Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tanel
HV Guru

|
11.06.2010 11:42:47
|
|
|
Taavi© kirjutas: |
olen safariga paar korda kasutanud, pole probleemi olnud.. |
Täpsusta opsüsteemi, brauseri versiooni ning millist autentimisvahendist kasutasid?
Erand kinnitab reeglit, igatahes Opera ja Safariga on probleeme mitmetel, kusjuures Opera + Swedbank kooslus sessiooni hangumine on 100% garanteeritud.
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
11.06.2010 12:35:10
|
|
|
Maldur kirjutas: |
Kas mingi põgus vigade statistika ka olemas on? Mitmel korral sajast tehingust probleemid tekkisid, milliste os'ide ja brauseritega? Võimalikud vea tekkepõhjused?
Pangapatsid on siis alla arvestust järelikult - kui nad ei suuda oma süsteemide toimimist tagada vähemalt levinumate OS native brauseritega, IE pealesurumine järelikult on kergem tee kui oma töö korralikult teha. Huvitav kas see põlvkond kes ei tea muid opsüsteeme peale windowsi on hakanud pankadesse jõudma...
Mis oleks siis OS X puhul sobiv brauser? Ja miks peaks teda eelistama ametlikule OSi brauserile? Apple ei avalda oma ametlike uuenduste kaudu Nightly builde minuteada. |
Opera ja Safari marketshare on marginaalne (alla 5 protsendi). Mac OS X puhul on sobilik sirvik Firefox, mis on ka Windowsil saadaval.
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
1 :: |
0 :: |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
Maldur
HV veteran
|
12.06.2010 12:48:35
|
|
|
Ei hakka mina miskit rebast pidama - mul asjad toimivad korrektselt niigi. Kel on probleemid, need siis mõtlevad mis teevad.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
Maldur
HV veteran
|
12.06.2010 14:10:33
Re: TÄHELEPANU! Kui te kasutate pangalinki... |
|
|
[quote="Tanel"]
Tanel kirjutas: |
See on panga ja brauseri omavahelise läbisaamise probleem, mitte HV probleem! |
Kui nii siis peaks olema häireid ka muude teenuste kasutamisel, mille juures läbitakse aken "tagasi kaupmehe juurde".
HVkrediiti ega muud tõesti ei ole, kuid selliseid HV-väliseid teenuseid kus suunatakse "tagasi kapmehe juurde" kasutan üsna mitmeid, ja probleemitult. Kui nüüd selgub et HV teenuse puhul avaldub probleem, siis ma olen küll arvamusel et viga ei ole mitte brauseri ja panga läbisaamises (ja nagu teada, Swedpank toetab ametlikult Safarit) vaid konkreetse teenuse teostuses. Kes ja kus need asjaosalised on teab Tanel kindlasti, las nad kontrollivad need asjad üle.
Oleks mina pangainimene kes otsustab selliste tehingute võimalikkuse üle, siis mina ei aksepteeriks teenust enne kui säärased jamad on kõrvaldatud. Teised samalaadsed teenused ju töötavad! See on ka pangale paras bläkk kui ta ei suuda tagada normaalset sobivust eri brauseritega. Ma usun et pangaga ei olegi probleemi, ilmselt on mingi etapp veel vahel kus asi mädaks läheb.
Edit: otsustasin vaadata HV teenust, minu jaoks algavad arusaamatused juba pangalingile vajutades - "Pangalingi teenuse kasutamiseks pead HV avalehel sisse logima." Tore on, olen ju juba sisse logitud, kuid logisin siis taas kord avalehelt sisse...siis pangalingile minnes sain täpselt sama jutu jälle vastuseks.
Kas on veel mingi avaleht mida ma ei leia?
viimati muutis Maldur 12.06.2010 14:19:35, muudetud 1 kord |
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
12.06.2010 14:19:55
|
|
|
Räägi palun detailselt, mis teenuseid oled kasutanud?
Pank?
Opsüsteem ja versioon?
Brauser ja versioon?
Teenus ise?
tsitaat: |
ja nagu teada, Swedpank toetab ametlikult Safarit
|
paraku näitavad empiirilised andmed, siis MacOS ja Safari konfiguratsioonis esineb vähemalt Swedbank puhul kokkujooksmisi, mis näitab et vähemalt pangalingi poolelt on asi korralikult läbitestimata.
Swedbank ja Opera puhul on kokkujooksmine pea garanteeritud, SEB panga puhul on enamjaolt OK olnud.
Kuna meie kood on mõlema panga puhul sama, siis see näitab, et pankade endi puhul on kood erinev.
See protsess, mis toimub pangalehel ilma meie lehele jõudmata, on siiski puhtalt panga ja brauseri omavahelise läbisaamise probleem.
Ametlikult toetatud brauseri puhul tuleb sealt ümbersuunamine kenasti meie lehele.
HV valuutakalkulaator |
|
   |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
Maldur
HV veteran
|
12.06.2010 14:45:11
|
|
|
Maldur, HV avalehe ja foorumi kasutajate baasid pole tehnilistel põhjustel samad.
Sa pead HV avalehel eraldi registreeruma ja siis kasutajad omavahel ära siduma.
HV avaleht ei ole foorum, vaid www.hinnavaatlus.ee |
Nojah, siis küll.
1) Swedpank/SEB
2) Mac OS X 10.5.8 (9L31a)
3) Safari 4.0.5 (5531.22.7)
4) Viimane teenus mida kasutasin eile oli lapsele kõnekaardi laadimine. Teisi selliseid teenuseid tuleb ka aegajalt ette kus suunatakse "tagasi kaupmehe juurde", oleks probleeme jääksid ilmselt meelde, praegu peaksin hakkama tehinguid läbi kammima. Mingi riigiametiga suhtelmisel autentimine meenus ka...
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
Maldur
HV veteran
|
12.06.2010 14:47:43
|
|
|
Enamasti Swed. SEBi pole vist paar kuud kasutanud.
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
Maldur
HV veteran
|
12.06.2010 15:17:44
|
|
|
Teab kui erinevad need versioonid olla saavad, kui uuendused tulevad ametliku Software Update kaudu...
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Celos
Kreisi kasutaja

|
12.06.2010 15:24:20
|
|
|
Löön kampa nendega, kes soovitasid seda https://www.hinnavaatlus.ee/pangalink/lisa/ lehekülge veidi ümber mõelda. Praegu on seal informatsioon üsna laiali, sisaldab mitmeid ebavajalikke elemente, ei ole eriti intuitiivne ega kergesti hoomatav. Nt. see sama boldis "Nimetus" küll märgib ära, et nüüd hakkab uue toote kirjeldus pihta, aga kui ma midagi konkreetset otsin, siis pean need piirid üles otsima ja siis täpsemalt uurima hakkama, et kas see on nüüd see soovitud teenus. Või siis kasutama brauseri funktsionaalust (ctrl+f) tegemaks midagi, mis peaks olema lehe kasutajaliidese töö. Samuti näiteks need punasega tekstid tõmbavad kasutaja tähelepanu, kuid kuna nad käivad vaid parajasti selle teenuse juurde, mille all nad asuvad, siis tõmmatakse kasutaja tähelepanu nende jaoks täiseti ebavajalikesse kohtadesse.
Ma ei teagi, kuidas seda kõige parem parandada oleks, aga idee: Esialgu kuvada vaid neid lahtreid, kus on toote nimetus, lühikirjeldus ja hind. Kogus lahtri asemele nupp "Lisa teenus" ja sellele klõpsates avaneks (nt. kuna jQuery juba kasutusel, siis lihtne slideDown()? ) pikem toote kirjeldus, hoiatused, kommentaari lisamise ja koguse muutmise võimalused jms. Nii ei peaks serveri poole peal midagi muutma ja kuvatav info muutuks asjakohasemaks. See muidugi selline off the top of my head jutt
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
12.06.2010 15:27:14
|
|
|
Celos, kogu pangalingiga seonduv ja autentimisega seonduv (HV + foorumi sisselogimised) on plaanis see aasta ümber teha
Omal ajal oli pangalink väikeseks täiendavaks lisaomaduseks lisaks ID-kaardiga autentimisele, kuid nüüdseks kasvanud olulise tähtsusega komponendiks HinnaVaatluse ärifoorumite juures.
HV valuutakalkulaator |
|
   |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
Celos
Kreisi kasutaja

|
12.06.2010 15:39:33
|
|
|
Celos, kogu pangalingiga seonduv ja autentimisega seonduv (HV + foorumi sisselogimised) on plaanis see aasta ümber teha
Omal ajal oli pangalink väikeseks täiendavaks lisaomaduseks lisaks ID-kaardiga autentimisele, kuid nüüdseks kasvanud olulise tähtsusega komponendiks HinnaVaatluse ärifoorumite juures. |
Super
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Maldur
HV veteran
|
13.06.2010 00:31:13
|
|
|
Ilmselt OT kuid siiski: arvuti uuendas Safari keskööl versioon 5'ks (5533.16), seega tasub jälgida mis hakkab toimuma...
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
ex6
Kreisi kasutaja

|
07.07.2010 01:00:47
|
|
|
d3t kirjutas: |
Opera ja Safari marketshare on marginaalne (alla 5 protsendi). Mac OS X puhul on sobilik sirvik Firefox, mis on ka Windowsil saadaval. |
No päris nii ka ikka ei saa... Palju on Swedpangal netti kasutavaid kliente? 100.000? Vaevalt et Swed on nõus enda 5000 klienti lihtsalt "P"-sse saatma, sest nad kasutavad nn. "vale" brauserit.
Kas sa jätaks igale poole ratastoolis liikujatele ka liikumist lihtsustavad kaldteed tegemata, sest neid on ju ainult "marginaalselt" liikvel? :S
|
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taavi©
Piiratud kasutaja

|
31.08.2010 20:31:39
|
|
|
Taavi© kirjutas: |
olen safariga paar korda kasutanud, pole probleemi olnud.. |
Täpsusta opsüsteemi, brauseri versiooni ning millist autentimisvahendist kasutasid?
Erand kinnitab reeglit, igatahes Opera ja Safariga on probleeme mitmetel, kusjuures Opera + Swedbank kooslus sessiooni hangumine on 100% garanteeritud. |
Vabandan, pikale veninud vastukaja eest kuid vastus küsimusele:
OP süsteem on 10.6.4
Safari 5.
Ma enam ei mäleta kas juunis oli mul sama kõik, igaljuhul nende juures olen kasutanud igat pidi HV teenuseid ja korduvalt, kunagi pole probleeme esinenud.
_________________ Inflatsioon on maksustamine ilma seadusandluseta |
|
Kommentaarid: 377 loe/lisa |
   |
6 :: |
328 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
K3891
HV veteran

|
01.09.2010 02:33:26
|
|
|
Olen IE kasutamisel pettunud kuna lehed ei avane nagu peaks. Firefox on arvuti koormaja. Teistega enim levinud teenuseid kasutada ei saa.
Kas mina olen süüdi, et ei suudeta teha browserit mis oleks ok?
_________________ lapsesuu: "kui sa surnud oled, siis ei saa sa ise sellest aru, ainult teistel on raske. samamoodi on siis, kui sa loll oled" |
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
2 :: |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marduuhin
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 128 loe/lisa |
   |
2 :: |
108 |
|
tagasi üles |
|
 |
Link
HV kasutaja

|
11.10.2010 21:48:15
|
|
|
Jah, nagu ma kirjutasin, Safariga on probleeme olnud, aga hangumine on pea garanteeritud Opera puhul. |
Spoiler 
Täna tellisin paar teenust ja krt hangus,obviously.Kahjuks unustasin et selline asi võib juhtuda
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|