praegune kellaaeg 20.06.2025 12:57:33
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
sidrun34
HV vaatleja
|
28.08.2010 17:14:36
Probleem arvutiga |
|
|
Arvutil mingi jama , kui käima panen siis teeb 4-5 restarti järjest ja siis teeb ühe pika piiksu ja kõik..... siis uuesti restardin teeb 2 restarti järjest ja läheb windowsi sisse aga... kuigi kõik tundub korras olevat. näiteks lähen youtubi ja hakkam midagi vaatama siis heli tuleb aga pilt on roheline ja neti leht kohe freezib ... ja kui mingise mängu lähen siis on jõhker lag mida varem pole olnud .Kõik algas kui ma kolisin oma arvutiga teie tuppa ja nii pea kui käima panin. KUIgi ma sain kuidagi moodi ta korralikult tööle ja sellest viimasest korrast on mingi 2nädalat möödas aga täna jälle!!! ja üks asi veel kui shutdowni teen siis ennem seda kui arvuti ekraani kinni paneb näitab hästi kiiresti mingi taskend värk ma täpselt ei saant aru Kui keegi teab milles probleem siis öelge! tänan kõiki kes viitsisid lugeda seda pikka teksti!
|
|
tagasi üles |
|
 |
Carlsberg
HV vaatleja
|
28.08.2010 19:11:35
|
|
|
Kui ta sul juba nii kaootiliselt käitub, siis soovitaks võimalikult kiiresti vajalikud andmed sealt kätte saada ja siis edasi purssida... viitab riistvaralisele veale
_________________ Ma lõbus õllepruulija, hõissa ja hõissa! Ma pruulin õlut lauluga, hõissa ja hõissa! |
|
tagasi üles |
|
 |
Ollaz
HV veteran

|
28.08.2010 20:06:40
|
|
|
See end task ei ole põhjus muretsemiseks, aga paistab, et sinu toide paneb oma pille vaikselt kotti tagasi.
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
sidrun34
HV vaatleja
|
29.08.2010 11:13:56
|
|
|
võtsin kastil kaane maha ja kontrollisin kõik ühendused üle! tundub et midagi oli kolimise käigus lahti loksunt kuigi midagi otseselt lahti ei olnud aga nüüd töötab korralikult
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|