praegune kellaaeg 19.06.2025 02:16:48
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Juan Pablo
HV veteran
|
01.09.2010 13:45:47
|
|
|
kahjuks ma kuulen liiga hästi........... vahest ei tahaks naist kuulda mitu päeva
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
ihvike
HV Guru
|
01.09.2010 13:52:47
|
|
|
NATAS999 kirjutas: |
iDemon kirjutas: |
Esitavad ikka küll - ja veel päris korralikult. Ei tasu mingi paarisaja krooniseid klappe nüüd musternäidiseks võtta.  |
ei esita. see sul mingi oma ettekujuts, et esitab. tegelikult on bass mistahes klappides olematu. mingist sahinast tehtud plärinat bassiks ei nimetaks. |
Eht möla, vabandage väljendust. Mu suht odavad Denoni AH-C351 nublakad esitavad kõrvakuulmisele üsna lineaarselt alla 30 Hz. Ja see bass on absoluutselt puhas, ilma mingisuguste moonutusteta. Sahinast on asi väga kaugel. Ja no DT 880st ei hakka parem rääkima, kõlarid võivad küll lõbusad olla, kui kehaga ka bassi kuulda on, aga bassi ulatuses ja lineaarsuses ei saa eluilmas selliste klappide vastu.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
TmEE
HV vaatleja

|
06.09.2010 18:08:13
|
|
|
Mul on eluaeg kõrvades rõhud valed olnud (nii vähemasti arstid rääkisid, on ka operatsioonil käidud kuid kasu polnud) ja ma kuulen vähem kui normaalsed inimesed, vähemasti paremast kõrvast... vaikseid asju õnneks veel kuulen(tänu vasakule kõrvale...), ja sagedusala on ka veel suht ok (15Hz...~19KHz) ^^
5a+ non-stop kõrvaklapid(kinnised HiFi "purgid", mitte nööbid) pole märgatavat mõju avaldanud... ehk vale rõhk pressib vastu ja ei lase kurdiks jääda
_________________ http://www.tmeeco.eu |
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|