasutamiseks.
Kommentaarid: 398 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 4 :: 323
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
zeroconf
HV vaatleja

sõnum 01.09.2010 16:51:37 vasta tsitaadiga

Sponge kirjutas:
Mul tekkis küsimus,millega see modikomp seda üritust toetas ? Śamahästi toetas DL tehnika OÜ seda üritust, tõime ju oma "taaraga" 70l lämmastikku kasutamiseks.

Lauri Kiissel (loodan, et nimi on õigesti kirjutatud ja et ma ei eksi nimega/inimesega - ma ju ei tunne teid sisuliselt icon_razz.gif ) ütles mulle ise, et sai osa juppe sealt. Nii ma siis selle kirja panin.
tagasi üles
pohmakas,
käed värisevad
pohmakas,

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 01.09.2010 16:58:42 vasta tsitaadiga

Nimi täitsa õigesti icon_smile.gif Tõsi, Modikompist sain mina veidike rauda, ei tasu eriti erutada Sponge icon_rolleyes.gif

Kaameratööga võib minumeelest täiesti rahule jääda, töö sai tehtud ning mees ise kah väga normaalne icon_smile.gif
Kommentaarid: 164 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 136
tagasi üles
Sponge
HV Guru
Sponge

sõnum 01.09.2010 17:01:08 vasta tsitaadiga

Lauri Kiissel, Ma sain ka osad jupid DL Tehnikast icon_eek.gif icon_lol.gif Kedagi ei koti ju tegelikult, kust SINA said oma asjad icon_smile.gif saaks ma aru , et need oleks olnud üld kasutamiseks. Ja ma ei erutunud, ma lihtsalt räägin nii nagu asi on ning see tundus pehmelt öeldes naljakas.
tagasi üles
G80
HV Guru
G80

sõnum 01.09.2010 17:05:05 vasta tsitaadiga

Ma sain osa juppe kesklinnast Ivo käest.
Töötasid hästi!

Sponge
HV Guru
Sponge

sõnum 01.09.2010 17:07:36 vasta tsitaadiga

G80, icon_eek.gif Ivo oli suur sponsor vist . Aga ok, eelneva jutu kokkuvõtteks - AK tõi üldkasutamiseks kõvasti juppe, mida Modikomp tõi jäi mulle segaduseks(mitte ainult mulle ) ning seepärast tundus juba ürituse ajal veits müstika, et millega nad toetasid icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Ainivana
HV veteran
Ainivana

sõnum 01.09.2010 17:09:31 vasta tsitaadiga

irw, ürituseajal olid kõik rahul,nüüd mingi häda, i still have a feeling ur guys didnt sleep yet icon_lol.gif
tudulandi aeg, unelaulu saate kelle9 ajal vikerraadiost icon_cool.gif thumbs_up.gif

zeroconf
HV vaatleja

sõnum 01.09.2010 17:10:57 vasta tsitaadiga

Tänud, kes on tagasisidet andnud, ma tähendan need siia üles. Oleks tänulik kui saaks infot, mis raud kohal oli - tulemused ei ole ju nii olulised. Kes ei viitsi kirja saata, võib ka siia foorumisse postitada - küll ma need kätte saan. Ka näiteks Estnx mainis üritusel, et ei pea miski überl33t raud olema, et ülekiirendada - alustada võib täiesti ka keskmise rauaga ja kohe ei tule hypertulemused. Seetõttu ärge kartke oma tulemustest rääkida - olen väga tänulik kui saaks neist pilte, kirjeldusi vms. Meenub, et mõned klõpsutasid fotokatega pilte - oleks tänulik kui neid oleks võimalik saada icon_smile.gif
tagasi üles
G80
HV Guru
G80

sõnum 01.09.2010 17:15:01 vasta tsitaadiga

Sponge kirjutas:
G80, icon_eek.gif Ivo oli suur sponsor vist . Aga ok, eelneva jutu kokkuvõtteks - AK tõi üldkasutamiseks kõvasti juppe, mida Modikomp tõi jäi mulle segaduseks(mitte ainult mulle ) ning seepärast tundus juba ürituse ajal veits müstika, et millega nad toetasid icon_rolleyes.gif

Kõik muigasid selle Modikompi kohta.
Sest mingi sponsor ta ei olnud, Kissel ise läks oma promoga liiale.
AK oli sponsor kes tõi reaalselt rauda mida kõik võisid proovida. thumbs_up.gif

Morpheus15
HV veteran
Morpheus15

sõnum 01.09.2010 17:24:11 vasta tsitaadiga

Ma ei hakkagi mainima et ka minu tuldud kola oli firma poolt icon_razz.gif aga jätame nimed nimetamata icon_wink.gif

edit:
zeroconf kirjutas:
Tänud, kes on tagasisidet andnud, ma tähendan need siia üles. Oleks tänulik kui saaks infot, mis raud kohal oli - tulemused ei ole ju nii olulised. Kes ei viitsi kirja saata, võib ka siia foorumisse postitada - küll ma need kätte saan. Ka näiteks Estnx mainis üritusel, et ei pea miski überl33t raud olema, et ülekiirendada - alustada võib täiesti ka keskmise rauaga ja kohe ei tule hypertulemused. Seetõttu ärge kartke oma tulemustest rääkida - olen väga tänulik kui saaks neist pilte, kirjeldusi vms. Meenub, et mõned klõpsutasid fotokatega pilte - oleks tänulik kui neid oleks võimalik saada icon_smile.gif

kohal oli:
3x GTX480
3x AMD Phenom II X6 1090T
2X GTX470
1X HD5970

parandage mu listi sest hetkel olid minu arust ainult need üld kasutuses. Kindlasti oli veel kola aga tõesti ei tule silme ette mis oli veel uldkasutuse laual icon_smile.gif

ahjaa kommentaariks niipalju, selle überleet raua kohta... mina benchisin emaplaadiga mis maksab poeletil ~1000 - 1200 EEK ei ütleks, et tegu on ÜLIkõva rauaga, sellega ka tehtud FSB amd maailma rekord icon_smile.gif

tagasi üles
Juan Pablo
HV veteran

sõnum 01.09.2010 17:36:30 vasta tsitaadiga

G80 kirjutas:
zeroconf, respect sulle, et nii pika ja põhjaliku livestreami tegid. thumbs_up.gif Tõsiselt kõva töö.
Andis üritusele kõvasti juurde, nii mõnigi mees kukkus jutustama kaamera ees.Mida ta muidu vaevalt teinud oleks. icon_biggrin.gif
Osalejad olid:

G80 - Mina. icon_smile.gif
Sponge
Smoking
Kaidtor
PlatoonSgElias
Cb4
Estnx
Chidori
janek5
Lauri Kiissel
djpvx
Ainstain
Lolloom
Morpheus15

Ma lihtsalt käisin rauaga kohal..... tulemusi ei tulnud aga sain monusa elamuse thumbs_up.gif thumbs_up.gif thumbs_up.gif ja sain aidata kaasvaatlejaid thumbs_up.gif
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 29
tagasi üles
pohmakas,
käed värisevad
pohmakas,

sõnum 01.09.2010 17:36:51 vasta tsitaadiga

Kui teile midagi ei meeldi, võite sponsorite hulgast Modikompi ära kustutada, nagu väikesed tüdrukud.. icon_rolleyes.gif
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 01.09.2010 18:07:02 vasta tsitaadiga

janek5, järgmine kord peaks mu i7 su plaadi peale toppima icon_smile.gif Kui ma ise just uut plaati ple saanud selleks ajaks.
Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
G80
HV Guru
G80

sõnum 01.09.2010 18:07:56 vasta tsitaadiga

Lauri Kiissel kirjutas:
Kui teile midagi ei meeldi, võite sponsorite hulgast Modikompi ära kustutada, nagu väikesed tüdrukud.. icon_rolleyes.gif

Õige oleks jah, tasuta lõunaid ei ole olemas. icon_lol.gif

PlatoonSgtElias kirjutas:
janek5, järgmine kord peaks mu i7 su plaadi peale toppima icon_smile.gif Kui ma ise just uut plaati ple saanud selleks ajaks.

Miks sa Rampage III Extreme ei osta?

Juan Pablo
HV veteran

sõnum 01.09.2010 18:21:55 vasta tsitaadiga

ootame ja vaatame ja kuna ma taas eesti pinnale ma satun.... siis proovime thumbs_up.gif
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 01.09.2010 18:24:20 vasta tsitaadiga

G80, palju see bclk teha võiks?
tagasi üles
Morpheus15
HV veteran
Morpheus15

sõnum 01.09.2010 18:26:39 vasta tsitaadiga

ud7 on suht ok hinnaga saada ju icon_rolleyes.gif
http://www.markit.eu/ee/et/mb-x58-ich10r-s1366-atx-ga-x58a-ud7/v2p840815c8

versus

http://www.markit.eu/ee/et/asus-s1366-x58-ddr3-sata6-usb3-0-atx/v2p1143974c8

tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 01.09.2010 18:30:13 vasta tsitaadiga

Morpheus15, milleks mulle vaja UD7? icon_lol.gif doh.gif
tagasi üles
pohmakas,
käed värisevad
pohmakas,

sõnum 01.09.2010 18:36:53 vasta tsitaadiga

Sest selle plaadiga on väga hea klokkida ehk?
tagasi üles
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

sõnum 01.09.2010 18:40:00 vasta tsitaadiga

X58A-UD7 ärge hetkel ostke. Vähemalt mitte rev2. See on täis pask. vcpu hüppab olenemata olukorrast ja pingetest 0,016v ja tegelik pinge on biosest seatust ligi 0,04V väiksem.
Ükski abinõu ei aita ja katsun plaadi välja vahetada.
Ma suht kindel, et pinge nii suur kõikumine on seotud nende idiootse, kuid revolutsioonilise (lubage naerda) power switching tehnoloogiaga. Kaks paari kohati eraldi töötavaid CPU VRM´e (8+8) ei suuda lihtsalt CPU´le ühtlast pinget anda.
Veel esineb plaadil imelike ebastabiilsusi, mille põhjus on mulle hetkel teadmata.
Igatahes. rev2 ei soovita.

PS. Platoonil on ju Gigabyte EX58-Expert. UD7 oleks nagu kohapeal tammumine või tagasiminek. UD9 ehk variant. R3E kah. Samas ta plaat teeb 240bclk nagu profiilis kirjas. Paremat plaati on suht patt tahta.

viimati muutis Kristoferr 01.09.2010 18:47:19, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 257 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 0 :: 209
tagasi üles
Juan Pablo
HV veteran

sõnum 01.09.2010 18:44:59 vasta tsitaadiga

EVGA X58 SLI Classified on mönna kellamise plaat thumbs_up.gif
lihtsalt suts eeltööd vaja teha.... ja prosed kelluvad kui "kuradid"
http://www.evga.com/products/moreInfo.asp?pn=141-BL-E760-A1&family=Motherboard%20Family&series=Intel%20X58%20Series%20Family&sw=5

googlest inffi leidub thumbs_up.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Vaidlused »  Võitlustanner »  HV hwbot tiim mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 387, 388, 389 ... 488, 489, 490  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.