Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Ho Ho
HV Guru

|
16.07.2010 15:30:45
|
|
|
dzombe kirjutas: |
Meenutades vanu aegu ja nüüd LOTRO esimest 8 levelit paari tunniga, no vanasti sai selleks ajaks ikka mitu korda surma saada. |
Nats aega tagasi sain L30 peale oma guardiani ning surmasid tuleb ette rohkem kui tahaks tunnistada Enamasti küll enda viga kui liiga ahneks lähen ja üritan >2 enda levelil oleva mobi korraga maha võtta. Eriti vastikud olid mingid tondid kes uusi mobe juurde summonisid.
Füüsikast rääkides on ka üsna tore vaatepilt poole hüppe pealt hobuse seljast maha ronimise ajal õhku rippima jäämine
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeMees
HV vaatleja
|
16.07.2010 17:44:21
|
|
|
Eh jah, selliseid naljakaid füüsika-putukaid tuleb LOTRO's ette muidki.
Aga küll nad ajapikku vead siluvad, ma loodan.
Kui sa LOTRO's jõuad kordagi suremata 20-da levelini, saad omale tiitli Undaying.
Mul õnnestus see oma kolmanda alt'i dwarf warrioriga.
Vahepal on mingid 2 taolist tiitlit veel, olid vist lvl 5 ja lvl 16, kui ma ei eksi.
Ja ikkagi olen ma kindlal arvamusel, et WoW'i instad on tunduvalt lõdvemad. Lihtsalt praktiga näitab seda.
Isegi samal levelil.
Ehk annab võrrelda LOTRO madalama taseme skirmishitega, mis ka praktiliselt puhas DPS-fest.
Ja ega ma seda kiusu pärast kirjuta, lootsin WoW'ist palju enam muide.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
16.07.2010 17:48:17
|
|
|
Wowi leveldamine ja sinna juurde kuuluvad instad on lihtsalt test kaua sa vastu pead. Enne pole erilist lootust rasket contenti näha kui asi jõuab raidideni ning kui neis hardmodesid teed. Enne L50't kannatab paljude klassidega oma leveli või paar allpool olevaid 5-mane üsna hästi soloda
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Metsjeesus
HV Guru

|
16.07.2010 19:04:11
|
|
|
Kunasest ta tasuta läheb?
_________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine |
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
xpander
HV veteran

|
16.07.2010 19:15:53
|
|
|
Metsjeesus kirjutas: |
Kunasest ta tasuta läheb? |
sügisest vist (mingi Beta pidavat käima selle testimiseks)
_________________ Linux Gaming Videos: Xpander69 |
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Metsjeesus
HV Guru

|
19.07.2010 18:59:51
|
|
|
Kui keegi beta keyd omab, siis võtaks heameelega...
_________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine |
|
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jonz
HV vaatleja
|
21.07.2010 22:30:09
|
|
|
Hakkasin ka siis LOTROt mängima (varem olen pelanud nats usa servus, ei teagi miks kohe eu ei tulnud)
Tulin siis Snowbourni servusse, mis eestlaste kontaktid ka on? Ja kuidas sellesse kini pääsemisega on? mingid kriteeriumid vms ka?
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
tomm2n
Kreisi kasutaja

|
22.07.2010 15:32:43
|
|
|
Jonz kirjutas: |
Hakkasin ka siis LOTROt mängima (varem olen pelanud nats usa servus, ei teagi miks kohe eu ei tulnud)
Tulin siis Snowbourni servusse, mis eestlaste kontaktid ka on? Ja kuidas sellesse kini pääsemisega on? mingid kriteeriumid vms ka? |
Tee juttu mõne tegelasega, kelle peakohal -Blockwork Orange- kirjutatud on ja saad eestlaste kini kindlasti
|
|
Kommentaarid: 157 loe/lisa |
   |
148 |
|
tagasi üles |
|
 |
uvuv
HV kasutaja

|
09.08.2010 14:03:14
|
|
|
Üks algaja küsimus kah, mis pani minu isikliku mängukannatuse proovile:
mängisin lotro 10 päeva demo, ametisuunaks valisin exploreri ja rätsepa elukutses jõudsin tasemeni, kus oli vaja läbi teha quest miskite kinnaste saamiseks, vist "thickest skin 2 või 3". Kinnaste tegemiseks läks vaja materjali, mille valmistamise üks komponente oli "polished bloodstone".
Kas "polished bloodstone" saab vaid oksjonitelt, juveliiri elukutsega teiselt mängijalt ostes- mida kumbagi "free 10 days demo" ei võimalda- või saab neid poleeritud verekive ka mõne varustaja, "supplier", käest?
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
09.08.2010 14:05:28
|
|
|
Säärast kraami minu teada saab ainult teiste mängijate käest kas otse või läbi oksjoni. Ehk siis suht jama lugu kui oled demo kasutaja
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
nardae
HV kasutaja
|
09.08.2010 18:18:52
|
|
|
demo kasutajatel miskit world chatti enablitud ei ole?
pmst arvan et oleks piisanud kui oleks chattis kisanud paar korda, keegi hea inimene oleks ikka andnud ; )
ja elukutseid valides satub sinna kolme hulka alati 1 selline, mille jaoks on teiste mängijate abi vaja. Et siis tradi ikka soodustada or smth...
_________________ Anar kaluva tielyanna! |
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeMees
HV vaatleja
|
31.08.2010 08:58:18
|
|
|
Nädalavahetusel sai WoW'is kolmekesi esimene heroic tehtud - Hellfire Citadel: Hellfire Ramparts (Heroic - 5 person).
Kambas lvl 72 shaman, lvl 72 paladin ja lvl 70 death knight.
Pinget pakkusid pigem trash moobide kambad kui bossid.
Kui LOTRO'ga võrrelda, siis olime ühel meelel, et hard moodes Sword Hall of Dol Guldur on palju väljakutsuvam.
WoW'i puhul on küll positiivne, et instade raskusaste siiki samm-sammult tõuseb.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
31.08.2010 09:44:46
|
|
|
seeMees kirjutas: |
Kambas lvl 72 shaman, lvl 72 paladin ja lvl 70 death knight.
Pinget pakkusid pigem trash moobide kambad kui bossid.  |
Oleksite pidanud neid tegema nagu omal ajal sai, L70 spellid-abilitie'd-talendid, rohesinine quest gear ning TBC mehaanika, ehk siis ei mingit aoe tankiist, kui just pala pole
Muidu too insta on ka üks lihtsamaid heroicuid üldse. Proovige teha magister terrace't või shattered halls'i heroicu peal
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
nardae
HV kasutaja
|
31.08.2010 10:45:27
|
|
|
hardmode SH on siiki suht lihtne kui nn easymode klassid on olemas, ala champ, guard, mini... nendega suht võimatu failida.
2 wardenit saavad seda vist duoda ka kui oskusi on jne , )
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Asdaf
HV kasutaja
|
31.08.2010 12:53:09
|
|
|
EU läheb ka juba septembris F2P peale ?
_________________ Back to Nvidia . |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
nardae
HV kasutaja
|
31.08.2010 13:44:58
|
|
|
10. sept peaks vist minema jah
lotro eu kodukas muidugi paras naljanumber, sealt küll infot ei suutnud leida...võibolla muidugi ma ise ka pime aga..
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Metsjeesus
HV Guru

|
31.08.2010 18:58:43
|
|
|
Kui keegi omab infit, et kuna, siis kisage.
Samuti huvitab, et kus eestlased paiknevad/hakkavad paiknema - prooviks ära mängu.
|
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
KrisVr
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeMees
HV vaatleja
|
31.08.2010 19:34:50
|
|
|
Ho Ho kirjutas: |
Oleksite pidanud neid tegema nagu omal ajal sai, L70 spellid-abilitie'd-talendid, rohesinine quest gear ning TBC mehaanika, ehk siis ei mingit aoe tankiist, kui just pala pole
Muidu too insta on ka üks lihtsamaid heroicuid üldse. Proovige teha magister terrace't või shattered halls'i heroicu peal |
Proovime ära kindlasti
Ja ega meie gear kah kes teab mis hiilgav ole. Nagu eelnevaltki maininud olen pelame rohkem lõbu pärast.
SH puhul olen nõus. Kui asjale pihta saad, siis muudkui grindi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
nardae
HV kasutaja
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
31.08.2010 20:47:01
|
|
|
seeMees kirjutas: |
Ho Ho kirjutas: |
Muidu too insta on ka üks lihtsamaid heroicuid üldse. Proovige teha magister terrace't või shattered halls'i heroicu peal |
Proovime ära kindlasti  |
Suht võimatu kuna wotlk muutis abiliteid nii palju, et 5-manid muutusid puhtalt ainult selle tõttu suht easymodeks. Cata omad tunduvad suts raskemad olevat.
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
JJ
HV vaatleja
|
08.09.2010 10:18:50
|
|
|
Kaks päeva on jäänud free to play alguseni. Igatahes kui keegi tahab mängida RP Laurelin serveris, siis saatke mulle mängusisene kiri või võtke otseühendus.
Nimi on Diralin.
Olen heavy/medium kinshipis(guildis) The Mithril Guard, mis on ainult päkapikkudele mõeldud. Aga igatahes kui saaks mingi suurema pundikokku 15+ eestlast siis võiks isegi eestlaste guildi peale mõelda. See pole mul kindlasti omaette eesmärk, kuid võimalus. Olen kuulnud et Snowburne serveris on eestlaste guild juba loodud, kuid kui kedagi huvitab Tolkieni teemaatikaga seotud RP, siis ootan neid Laurelin serveris. (Ärge nüüd valesti aru saage, et ma teiega ainult RP-d teen ). See toimub ikka siis kui avalikult kellegagi tänaval räägid ja erinevatel eventidel. Ei hakka RP reegleid siia praegu üles panema.
Kokkuvõtteks siis, võtke minuga kindlasti ühendust kui Laurelin-i serverisse satute.
|
|
tagasi üles |
|
 |
olxter
HV kasutaja

|
08.09.2010 10:28:35
|
|
|
yup. Snowbournis on täitsa eestlaste kin olemas. nimeks siis Blockwork Orange. rahvast liigub isegi päris palju ja käib üsna pidev kiniga raidide jooksmine.
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
tomm2n
Kreisi kasutaja

|
08.09.2010 10:35:32
|
|
|
Kas free to play hakkab euroopas ka samal ajal pihta kui USA-s? Tavaliselt olid vist igasugused uuendused euroopa serverites nihutatud hilisemaks.
|
|
Kommentaarid: 157 loe/lisa |
   |
148 |
|
tagasi üles |
|