Huvitavad autod, aga pidev "driftimine" ei meeldinud _________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
krt, see enesekiitmine on üsna tüütu seal videos.
tundub, et wa üritab nfs trademarkiga kogu racingmängude ampluaad katma hakata. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Jälle ei meeldi hakkab mingi kräunumine jälle pihta. Minumeelest lahe video oli ... seda kopteri kohta oli ilus vaadata... loodan et kopter on ka sees ja segab sinu sõitu nagu see oli most wantedis. Ega keegi ei käsi driftida võid niisama ka sõita.
Gap, Muidugi, lootusi ei tohi üles kruttida, kuna on oht kakale mängule. _________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
K3ndu, mis su probleem on? Väga vabalt võis nende saitide sõnul olla Best of E3 ju... ega seal E3-l see aasta midagi väga head tõesti polnudki, NFS HP2 oli imo suurim üllataja _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
von Wu, suured tänud igatahes. Tundub, et olin ise hooletu siis, kui ei leidnud netist. _________________ Pataljoni ülem: Nimi, sõdur!
Sõdur: Tatatataavi...
Pataljoni ülem: Selge kuulipilduriks.
Ma pole eriline rallimees aga seda videot vaadates tulevad kunagised hot pursuit ajad meelde kui sai seda mängitud natuke. Minu arust tundub päris fun ja pilt on ka väga ilus.
Ilmselt mu postitus kõlab jälle väga negatiivselt, aga need aegluubis klipid, mis täpselt näitavad, mis sind ees ootavad on küll puhas BS. Võiks ikka nii olla nagu vanas HP2-s, et kuuled kõlaritest, et mendid kutsuvad helikopteri, või panevad siilid tee peale. See pidev klipitamine muutub pika peale tüütavaks ja võtab mängult hoogu maha. (ja no palun keegi võiks seletada mulle, miks pannakse autole, millel on juba turbo ja tippkiirus kõvasti üle 300km/h, veel peale keemiline ülelaadimine. Kas siis enam ühtegi mängu ei suudeta teha, kus nitro puudub?) _________________ Pataljoni ülem: Nimi, sõdur!
Sõdur: Tatatataavi...
Pataljoni ülem: Selge kuulipilduriks.
Ilmselt mu postitus kõlab jälle väga negatiivselt, aga need aegluubis klipid, mis täpselt näitavad, mis sind ees ootavad on küll puhas BS.
Näiteks Most Wanted-s oli sarnane süsteem aga selle sai välja lülitada.Seal oli küll vist see, et kui mõne mendi ära wreckisid, siis näitas aegluubis kokkupõrget aga selle sai välja lülida.
Kui need slow-mo asjad ning jaburalt hea juhitavuse välja lülitada saab, siis tuleb hea mäng
Actionit ikka korralikult nende interceptor unitite ning helikopteriga
Mingihetk võiks olla nagu bondis, et helikopter tahab ettesuunatud tiivikutega tee pealt maha ajada. _________________ Slow is smooth and smooth is fast
(ja no palun keegi võiks seletada mulle, miks pannakse autole, millel on juba turbo ja tippkiirus kõvasti üle 300km/h, veel peale keemiline ülelaadimine. Kas siis enam ühtegi mängu ei suudeta teha, kus nitro puudub?)
naerugaas viib mootorisse rohkem hapniku, mis annab igas asendis igale mootorile kõvasti jõudu juurde (kütuse põlemine muutub efektiivsemaks). turbo hakkab toimima alles kõrgetel pööretel ja kompressori paigaldus eeldab juba võimast mootorit ja samuti hakkab toimima alles kõrgematel pööretel. nitro on jälle selline vigur, mida võid mootorisse lasta madalatel pööretel, et kiirendus "väheke" erksamaks saaks. edasise töö teeb juba ülelaadimine ära.
igaüks teeb omad järeldused sellest
burnout paradise oli hea mäng küll aga ma mõtlesin et hot pursuit on midagi sellist nagu esimesed nfs mängud ja nagu shift et on ainult rajad kuid selle teema järgi on nagu kaart kus teid palju ja saab ringi kruisida ... kui 4x suurem paradise kaardist sis isegi päris asjalik kuigi pisut väikse võitu ikka
tdu-s oli piisav kaart sest ümber kaardi sõit võttis aega tund reaalajas mis oli hea
nfs-is on tavaliselt nii et alati on kiir teed lühikeseks jäänd ja ringi teeb peale nii umbes 5-10 minutiga
shift muidugi on vale näide sest see mäng on arcade ja simu segu aga hot pursuit on lihtsalt arcade ja tundub et võib täitsa asjalik välja tulla
Heineken, toimib küll jah, aga selleks peab mootor ka taga olema, mis kompressorit ringi ajab ja efektiivsus saavutatakse ikkagi kõrgematel pööretel, kuigi on madalamatel pööretel mõne võrra tegusam kui turbo.
Üks turbo on efektiivne madalatel või kõrgetel pööretel ja rohkem Powerit annab ühe turbo juurde lisamine ehk "twin-turbo" ja kui veel nitro ka otsa ehitada.... siis on veel metsikum elajas kui Zonda
OT:Kas keegi on kursis, et mitu turbot on WRC autol 1 võ 2? Sest nii palju olen kuulnud et kurvides näiteks alla teatud pöörete lasta ei tohi, sest siis ei rakendu turbo ja oledki võpsikus....
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.